Vilma
|
TanjaS sem te pogrešala, fino da si se oglasila. Sem malo pokukala v albumček, Maks je pravi model. A veš, da drugače vedno pozabim, da imaš ti že dva otroka. Ko sem te vidla v BTCju si se mi zdela tako mlada, skratka premlada za dva mulčka. Za službo ti nič ne zavidam. Glih ko ratajo malčki najbolj luštni, je treba it delat. R1ta zakon gravitacije zaenrkat še ne deluje, hvala bogu. Čez dobro leto pa se bo ziher poznalo, dvakrat nosečnost, dvakrat dojenje... Sicer pa jaz podpiram te lepotne opracije, sploh če se ženska zaradi tega bolje počuti. Poznam dve mamici, ki sta bili noseči z dvojčki. Ena je ful športnica, vsak dan ima tečaje aerobike, samo po treh letih trebuh še ni zginil. Dejstvo je, da se pri dvojčkih bolj vse raztegne. Bo šla na operacijo, pa tista druga mama tudi, tako da, v teh primerih podpiram sto procentno! Pa za zmanjšanje ziz tudi. V bistvu bolj kot povečanje, tam sem mal skeptična zarad silikona. Naja a nisi zdaj ti na vrsti za razkazovanje bušija? In upam, da se čim prej pozdraviš! Se mi zdi, da si kar bolna zdaj, ko si noseča ane? No pri meni je obratno. Imam imunski sistem kot slon, vsi okoli mene so lahko bolni, jaz pa kot rožica. Fajn, da je tako. Ema daj malo omeni, kdaj bo članek v mami ok? No al pa naj omeni kakšn druga, če bo zasledila v reviji našo Emo. Shorty mi je hudo, ker nimaš službe. Kot pravi Frufru, mogoče ti res ni bila namenjena. Ti samo ne obupaj glede iskanja, enkrat se mora nekaj odpret! Mi imamo na takoooo lepo sonce, pa še toplo je! Danes bova Dominika odpeljala k noni, midva pa se bova odpravila jest, potem pa še mal na razprodaje. Sem dragega našuntala, da nekaj novih stvari pa vseeno rabi.
|