ninocka
|
Upam, da mi bo kaj ratalo napisat, ker imamo v službi grozno gužvo, da se dihat ne da. Doma sem pa pol čist adijo in spim že pred 9, da bi šla pa na računalnik, me pa sploh mine...mah, sem zadnje cajte ko ena cunja, sam ležim in spim Sej sploh ne vem, kaj sem nazadnje napisala, če se kaj ponovim - aj em sori - v glavnem - norice smo odpikali, Evan jebil prejsnji teden doma še v ponedeljek, ker je ful kašljal čez vikend. Potem smo mu pa vlažilec zalaufala in je blo potem boljše. Smo bli pa prejšnjo soboto pri svakinji na obisku, smo šli povedat novici (pomoje je lih zadnja zvedla ) in je bil Ruben čist nerazpoložen, jokav, skoz se je k meni stiskal, sam sem mislila, da je zaspan, pa da mu ne paše, ker ga je hotla sestrična crkljat. Ponoči je spal OK, v nedeljo zjutraj je mel pa lev ušesek čist zalit z gnojčkom, ampak je bil pa potem dobre volje. Smo šli na metelkovo, tam je samo norel, kot da mu ni nič in smo dobili antibiotike. Tko da sva bla do srede potem doma, v četrtek je šel pa v vrtec, ker so mel v vrtcu dedka Mraza. Meli so slikanje, dobili so igrače za vrtec in pa za domov mehurčke in pomarančo. Evan je bil čist navdušen in je ful z veseljem razlagal, kaj so dobili zaene nove igrače. V petek se je pa že nevem kdaj zjutri zbudil in pol utrujal še 2 uri, kdaj bo šel v vrtec, da se bo lahko igral z novimi igračkami Pomoje smo bli tist dan lih prvi v vrtcu V soboto smo meli pa Božička v službi, Ruben ob 9ih, Evan pa ob 10ih. Smo šli na obadva, pa še dobr, ker so darila za obadva dali kar zjutraj. Evan je ob 10ih mel neko lutkovno predstavo, sta šla s samotom, mi2 z bubijem sva jih pa počakala v igralnici. Rubnu se je čist odpulilo, je samo tekel od enega igrala do drugega, pa plezal sem in tja matr, kot da doma nimamo ne ene igračke Darila so me pa mal razočarala. Sta dobila obadva ful luštne majčke z eno našo maskoto, pa niti enmu ne greta čez glavo. Evan je potem dobil še nek magneten teater (meni čist BZ, on se pa ful igra s tistimi figuricami) in pa eno družabno igrco, Ruben je pa dobil neko leseno bibo za vlečt in en povštrček v obliki muce. Edino ful dobre so vreče, v katerih so bila darila - so iz flisa, pa lahko so kot žakelj, dekica ali pa povšter. V soboto sem s tamalima cel dan preživela pri mamici, ker je bla enkrat za spremembo čez vikend doma, ko smo prišli domov je mel pa Evan totalni izpad - NAJPREJ SE JE SKOR 20 MIN DRL, KER SE NI HOTEL SEZUT, POTEM SE JE UMIRIL, BIL 20 MIN kot angelček, potem seje pa skor 45 min drl, ker se ni slekel, ko smo se šli umit in ga potem nisva hotla stuširat - sva rekla, da je zamudil, da smo se mi že umili, on bo pa umazan. In kaj hujšega - po tleh SE METAT, DRL SE je, da noče bit umazan in da se hoče it umit...sej se mi je ful smilil, samo vseeno nisva popustila. Pa še spat je šel brez kakavčka in pravljice. Sem mu potem povedala, da je to kazen in je rekel, da ne bi mel kazni in da noče bit poreden. Potem sva se zmenila, da bo naslednji dan priden in je bil res kot angelček Včeraj sem mela pa NS, vse je OK, tveganje je nizko, sem pa potem dal še kri za dvojni hormonski test. In ker imam jst take svetovne žile, mi niso mogli vzeti krvi oz. so se ful namatrali. Me je špiknila v pregib komolca na eni roki in potem na zgornje dele dlani na obeh dveh, da mi je potegnila neki krvi ven. Pa še tist ni bla ziher, a bo ratal serum in če bo dovolj al ne... Smo pa vidli na UZ nogice, pa rokice, pa otroček je skoz usta odpiral in ful skakal. Pa srček smo poslušali. In za božička so mi potem nardili še CD s slikcami (tud 4d) Sem pa potem vprašala še, če se vidi že spol in je rekla, da kaže na .... a boste ugibale? Vam povem potem ...mogoče.... Ok, zdej pa še mal popucam za nazaj: 2ursae ful lep venček in luštne jaslice Mi mamo tud take copatke, samo svelo modre A Anže je zdaj OK? Božček... Spelka, tud tvoj venček je super, sploh zelo izviren IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Benika in Pety vse najboljše ob vstopu v najboljša leta ! Še od mene, pa Pety, PLS preplji mi košček tortice, če prideš kaj mim v BTC IZVIRNO SPOROČILO: teta beta No, kdo nam bo stanovanje pospravil, pa ne vem. Računam na kakšne palčke... Če slučajno pridejo in ko ti pospravjo, jih prosim pošlji še k meni Valla, ful lepe slikice Avtosedež je pa že Anja povedala, ga pa uporabljamo že tam enkrat od maja. Evan je ful zadovoljen z njim. Oba imamo isofixa, samo da Punto ma isofix in je tko montiran, Ford pa ne in ga mamo potem kot navadnega. Sva pa vzela isofix zato, ker bomo menjali avto in nov bo itak mel isofix. Pa kaj naj rečem - HB za Anjo, ker je bla edina tolk pametna, da je na to pomislila IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Punce, a bomo mal začele navijati za Pio in Tažano? Da se obema uresničita dve črtici in to čimprej. Jst tudi navijam Dejmo, dejmo, dojenčki na plano Nika, mi bomo tud v LJ za NL. Če bomo kaj bluzli po mestu, ti sporočim. Ful bi rada peljala mala dva lučke gledat v Ljubljano, pa je skoz deževalo... Pa super za norice, da ste jih že preboleli... Kašljanje pa upam, da se bo umirilo...mi tud kr naprej kašljamo...pa dokler je samo to, sem še srečna, sam da ni bronhiolitis Evo, tole sem zdej pisala lih od 8ih zjuraj...