|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
21.1.2008 9:04:22   
altati
Maxi-  a si ugotovila, da najino temeljito umivanje ni obrodilo sadov? A misliš, da morava milo in deodorant zamenjat?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
21.1.2008 9:05:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

altati kako je Tia?

hvala za skrb. Trenutno je bolje. Vročine nima, malo jo boli grlo, pa prehlajena je. Očitno ena taka fina virozica. Upam, da bo hitro šla stran.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
21.1.2008 9:48:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxi-  a si ugotovila, da najino temeljito umivanje ni obrodilo sadov? A misliš, da morava milo in deodorant zamenjat?

****tiš, vidiš, da res. Ampak jaz sem se v soboto res orng podrgnila, pa prejšnjo soboto smo bili v Atlantisu in sem se ful namočila, da je ja šlo vse stranuser posted image , ampak ne pomaga nič zgleda. Jutri grem v nabavo. Predlagaš, kaj naj nabavim, kje je najino zadnje upanje?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
21.1.2008 9:57:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

****tiš, vidiš, da res. Ampak jaz sem se v soboto res orng podrgnila, pa prejšnjo soboto smo bili v Atlantisu in sem se ful namočila, da je ja šlo vse stranuser posted image , ampak ne pomaga nič zgleda. Jutri grem v nabavo. Predlagaš, kaj naj nabavim, kje je najino zadnje upanje?

pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
sem obupana....
mogoče bi morali pa moške dišave uporabljat, kaj praviš?
da ju moški vonj bolj privlači?????????????????????????????????????????????????????
Old spice al pa kaj podobnega? Axe mogoče?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
21.1.2008 10:06:23   
Maxica

sem obupana....
da ju moški vonj bolj privlači?????????????????????????????????????????????????????

Dobra ideja.user posted image Axe bi moral užgati, bum čikavava.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
21.1.2008 10:13:44   
Arabela
Dobro jutro!

Z malo sva obe spali pri babici, da ji ni bilo dolgčas ko dedija ni... mala spala od 18.30 do 7.30 z enkratnim zbujanjem...user posted image ... tako bi morala vsak dan, ne pa da doma frči v posteljo ob 23ih..
Jaz pa sem bolj zlomljena kot prespana, ker ima dedi jogi trd ko deska...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
21.1.2008 10:49:14   
Lu
Živjo!

Altati a pol Amerika odpadla user posted image   Bo pa, kot so že vse predhodnice povedale spomaldi toliko bolj lepše user posted image  Naj se Tian čimprej pozdravi!

Tudi vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje. Mi smo samo še bolj smrkavi.

Smo imeli pa spet pester vikend. Sploh mož in Maja sta se šla vzgojo in kdo ima več potrpljenja user posted image  Res je bilo hudo, ampak mula tako nagaja, da je groza. Sploh tamalemu. Ga porine na tla in se še vleže nanga. user posted image  Al ga pa kr porine ob mizo, ..... A je pri vas tudi tako lubosumje, al kaj za vraga je to? JAz resnično že obupujem. Pa sem jo zvečer, ko smo bile same malo spraševala, zakaj tako nagaja, pa če misli, da je mamica ne mara, pa bla bla. Odgovor. JA zato... Mah.

Sem pa v nabavi nove prenosne posteljice. A katera ve, je kje akcija? Pa še en stolček za hranjenje potrebujem, tisti lesen. Oz. ga katera že prodaja user posted image

Zdaj pa šibam še malo delat.

