|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
23.1.2008 14:21:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Prosim za nasvet!

Naša mala je očitno prerasla zimske čeveljce št.20, ji moram kupiti nove... ampak kakšne ji naj kupim?! Za zimo, pomlad, saj sploh ne vem al že imajo nove kolekcije... user posted image ... Sem iskreno upala da bodo čeveljci še vsaj 2meseca zdržali, pa sem jo sedaj slekla pa vidim da ima otisek ob robu stopalca,,,user posted image

pri nas bilo enako....prerasel zimske čevelje....kupila sem mu superge, malo večje, tako da imava sedaj žabice, pa še nogavičke gor....

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
23.1.2008 14:30:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

LIna, kakšen podpis mi imaš ti to!!! 

Kaj pa je narobe ?

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
23.1.2008 14:35:25   
Anonimen
Kaj ste pa tako občutljive glede user posted image  ? Pa saj ni nobene ''gonje'' ali kaj takega....pač tako ji paše, in ? In verjetno ji tudi paše, da ugibamo ane ? Jaz če bi bila na njenem mestu, vam sedaj sploh ne bi povedala....ste preveč resno vzele vse skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
23.1.2008 14:38:23   
pikapolona2
here we go againuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
23.1.2008 14:40:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
23.1.2008 15:03:16   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
23.1.2008 15:04:23   
pikapolona2
tako sm se najedla makaronov da mi je slabo....ampak so bili takoooooo dobri...zdej pa šibam po Brino

Neposredna povezava do sporočila: 3557
23.1.2008 15:09:05   
moci

Prosim za nasvet!

Naša mala je očitno prerasla zimske čeveljce št.20, ji moram kupiti nove... ampak kakšne ji naj kupim?! Za zimo, pomlad, saj sploh ne vem al že imajo nove kolekcije... user posted image ... Sem iskreno upala da bodo čeveljci še vsaj 2meseca zdržali, pa sem jo sedaj slekla pa vidim da ima otisek ob robu stopalca,,,user posted image

jaz sem ji kupila pred enim mesecem pomladanske. za v sneg ima pa eno št. prevelike, ji dam debele nogavice, pa je. itak jih je 2x rabilauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
23.1.2008 15:09:49   
moci

tako sm se najedla makaronov da mi je slabo....ampak so bili takoooooo dobri...zdej pa šibam po Brino

kaj pa je bilo na njih, da so bili tako dobri?

Neposredna povezava do sporočila: 3559
23.1.2008 15:25:47   
mis
Hej!

Joj, spet nekaj bolnih. Dejte te vciruse stran, no...

Jaz sem bila zjutraj z malo in mami v šopingu. Kupila modrc in čevlje. Zdaj grem pa še v nosečniško trgovino pokukat.

Se pišemo zvečer. Me zvečer čaka še urejanje fotk...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
23.1.2008 15:39:14   
Anonimen
Arabela- jaz bi ji kupila, ma kaj pa vem- spomladanski/jesenski se mi zdijo vseeno malo mrzli, sploh če ste veliko zunaj, ampak zimski ti pa tudi ne bodo prišli veliko prav, razen če boste šli kam na sneg. Lahko pa kupiš nevtralne zimske (Katarina jih tako ne bo pomoje toliko znosila), pa jih imate naslednje leto v rezervi še za malega.
Sem ti pomagala, niti neuser posted image user posted image
Jaz sem Tinkari v Hofru kupija dvoje zimske 21 in 22 številko, pa se mi zdi, da če ne bo prav dolga zima, da bodo 22 ostali zapakiraniuser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
23.1.2008 17:55:47   
Arabela
No saj zimski škornji so ji še prav, ampak če je pa zunaj vedno topleje...user posted image eh ta mali vragec si vedno nekaj novega zmisli, da mama študira...user posted image user posted image user posted image

Pa mala mi zdaj spi, je dop. spala le 10min pa jo je zdaj na poti domov zmanjkalo v avtu.. kaj  bi dala da bi do jutra spala...user posted image ... ampak misim da bomo čez dve uri že čagali...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
23.1.2008 18:17:18   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Jest tud upam, da mi bo všeč. Za probat je, glede na to, da imam blizu.
Delala bom od 08:12, 13:00-17:00. Vmes pridem domov. Ko sem se vozila v Lj, sem hodila domov ob 17:30 ali še kasneje.

Ti povem,da rabim jit mal iz bajte, sem doma že 2 leti!!

