|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
10.1.2008 11:28:14   
TanjaS
Alo, alo,

evo mene tretji dan v službi, kar nekako gre, se vsi skupaj še malo privajamo user posted image user posted image user posted image .

Moj_moj, Kaja je imela tudi pri približno 1,5 leta opečeno dlan, čisto celo - je prijela na pokopališču za prižgano svečo. Ampak se je kar lepo zacelilo, je pa trajalo nekaj časa, pa to prevezovanje, pucanje. Je bila kar pogumna.

Jemo mi že bolj ali manj vse - ne mara sira, pa ne dobi ravno majoneze, kečapa in podobne zadeve. Dobro pa ve, kaj je lizika, če jo Kaja liže, ji je za petami in se dere kot norec - jo mora še njemu dati malo za polizati. Je segedin, med je tudi že probal, pa ne mara preveč. No, ne je še oreščkov (lešniki, mandelji, pistacije - ker pač ne pregrizne toliko).

Ja, sj punce pridejo na vrsto drugo leto - je fino, da so kako leto ali dve mlajše user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.1.2008 12:06:55   
r1ta
Oj punce!

Mi smo še kar bolani. Vročine Ana danes nima, je pa začela kašljati. Jaz že nabijam od včeraj. Če tako laično zaključim, bi rekla da imamo gripo. Kaj pa bi drugega lahko bilo?! Drugače je pa kar živahna in nagajiva. Danes mi je med tuširanjem zabrisala kar kahlo v banouser posted image . Drugače pa je vsa srečna, ko se ati tušira (beri odmaka) in on rabi po pol ure, da se odmoči in zbudi. Po moje še včasih zadrema. No in Ana mu takrat v bano meče dude, igrače, brisače, kakšen mamin modrc se znajde notri, skratka vse, kar pač doseže.user posted image  Zadnji hit pa je tudi metanje igračk pod posteljo, potem pa se hitro vleže na tla in opazuje kam se je lonček ali žogica odkotalila. Mami pa potem z metlo pobira kot neumna!

Danes ima pa naša Nona rojstni dan. Stara je pa 61 let! Gremo zvečer na obisk oz. večerjo ali kaj pač že bo. Čeprav se mi glede na zdravje najbolj ne da. Pa bo že!

TanjaS držim pesti da bo vsak dan bolje! Pa slikca na tvojem avatarju je nakam čudna! Taka črno-bela je, pa nič se obrazekov ne vidi, samo razbere se, da imata otroka božični kapici. Verjetno še nisi pogruntala...

Moj_moj jaz verjamem, da bosta vidva kmalu prišla na zeleno vejo kar se spanja tiče, ker je Nejko iz čisto drugega testa kot naša navihanka. Se mi zdi da točno ve, da je zdaj bolna in priviligirana. Sinoči ni sploh mogla zaspati sama, tako da sem dve uri jaz spala zraven nje, ostanek noči pa dadiuser posted image . Tole naj mine, potem bo pa druga pela!

Natali tako je bilo pri nas. Prvi dan samo Ana, drugi dan še jaz in tretji dan se nam je pridružil še dadi. Zdaj smo pa "tuto kompleto". Po moje je nek virusni prehlad ali pa gripa.user posted image

Emamair, jaz se nič ne sekiram, če bo punc primanjkovalo. Bo imela moja japkica pravico biti zbirčnauser posted image .

Zdaj gremo pa jest in ajo ajo. Spet vsi, "tuto kompleto"!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.1.2008 12:28:31   
Natali07
Punce pri nas v bloku se pa odvija prava kriminalka. najprej pred kako uro so pri meni na vrata pozvnonila dva policista in spraševala za eno sosedo nad nami (no ne direktno nad nami ampak eno nastripje višje bolj levo). Sedaj ko sva hotela z Urbanom mal po pošto, pa zagledam trak okoli vhodnih vrat in cel kup stvari nametanih pom dvorišču. Je bilo kakih 5 policajev in kriminalisti v civilu (ravno poznam, ker je en bivši sosed), pa dva tavelika gasilna avtomobila  user posted image user posted image user posted image  Sem se kar ustrašla. Za nameček sva pa trenutno edina poleg tiste gospe v bloku user posted image . Sem že mislila, da bova mogla z Urbanom kam lavfat in sem kar mal nervozna. No vsaj vejo, da sva tu, ker ven tako ne morva.

