Anonimen
|
Altati- ja, dobra si da greš........jaz sem takrat za v Anglijo premišljevala, da bi šla, pa je samo pri tem ostalo..........kaj pa voziček, pa kje bo spala, pa kaj če bo lačna, kje jo bom previla.........res pa je, da je imela takrat 6 mesecev........ Frrrr- jst računam, resno, da bi mogla, če bom zelo pridna, do srede julija najkasneje, diplomirat- prosim vse svetnike in druge, da bi se mi želja uresničila Nekam proslavit bomo pa vsekakor šle! Anč- bravo za Tristanovo hojo Pikapolona- fino, da Brina odkriva čare gradbeništva Piškot- nisi sama Clody- manj, ko boš ti paničarla glede vrtca, hitreje se bo Nejc navadil, da mora tam bit! Pa jaz mu nič nebi govorila, da gre v vrtec........jaz Tinkari rečem, da se gre igrat, pa vse otroke naštejem.........danes je potem celo pot govorila Aja ( pomoje naj bi bila to punčka Naja iz vrtca)! Sicer je pa res, da gre Tinkara zelo rada v vrtec, pa to ne pomeni, da ji je tam zmeraj lepo........ Lucika za šoping, ti prav privoščim.........zaslužiš si! Lu- zate pa nisem vedela, da imaš tudi še diplomo Ker nas je toliko- dajmo babe vse moramo diplomirat leta 2008!!!!!!!!!!!!! Tinkara je včeraj spala cele pol ure , potem smo šli h kolegom, ker je imela njihova mala 1 leto- sta se ful igrali, Tinkara se je čist razživela in skakala okrog, potem v avtu pa totalna koma, smo jo doma samo umili, preoblekli in je šla spat Spet je prehlajena- nosek, učke ima rdeče, ampak izcedka pa ni nekaj ful.......vročine zaenkrat še ni (trkam), tako da, Altati, še dobro, da se nismo videli, da vaju nebi okužili pred odhodom (čeprav v petek dopoldne je bilo še vse ok) Naše cepljenje bo zgleda res tam enkrat maja - sej se ne sekiram nekaj ful, ampak mi je pa zoprno zaradi vrtca! evo, jst grem papa ps: zdaj vidite, da vas berem
|