Pa kavico skuhat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
21.1.2008 10:51:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
 Naj se Tian čimprej pozdravi!

naš Tian je brez lučka in je ravno zato Tiauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
21.1.2008 11:45:19   
Maxica
Jupi, jaz sem pa prav dobre volje, smo dobili obvestilo, da bomo jutri od 12-15h brez elektrike, tako da upam, da bomo po kosilu švignili lahko domov, saj brez elektrike pa res nimamo kaj početi.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
21.1.2008 14:01:18   
moci
dan, jaz sem iz službe.
sem prišla tja, pa noben ni vedel, kaj naj z mano. sem samo čakala, da grem domov in sprejemala obiskeuser posted image sem vprašala, če me bodo plačali. eh, pri nas je pa res zmešnjava,no. vodja ni dobila uradnega obvestila, da me dobi v oddelek, ve pa, da se bom uvajala za njeno nadomeščanjeuser posted image a gre to skupaj?
čudno, no.

zoja je bila pri atiju, učke so že od včeraj lepe, kašlja pa kar precej, iz nosa tudi teče slap savicauser posted image pucamo in pucamo. edino ati je zatajil, ker ji ni mogel dat kapljic. eh, to bo celo sranje. en sam jih res zelo težko da. ima par rok premalo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
21.1.2008 14:02:18   
moci
aja, pa predrzna jaz sem še enkrat težila za internet. menda mora odobrit direktorica in ga moraš rebit pri delu. drek.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
21.1.2008 14:33:53   
Anonimen
dobro jutro mamice,

saj je res dobro, ker smo kar fino naspani in spočiti. Smo vikend preživeli doma, no malo smo špancirali naokoli, sicer pa imamo sončno a mrzlo vreme ( - 12 stopinj ), tako da sem mislila včeraj da so mi vsi jajčniki pomrznili.....

Danes pa spet ponedeljek in nov delovni dan...hm, sem smešna ane ? Doma, pa nov delovni dan ? Jah, saj se res nekako tako počutim, zjutraj vstajenje, hranjenje, previjanje, pa ven, pa v trgovino, pa kuhat, pospravljat, pa prat, likat, pa spet ven, pa spet umivanje...ah saj veste, kaj bom jamrala....v glavnem, sem vesela da smo zdravi, ker ko takole vas berem, se mi kar vrti, kaj vse lahko fašemo....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
21.1.2008 14:35:49   
Anonimen

sem obupana....

jao jao jao...to je za stare desce...vsaj kaj mladega se spomnita.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.1.2008 14:37:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dobro jutro!

Z malo sva obe spali pri babici, da ji ni bilo dolgčas ko dedija ni... mala spala od 18.30 do 7.30 z enkratnim zbujanjem...user posted image ... tako bi morala vsak dan, ne pa da doma frči v posteljo ob 23ih..
Jaz pa sem bolj zlomljena kot prespana, ker ima dedi jogi trd ko deska...user posted image

A ti je babi rekla: ''Ja, kako imaš pa ti pridnega otroka !'' Pri nas je bilo ponavadi tako, da kadar ga je babi vzela v roke, je bil oh in sploh...doma pa spet jovo na novo.....znajo glumit ni kej !

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.1.2008 14:48:51   
Pikabu

Maxi- a si ugotovila, da najino temeljito umivanje ni obrodilo sadov? A misliš, da morava milo in deodorant zamenjat?

sem obupana....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.1.2008 15:12:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aja, pa predrzna jaz sem še enkrat težila za internet. menda mora odobrit direktorica in ga moraš rebit pri delu. drek.

a ti to resno?????
na del.mestu nimaš interneta???
kje že ti to delaš?????????????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
21.1.2008 15:13:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

sem obupana....

jao jao jao...to je za stare desce...vsaj kaj mladega se spomnita.....

predlagaj nama no, prosim....
očitno sva za Luno, ti pa v Amerikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.1.2008 15:14:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Maxi- a si ugotovila, da najino temeljito umivanje ni obrodilo sadov? A misliš, da morava milo in deodorant zamenjat?

sem obupana....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote

uvau, umivanje je obrodilo sadove, brez moških zadev!!!
Bravo Maxi! Bravo jaz! Bravo Pikabu!!!! samo še Tasho čakamo, da vstane od mrtvih....
ej, Pikabu, vsaj kakšno besedico bi nam pa lahko namenila, ker res, res, res ne smrdimo.....prisežem!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
21.1.2008 15:21:58   
moci

a ti to resno?????

