|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.1.2008 22:29:37   
piskot
ja sej zdej pa nobene vec tukaj knede. grem se pocekirat kaksno bo jutri vreme, da si mal splaniram dan. ce bo tle megla piciva z deckom proti gorenjski.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
18.1.2008 22:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

a je že katera slišala, da se daje zvečer kvas otrokom in ti potem bolj mirno spijouser posted image

ja sem že slišala...

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
19.1.2008 0:02:26   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja sej zdej pa nobene vec tukaj knede. grem se pocekirat kaksno bo jutri vreme, da si mal splaniram dan. ce bo tle megla piciva z deckom proti gorenjski.

to spa zdej tko napisala kot da živite na dolenjskemuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
19.1.2008 0:08:47   
pikapolona2
jst tud ne morm spat...neki me je šraufal pa sm šla na skret...evo zdej sm pa budnauser posted image user posted image user posted image

moj desc se gre pa jutri smučat...ahhhhhh...jst tud.....službeno imajo potem še žur tako da ga pričakujem v jutranjih urah. Midve pa imava športni dan....sva se povabile na obisk pa na kosilo....sam spat morva pa prit dam...ker naša frčafela ne spi drgje kot doma!

Pri nas v gozdu je že teloh in leska ima že popke...noro pa januar jeuser posted image user posted image

krofov ne maram...tak da nebi hvala....bi pa zdejle ene jagode al pa borovnice bi tudi pasale.

Moci a sm že komentirala obleko...lepa je...sam a veš da sm pričakovala da si boš čist drgačno izbralča......ta je tako romantičnauser posted image očitno si veeelik romantik.....moji prjatlci je pa ena bejba iz domžal zašila tudi dvodelno s korzetom zelo lepo...čeprav enostavna...jo lahko prašam kolk je dala.

Zdej me pa že zebe...grem pod kouter
pozdravček še vsem ostali....pa zdravja vam želim...še posebej tam v prekmurje kjer jih skozi bašejo vsemogoče bolezniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
19.1.2008 0:15:59   
pikapolona2
borovnička vidim da iščete UČITELJA BIOLOGIJE IN GOSPODINJSTVA .....a likovnico še niste v penzijo spravluser posted image user posted image .

Otroka pa doma na uno plezalno opremo z varovanjem prvež, da si nebosta kej naredila no. Drgač pa nevem kaj pričakuješ če si pa sama telovadka no.

Neposredna povezava do sporočila: 3130
19.1.2008 0:19:14   
pikapolona2
kvas za boljše spanje.....prvič slišim....bi prej rekla, da jih po kvasu napihuje in slabše spijo. Zadnjič sm v cajtngu brala k je en pes pojedel surovo kvašeno testo. Revežu je zaradi kvasa tako zavrelo v trebuhu da je bil amortus pijan in so ga peljali k veterinarju....1.8 promila je imel v krvi. Tak da nega srat s kvasom prosim.user posted image

Sm pa jst včasih kvas jedla za kožo....meni se je pa spahovalo po njemu

Neposredna povezava do sporočila: 3131
19.1.2008 0:19:43   
pikapolona2
hmmmm.....kaj pa če bi jst mela mal samogovorov....

Neposredna povezava do sporočila: 3132
19.1.2008 0:25:00   
pikapolona2
evo recept za kruh še lahko napišem.....

BELI mehek...mmmmm...ampak kaloričen
275ml mleka, 25g masla, mala žlička soli ščep sladkorja,5oog moke in 1suhi kvas.  Ta meni vedno rata...samo moraš najprej dat te mokre sestavine in na koncu moko nanjo pa sipaš kvas.

Klasični beli
350 ml vode, žličko soli, ščep sladkorja, 150g pšeničnega zdroba, 350g bele gladke moke in 1 vrečko kvasa. V tega dam jaz včasih malo suhe čebule....pa je potem tudi zanimiv.

polnozrnate pa zadnje čase ne delam ker ga moj noče jest???.

Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.1.2008 0:28:11   
pikapolona2
kaj še lahko povem.....hmmmm...da razmišljam kaj hočem v življenju počet...pa da razmišljam da bi se mogoče malo bolj resno lotila organizacij otroških delavnic...sam problem je ker so to popoldanske aktivnosti potem pa bi Brino bolj malo videla..................................................................
.......................................................................................................
.....................................TUHTAM!

Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.1.2008 0:28:29   
pikapolona2
ja a še ni druga stran noooooo!

Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.1.2008 0:28:51   
pikapolona2
prej ne grem spat ...majke miuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.1.2008 0:30:24   
pikapolona2
zdej sm šla pa preštet 25 postov na 1 stran...ne tolk pa nimam za povedat...
se poslavljam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
19.1.2008 2:27:48   
Anonimen
Pikapolona -  prav luštno te je bilo prebrati....

a čem zdaj jaz imeti malo samogovorov.....trenutno razmišljam kaj bi delali sedaj, če bi gospa Nadmati prijadrala do nas....potem razmišljam, kako bo čez pol leta ko grem delat...in to delat celi dan in celu noč.....potem razmišljam, kako bi bilo če bi bila še enkrat noseča....JA, BABE NISEM JAZ TISTA SREČKA NOSEČKA...LEPO PROSIM....

Misli mi uhajajo nekam daleč, mogoče v Washington, Avstralija mi je blazno všečna.....kaj še delam ?

Ugotavljam da našega sinkota popolnoma nič ne zanima fizično delo....imamo namreč goro kock, ata jih trenutno sestavlja v UN zgradbo, sinko pa je privlekel zraven knjigo in se dela da jo bere......sem vam že povedala, da smo ga naučili kdo je George Washington, pa Bill Clinton, pa kateri predsednik ima brado, pa kateri ima očala ? Še činčilo zna pokazat, pa sploh ne vem kako se oglaša....bi mi katera razložila ?

Kaj še počnemo ? Aja, razmišljamo o tem, da bi se drugi teden odpravili v Las Vegas...pa kaj čem jaz tam ? Plezat po drogu, medtem ko oča gabla ? Se sprehajat po ulicah, gledat hotele ? Ma ne vem, čakam da me prepričajo......

Pa še to...kdaj razumejo besedo NE ?

Neposredna povezava do sporočila: 3138
19.1.2008 7:14:38   
Clody
Dobro jutroooo,

Samogovore je vedno lepo brat.  Vidim, da imata pikapolona in Lina zelo razmišljajočo noč oz dan. user posted image

Škoda ker se vam nisem pridružla. Lina, glih tebe bi ujela. Sem včeraj zaspala ob 19:30 - user posted image user posted image Pa se zbudim ob polnoči, ko je Nejcu popusil operil in se mu je nos ponovno čist zabasou. In sevede ne nazaj zaspat. Gledala sem u luft, pa 2 filma do ene 03:00, ko mi je ob ene 03:30 uspelo zaspat. To se mi pa res že dolgo ni zgodil.

Tako, naš vikend je spet u znamenju 2 RD-jev, v soboto in nedeljo. No, vsaj kuhat mi nau treba!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
19.1.2008 7:39:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati, tvoj avion pristaja.....

http://tracker.flightview.com/htNYNJPA/default.asp?customer=NYNJPA&fn=AF6&daptn=CDG&ddate=20080118&deporap=DEP&mode=FTResults&airport=JFK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
19.1.2008 7:41:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

a je že katera slišala, da se daje zvečer kvas otrokom in ti potem bolj mirno spijouser posted image

a da potem vzhajajo ponoči, al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
19.1.2008 7:45:50   
altati
Pikapolona in Lina- lepo vaju je bilo brati...še kdaj, prosim!

Lina - le pojdi v Las Vegas! Saj lahko s Tristanom gemblatauser posted image ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
19.1.2008 9:11:29   
lucika
lepo dobro jutro vsem skupaj!

altati, ojej. ma, boste pa šli vsi, in bo še bolj luštno, boš videla...

midva sva po dooolgem času sama z malim, doma dopoldne. se skor ne spominm velč kako je to bilo, pa se ni minilo več kot 2 tedna od zadnjič...

ati je spet na hiši; tudi meni se zdi, da mi morala kaj pomagat...samo ne gre. z malim bolj slabo, razen ce mi ga kdo pazi. to pa je spet....eh, bo počakalo, ko bo nujno pa bom....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
19.1.2008 9:11:41   
Maxica
Dobro jutro. Moji zaspanci še spijo, jaz pa sem pri jutranji kavici, po dolgem času, v službi je namreč ne pijem več. Upam, da bo kaj sončka, kot so obljubljali, trenutno prav slabo kaže.
Zvečer sva pa z možem gledala Petelinji zajtrk, hvalabogu, da nisva šla v kino. Meni je brezvezen oz.dolgočasen, vleče se sto na uro, na koncu se pa vse zgodi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
19.1.2008 9:18:23   
Arabela
Jutro!

