|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2008 16:03:15   
Strawberrie Cherrie
shorty, saj bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.1.2008 18:00:35   
Naja30
Bravo Ana za spanje!user posted image  Samo tako naprej, da bosta še mami in očka lepo spočita.

shorty, držim pesti za eno super službico.user posted image

No, jaz se kar poskušam javljat vsak dan, saj toliko časa si že vzamem. Verjetno nisem kaj posebej zanimiva, pa vseeno. user posted image
Pogrešam pa moj_moj, Tanjo in ostale, da bi se večkrat javile. Npr. tintara se pa sploh že dolgo ni javila. Se mi zdi, da odkar smo se septembra dobile. Se katera kaj sliši z njo?

Zdravstveno sem še vedno v ... user posted image  Vročine na srečo nimam, mi pa iz nosa tolk enga user posted image  ven gre, da kar ne morem verjet. Počutim se tud mal bolj švoh in spala bi ves čas.
Tija je ok. Začela je ves čas nekaj brundat in čvekat. Gleda knjigo in si na veliko govori zraven. Ali pa vzame telefon in govori, govori, se jezi... prav hecna je! Le kje je to vidla? user posted image   user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.1.2008 18:24:53   
emaa
Tintara kolikor vem PC ne uporablja več, je bila povezava prepočasna, pa tud pc ne najboljši. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.1.2008 18:28:34   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Sploh ker tudi r1ta nekaj štrajkauser posted image

Ti mene malo zezaš ne? Madoniš saj imam kar slabo vest, ko se mi zdi, da kar naprej tule visim!

Naja3 lepo se pozdravi! Počivaj, ne?!

No, mi smo bili v soboto na enem rojstnem dnevu in so bili tudi trije otročki, vsi prehlajeni do konca in nazaj. Take fine svečke so imeli. In ker je Ana zelo družabna punca, se je seveda veliko oz. neprestano z njimi igrala, skupaj so jedli kruh, malo eden, malo drugi, malo tretji, pa igračke so romale od enih ust do drugih, da o poljubčkih ne govorim. Če bi hotela to preprečit ne bi mogla. Po drugi strani je pa prav, da se česa naleze, ker do sedaj še res ni imela nič. No in danes ji prilezeta taki dolgi svečki iz nosu. In smo uradno prvič fajn prehlajeni. Zaenkrat špricamo nosek, ampule pa šparam za preden gre spat (hvala vampirki 100x, ki mi jih je priporočala tistega davnega oktobra!). Pa en povšterček ji bom dala pod glavo, pa kamilce dala zraven postelje.
Kako ve prakticirate kamilice pod posteljo mi ni jasnouser posted image . Prvič nimam pod posteljico prostora, drugič pa... ali ni potem jogi od spodaj moker? Res mi ni jasno...user posted image user posted image

No, upam da sem danes bila pridna!

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 454
7.1.2008 20:26:08   
Naja30
ema, če se boš kaj slišala s tintaro, jo lepo pozdravi.user posted image

r1ta, jaz sem dala lonec s kamilicami kar zraven mize in sva obe bolje dihale. Ne vem, a bi jih morala dat pod posteljo? Zakaj pa?user posted image  
Pa še to - o kakšnih ampulah govoriš?

Danes je eden redkih večerov, ko je Tija lepo zaspala. Brez premetavanja in začetnega jokanja. Kot da ji je to ritual postal user posted image user posted image  No in sem jo lepo božala in jo je na enkrat zmanjkalo. Mene pa trebuh boli zarad sklanjanja nad posteljico user posted image  

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.1.2008 21:52:13   
r1ta
Naja3 ampule od nivea-je. Tiste s fiziološko raztopino.

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 456
7.1.2008 22:39:23   
frufru

Ja, slabo nam gre zadnje čase tole pisanje.
Sploh ker tudi r1ta nekaj štrajkauser posted image , pa ema tut.
ma saj vem, vedno več dela je z našimi otročki, pa večinoma vas je šlo nazaj delat....

Ja z malimi se ukvarjamo, da ne bodo kot tadva:
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 7.1.2008 22:42:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 457
7.1.2008 22:44:29   
frufru
Shorty sej bo, vsaka stvar je za nekaj dobra. Očitno ti ta službica ni bila namenjena.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.1.2008 8:11:33   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Ja, slabo nam gre zadnje čase tole pisanje.
Sploh ker tudi r1ta nekaj štrajkauser posted image , pa ema tut.
ma saj vem, vedno več dela je z našimi otročki, pa večinoma vas je šlo nazaj delat....

