*anč*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela Jutro! Saj vem da sem grozna in samo stokam... ampak jaz te male frače ne morem več kontrolirat?!!!! Spanje... ni šans da zaspi, ko pa zaspi je vse ok.... čez dan je najboljše da zaspi v avtu pa jo dam potem v popsteljo. prej je bilo vedno vse ok.. včeraj pa je takšno histerijo zganjala ponoči da je nisem mogla pomiriti in sem nato šla z njo spat... pa je spala sladko ko medo... Hranjenje... prve tri žlice tako tuli, kot da ji hočem dat strup za jest... potem pa vse mirno poje... Igranje... to ni igranje, to je norenje... skače po mizi, mi krade stvari za katere ve da jih ne sme in beži pred mano, največjo kompanjonko pa ima tako al tako v psici... Danes zjutraj mi je "ukradla" wc papir šla k psici in ji lepo trgala papir, ona pa ga je jedla.. Ej zdaj ko sem vse to napisala mi je pa prav malo smešno... ... Saj berem da so tudi vaši hiperaktivčki.... ampak hudič je ko našega ateja nikoli ni doma, jaz pa sem tako živčna in zaradi poroda in tudi izpitov... mala ziher to čuti.. Evo malo sem se "vun zduvala" sem si tudi delno sama odgovorila... ampak je pasalo... No mala pa je medtem odprla zaklenjeno. škatlo s Cdji pod rač. mizo in zdaj jih grem pospravit.. ja,pri nas je zelo,zelo podobno! samo jst ga lahko uspavam,drugače se dere ko nor. stalno mi visi na nogi,hoče,da ga dvignem. najraje počne stvari,ki jih ne sme,ubidtvu se redko lepo igra z igračkami ,pleza po mizi,stolih,pleše gor ... zlaga mi posode,cote iz omar ... a naj nadaljujem? tata tudi hjodi različno domov,lahko pride ob treh,lahko pa ob 8ih. psa sta pa itak kompanjona za vse ****rije,sploh tamlajši stipe, tisa jih pride pa zatožit,ko se ji zdi,da počneta nekaj nedovoljenega . ti si pa reva še s trebuhom ... a ti katarinco kdo čuva tko čez dan,boš po porodu mela za njo kako varstvo? jst po eni strani komi čakam,da gre mali u vrtec in se tam lepo privadi,da jst mal zadiiiiiiiiiham!