Maxica
|
Jaz sem pa zdaj lih izpod tuša (Pikabu, obljubim, da dišim, lahko prideš na RR ). Dopoldne smo tako mal šetali, zabušavali, popoldne sem bila pa pridna in naredila generalno celo stanovanje, zdaj sem pa še s pilatesa, tako da je bila res taka fajn sobota. Jutri gremo pa nekam ven na kosilo, nas je moj ata povabil, mal za spremembo, je rekel. Upam, da bo uspešno, sploh Lan me mal skrbi, če bo hotel biti kaj pri miru. Pustimo se presenetiti. Sem pa zelo zelo vesela za Nežo, da ji gre tako fajn na bolje. Očitno je rabila sam mal enga izleta do zdravnice, pa je bilo brž bolje. Sam zdaj pa pazite, Muki, da ne bo kr naenkrat hotela ful jesti, da je ne bo želodček bolel. Moci, jaz sem tudi štartala z bolniško. No, takrat septembra sem delala 14 dni, pol pa po enomesečnem dopustu, sem po štirih urah mrknila domov, za 14 dni na bolniško, prišla za en dober teden nazaj in spet zbolela za 14 dni. Mi je bilo res ful bad, ampak bolna jaz pa ne morem delati. A boš delala potem samo po 6 ur? Tisti čas probaj, da ti jo pazi mož, morda se vam bo izšlo. Upam, da kapljice kmalu primejo, bodi pa kar trmasta, kar je treba, ni težko, nikar ne obupaj in bodi močnejša kot Zoja. Lina, a dej nehi, Clooney, obvezno fotkaj, pa nehaj nas s takimi dražiti, smo ti nevoščljive, priznam. Borovnicka, Rudolf je že šel nazaj na sever, kaj se pa greš? Upam, da tvoja akrobata uspešno uideta virusom. Pikapolona, u, domači prijatelj, moja stara mama jih tudi naredi, ful dobre, vendar samo z lešniki, pečenih rozin jaz ne maram. Dober tek. Aja, Clooneyu je pa tisti pujsek umrl baje. Clody, ne vem, boš videla, jaz sem dvakrat mal zaspala med Petelinjim zajtrkom. Sporoči jutri, kako se ti je zdel. Jaz sem pa danes sanjala, da sem bila v eni porodni sobi, kjer so ene štiri hkrati rojevale. Pa sem prav videla, ko je ena imela popadke, kako se ji je skozi trebuh prav glavica videla . Me je pa prav zamikalo, da bi bila spet, mmm, . Ampak bomo še mal počakali. Zdaj je prav fino, ko sta oba že ful samostojna, se človek kr mal razvadi, pol pa sploh, ko je enkrat ven iz plenic, pa ko je čist sam, kr mal pomisliš, a bi šel spet skozi vse. Ampak je fajn iti, tako da upam, da nam uspe, ko si bomo zamislili.