Ja z malimi se ukvarjamo, da ne bodo kot tadva:
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hja, najina sta strelca veš - in jaz imam občutek, da se včasih z glavo v steno zabijam, ker me dobesedno ne posluša nič in dela resno vse kontra - tko da čist kamot bosta tole Lovro in Ožbej čez kake 3meseceuser posted image ; sam srčno upam, da z dozico alpskega mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

r1ta - a imaš slučajno kje pri roki tisti link do kolendarčka, ki si ga zadnjič pripopala na čveku?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.1.2008 8:45:05   
Vilma
TanjaS sem te pogrešala, fino da si se oglasila. user posted image  Sem malo pokukala v albumček, Maks je pravi model. A veš, da drugače vedno pozabim, da imaš ti že dva otroka. Ko sem te vidla v BTCju si se mi zdela tako mlada, skratka premlada za dva mulčka. user posted image  Za službo ti nič ne zavidam. Glih ko ratajo malčki najbolj luštni, je treba it delat.
R1ta zakon gravitacije zaenrkat še ne deluje, hvala bogu. user posted image  Čez dobro leto pa se bo ziher poznalo, dvakrat nosečnost, dvakrat dojenje... Sicer pa jaz podpiram te lepotne opracije, sploh če se ženska zaradi tega bolje počuti. Poznam dve mamici, ki sta bili noseči z dvojčki. Ena je ful športnica, vsak dan ima tečaje  aerobike, samo po treh letih trebuh še ni zginil. Dejstvo je, da se pri dvojčkih bolj vse raztegne. Bo šla na operacijo, pa tista druga mama tudi, tako da, v teh primerih podpiram sto procentno! Pa za zmanjšanje ziz tudi. user posted image  V bistvu bolj kot povečanje, tam sem mal skeptična zarad silikona.
Naja a nisi zdaj ti na vrsti za razkazovanje bušija? user posted image   In upam, da se čim prej pozdraviš! Se mi zdi, da si kar bolna zdaj, ko si noseča ane? No pri meni je obratno. Imam imunski sistem kot slon, vsi okoli mene so lahko bolni, jaz pa kot rožica. Fajn, da je tako.
Ema daj malo omeni, kdaj bo članek v mami ok?  No al pa naj omeni kakšn druga, če bo zasledila v reviji našo Emo. user posted image  
Shorty mi je hudo, ker nimaš službe. Kot pravi Frufru, mogoče ti res ni bila namenjena. Ti samo ne obupaj glede iskanja, enkrat se mora nekaj odpret!

Mi imamo na takoooo lepo sonce, pa še toplo je! user posted image  Danes bova Dominika odpeljala k noni, midva pa se bova odpravila jest, potem pa še mal na razprodaje. Sem dragega našuntala, da nekaj novih stvari pa vseeno rabi. user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.1.2008 8:47:59   
Vilma
Ups še eno vprašanje.
Dominik noče več mleka.
Saj veste, pri nas ukinjamo stvari čez noč. user posted image
Ima pa ful rad probiotične jogurte.
Koliko dcl teh jogutrov na dan se vam še zdi sprejemljivo za naše malčke palčke?
Naš bi tega zlokal pol litra na dan, pa se mi zdi preveč.
Kaj menite?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 461
8.1.2008 10:21:11   
frufru

hja, najina sta strelca veš - in jaz imam občutek, da se včasih z glavo v steno zabijam, ker me dobesedno ne posluša nič in dela resno vse kontra - tko da čist kamot bosta tole Lovro in Ožbej čez kake 3meseceuser posted image ; sam srčno upam, da z dozico alpskega mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

r1ta - a imaš slučajno kje pri roki tisti link do kolendarčka, ki si ga zadnjič pripopala na čveku?

Ja za flašo mleka se pa Lovro že zdaj treseuser posted image user posted image user posted image .
Vilma naš dobi 2x na dan po 250ml mleka, pa cca 250 ml jogurta ali skute skupaj s sadjem za malico.
Naš poba nas je pa danes zbudil tako, da naju je poklical ata in mama user posted image Je bil polulan in ni nič cvilil, samo poklical in čakal. user posted image Ja ni kaj rastejo.

