Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu In kdo je bil med glavnimi pobudniki te gonje? moja malenkost, so what kogar moti, naj ignorira....čist enostavno če bi me dobro brale, bi ugotovila, da že 14 dni nisem napisala niti besedice na to temo....temo odpirako druge.... ko bo hotela, bo povedala sama...se vam ne zdi????? vsaka pač v svoji nosečnosti uživa po svoje...ene povedp talpj, druge so tiho dalj časa....jaz npr. do mislim da 16T nisem povedala nikomur (vedela sva edino jaz in mož). Pri Tari in Tii sem bila tiho še dlje, pri Jašu se žal ni dalo, ker se je videlo... Aja, Pikabu, gonja se mi zdi pa daleč od primernega izraza....res! Ma, joj. Ful mi je neumno že od tem pisati, pa še tokrat. Altati, ni letelo nate. Letelo je boolj na nekoga ( če že moram pojasnevati), ki se mu je strašno šlo, da bi se to nosečko razkrilo. Mene je pač zmotil tisti prvi post, ko si vrgla kost. Ko si napisala, da sta se dogovorili, sem se umaknila in me prav malo briga naprej. Jaz sem se samo postavila v svoje stališče (takrat), ko pač nisem hotela, da se javno izve in kako bi se počutila, če bi tiste tri RR-jevke, ki so vedele, to napisale tukaj gor, če sta bili pa dogovorjeni, me pa ne moti, sama se pa itak nisem udeleževala iskanja, katera je. Tole besedo gonja se pa nisem jaz spomnila, sem jo samo prevzela, tule je dokaz: IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka ja, iz ene lepe novičke, ki je bila namenjena samo eni osebi, je nastala prava gonja. tudi meni tak način ni najbolj povšeči. jaz sem svojo prvo nosečnost do NS ohranila kot skrivnost, niti domači niso vedeli, in enako nameravam za naprej. ne bom nič prej dražila, obljubim. oh ja, jaz sem šla iskat na forum katera bi bila..........zakaj pa ne...... sicer pa ni važno
|