v javnem podjetjuuser posted image

a misliš, da je to kršenje človekovih pravicuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
21.1.2008 15:25:15   
mis
Se javljam na postrojuser posted image  Sem še v službi. Bila na pregledu, čakala 3 ure, ampak je bilo poiplačano. Slišala srček, morfologijo imam 14.2.user posted image  Sem pa zamudila šiht, mi je kolegica otroke ogrela, jaz sem jih pa še ocenila potem... Jah, tako je če 3 ure čakaš...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
21.1.2008 17:06:09   
altati

a misliš, da je to kršenje človekovih pravicuser posted image

ja, in to huda kršitev osnovnih človekovih pravic.
Zagotovljenih z ustavo, vsekakoruser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
21.1.2008 17:16:25   
muki1
Oj dober dan.
Pri nas je taka štala, da komaj sapo vzamem.
Kot sem pisala je Neža v soboto zvečer oživela. Včeraj zjutraj je ves dopoldan bila pokonci, dobre volje, nasmejana, apetitna user posted image ( konkuriram maxici z novo besedo)...skratka vse lepo in prav. Pride čas kosila, kar nekaj..... popoldne sta bili že obe kot popipsani muhi. Tečni, jokavi, nisem se smela ganit od nobene. To je potem zgledalo tako, da sem ležala na kavču in pod vsako pazduho imela eno malo glavico.
Lulat nisem smela, oziroma če sem hotela je bil tak jok, kot bi ju dajali s kože. Pa ravno včeraj, ko sem veliko vode spila, me je vsake pol ure tiščalo  user posted image .
No, ko se je dan prevesil v večer sta že obe veselo kuhali. Tudi Neža - spet. Kašljali in smrkali pa sta tudi ko dva dedeka.
Noč je bila divja. Ivo je kuhalo, sem ji dajala svečke enkrat opolnoči, pa potem še nekje ob 05.00. Obakrat se je čisto prebudila in zahtevala DADIJE, torej sva gledali Telebajske, dokler ni zaspala. Smo taborile v dnevni na kavču, da se je mož lahko naspal, saj noč prej ni kaj prida spal, se je Iva budila in kašljala vso noč..... torej sem ga pomilostila. V službi pa tudi mora biti zbran, saj kar fino gara.
No, danes smo se šle spet pokazat, Iva ima laringitis, Neža je spet dala kri in je še vedno viroza, s tem, da so ji levkociti zelo padli od sobote, morava obvezno v petek še enkrat dati kri.
To je to. Iva zdaj spi, Neža pa se kar dobro drži in zdaj gleda Rdečo Kapico.

Še eno pomembno stvar sem vam skoraj pozabila napisati user posted image . IVA KAKA NA KAHLO.
Stvar je taka, da sem jo zdaj parkrat pred kopanjem, ko sem jo zvečer dala iz plenice dala na kahlo sedet. Kaj vem zakaj, pri Neži sem čakala več kot 2 leti. Zgleda, da mi je bila kahlica ravno pri roki. Pa sem jo posadila sedet in seveda nič.
V soboto, ko smo z Nežo prišli domov, pa Iva k meni, si dviguje majco in kriči kako kako. Jaz sem mislila, da se hoče kopat, ker ponavadi, če rečemo, da se gremo kopat takoj dviguje majco. Pa sem jo dvignila in nesla v kad. Nekaj minut se je kopala, potem pa pokakala v vodo. Mož jo je hitro dvignil in dal na kahlo, kamor se je potem polulala. Potem smo vsi ploskali in bili zelo navdušeni. Po končanem kopanju in vseh procedurah sva  šli v spalnico, sem rekla, da samo še lulat skočim in potem greva. Pa spet kako, kako in se začela grabiti za pižamo. Jo gledam, pa sem jo slekla, dala na kahlo....in PUK. Je priletelo user posted image . No, to je to. Saj vem, da ena lastovka še ne prinese pomladi, ampak sem vam povedala to zgodbico, ker pač ne bom samo jamrala.

