|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
6.1.2008 8:12:27   
Strawberrie Cherrie
r1ta,ne nisi edina, pri nas je enakouser posted image user posted image s tem da še spi med nama. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.1.2008 10:18:33   
r1ta
Poročam:
zaspala je torej ob 21.30 in je spala do 3.40. V svoji sobi, v svoji posteljici. Nato se je zbudila in zajokala, ampak ni to tisti pravi jok temveč bolj klicanje. Tako se je oglasila parkrat, vse skupaj v petih minutah, nato pa utihnila. Nisem šla gledat ali spi stoje, sede ali leže. V glavnem je potem spala do 7.30. To je bila prva noč. Bomo videli kako bo naprej.

Frufru, zdaj jo navajam na enega medvedka, da ga bo nunala in da bo spal z njo. Do sedaj ni želela imeti ob sebi ničesar za spanje razen najuuser posted image .

Lep dan vam želi Rotterdam!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.1.2008 10:37:17   
Vilma
Ej S_C svetovna fotka, svetovna!!! user posted image  A kr celo jabko grize?
Naš po tanovem jabolka noče drugač kot naribanega. Če mu dam kos v roke, noče. Pa banano tud sam pretlačeno. Pa kruha noče več v rokah jest, ampak samo če mu ga mami trga na koščke pa v usta. user posted image
Naš malček se čez noč spomni kakšno novo foro, včasih ga res ne dohajam.
Čez noč ukine mleko, včeraj je vrgel dudo in jo noče več,svašta! Ponavadi morajo ljudje odvajat malčke od dude, no naš se je kar sam. user posted image  
R1ta jaz tudi pustim Dominiku mal svetlobe v sobi (ne spustim rolete do konca, pa se glih prav vidi notri). Drugače pa tudi jaz ne hodim v njegovo sobo za vsak jokec. Ga imam zdaj že nagruntanega, kdaj res joče oz. je kaj narobe in kdaj rabi samo pozornost. Večinoma hoče poznornost.
Drugače pa naš malček spi s takim kužkom. user posted image  Sva ga kak mesec nazaj slikala, ko je čez dan spal že tri ure, pa sva šla pogledat v sobo, če še diha. user posted image  Je pa tak fajn kuža, včasih spi cel na njem, včasih pa samo nogo čez vrže. user posted image

user posted image

PS: Kar se bušija tiče, se bom dans slikala. Da vidite to žogo. Pri Dominiku sem šla taka že rodit. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 428
6.1.2008 11:35:08   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Zmeraj k vam pogledam, saj lahko a ne? Bravo Ožbej.

seveda lahko mal pošpegašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.1.2008 12:13:48   
frufru
user posted image user posted image user posted image  R1ta, ti samo večkrat tako naredi, pa bo ugotovila, da je noč za spat, ne pa za mamici nagajatuser posted image
Mi mamo pa doma alpinista. Sem danes šla na podstrešje, da bi pospravila puzle (mam pol kufr, da jih samo demolira in razmeče) in premajhne stvari. Lovra sem pustila spodaj, ker sem bila ziher, da se bo igral s škatlami. Pa je mulo priplezal po lojtrah za mano user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se ful ustrašla, ker bi lahko padel.user posted image Je le 2,5 metra višine.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.1.2008 12:39:04   
crci06
o, frufru, dobra si ti!
no, dobro se vama je razšlo!
Jaz sem po vsaki pripetiji nekaj časa kot zajec, potem pa mu spet pustim malo več svobode.

R1ta - mene je tudi nejc okrog prinašal, pa sem, kot sem vam že 100x pisala, ful utišala baby-phone, da ga nisem niti slišala za vsak stokec. itak imamo sobe blizu, tako, da če se joka, ga slišim tudi, če je baby-phone ugasnjen, ampak nekaj časa sem spala napol budna in baby-pone skoraj na ušesih, da sem ga slišala (malo pretiravam) že, le se je okrog obrnil.
Ko mu daš vedet, za kaj gre, pokapira.
Če dovoliš, da je po njegovo, pa je pač tako.
Rečt je lahko, izvest mnogo težje.

Drugače pa - če se pogovarjate kako in kdaj kdo spi, je pomoje kljub vsemu treba povedat kolk je pokrit in kolk ima toplo v sobi, a? Sicer ne moreš primerjat. In kolk spi podnevi in kolk ponoči.

Naš je npr. zdaj že 3x zapovrstjo spal do 9h-10h(ha, odkar ni več dojenček user posted image ), njegov prejšnji rekord je bil okrog 8h. Mi je ful čudno.
Zdajle ga tlačim spat, ker je njegova ura okrog 12h, pa še ne vem, kako se bova zmenila. Ja, saj je res ravnokar vstal !?!? Je pa spet zaspan !?!?

Kakšen dan je čisto po mamici, bi samo jedel in spal user posted image
kakšen dan pa (spet po men) bi pa šopal 300/uro in nič jedel in nič spal..