Sem mislila, da te to dogaja samo v filmih.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.1.2008 12:31:47   
emaa
A so vama vsaj rekli kaj se dogaja

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.1.2008 12:46:40   
Naja30
moj_moj, mami mami faza je tudi pri nas zdaj. Je še ni bilo v taki "hudi" obliki user posted image  Ko grem z njenega vidnega polja, je takoj jok. Bog ne dej, da bi ji pomahala v slovo, kot ponavadi. Jok kot da bi jo iz kože dajali.

ema super za novo družbo na Ptuju!user posted image

Uf, moram it.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.1.2008 13:05:21   
ally1
Pozdravljene!
Se tudi naša familja pridružuje prehladu. Se je Matic ravno dobr pozdravu, je prehlad staknila mami - JAZ, in zdaj je spet prehlajen Matic (ker ga nism dobr pazilauser posted image , kaj nej nardim če ga mam pa tako rada in mu včasih kakšnega lubčka stisnem user posted image ).

Natali07 upam, da ni nič resnega, ampak glede na opisano situacijo se nekaj dogaja tam pri vasuser posted image .

Sem zasledila, da ste se pogovarjale kaj vaši otročički kaj jejo. Naš je vse, če mu seveda odgovarjauser posted image . Se je že kar pošteno začel kremžit nad hrano ki mu ne paše user posted image , tako faco naredi da je joj.

Zanima me, če je katera v službi zaprosila za krajši delavnik? Jaz bom, samo še ne vem koliko ur na dan, gotovo se bom odločila za 7urni delovnik/dan. Saj vem da je malo ampak vsaka urca prov pride user posted image , da jo bom preživela s mojim sončkom.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.1.2008 14:53:34   
Natali07
Pri nas se situacija umirja, ker so gasilci in rešilnici šli. Verjetno tudi policaji. Ampak se mi ne sanja kaj je bilo, ker se prav nič ne sliši.

Ma glavno da je mimo.

Kako pa vaši pijejo? Iz česa? In ali že poizkušajo samostojno jest? Pri nas bi samo mahal z žličko.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.1.2008 16:14:47   
ally1
Natali07 pri nas pije iz pametnega lončka (al kako se že tistemu lončku rečeuser posted image ), pa včasih požlički tud pije. Jest pa ni pogojev da bi že sam, on bi žlico pregledal iz vseh strani potem bi pa prav tako mahal z njo. Samo ve pa da se žlica uporablja za jest, ker vedno začne amamam ko jo zagleda user posted image .

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.1.2008 16:16:01   
Strawberrie Cherrie
Magični lončekuser posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.1.2008 16:57:39   
Natali07
ally1 - a tebi fizoterapevtka ni nič rekla, da naj ne bi pil iz magičnega lončka. meni je prepovedal, da tam preveč glavo nazaj zateguje, kar že tako počne. Mi je rekla, da ga moram naučit pit po slamci ali iz kozarca, če noče po flaški user posted image .

Tako, da pri nas tud po žlički ali iz kozarca, če ga držim jaz. Ampak ne vem kako bo pa v vrtcu, ker tam pa ne verjamem, da mu bo vzgojiteljica dajal po žlički. Ga moram nekak naučit po slamci pa mi nikakor ne rata.

Kako ste jih ve naučile, če slučajno kateri že znajo?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 510
10.1.2008 18:29:18   
ally1
natali07 meni fizioterapevtka ni nič rekla da ne bi smel pit iz magičnega lončka user posted image , midve se tam bol ubadava s tem da bo počasi začel kobacat, glavo pa nič ne zateguje nazaj user posted image . Saj tudi naš mal pije iz kozarca, sam on jezik ven porine potem pa vse mim zletiuser posted image .

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.1.2008 18:33:58   
emaa
Mi tudi lahko pijemo iz magičnega lončka, saj pri pitju iz kozarca tudi glavo nazaj nagnejo, samo preprečit jim je treba zategovanje. Drugače naša dva šijeta iz Nukovih flašk s ta mehkim ustnikom za čaj, nočeta iz drugega, al pa iz lončka z malo luknjico, Luku se zdi mega polivat. 

