ninocka
|
Jst sem pa spet doma - zdej ma pa Evan vnet usesek . Mi sploh ni jasno od kod, ker ni ne kasljal, smrkal, v soboto zvecer pa ful v histericni jok, da ga boli zobek. Potem se je pa k meni stisnil in rekel, da naj ga bozam po usesku. Sem mu dala se calpol in je zaspal in presenteljivo spal do jutra. Do jutra se mu je spet zlil gnojcek (tko da pol sem bila ziher, da je usesek in ne zobek), smo sli na metelkovo (in smo meli sreco, ker so delale same nase sestre in P) in je dobil amoksiklav na 12 ur. Sicer ga usesek ni vec bolel, je pa rekla, da ima ful vneto. Tko da danes in jutri sem se doma z njim, v sredo gre pa al v vrtec al pa ga bo moja mami cuvala. Bom vidla glede na pocutje in tecnobo Je pa vceraj zjutraj rekel, da ne bo pil kakavcka, ampak vodico, da ga ne bo bolel se drug usesek, zvecer mi pa rece, da ne bo kakavcka, ker ga ne mores pit, ker ima vnet usesek Smo naredili pa en pomemben premik - njegova flaska oz. duda je bila ze ful nagrizena in sem mu skoz govorila, da ko se bo pa cist unicla, bova pa vrgla flasko v smeti in bo zacel pit po salcki. PA je rekel, da ne, da bova pa kupila novo, in sicer ruumeno flasko. Na koncu sva ze zmenila, da bova kupila rumeno salcko. Vceraj smo pa potem, ko smo sli v Spar, sli se na oddelek gospodinjstva in si je tam izbral eno salcko z zebrami v neki rumeno oranzni barvi. Flaska je pa (kao) romala v smeti. Sam klinc, ko pol ni hotu pit iz salcke, ker ga je usesek bolel Bo mo pa danes vidli kako bo. V glavnem flaske pa ne dobi vec. A vam povem, kaj se je v petek nardilo - Samo je Evanu rekel, da je zdaj pa ze dovolj pojedel in naj neha A si morte mislit Evan je pojedel 3 fruchzwergete, potem je popil tamali Ego in potem je sel v hladilnik se po tevelikega Egota. Zraven je pa se kruh jedel...Ej, tale nas otrok je ratal ful zerka Benika, kako jepa Beni in hrana? A je ze kaj boljs? A ze mate avto? Ce ja, se lahko jutri dobiva na kaksni kavici - lahko tudi v Qlandiji, ce hoces. Sam da greva z Evanom nekam se igrat. Pa Pety tud, pa Valla... V soboto smo prebarvali Evanovo in Rubnovo sobico. je Evan ful pomagal, zdaj se pa soba ze 2 dni na polno lufta, ker tolk tista barva smrdi. In imava mal problemov, ker ne gre vse noter - ce dava v sobo Rubnovo pojstlico, ne more bit vec not previjalka in morva zdej spet 100 omar prevekslat in razmenjat Popoldne smo sli na en RD, je Evan ful uzival, bubi se je pa najprej skor 1/2 ure k men stiskal, pol je pa odlutal se igrat. V nedeljo smo imeli pa plan it na morje, in sicer pogledat kita (Evan ima neko novo manijo s kiti in nemotom + ledeno dobo), pa nam jo je usesek in vreme zagodlo. Sta pa popoldne prisli necakinji na obisk in se je Evan pol cist raznorel. Starejsa samo divja in nori in sta pol samo divjala po sobi. Tamala je kuhala, Ruben se je pa pritozeval, ker je Ela kuhala pr njegovem stedilniku, potem je pa ful krical in tekel k njim in spet nazaj. Smo se mu ful narezali Mi je pa svakinja govorila, da je dobila Ana v vrtcu eno pisemce od enga sovrtcikarja (napisala ga je mamicea), kjer ji izpoveduje svojo ljubezen Meni je blo to malo mimo, OK, ce bi tamal narisal slikico in napisal ana, rad te imam, ne pa celo ljubezensko psimo...kr neki..je rekla, da ji sploh ni prebrala tega...no, sej jst tud ne bi... Teta beta, ni panike. Ce bomo se kaksno dobili, ti posljem. Men s edruigac samo valjajo tle po bajti, pa Ruben jih 100x raztrese, pa proba odlepit...Raj jih dam enmu, ki mu te manjkajo, kot da jih bom cez 2 meseca v smeti metala. sem pa razmisljala, da bi mu zdaj kupila se album Mojstra Mihata. Aja, pa danes ti verjetno posljem se st. 99 in 57. Nika, ful lustne slikice malih zaljubljencev Javni promet pa - kaj naj recem - HB, da sem velika in imam avto Se spomnem enkrat, ko sem bla na faxu in sem sla domov, sem cakala 7ko 1.5 ure, s tem da je snezil, ko pr norcih, nog nisem vec cutila, vsa sem bla premrznjena, na jok mi je slo, lulat me je tiscal, pa se vedla sem, da bo naslednji bus, ki pripelje, tolk nabit, da niti gor ne bom mogla.Bi bla prej pes doma, kot pa da sem tam stala - samo ko je blo tko mrzlo, pa sem ze dejansko na postajo primrznila Tazana in Katarinca, pozdravita se. Jst mam pa zdej ful apetit, sploh na sladko. Mi pase nuttela na zlico in se pri tem vedno na Pety spomnem, ko je bila noseca s Kajo . Zobozdravnik - Evan je bil do zdaj samo 1x, pa se to takrta, ko ni imel zob, Ruben pa psloh se ni bil. Cist vsakic, ko grem k P, si recem, da jih gremn narocit, pol pa pozabim Igrica spomin - sem jo v soboto kupila Evanu od Carsov. sva vceraj igrala, ampak tam z enimi 8 pari najvec. A ve ful igrate po pravilih in kolkiko hitro so jih zastekali. Ker Evan bi rad najdu en par , in ce narobe obrne, pol hoce se kar naprej odpirat. Pa ful mi take psiholoske nabija - bom zalosten, ce ne bom zmagal Evo, nasa zerka spet je - zjutraj je pojedel 1 toast, zdaj pa 1/2 tosta in se nesquick krogllice. Sem ga danes vprasala, kaj bova pocela. Pa rece bova igrala spomin, pa knjigico bova brala, pa rozice bova zalila, ti bos pa se likala WTF???