Saj vem da sem grozna  in samo stokam... ampak jaz te male frače ne morem več kontrolirat?!!!!
Spanje... ni šans da zaspi, ko pa zaspi je vse ok.... čez dan je najboljše da zaspi v avtu pa jo dam potem v popsteljo. prej je bilo vedno vse ok.. včeraj pa je takšno histerijo zganjala ponoči da je nisem mogla pomiriti in sem nato šla z njo spat... pa je spala sladko ko medo...
Hranjenje... prve tri žlice tako tuli, kot da ji hočem dat strup za jest... potem pa vse mirno poje...user posted image
Igranje... to ni igranje, to je norenje... skače po mizi, mi krade stvari za katere ve da jih ne sme in beži pred mano, največjo kompanjonko pa ima tako al tako v psici... Danes  zjutraj mi je "ukradla" wc papir šla k psici in ji lepo trgala papir, ona pa ga je jedla..user posted image

Ej zdaj ko sem vse to napisala mi je pa prav malo smešno...user posted image user posted image user posted image ... Saj berem da so tudi vaši hiperaktivčki.... ampak hudič je ko našega ateja nikoli ni doma, jaz pa sem tako živčna in zaradi poroda in tudi izpitov... mala ziher to čuti..

Evo malo sem se "vun zduvala" sem si tudi delno sama odgovorila... ampak je pasalo... No mala pa je medtem odprla zaklenjeno.user posted image škatlo s Cdji pod rač. mizo in zdaj jih grem pospravit..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
19.1.2008 9:33:10   
lucika
arabela, uf. kako te razumem.
ma jaz sem zivcna od pms al kaj. ampak kar hodim po stanovanju pa pospravlam, mali pa sproti trga, pa cefra, in poliva in se meče po trdih robih in cvili, se dere, ...pa kr gor bi bil, sploh te več ne pogleda, sam roke u luft in eeeee.
bog ne daj, da pustim kak robček kje. če ga mali ne najde, ga tedi sigurno. in pol sam pospravljam in pospravljam in pospravljaaaaam. pa tedijevo vodo in hrano...če ne pučem tega trikrat na dan, tud ne vem kaj je...
saj vem, v nulo bi bilo treba imet pospravljeno vse, ampak čisto vse. pa vse pozaklenjeno in zavezano. pa bi še kaj našel. zdaj mi eno reklamo trga na male koščke. edino ,ki si jo šparam, da bi jo še pogledala. saj ne vem no....
pa bripšem šipe, pa so vsak dan iste...
mah, boljš da greva ven, a ne?
na en kafe....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
19.1.2008 9:54:07   
moci
zoji teče iz gnoj iz oči. čisto malo, pa vendar. lahko kaj naredim, a ne bo šlo naprej?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
19.1.2008 10:14:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoji teče iz gnoj iz oči. čisto malo, pa vendar. lahko kaj naredim, a ne bo šlo naprej?

spiraš z fiziološko...drugega ne moreš...edino upaš...če bo huje, boste potrebovali kapljice, žal...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
19.1.2008 10:27:44   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Ja revca no! Od moje sestra tamala je mela gnoj oz ga še ima. Najprej en oko, potem še drugi. Je šla k P in dubla antibiotične kapljice, spiraš s fiziološko, kamilice odsvetujejo. Pa P je rekla, da je nalezljivo. Vem da so imeli tudi v našem vrtcu, enih 5 jih je fasal.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
19.1.2008 10:33:18   
moci
ja, ful nalezljivo. sem brala članek od rr.
po mojem si je vnesla z nosu, ker ves čas učke menca.
jaz bom pa umrla, če bom morala prvi dan službe klicat, da sem na bolniškiuser posted image
pa še sonce jeuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?