2ursae
|
pišuka, me te septembrke06 dostikrat zmotijo, jih skoraj odprem . Ah, ravnokar sem zmazala kruh z Nutello, kar ne bo nič prispevalo k hitri izgubi mojih extra 10 kg, ki še kar visijo na meni tam nekje od 22.10. . Ninočka, men je tudi ta druga fotka ful dobra , Anže se pa sploh noče slikat z Borom . Dan4s je bil prvič malo bolj pripravljen, sam mi ni ratala nobena res dobra - tvoje so pa svetske tažana, ful ste ena luštna godba , vas je pa tolk in imate tako male obrazke, da te niti slučajno ne morem najti katja, a to si se sama slikala, k tko roko držiš . Meni je nov imiđ všeč, jaz itak občudujem vsako, ki si upa narest s sabo kakršnokoli drastično spremembo - jaz imam prečo na isti strani že krepkih 10 let, pa vedno zabičam frizerki, da je ne sme premikat IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Je pa res, da svojega otroka poznam u nulo, vem, da je po stopnicah izredno previdna, da sama ne bi šla dol (doma imamo zoprne, relativno visoke in zavite stopnice in šele pred nekaj tedni se je opogumila, da gre sama dol - gor je šla že prej), na tekoče stopnice pa je tudi več ne spraviš (pa tako usekana je bila nanje, zdaj pa noče več gor). ja, mi imamo doma tud ene zoprne stopnice, Anže gre sam gor in dol, sam jaz ga sploh ne morem pustit, da me ne bi bilo zraven. Ograje ni, je pa ob obeh straneh stena, tko da pade lahko le navzdol po štengah (levo ali desno od stopnic ne), sam imam vedno pred očmi prizore iz filmov, kjer se padci po stopnicah, pa čeprav na primer le treh, praviloma vedno končajo fatalno . Enkrat sva bila gor (spalnica) in je hotel nujno nekaj iskat dol, pa sem ravo dojila in sem ga pustila, da je šel sam - sem imela ves čas, ko je hodil dol, srce v grlu, kdaj bom slišala "bum, tup, tup, tup, ueeeee" pa na srečo ni bilo nič. Kar se pa tiče tvoje situacije v polni skledi, jaz bi ravnala isto, ker vem, da se ne bi sam lotil it dol po stopnicah in bi me ubogal, bi me bilo pa strah, da mi ga ne bi kdo vzel ... neumno, sam vse sorte slišiš . božična zgodba: izgleda, da jo imamo mi kar dobro predelano . Pozna pesem "Poslušajte vsi ljudje", ki v bistvu dobro povzame dogajane, pa v o angelih, pastirjih in treh kraljih (so zelo zanimivi, ker so prinesli darila ). Imam "Moje prvo sveto pismo", kjer je zelo enostaven text in lepe slike, pa mal to gledava. Glih da malo ve, kaj dogaja okoli Božiča. Men je tko toplo pri srcu, ko gledam svoja otroka in si predstavljam, da je bil tudi Jezusček enkrat takle fantiček... pa še ena današnja prigoda: smo bili v Anžetovi sobci, jaz sem dojila, ko zazvoni telefon (stacionarni) in sem Anžetu rekla, da se ne morem oglasit, da bomo kar pustili, da zvoni in v tistem mali šibne proti telefonu, ga vzame dol s stojala (kar pomeni, da se je oglasil) in prilaufa k meni s telefonom v roki tuleč "ta velik telefon je zvonil, ta velik telefon je zvonil", pa mi ga da, se javim, glas na drugi strani pa reče "dober dan, gospa, kličem iz podjetja Delnica ..." . Valjda je vse slišala . nočko - jutri sva z Borčijem sama, gre Ani k babi, ker imava mi2 pediatra, Anže pa z očijem popoldne Božička v službi. Mi je kar hudo, po drugi strani pa komaj čakam, da bom mirno lahko mečkala svojo malo štruco in če bo sreča, da bo pripravljen spat, tudi kaj pospravila in se celo morda lahko malo spočila