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.1.2008 19:07:35   
Naja30
Tija pa pije iz flaške. Ji je najbolj všeč, čeprav ji vsake toliko dam magični lonček, ampak ji ni.user posted image  Kaj pa je s tem zategovanjem glave? Kaj mislite s tem? Ko se nazaj nagnejo?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.1.2008 20:36:57   
Shorty_
INŠTRUKCIJE IZ PITJA PO SLAMICI D.O.O. :
 Kupiš otrokov najljubši sok v tetrapalu.
Vanj zapičiš slamico.
Drug konec jo postaviš user posted image v usta.
Nato stisneš rahlo tetrapak da dobi malo soka v usta.
To ponoviš dokler ne ugotovi kako lahko pije sam.
Na začetku ko se šele uvaja mu slamico po potegu umakni iz ust da pogoltne pijačo drugače se mu jo bo preveč nabralo in se mu lahko zaleti ali pa vse pljune venuser posted image

To bi bilo touser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.1.2008 20:56:03   
Strawberrie Cherrie
ja mi tut pijemo po slamici oz iz kozarca. učili smo pitje po slamici enako kot shortyuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.1.2008 21:22:55   
TanjaS
Večer,

Evo, pri nas je tišina, otroci spijo - eden kar na kavču user posted image user posted image user posted image

Jaz sem izpod tuša, umila sem si lase, in se veselim, ker je jutri že petek user posted image user posted image user posted image

pijemo mi iz Nubijevega magičnega lončka in smo ful zadovoljni, ali pa kar iz kozarca, to je pa sploh zanimivo. Bom pa upoštevla od Shorty nasvet učenja pitja po slamici in probala. Zdaj nimam pojma, kaj naj s slamico počne in jo samo pogrize.

Natali, si že ugotovila, kaj se je dogajalo danes pri vas?

Ally, jaz zaenkrat delam polni delavnik, ker se bojim, da bi bila drugače plačana za 7 ur, delala pa 8 ali več. Bom pa videla, če bom kasneje mogoče skrajšala.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 516
10.1.2008 21:38:32   
r1ta
Dober večer!

Sem kar malo razkurjena. Tako se trudim, da bi japkica končno zadihala, bijem cel dan bitke z njo glede pumpice in spreja in ampul in robčkov, nakar mi reče moj predragi, da jo mučim in da je to preveč stresno zanjo. Joooj, me je tak pogrelo... Zdaj sem mu pa dala stekleničko in Ano in naj jo nahrani, da bo videl kako se reva muči, ko ne more dihat skozi nos in na pol flaške obupa, ker je preveč zadihana, da bi pojedla do konca. Pa še spat jo lahko spravi. Tako. Kazen mora bit!

Je pa Ana bila danes brez vročine. Vmes proti večeru je sicer imela 37.3 ampak je padla nazaj na normalo. Naj le tako ostane. Pa homeopatski sirup sem ji danes začela dajat proti kašlju. Upam da pomaga!