Neposredna povezava do sporočila: 462
8.1.2008 10:47:26   
Strawberrie Cherrie
Proiotike mu VSILJUJEMuser posted image 1x tedensko, zaradi tele naše driske. sicer kaka že super, samo mislim, da je le fajn, da se tudi črevesje popolnoma obnovi. se pravi da nadomeščamo izgubljene kulture.user posted image
drugače se Ožbej še doji, občasno mu uspem vsilit kakšen jogurt, drugače pa je samo še sadje. ostalo mi zavrača - ok, razen pice in hrenovkeuser posted image , to pa tudi ne more jest vsak dan.
sem pa striktna glede tega, da se čez dan ne doji. ker pol res ne bi jedel nič.

pa naj ŠE TO OMENIM: Mojemu se to zdi blazno smešno - namreč to, da Ožbej tolk za zizo izsiljuje. mu je rekel včeraj, ko je mali mu bluzil, da bi on AM in frcal njegovo zizo: Ati ma navadno zizo, mama ima pa AM ZIZO. Tko da idi k mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 463
8.1.2008 10:48:30   
Strawberrie Cherrie
aja, kolko se mi zdi normalno - kaj pa vem, dejansko neke škode ne more naredit. tisti probiotični jogurti od LM so čist kul, pomojem lahko kamot poje 2 na dan. 

Neposredna povezava do sporočila: 464
8.1.2008 11:05:09   
Naja30
frufru, ful dobra fotka! user posted image

Vilma, Tija spije zjutraj in zvečer cca 100ml mleka, poleg tega je še za večerjo mlečni obrok cca 150-200ml in čez dan kakšno skuto. Probiotičnih ji niti ne dajem, pa ji bom začela. Katere jim pa ve dajete? Ker v mnogih lca je aspartam, a kaj gledate na to?user posted image  Toliko debat je bilo o tem, da me je kar odvrnilo od teh jogurtov, pa jih imam drugače rada.
Aja, trebušček. Bom dala na ogled, samo ne javno.user posted image  Sem se zredila ko pujs in vam bom poslala geslo za ogled. Oh, kok sem važna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
8.1.2008 11:48:43   
r1ta
S_c samo zate: http://www.koledarcek.com/ user posted image

Kako smo spali? Porazno!Od osmih do polnoči se je zbudila 4x, ob polnoči ji ni bilo več do spanja in je bedela do treh zjutraj. Jooooj, jaz pa še niti eno minuto nisem spala... No, potem je zaspala. Do šestih! Ta nosek jo je totalno znerviral. Vročine še zaenkrat nima je pa tečnaaaaa. In potrebuje crkljanje še in še... Tako da bežim!

papa

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.1.2008 11:53:08   
Vilma
Bravo mi user posted image  Dominik je zdržal dva dni v vrtcu (pa še to samo po štiri ure) in zdaj sem prišla ponj pa je imel vročino 39. user posted image  Dva dni user posted image  Vzgojiteljce ga niso niti pogruntale, meni se je zdelo pa takoj čudno, ker je kar pojokcaval, pa stiskat se k meni, nobenega veselja v njem... Sem mu v vrtcu zmerla pa niti do konca nisem mogla zmerit, ker je tolk protestiral, pa je že pokazal 39.
Zdaj že spi, prej sem mu dala še eno svečko.
Ja mene Naja tudi motijo ta sladila. Kakšno oznako pa ima to sladilo aspartam? Ne vem, meni se še vedno zdi preveč pol litra teh jogurtov na dan. Drugič mlečnih izdelkov pa noče. No sem ter tja je maslo na kruhu pa kislo smetano. To je tudi vse. Ostalega ne mara, skutk sploh ne.
Nič grem še jaz mal počivat. Držte pesti, da bo vročina hitro minila.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 467
8.1.2008 12:28:54   
emaa
probiotični jogurti nama je zdravnik povedal, da ne rabi biti probiotičen za črevesne kulture, katerikoli jogurt je v redu, torej tudi skute. Je rekel, da vsi vsebujejo te koristne kulture.
Trebuh ja moj se je raztegnil, strije sem pokasirala dve (eno na boku, drugo dol od šiva od slepiča, praktično nič), je še vedno ful odvečne kože, ne zmanjšuje se, po moje da tudi telovadba ne bo pomagala (en mesec intenzivne aerobike ni naredil nobene razlike, malo se pa mora poznati, vsaj da so mišice bolj čvrste, pa nič, mehek kot puter), saj ne da sme imela čas za aerobiko zadnje mesece, skoz problemi z varuško (moj). Upam, da mi danes rata, da vidim ali imam še vedno veljavno karto (sem vzela 3 mesečno), če ne boš šel moj na trening.
Mama ko zvem v kateri bo, sporočim, ker jo bom seveda tudi jaz kupila.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 468
8.1.2008 12:30:51   
emaa
Aja količine jogurtov (oz. skut), pojesta med 400 in 600g na dan. Mleka pa nič, razen v čokolešniku, ki ga ne jesta vsak dan. Kruh samo z evrokremom (jaz ga ne maram). 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 469
8.1.2008 14:02:37   
Naja30
Ma Tija ne poje pol  litra mleka in ml. izdelkov na dan. Upam, da ni kaj narobe s tem, ampak enostavno ji ne morem toliko dat, ker noče pojest. pol pa še dovolj sadja, zelenjave, mesa... Saj bi lahka cel dan sam mlela user posted image
Vilma, poglej enkrat na kak lca jogurt sestavine, piše aspartam. Če ema pravi, da so ok skute, bomo kar pri tem ostali.

