crci06
|
o, frufru, dobra si ti! no, dobro se vama je razšlo! Jaz sem po vsaki pripetiji nekaj časa kot zajec, potem pa mu spet pustim malo več svobode. R1ta - mene je tudi nejc okrog prinašal, pa sem, kot sem vam že 100x pisala, ful utišala baby-phone, da ga nisem niti slišala za vsak stokec. itak imamo sobe blizu, tako, da če se joka, ga slišim tudi, če je baby-phone ugasnjen, ampak nekaj časa sem spala napol budna in baby-pone skoraj na ušesih, da sem ga slišala (malo pretiravam) že, le se je okrog obrnil. Ko mu daš vedet, za kaj gre, pokapira. Če dovoliš, da je po njegovo, pa je pač tako. Rečt je lahko, izvest mnogo težje. Drugače pa - če se pogovarjate kako in kdaj kdo spi, je pomoje kljub vsemu treba povedat kolk je pokrit in kolk ima toplo v sobi, a? Sicer ne moreš primerjat. In kolk spi podnevi in kolk ponoči. Naš je npr. zdaj že 3x zapovrstjo spal do 9h-10h(ha, odkar ni več dojenček ), njegov prejšnji rekord je bil okrog 8h. Mi je ful čudno. Zdajle ga tlačim spat, ker je njegova ura okrog 12h, pa še ne vem, kako se bova zmenila. Ja, saj je res ravnokar vstal !?!? Je pa spet zaspan !?!? Kakšen dan je čisto po mamici, bi samo jedel in spal kakšen dan pa (spet po men) bi pa šopal 300/uro in nič jedel in nič spal.. Ja, takole 'mamo
|