|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 20:12:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer. a se kregateuser posted image

očiten vpliv lune, bi se reklouser posted image user posted image user posted image user posted image ...vsaj pri nekaterihuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.1.2008 20:13:42   
moci
a se hecaš? me bodo nabasali v rit.
a naj napišem, da ne morem brez rruser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.1.2008 20:13:54   
Anonimen

jaz sem vas preletela, muki, hvala, da si me nasmejala.

drugače pri nas ni rožnato. v službi je za zjokat. sploh nimam računalnika, telefona, še svinčnika nisem imela. noben ne ve točno, kaj bi z mano. malo sem jim zmešala štrene s krajšim delovnikom.
zoja pa še vedno ni dobra. zdaj je bila dva dni z atijem doma, jutri gre vseeno v vrtec. bomo videli kako bo. vročine nima od sobote, kašlja precej, iz nosa še vedno slap. ponoči smo spali 2 uri. 2x je bruhala sluz.
hipoteza, da se bo čiščenja noska navadila, se žal ni uresničila. tuli kot nora, oba jo komaj obvladava in zdaj ne pusti niti, da jo namažem s kremo. vsak dan jo trpinčiva - čiščenje noska, kapljice v oči, sirup železa, sirup proti kašlju. vse na silo in ob hudem joku. z lepa ne gre več čisto ničuser posted image

ne sekiraj se, jaz Tinkari nos čistim že od rojstva, pa zmeraj se upira in tuli zravenuser posted image pa nekaj časa je že pustila , da si ji spucal s tistim aspiratorjem, zdaj je spet konec........
Nič je ne trpinčiš, to je treba narediti, da bo zdrava!!!!!!!! Pomisli, da ji s tem olajšaš dihanje, boljše se počuti...........saj veš kako neprijetno je imeti zabasan nos!
Drugače jih bomo pa po tej logiki trpinčili celo življenje- zmeraj bomo tisti smotani starši!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.1.2008 20:14:52   
Anonimen

napiši, da nimaš svinčnika, da rabiš  ujno račuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.1.2008 20:16:34   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

očiten vpliv lune, bi se reklouser posted image user posted image user posted image user posted image ...vsaj pri nekaterihuser posted image

Ne vem, zakaj imate eni občutek, da se ljudje kregajo, če vam ni všeč tisto, kar vam nekdo hoče povedat?
Glede user posted image  pa sploh ne komentiram, ker mi gre na bruhanje, pa nisem jaz user posted image . Svoje sem povedala že takrat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.1.2008 20:17:06   
altati

a ne delaš v računovodstvu?
dandanes si jaz ne predstavljam računovodkinje ali knjigovodkinje brez interneta.
na forumih- racunovodja.com, davkopacevalci.com, kot tudi na straneh durs-a itd...je gora uporabnih, nepogrešljivih informacij....napiši kaj v tem stilu!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.1.2008 20:18:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne vem, zakaj imate eni občutek, da se ljudje kregajo, če vam ni všeč tisto, kar vam nekdo hoče povedat?
Glede user posted image  pa sploh ne komentiram, ker mi gre na bruhanje, pa nisem jaz user posted image . Svoje sem povedala že takrat.user posted image

saj nima nihče občutka da se kregamo....luna dela svoje, smo že ugotoviliuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.1.2008 20:18:35   
Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

In kdo je bil med glavnimi pobudniki te gonje? user posted image

moja malenkost, so whatuser posted image user posted image user posted image
kogar moti, naj ignorira....čist enostavnouser posted image
če bi me dobro brale, bi ugotovila, da že 14 dni nisem napisala niti besedice na to temo....temo odpirako druge....
ko bo hotela, bo povedala sama...se vam ne zdi?????
vsaka pač v svoji nosečnosti uživa po svoje...ene povedp talpj, druge so tiho dalj časa....jaz npr. do mislim da 16T nisem povedala nikomur (vedela sva edino jaz in mož). Pri Tari in Tii sem bila tiho še dlje, pri Jašu se žal ni dalo, ker se je videlo...

Aja, Pikabu, gonja se mi zdi pa daleč od primernega izraza....res!

Ma, joj. Ful mi je neumno že od tem pisati, pa še tokrat. Altati, ni letelo nate. Letelo je boolj na nekoga ( če že moram pojasnevati), ki se mu je strašno šlo, da bi se to nosečko razkrilo. Mene je pač zmotil tisti prvi post, ko si vrgla kost. Ko si napisala, da sta se dogovorili, sem se umaknila in me prav malo briga naprej. Jaz sem se samo postavila v svoje stališče (takrat), ko pač nisem hotela, da se javno izve in kako bi se počutila, če bi tiste tri RR-jevke, ki so vedele, to napisale tukaj gor, če sta bili pa dogovorjeni, me pa ne moti, sama se pa itak nisem udeleževala iskanja, katera je.

Tole besedo gonja se pa nisem jaz spomnila, sem jo samo prevzela, tule je dokaz:
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka
ja, iz ene lepe novičke, ki je bila namenjena samo eni osebi, je nastala prava gonja. tudi meni tak način ni najbolj povšeči.

jaz sem svojo prvo nosečnost do NS ohranila kot skrivnost, niti domači niso vedeli, in enako nameravam za naprej. ne bom nič prej dražila, obljubim.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.1.2008 20:19:31   
Arabela
Jaz pa priznam, da mi prav paše da se malecka zamoti z risankami... ker drugače ni niti minute pri miru, midve pa skoraj vedno sami doma..user posted image user posted image user posted image ... risanke so pač zjutraj ko se zbudi in zvečer..  pa umiri se zraven njih

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.1.2008 20:19:53   
Maxica

saj nima nihče občutka da se kregamo....luna dela svoje, smo že ugotoviliuser posted image