Kar mi je pa tukej všeč je to da se mi ni treba rihtat, to je nekaj zame, res. Da jest oblečem kostim in zraven peta, hahahaha, nogo imam 43, če verjameš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavbojke rulajo!!!!!!!!!!

ooo, sorodna dusa ... jaz mam tud s tem oblacenjem probleme. no zdaj se fino delam, sem si par srajc kupila. mi je vsec ker se kot kaze zdaj zmeckane nosijo user posted image .

user posted image user posted image user posted image Te zmečkane variante so super zadeva ja! Čimbolj, tembolje. user posted image user posted image

Pa da nauš misla, sem se tud jest v prejšnji firmi dokaj fino delala. Pa dostikrat v avtu preoblačila!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
23.1.2008 18:17:47   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

bile so moje veeelike oči in sem nadevala preveliko porcijo...pol sm pa vse požrla...čist navadna bolonjska omaka je bila goruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
23.1.2008 18:18:09   
Clody

mi smo pa danes pri P dobili napotnico za alergologa....ker naš kašelj še vedno ni OK....in res je lahko to tudi alergija...čeprav stiskam pesti močno da niuser posted image

KOlk časa pa že kašlja?

3 mesece

UU madona. To je pa res kar neki. Sem te hotla potolažit da bo nehala, ker je tud naš 1,5 meseca kašljal.

Neposredna povezava do sporočila: 3565
23.1.2008 18:18:52   
Clody

bile so moje veeelike oči in sem nadevala preveliko porcijo...pol sm pa vse požrla...čist navadna bolonjska omaka je bila goruser posted image

Jest pa makarone s pršutom! Tud mjamsi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3566
23.1.2008 18:30:11   
*blu*

Jest pa makarone s pršutom! Tud mjamsi!user posted image

Jaz bi tudi...makarone. Mjami.
Zdej sem pa spet lačnauser posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
23.1.2008 18:38:56   
*blu*
Dan, ali pa že čer user posted image

Mi tudi malo kašljamo in smrkamo, ampak zaenkrat ni nič hujšega.

Pri nas mala tudi ni tv fan. Tudi če imamo prižgano je ne zanima, tudi risanke ne. Najbolj še dokumentarne filme o živalih obrajta. Takrat se tudi za kake par minut ustavi in če vidi muco dela aaaaaa. Sploh ima najraje muce. Čist ven pade ko kakšno zagleda in leti za njo in spušča prav posebne zvoke. Pa kuže ima tudi rada.

Sva bili danes v šopingu in bo muca (kaj pa drugega) za maškare. Sem doma sprobala, če ji je kupljeno prav in je bila tako sama sebi všečuser posted image .

Pogovarjale ste se o velikosti oblačil... mi smo na št. 86. Veliko stvari pa imamo za dve leti in so ji čisto ok.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
23.1.2008 19:04:49   
Clody

No saj zimski škornji so ji še prav, ampak če je pa zunaj vedno topleje...user posted image eh ta mali vragec si vedno nekaj novega zmisli, da mama študira...user posted image user posted image user posted image

Pa mala mi zdaj spi, je dop. spala le 10min pa jo je zdaj na poti domov zmanjkalo v avtu.. kaj  bi dala da bi do jutra spala...user posted image ... ampak misim da bomo čez dve uri že čagali...user posted image

V takem primeru ga jest žal ne pustim spat, ker mi potem zvečer ne bi zaspal.  Vedno ga zbudim, magari počakam slabo uro in z njim tečkam, potem pa  ga pač brez kopanja dam spat in spi.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
23.1.2008 19:17:47   
Clody

še tole morm prpopat, ker so glih maškare. To sva jaz in moj koruznik, oba pohotna.
user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
23.1.2008 19:23:59   
muki1
Punce, malo pomoči bi prav prišlo.
Glasujte tiste, ki ste ZA. Kdor je proti, naj ne moti user posted image .

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2352078

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
23.1.2008 19:31:09   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Punce, malo pomoči bi prav prišlo.
Glasujte tiste, ki ste ZA. Kdor je proti, naj ne moti user posted image .

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2352078

Ne kampiram. Kaj naj označim?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
23.1.2008 20:10:12   
*anč*

pa posesat je bilo treba, ker se psica tako misi, dako sem jo počesala zunaj bi lahko še enega rotveilerja iz dlak naredila...user posted image user posted image user posted image

joj,zakaj mi je to tko zelo znano?? user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
23.1.2008 20:10:59   
*anč*
aja  by the way  fant spi že 20 minut user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
23.1.2008 20:11:55   
Anonimen
jaz sem pa zdaj totalno slabe, depresivne volje........ma ta moj fax........sem danes izvedela, da grem en izpit lahko šele junija delat, ker prej ni rokauser posted image , sej vse dobro, če si naš dekan nebi avgusta vzel fraj, to se pravi, da če ne naredim vseh izpitov v 1 roku, se lahko zgodi, da grem na dekanov izpit prvič in edinkrat septembrauser posted image , če mi ga julija ne rata narest............jst bom jokal oz. že jokam- pa sama sem si kriva............pa oni tudi, ker absolventi očitno nismo toliko vredni, da bi nas sploh obvestili, da spreminjajo režim izpitov- res že predolgo študiramuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?