Lahko nočko!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.1.2008 21:42:24   
Naja30
Sam da poročam, da se je naši bejbi malo zrolalo! Eno uro sem jo poskušala uspavat, potem pa odnehala in jo pustila v njeni posteljici, kjer ima trenutno nek indijanski ples in se meče po njej in smeji ko nora user posted image   user posted image
Ko jo pogledam, pa še bolj ponori in se z vso silo trešči dol. Upam, da ne bo vse skupaj padlo na tla user posted image
Tale bolezen je ni zmatrala, ampak ima še več energije. Očitno. Jaz bi takoooo rada da zaspi, da se v miru stuširam in pogledam malo tv.
Zdaj je začela kričat, dokler je ne pogledam, potem pa se spet vrže dol user posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.1.2008 21:44:22   
Naja30
O r1ta pri vas tudi madam še ne spijo? Želim vam mirno noč in da se zjutraj naspite, naša bo ob isti uri pokonci. Nič ne pomaga, če do polnoči bedi, osem je njena jutranja ura user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.1.2008 23:05:41   
frufru
No končno smo se rešili internetnega mrka. Pri nas je po starem. Spimo celo nočuser posted image . Samo , da mamica slučajno ne bi imela premalo sivih las, je danes mali bruhal.user posted image  Tko kot iz katapulta. Sem mu za malico nardila miks jabolk, banane, jogurta pa 2 krhlja mandarin. Je šel malo pod kožo gledat, potem se je pa zbudil in začel sitnarit. Sem ga dala v stolček, ko sem glih kuhala, takrat pa bumf v loku ven. Je šlo po sedežni, po tleh, po cotah. Revček se je tako ustrašil (jaz pa tudi), da je začel jokat. Pa nimam pojma, kaj bi mu škodovalo. Drugače je pol celo popoldne samo čaj pil, ni hotel nič jest, edino polovico večerne doze mleka je popil. Drugače divja pa v iber, mu ne manjka energije. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 520
11.1.2008 8:49:41   
Vilma
Natali ko sem brala, kaj tvoj Urban je... meni se zdi to zeloooo zdravo prehranejvanje. Verjetno si sita tega, ker morata pazit, ma... upam no, da te alergije ne bodo stalne in da boste to prerasli.
Drugače pa tudi v našem okolju primanjkuje punc. Se je treba kr grebst v naprej jauser posted image
Pije iz flaške, v vrtcu pa iz lončka. Slamce ni porguntal, bom pa sprobala Shortijev sistem. Magične lončke pa zavrača.
R1ta povej dragemu, da je nujno nosek čistit. Če ga ne, se zapaca in gre lahko na ušeska.
Frufru upam, da je bilo bruhanje samo enkratno.
Pika super, da si se oglasila! user posted image  Fajn, da je Ajda zdrava, si res lahko vesela, naš je že vse živo staknil v vrtcu, pa se pazi samo po štiri ure.

Danes sem švoh. Me trtica boli za znoret. Celo noč nisem mogla spat, ker se nisem mogla obračat z boka na bok zaradi bolečin. Včeraj sem preterala z aktivnostmi. Namesto da bi več počivala, jaz več migam. Prav mi je, zato pa imam zdaj posledice. NIč grem počivat.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 521
11.1.2008 8:51:32   
Strawberrie Cherrie
R1ta, fajn pomaga, če ji zvečer daš v sobico čebulo ali pa če v kuhinji narediš fajn savno iz kamilčnega čaja, dej ga kar kuhat, pa pusti, da para uhaja iz lonca.
kakorkoli že, edina prava dolgoročna rešitev je pa vlaižec zraka, en kvaliteten.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 522
11.1.2008 8:52:18   
Strawberrie Cherrie
Vilma, ne govori, ker se spomnem, kako neznosno je bilo, ko sem bila user posted image in nisem mogla spat. jaz moram obvezno spat na trebuhu, to pa ni šlo nekje od 27tedna dalje....me je ubijalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
11.1.2008 9:54:40   
emaa
Jaz zaspim na trebuhu, spim pa na hrbtu, na srečo mi med nosečnostjo ni bilo slabo na hrbtu, tako da sem spala na hrbtu in boku (to mi je bila muka, sem se težko navadila)

Neposredna povezava do sporočila: 524
11.1.2008 9:56:27   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Drugače pa tudi v našem okolju primanjkuje punc. Se je treba kr grebst v naprej jauser posted image

Ko se že gremo zmenkarije, se lahko pa še mi kaj zmenimo user posted image
Čeprav tukaj na obali je kar nekaj punčk okoli nas, tako da fantje, kar sem pridite.user posted image
Mene tudi trtica ful boli + križ in kolk za znoret. Zdaj sva same s Tijo par dni in upam, da bo pridna in ne bo šibala kar naprej iz sobe v sobo, ker to laufanje me najbolj utrudi.

Mislite, da lahko greva za pol ure do uro ven? Vročine itak nima, malo ji še nosek pušča, drugače je pa user posted image
Morava do trgovine.

shorty, ja tvoj sistem res deluje. Glede slamice. Hvala za pomoč!user posted image  Držim pesti danes!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?