Moci ga ima.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.1.2008 20:21:31   
altati
Pikabu - user posted image  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.1.2008 20:21:34   
Anonimen

In kdo je bil med glavnimi pobudniki te gonje? user posted image

moja malenkost, so whatuser posted image user posted image user posted image
kogar moti, naj ignorira....čist enostavnouser posted image
če bi me dobro brale, bi ugotovila, da že 14 dni nisem napisala niti besedice na to temo....temo odpirako druge....
ko bo hotela, bo povedala sama...se vam ne zdi?????
vsaka pač v svoji nosečnosti uživa po svoje...ene povedp talpj, druge so tiho dalj časa....jaz npr. do mislim da 16T nisem povedala nikomur (vedela sva edino jaz in mož). Pri Tari in Tii sem bila tiho še dlje, pri Jašu se žal ni dalo, ker se je videlo...

Aja, Pikabu, gonja se mi zdi pa daleč od primernega izraza....res!

Ma, joj. Ful mi je neumno že od tem pisati, pa še tokrat. Altati, ni letelo nate. Letelo je boolj na nekoga ( če že moram pojasnevati), ki se mu je strašno šlo, da bi se to nosečko razkrilo. Mene je pač zmotil tisti prvi post, ko si vrgla kost. Ko si napisala, da sta se dogovorili, sem se umaknila in me prav malo briga naprej. Jaz sem se samo postavila v svoje stališče (takrat), ko pač nisem hotela, da se javno izve in kako bi se počutila, če bi tiste tri RR-jevke, ki so vedele, to napisale tukaj gor, če sta bili pa dogovorjeni, me pa ne moti, sama se pa itak nisem udeleževala iskanja, katera je.

Tole besedo gonja se pa nisem jaz spomnila, sem jo samo prevzela, tule je dokaz:
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka
ja, iz ene lepe novičke, ki je bila namenjena samo eni osebi, je nastala prava gonja. tudi meni tak način ni najbolj povšeči.

jaz sem svojo prvo nosečnost do NS ohranila kot skrivnost, niti domači niso vedeli, in enako nameravam za naprej. ne bom nič prej dražila, obljubim.user posted image

oh ja, jaz sem šla iskat na forum katera bi bila..........zakaj pa ne......

sicer pa ni važno

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.1.2008 20:22:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa priznam, da mi prav paše da se malecka zamoti z risankami... ker drugače ni niti minute pri miru, midve pa skoraj vedno sami doma..user posted image user posted image user posted image ... risanke so pač zjutraj ko se zbudi in zvečer..  pa umiri se zraven njih

ne sekiraj se, meni bi tudi pasalo, da bi Tinkara vsaj 5 minut gledala risanke, pa jih noče

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.1.2008 20:23:01   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image  zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

Jure bo zajček, Matjaž pa - če nič pametnega ne najdemo jutri v BC - pikapolonica made by babi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
22.1.2008 20:24:08   
moci

Moci ga ima.

moci je neprespana in vas je preletela. prišla sem samo jamrat, priznam. grem kar spat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 20:24:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
22.1.2008 20:25:23   
altati
ženske, luna vas daje, resno.....

Vzemite na znanje, da so si različni, različno sprejemamo novice, lepe, grde, kakršnekoli....eni jih zadržujejo zase, drugo jih delijo takoj, tretji so radi skrivnostni, četrti bi radi povedali, pa ne upajo......
Nikakor pa to ni vredno kreganja, prepiranja, prepričevanja, česarkoli že......se vam ne zdi????

Luna je pa danes čudovita, vsaj pri nas, res....sem jo občudovala pred pol ure, ko sem se vozila z avto....ampak ni treba da vpliva na nas negativno....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
22.1.2008 20:25:58   
moci
zoja ne bo maškara. se mi zdi brez veze, ker še kape noče imet na glavi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
22.1.2008 20:26:23   
Arabela
Lahko noč... upam da ne bo mene prej zmanjkalo kot frčefele..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
22.1.2008 20:26:50   
*anč*
otrok spi!!!! user posted image user posted image user posted image   pa ta vrtec je zakooooooooooon!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
22.1.2008 20:27:11   
altati

Jaz sem tudi mislila, da ne bo nič, pa Tia in Tara ne dovolita. Itak pa ne bo hotel imeti kapce, če ga kaj poznamuser posted image user posted image
Ampak punci morata imeti veselje z njimuser posted image -

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
22.1.2008 20:31:31   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

aja mi risank ne gledamo sploh....ker tu ko sem ji prižgala TV in hotela da je 5 minut pr mir.....je ni zanimalo.

no, tako je tudi pri nas....in sem prav vesela za to. Priznamuser posted image !

mi tut ne gledamo,ga ne zanima ... čeprav bi mi kako jutro prou pasal,da lahk zraven še mal oddremam user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
22.1.2008 20:32:16   
moci

Jaz sem tudi mislila, da ne bo nič, pa Tia in Tara ne dovolita. Itak pa ne bo hotel imeti kapce, če ga kaj poznamuser posted image user posted image

jaz imam 12 let mlajšega brata. je bil moja igračka. oblačila sem ga v moje puloverje, pa ruto na glavo, predpasnike... upam, da ne bo transvestituser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
22.1.2008 20:33:24   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

@lina, ste zdravi? Lahko se prideš kaj pokazat in stanovanje pogledat če češ...

te jutri pokličem in se kaj dogovorivauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
22.1.2008 20:33:35   
altati

jaz imam 12 let mlajšega brata. je bil moja igračka. oblačila sem ga v moje puloverje, pa ruto na glavo, predpasnike... upam, da ne bo transvestituser posted image

user posted image user posted image user posted image
no, naš Jaša je tudi igračka za punciuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?