Ja, takole 'mamo user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.1.2008 12:55:25   
Strawberrie Cherrie
vilma, ja kr celo jabolko mu dam, da je nekaj časa miruser posted image - on lepo sedi in žveči, mami pa lahko v tistih 15minutah naredi marsikaj.
Drugače imamo pa sedaj mi tako, da Ožbej gre spat okoli 20h in spi nekje do 7h, ob pol1h gre pa na popoldansko spanje, zna povlečti tudi tja do pol3h....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.1.2008 14:30:39   
Natali07
r1ta - upam, da ti bo uspelo in bo sedaj vsako noč tako.

Pri nas imamo tudi solno lučko celo noč prižgano, da je malo svetlobe. Ampak za enkrat je njegova posteljica še v najini spalnici. Ne vem kako bo, ko ga bomo prestavili v svojo sobo. Upam, da bo s spanjem nadaljeval.

Da bi mel pa naš kako igračko za spat pa ni variante, če mu ni kaj prav tako opleta z njo, da se vsi raje skrijemouser posted image .

S_C  kako si ga pa navadla jesti celo jaboljko? Mene je kar groza, da bi odgriznil preveliko kos in bi se mu zaletelo. Drugače hrano, ki mu jo dajem (palačinke, piškot, kruh... - seveda vse doma pripravljeno brez alergenih dodatkov) zelo lepo žveči ampak da bi pa sam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
6.1.2008 15:27:28   
frufru

Vilma, Natali naš tudi rad jabolka gloda, se začne kar trest, ko jih zagleda. Samo jaz mu dam četrtine jabolka pa pol gloda.Aja, Natali, vedno te pozabim vprašat, kakšno tortico si mu nardila (recept)user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.1.2008 16:53:54   
Natali07
frufru - tudi sama sem mu dala danes četrtino jabolka. V začetku je lepo jedel - je zmankovalo jabolka zgoraj in spodaj, ker ima samo enkice. Ampak se je kmalu prelomilo in cel košček jabolka je imel v ustih. Potem sem mu pa vzela, ker me je groza da se mu kam zatakne.

Tortica je bila pa iz kokosa, pšenice, skute in borovnic

Če katera rabi recept - je za alergike.
RECEPT:
testo za pekač za torto
:
- 200g moke
- 120 g sladkorja
- 1/2 pecilnega praška
- 3 žlice sončničnega olja
- 50 g kokosove moke
- 1/4 litra gazirane vode
Vse sestavine postopno steresemo v posodo in zmešamo z mešalnikom, ter takoj zlijemo v pekač in damo v pečico, ki je prej ogreta na 175°C. Testo pečemo 25 minut. Ko se je ohladi sem ga razdelila na dve plati.

Fila: sem uporabila kar skuto, borovnice in smetano - naš sedaj že lahko je mlečne izdelke in ni težav. Vse sem zmiksala in okrasila torto.

Sem pa sprva imela namen narediti maso iz pudinga, ampak žal naš ne prenaša koruze (bruha po eni žlički) in tudi nobenih škrobnih zadevc - puding je pa iz koruze. Enako tudi ostale mase za torto, še posebno kaki utrjevalci, zgostilci...

slikce našega junaka so v albumu pod URBAN1

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.1.2008 18:00:12   
frufru
Jaz ne vem kaj je z našim malim. Danes je čisto naspidiran, čeprav ni še nič spal user posted image . Sicer je res potegnil do pol9h ampak vseeno. Je uspel priplezat do pulta in potegnit bunkice s smrekice. No je bil to izgovor, da smo pospravili smrekico, se je pa spravil še na rože. Jih bo treba met tik pod stropom. user posted image Pol se je pa z R podil po tleh in se zabil z arkado v mizo, da ma oreng buško, pa kožo je prebil user posted image user posted image user posted image . Pol je bila pa seveda sirena. Zdajle mata pa z R spet dirke po tleh, jaz pa na mami odmaram user posted image
Natali hvala za recept, sem hotla še slikice pofirbcat, pa mi ne prime geslouser posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.1.2008 18:48:19   
Vilma
Evo današnja fotka mojega bušija. Polnih 28 tednov.
http://shrani.si/f/2C/5p/1g1uScX2/img3528.jpg

Tole pa je fotka bušija z Dominikom, ko sem bila noseča polnih 37 tednov (čez 10 dni sem pa šla rodit user posted image )
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=66743&asortType=9&apage=1

Ni neke velike razlike ane user posted image

No u glavnem ženske pejte jutri na razrprodaje pa sebi kupite kakšno seksi cotko,j 
az pogrešam kaj lepega. Se mi zdi, da dve leti nosim samo raztegnjena oblačila. No ja, to je pač en izmed minusov, če hitro v drugo zanosiš.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.1.2008 18:52:50   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Zmeraj k vam pogledam, saj lahko a ne? Bravo Ožbej.

Lahko, ne bomo te ganjale! user posted image user posted image  Lahko pa tud še kdaj kaj napišeš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.1.2008 19:05:18   
Naja30
Dober dan oz. bolj večer.

r1ta čestitam za tako lepo prespano noč. Ena lastovka res še ne prinese pomladi, ampak če boste nekaj dni vztrajali tako, se bo verjetno navadila. Otroci se neverjetno hitro navajajo na nove stvari in spremembe.user posted image

Vilma, ful maš lep trebušček! Haha, moj je tudi večji kot je bil v prvo user posted image

Jaz pa že cel dan počivam, ker sem fuuul prehlajena. Najprej moja dva, zdaj pa še jaz. Za enkrat se zdravim samo z domačimi "žavbami" in upam, da ne bo treba še kaj več.