Upam, da mi bo zdaj uspelo še kaj prebrati in pokomentirati za nazaj, ker me res baše ta čas......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
21.1.2008 17:25:24   
muki1

Jupi, jaz sem pa prav dobre volje, smo dobili obvestilo, da bomo jutri od 12-15h brez elektrike, tako da upam, da bomo po kosilu švignili lahko domov, saj brez elektrike pa res nimamo kaj početi.user posted image

user posted image  tudi mi se veselimo ko nas pokličejo, še bolj pa jezimo, ko potem dežuje in obnovitvena dela odpadejo user posted image . Upam,da bo sonce.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
21.1.2008 17:26:43   
muki1

a ti to resno?????

v VUKOJEBINI DOLNJI user posted image .
Moci, čestitam za prvi dan v službi. Saj kar paše, a ne?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
21.1.2008 17:52:12   
muki1
Mis user posted image  za uspešno morfologijo.

Altati, upam, da bo Tia vsak dan le še boljša. Pa bi se res usrano počutila, če bi bila odsotna, kaj?

Pikabu draga, jaz te tako mučo pogrešam, da to sploh ni za zdržat. Celo tako zelo, da bom prišla v vaš konec 7. februarja in takrat bolje zate, da si v gate natlačiš povšter, ker te bom namahala po ta zadnji, da bo joj.

*Lina amerika*...Zelo resno razmišljam, da bi te blokirala, saj potem vsaj nevoščljivosti ne bom pasla. To z Đorđom Klunijem user posted image  je že zelo nadrealistično. Kot da ni dovolj, da živiš v NY. Kaj se posluša user posted image  Pojma nimam. Meni paše Amy Winehouse, pa Gibonni....user posted image
Ponavadi podobno kot Maxica, imam radio, pa svira što svira.

Frrrr, čestitamo za izpeljano akcijo. Kak dolgo pa se voziš na Koroško? Pa možeka malo vitaminiziraj, bogi revček, skoz nekaj bolan. Ti pa zraven njega ko en Rambo user posted image .

Axe, meni kar fajn diši. Nekdaj sveta sem rada na možeku vohala Afriko. Zdaj mi je že vseeno, tudi če je zašvican ko pes, samo da ga dobim v roke . Kako se z leti standard znižuje, namesto da bi se zviševal. Presneti otroci user posted image .
No, saj vedno diši kot rožica, to pa res. Malo sem spet zabredla, kaj pa ni nobene user posted image

Sivkamivka, Anč.... dojilji. Kako pogosti so pri vas še podoji? Lahko tudi na ZS, ker bom kregana in se bodo zgražale nad mano, če napišem javno, kolikokrat dnevno se naša še doji.

Arabela.... kako je šlo na izpitu? Ti si res strašna. Jaz sem bila sama sebi odveč v drugi nosečnosti, če bi se morala še učiti bi me menda kap.

Piškot, Martin se pa po mojem kar malo izbaciva s temi izrazi user posted image .

BorovničkaRemy kako zdravje? Upam, na najboljše.

@lina, WO BIST DU?

Mene so danes klicali iz vrtca, če mislim Ivo pripeljati kaj naokrog, ker sem jo vpisala za januar, pa je še nič ni bilo. Baje, da so povpraševanja za njeno mesto in naj povem, če je ne bom dala user posted image
Sem rekla, da jo bom, ampak malo pozneje, ker zaenkrat imam varstvo in naj malo te bolezni minejo. Pa me je nekam čudno obravnavala, kot da sem malo čuknjena.
A kaj naj? V vrtcu imajo rota virus, en kup drugih viroz, gripa na pohodu...jaz pa doma varuško in naj jo potem dam v vrtec, ker si je pač ena mama zdaj zmislila, da bi dala svoje dete v vrtec? Jaz sem jo vpisala aprila, takrat ko so vpisi. Me eno figo briga user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?