ninocka
|
Dober dan! Jst mam danes bolj tak jokica dan, v petek me je pa okrog 11h cist zvilo - sem bla kot cunja, utrujena, komi stala...ne vem, a mi je pritisk tolk padel al kaj...ko so moji prisli domov, mi je blo vse skupi tak napor...pa itak, da tist dan nisem nic nardila. Dons pa pospravljam dnevno. Po parih letih je to spet dnevna - tista za pare brez otrok. V soboto smo Evan, samo in jst vse igracke znosili v spodnjo dnevno in zgoraj so ostale mogoce lih 3. Sem spet ugotovila kolk je veliiika tale nasa dnevna, ko se ne spotikas ob vsakem koraku cez igrace in da je igralnica res nujna . Danes pa brisem prah po policah, tusiram roze, zlagam DVDje in CDje, preurejam police...In po 2 letih najdem zadaj za omaro (pa smo ze ne 100x celo dnevno preiskali, vkljucno zadaj za omarami) igracko puntota - sem jo dobila v avtohisi za Evana, ko sem kupila mojga lepotca Evan se je pa takrat lih ene 3 dni igral z njim, pol je pa ta avto zginil. In ga nismo najdli do danes Pol grem v grosuplje, pelje Samo forda k avtolicarju havbo zrihtat in zadaj prtljaznik - se od moje nesrece takrat, ko je bil v ameriki. A je hiter, a? Pa moram jst s svojim avtom z njim, da ga bom nazaj pripeljala. Vikend je pa minil 1,2,3 - v soboto smo mal pospravljali, Samo je sestavil eno klopco za na balkon in zraven klel, ker ni Ikea , popoldne smo bli pa na vrtu, pa se svakinja in njena druzina je prisla na obisk. So se pa tamali skregali zarad tobogana, Ana (najstarejsa) se je 15 min potem uzaljeno jokala, Evan je s tobogana porinil Elo, Ela pa Rubna (ampak ga je ponesreci). Na koncu so se pa vsi mirno igrali v peskovniku. Najboljs je pa blo, ko so prisli in jih Evan vidi in tece v peskovnik, vzame v roke mesalca, strese ven mivko in ga odnese not v dnevno. Pa pride ven in rece, daje pospravil mesalca. Kaj je fora - v sredo, ko so bli pri nam, sta se Evan in Ela tako skregala za tega mesalca, popustil ni ne en ne drug, sama nista znala uredi, tko da sem ga jst na koncu vzela in pospravila. In sta se potem obadva drla kot 2 jesiharja V soboto je pa Evan to elegantno resil, da ga je ze prej pospravil Vceraj smo sli pa k Samotovim na obisk, pogedat novo stanovanje. Pa je blo ful smotano, ker se je skoz neki ulivalo, pa soncek, pa lilo, pa soncek in je Evan samo ven in not skakal. Sva ga pa skoraj doma pustila, ker se ni hotel oblect. Mi svi obleceni, samo on neki sanja in naj ga Samo oblece, da on se pa ne bo. Jst pa ful ne dovolim, da ga Samo oblaci, ker je Evan ze tolk star, da se zna sam (razen majck). In potem je iz uzaljenosti s kavca zmetal povstre, in protesiral, da se ne bo oblekel. Sem mu dala moznost, da stejem do 5 in ce ne bo do takrat oblecem, gremo mi brez njega. Itak se ni oblekel in smo popokali Rubna in sli dol po stopnicah, se obuli, njega pa pustili. Evan pa cela panika - se je drl, da ne bo doma ostal, naju klical, da gre z nami (se zmeraj se ni oblekel), prilaufal dol po stengah in sem ga samo nazaj nagnala, da ne more na obisk, ker se ni pravocasno oblekel. Potem bi se pa on ob takih stvareh ful stiskal, pa mami, pa oci... Samo ga je potem se enkrat vprasal, ce se bo oblekel in se je sel takoj, potem smo pa sli. Po tem izpadu je blo pa OK. Tko da mi mamo tud vedno probleme nekam it, ko je pa tam, pa ne bi sel domov. Sploh so pa ti izpadi se hujsi, ce slucajno gleda risanke in da poje se kaksen bonbon... Valla, mene se je tud Evan zacel ful oklepat in skoz samo mami to, mami uno. Spet hodi ponoci k nama spat in se potem celo noc stiska k meni. Pa danes zjutraj se je ful kregal, da sem njegova in samo njegova mami, pa nic od Rubna. Pa skoz moram jst ga za roko drzat (samotu ful ne dovoli), pa mami mi bo to nardila, pa mami mi bo uno nardila...vceraj ni hotel ostat pri tasci, ko sva mi2 skocila v trgovino po hladilno mazilo - sva ga mogla s sabo vzet. Smo sli pa v Mercator Siska in parkirali v garazni hisi. Tam majo pa en ful gladek asfalt in vse je blo mokro in mi je 2x spodrsnilo in me spodi ful raztegnilo (sem skor spago nardila). Sem mislila, da bomo sli kar direkt v porodnisnico. Samo je bil ful jezen name, ker sem bla v kroksih, tko da na koncu me je se Evan kregal, da naslednjic, ko pridemo v Mercator, moram met pa druge cevlje obute Glede vikenda - meni je tud najbolj mucno se pakirat za 2 dni nekam in celotna logistika, ampak ko sem pa tam, mi pa vse odtehta, sploh pa zadovoljstvo malih dveh, da smo mal spremenili lokacijo, pa ko norita pa tko... Jst bi ti rekla tkole - pejte probat, pa bos vidla za drugic. Mogoce ti ne bo sedlo in pac ne boste vec sli, mogoce ti bo pa ful fajn, pa vam potem tile 2-dnevni izleti ne bodo vec tak bavbav. Da grete s kolegi, pa meni ni ovira. Boste pa zvecer cvekali, pa se zabavali, bos vidla...mi2 ponavadi greva vedno s kaksnimi kolegi na dopust in so veceri ful dobri, ko sedis na balkoncku, pa je tist poletni vonj v zraku, pa jes kaksne sladoled al pa sadje, pa kaj BZ cvekas in se rezis, al pa kartas... Tko, grem zdej naprej prah brisat, da bom cimvec pospravila do takrat, ko pride Samo. Tamaladva bosta pa danes mela mojadva.