Neposredna povezava do sporočila: 439
6.1.2008 19:09:11   
Vilma
Pa še to sem pozabila napisat!
Ema res ste vsi trije lepi na fotki! user posted image
O čem bo pa članek v mami?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.1.2008 19:31:06   
emaa
Članek bo o prisotnosti očeta pri porodu. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.1.2008 19:48:31   
r1ta
Vilma lepega bušija imaš! Za polubčkat! Kako se pa zize kaj obnesejo? So bile kaj boleče na začetku? Verjetno pa še niso mele časa upoštevat zakon gravitacije in so še kar naprej lepe, ne?

Joj, včeraj sem se pogovarjala z eno prijateljico iz NL in se odloča za operacijo prsi. Ima 10 mesečno punčko in triletnega sinčka, nosi pa modrček številka G in bi si jih rada zmanjšala, pa malo jih bodo dvignili in bodo spet lepe. Joooj, jaz pa nekako nisem za te zadeve. Čeprav imam zdaj skoraj popek med zizami še vedno upam, da se bodo malo dvignileuser posted image

S_c lepa fotografija. Dober je tale tvoj fant. Iznajdljiv! Pravijo, da ni važno če si pameten ali ne, glavno da si iznajdljiv! In tvoj pobček je to zagotovo! Pameten bo pa itak po mamici!

Ja bomo videli kako bomo spali nocoj. Zdajle gre dama v bano, potem pa ajo ajo, jaz imam pa likalni maraton načrtovan. Pa dve župce sem že skuhala za v skrinjo. Eno zelenjavno s faširanim mesom in brokolijevo. Za večerjo sma imela pa kar juho in hamburgerjeuser posted image .

Papa

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.1.2008 8:34:07   
Strawberrie Cherrie
Joj,potegnila sem nas nekje iz druge strani!!!user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.1.2008 9:30:22   
r1ta
Poročam:
Zaspala je ob 20.30 in se zbudila eno uro kasneje. Po desetih minutah ponovnega uspavanja je zaspala in spala do 7.00. brez prebujanja! Bravo Ani!user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 444
7.1.2008 9:31:04   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Ana user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite pesti, da to tudi nam 1x uspe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.1.2008 9:40:39   
emaa
Super

Neposredna povezava do sporočila: 446
7.1.2008 11:42:42   
emaa
Tole javljanje na naši temi je pa res porazno. So decembrke 05 dosti bolj aktivne. Priznam tudi meni se dostikrat ne da nič napisat. Fanta sem dala spat, zdaj moram pa smrekco pospravit, da končno dobim pol mize nazaj. Jupiii. Ko vstaneta pa kosilo in res ven, nisem nekaj hudo motivirana, res ne vem zakaj. Saj pada ne več, samo malo prši, sam meni v takem žalostnem vremenu prav nič ne vleče ven.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.1.2008 15:48:45   
TanjaS
Evo punce, da se še jaz malo javim, če me še niste čistro pozabile.

Naja in Vilma, vidim, da ful lepo napredujeta vajine nosečnosti. Sem prav vesela.

Pri nas ni nič bistveno novega, razen tega, da jutri začnem s službo in me je kar malo groza. Ampak bo že.

Maks je priden, sicer kar naporen ampak zelo dobrovoljen. Hodi še ne sam, se spusti, naredi korak ali dva in vrže na rito. Spimo kar lepo, ponoči se sicer včasih zbuja in vstaja okoli 6 zjutraj, ampak na to smo se že navadili. Imamo že skoraj vse zobke, manjkajo tri trojke. In petice seveda, ki pridejo kasneje.

Nič, to je to, ne bom obljubljala, da se javim vsak dan, ampak se bom pa res poboljšala.

Aja, pa še vse najlepše v letu 2008.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.1.2008 15:59:07   
Strawberrie Cherrie
Ja, slabo nam gre zadnje čase tole pisanje.
Sploh ker tudi r1ta nekaj štrajkauser posted image , pa ema tut.
ma saj vem, vedno več dela je z našimi otročki, pa večinoma vas je šlo nazaj delat....

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.1.2008 16:01:26   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Ana user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite pesti, da to tudi nam 1x uspe.user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi spalauser posted image

No drugače pa nočem stresat slabe volje pa se špotem ne javljam več toliko, ker sem brez službe tisto ko bi mogla podpisat je eno veliko nategovanje...ah no sej že pošiljam prišnje in mam v sredo razgovor sicer nimam dobrega občutka morda me pa preseneti kaj lepega.

Ema fantastična slikicauser posted image user posted image
Vilma buši je tkoooooo lepppp jz ga kar mal pogrešam!

Ožbej je pa iznajdljiv da je kajuser posted image user posted image

no dost za danes grem mal mojo mini razvajat pa se še kej tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?