ninocka
|
Dober dan, a ste me kaj pogresale, cvekice? Sem mela prejsnji teden zelo pester in mi ni pol nic casa za RR ostalo - zacelo se je v torek, ko je Evan prisel domov z ozuljenimi nogicami + spet so se mu naredile glivice po ritki. V bistvu se je zacelo v ponedeljek zjutraj, ko je Evan po kakavcku zacel kasljat in je spet vse ven zbruhal, ampak glede tega bruhanja se niti ne sekiram vec, ker ima ocitno en refleks. V noci iz torka na sredo je 2 x bruhal in to tolk, da smo menjali komplet posteljnino (tud povstre, kovtre - hvalabogu za postelnjino za goste, zmanjkalo mi je pa pizamic in je na koncu spal v trenirkici). Ful je bil bozcek in ko je bruhal, je skoz govoru, da noce, jst sem mu pa govorila, da naj se kr lepo zbruha in da ni nic hudega. IN je zato hotu it k Samotou - ces, Ne bruhat, k ociju grem (kao pri njemu pa ne bo bruhal ). Sicer je bil takoj OK (se je vidlo po skakanju po postelji in norenju po sobi), ampak je v sredo ostal doma. IN smo bli sami trije, pa je bil Evan tolk priden, da verjet nisem mogla. Sploh nisem mela nobenga dela z njim, Ruben je pa tud ful spal. MA kot da ne bi mela dveh malih otrok doma. Evana sem potem obdrzala doma se v cetrtek in petek - zaradi glivic. V cetrtek smo sli na sprehod, ko je bil zunaj tak soncek, je ful prehodil in se me je skoz drzal za rokico. Pa skoz je govoril Pazi mami avto in da morva z Rubnom na plocnik it, ko smo tam po cesti setkali. Smo sli pogledat dindona (zvonik) pa mu ni bil vsec (drugac pa skoz tezi z njim, ko se mimo pljemo), se bolj se ga je pa ustrasil, ko je zacel zvonit. Mu je zacel govort, da mora it spat in psst in prst pred usta Sem ga vprasala, ce ga je strah dindona in je rekel Ja (btw: a vasi ze razumejo pojem strahu? Evanu sem to zadnjic razlozila, ko je Ruben jokal v vozicku, midva sva se pa mogla it previt - da joka, ker ga je strah). V cetrtek popoldne sem mela zobarja in ko sem prisla domov, me je zacel neki zvijat in sem v petek oblezala z neko virozo. Bla sem kot cunja, driskala, bruhala, bolela me je glava, nobene moci nisem mela dvignt Rubna, kaj sele Evana Mi je prisla tasca pomagat in cuvat Evana (ki je bil spet soncek), jst sem pa kolkrtolk za Rubna skrbela. In ko sem bruhala, pride Evan za mano v kopalnico in me vprasa, kaj delam. Mu povem, da bruham (tko kot on zadnjic) in da me buba trebuscek. IN se postavi za mano in rece Bozal mami me zacne bozat po hrbtu. Pol gre pa ven, pa se pr vratih obrne in rece Se bozal mami in pride nazaj in me se boza...(tko kt sem jst njega, ko je on bruhal) Oh, cukercek moj. V soboto sem bla ze boljs, edino trebuh me je se bolel (me boli se danes), pase mi nic ne jest, ce pa pojem kaj druzga razen navadnih piskotov, me pa boli trebuh. Ruben mi je cel dan visel na joskih in ni nic spal (max je blo 45 min), zvecer ga nisem mela vec s cim za nahrant, ker ni blo niti casa, da bi se napolnile. Tko da sem mu dala dodatek, kar se je izkazalo za misijo nemogoce, ker ni hotu pit po flaski. Jst sem se pol cist zlomila, da koji k.... (oprostite izrazu) se matram 2 meseca dojit, pol pa fasem eno virozo, ki me totalno oslabi in ne morem nahranit otroka, tamal lacen, po flaski ga pa tud ne mormo nahrant, ker noce pit. In kjaj naj nardim v takem primeru??? Tolk sem preklela dojenje takrat, ker se mi je Ruben tolk smilu, da vam povedat ne morem... Smo pol nekak porihtali - ga je Samo nahranu, jst sem sla pa ven iz sobe, tko da me ni vohal. Uceri zvecer mi je pa bruhnu se Ruben (ampak verjetno zarad slabo podrtega kupcka), smo spet vse problacli, pol pa hocem it spat, pa zacne Evan kasljat in sem 2 uri lezala pri njemu, ker ni in ni nehal (kljub temu da sem mu dala kapljice). Danes ga bo Samo peljal k P, da ga pogleda kaj je + da ji bo se omenil, da se pri igri (tek, skakanje, norenje skratka) ful hitro zadiha in pa se to njegovo refleksno bruhanje. Skratka smo se meli pestro Ostale (zdrave) prigode pa napisem kasnje Razen tole - kako me vidi Evan odkar imamo Rubna - gleda Samo uceri eno revijo (Joker) in je bla not slikica ene zgoraj brez (nage) zenske. Tamal pa pogleda in rece Lej jo mami