Kak sem lačnaaaaaaa user posted image  Pa morem mojo babiko počakat, da skupaj pojemo. Grem napast kakšno čokolado user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
8.1.2008 16:00:47   
Natali07
r1ta - tudi Urban je prehlajen. Že dve noči se zbuja na uro do dve. katastrofa. Očitno sve se preveč hvalile, da najina malčka sta pa zdrava user posted image . Očitno je tudi naš pokasiral na praznovanju svojega rojstnega dner, ker sta bila dva s svečkami. Ampak mogoče je pa res bolje, da je to sedaj in ne ko bo treba v vrtec. Samo se bojim, da bo tudi takrat enako.

Vilma - nekaj mi štrajkajo tele slikce oz. računalnik. Bom probala še enkrat nasložit, da vidite našega junaka.

Naja3 - saj obstajajo probiotični jogurti zdravo življenje, ki so brez vsega. Naš ker je imel alergijo na mleko in na kar nekaj hrane še ostaja mu dajem navaden jogurt in skuto in tudi navaden probiotični, pa kislo smetano. Naš je kar jedec, kar se česarkoli tiče. Koliko mlečnih izdelkov na dan dobi se mi pa ne sanja, samo mislim da kar preveč. Za enkrat se še doji zjutraj in zvečer, za zajter in večerjo ponavadi dobi kruh ali riž z mlekom (še allernovo za alergike) in dodano kako sadje, za malico jogurt ali skuto (tam od 200 do 300 ml ali več če je lakota huda) seveda s sadjem, potem je pa še kosilo in kaka malica. Tako, da mislim da dobi do liter mleka na dan.

Vsem bolanim pa čimprejše okrevanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 471
8.1.2008 16:22:53   
Natali07
album mi pa ne rata, me skoz ven meče ali pa se ne da vpisat gesla user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 472
8.1.2008 17:57:09   
pika30
Ojla drage čvekuljeuser posted image ,tiste,ki še redno čvekate,vas je že bolj malo,fulllllll vas vse pogrešamuser posted image ,ampak enostavno od kar delam nimam več časa za net.
Ajda je pravi rugec,slab mesec hodi že čisto sama,zobke ima samo tri,četrti je na pohodu,najbolj važno mi je da je zdrava.Hitro trkam na mizo,takrat ko sve bile v bolnici ni imela rotavirusa ampak angino.Vmes je imela samo enkrat vnete očke in blažji prehlad.Glede na to da hodi v vrtec sem vesela,da je zaenkrat več zdrava kot bolana.Pa naj tako ostane.user posted image
Nič tamala je sitna,šibam......
Aja hvala za čestitke ob 1.svečki,prav tako vsem za nazaj voščim vse najnajnaj user posted image in srečno ter zdravo leto 2008!user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.1.2008 18:15:56   
TanjaS
V službi je bilo prvi dan čudno.  Ma, pa saj je bilo v redu, samo cel dan sem premišljevala, da bi bila doma. Pa prvi dan kot prvi dan. In še v novi službi. Jutri dobim računalnik, potem vam bom pa tudi dopoldan malo težila. Maks je bil ful priden, lepo je spančkal, bil na sprehodu, skratka vse ok. je pa prej naredil ene pet korakov zapored, sem kar user posted image . Kot pozdrav mamici za prvi dan službe. Ni kaj, bomo preživeli, samo malo se bom morala navaditi. A ste tiste, ki že delate, hitro v rotem padle ? Meni je grozno samo to, ker je ura takoj 17, da pridem domov, to pa pomeni že skoraj konec dneva.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.1.2008 9:29:28   
Strawberrie Cherrie
Pika30, sem te pogrešala, pa tebe Tanja tudi!

Eno butasto vprašanje -> a vaši mladiči tudi z takim veseljem absorbirajo limone in kumarice?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?