|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 10:44:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   RE: Septembrke 2005- 2. del
26.12.2008 15:33:06   
tažana
o dan?

Vidim da kar v miru preživljate božične praznike user posted image . jaz imam danes predpriprave na novoletni koncert.
Že dopoldan sva šli s Katarino delat sendviče za zabavo po koncertu sedaj pa mal reda doma delam ker pride varuška pa da se bo imela prostor kam vsesti user posted image .
Drugače pa me je Katarina prav lepo zatožila pri dirigentu danes user posted image . Jo je vprašal če danes pride na koncert, ona pa je veselo odgovorila, da jo mami ne pusti user posted image . To sem jih slišala!

Pia: A ti nisi nič firbčna? Jaz sem pa glede teh stvari tako neučakana da je groza user posted image . Že nekaj časa imam vse koledarčke pospravljene, da niti ne vem več, če mi user posted image  zamuja. In  sedaj boš lahko čakala toliko časa da ti gink. , da pregledat vodo? Jaz bi se "pojedla"!

nika: luštne stopnice in še lepše jaslice. Tudi jaz bi imela kaj podobnega (glede na velikost) pa nimamo dovolj prostora.
gremo pa vsako leto gledat tekčeve jaslice h kolegom.
http://users.volja.net/ufopra74a/index.html
Pety:  ali si jih ti že videla? So zelo lepe in otrokom zelo zanimive, ker se vse nekaj premika.

Nič sedaj grem pa pod tuš pa zadnje priprave na koncert...
Lep pozdrav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
26.12.2008 16:39:30   
Nika v službi
Ojla, mi smo ravno s sprehoda. Dopoldan smo imeli obiske, potem smo šli na čevapčiče v Portal, zdaj pa smo naredili eno veliko "klobaso" ob Savi mimo Šterna in domov.

Valla, brinjeva krema je dobra za poškodbe (recimo zvit gleženj), otekline, za boljšo prekrvavitev nog (če te npr. v noge zebe ali imaš mravljince), proti revmi... Ko se namažeš, postane mesto rdeče in toplo. Učinek je takojšen, res je uredu.

V kombinaciji z Oljem 31 je pa še boljše delovanje...

Tažana, dobro vadite, potem pa seveda uspešen koncert!

Midva greva zdajle zvečer še k maši, jutri pa imamo "delovne" opravke - v Real po darilo od Božička, kupit gremo ene sanke za Niko, pa na pošto..., popoldan pa s celo familijo (mi3, mama, ata, Klemen, Sonja ter moja dva) v center mesta na sprehod in tortico.

Lep večer voščim vsem!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
26.12.2008 20:43:04   
benika
Pismo ste pridne za pisat. Meni se še kompa ne da prižgat,tako da tole pišem kar preko mobilca. Hvala vsem za čestitke ob ta okrogli obletnici. Praznovali smo lepo,v krogu družine. Rojstnodnevni izplen je pa naslednji: ročna ura, puli in krasna jopa od Špelke, caa. 400 evrčkov za oddih v dvoje v toplicah ter nov mobitel od dragega in pa 2 velika lupčka od mojih dveh škratov. Sedaj pa grem lepo na kavč izležavat.Edo namreč dela,tako da če katera potrebuje taxi,naj ga pokliče. Pravi, da bo za septembrke skonto.

Neposredna povezava do sporočila: 3054
26.12.2008 21:16:31   
2ursae
lepo bodte na ta dan samostojnosti user posted image , tud na to se moramo spomnit, to ni mačji kašelj user posted image

user posted image

VESEL DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI, DRAGE MOJE, PA ZVEČER EN ČIN ZA NAŠO LJUBO SLOVENIJO user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
27.12.2008 20:00:38   
teta beta
Jaz vam samo na hitro pomaham. Mi smo se imeli za božič lepo, za dan samostojnosti pa tudi user posted image (čeprav sem se bolj spomnila na štefanovo, ker smo na sprehodu srečali konjenico).

ninočka, čestitke za morebitno punčko!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
27.12.2008 23:54:39   
2ursae
valla, moja2 se nič ne igrata skup user posted image , saj Bor bi se hotel, pa Anže ni zainteresiran. Anže je na sploh tak tud do drugih otrok, ne le do bratca, je pač tak tip, da se raje igra sam ali z odraslo osebo, kot pa v družbi otrok.

Mi smo šli dans v LJ, smo se imeli prav luštn, smo videli Dedka Mraza, se sprehodili pod lučkami, našli kolovrat user posted image . ja, Anže je čist navdušen nad Trnuljčico in ko je videl v antikvariatu kolovrat, je bil čist preč od navdušenja. Aha, da vam povem našo verzijo Trnuljčice:

Je bil en kolovrat, ki je zbodel Trnuljčico, da je zaspala. Pol je pa prišel princ Filip, si z mečem utrl pot skozi grmovje, premagal hudobnega zmaja in po polžastih stopnicah prihitel k Trnuljčici v stolp, ji dal ljubčka, ona pa je odprla oči, ga pogledala in rekla: "Moj lovec! O, zaročena sem s princem Filipom, nikoli ne bom tvoja". Princ Filip pa reče: "a veš kaj: Moja mama je strela, moj fotr je grom, če hočeš bit moja, prključ se na štrom" user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.12.2008 21:49:43   
teta beta
Uf, 2ursae, to je pa res hecno. Naša dva se že zdaj kao igrata skupaj. Daša ga stalno vključuje v svoje domišljiske igre, on je pa itak čisto zaljubljen v njo, se ji kar smeji, ko pride blizu. Ko je Janoš pod igralnim mosto, se Daša uleže k njemu, na postelji se mu pomaga obračat, potegne ga za rokice, da se usede, nosi mu igračke itd. Jaz imam občutek, da se bosta kar dosti igrala skupaj in se tudi razumela. Upam, da se ne motim.

Imamo pa mi tudi zdaj s spanjem neke težave. Zaspi, spi eno uro, potem pa se zbudi in traja eno uro ali tudi dve, da zaspi nazaj. Pa ga nosim po rokah, pa ga dojim, pa podirava kupčke, pa ga matrajo vetrovi... to zadnje sploh. Se mi zdi, da veliko več prdka, kot je Daša. Ali pa zaspi kar kmalu, ga prestavim v posteljico - se zbudi in maha z rokami in brca. in to po petkrat, šestkrat, pol se mi že ne da več. joj, če se samo spomnim - dva, tri mesece nazaj je zaspal sam v postelji, in to brez dude. Kdaj, vraga, smo prišli do tega???

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 9:11:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.12.2008 12:07:17   
Pia67
Ker sem tako "pridna" s pisanjem na našem forumu, bom raje kar sedaj voščila:

Naj se Vam izpolnijo vse želje v prihajajočem letu 2009.

Nina,
Damjana,
Marjan
in
zaenkrat micena pikica.

Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.12.2008 13:01:06   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Ker sem tako "pridna" s pisanjem na našem forumu, bom raje kar sedaj voščila:

Naj se Vam izpolnijo vse želje v prihajajočem letu 2009.

Nina,
Damjana,
Marjan
in
zaenkrat micena pikica.

user posted image  pia! Čestitke za user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.12.2008 18:37:53   
benika
Pia, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.12.2008 20:37:12   
2ursae
pia, suuuuuper user posted image , krasno user posted image . A bo tokrat fantič user posted image :
user posted image

user posted image ČESTITAM user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.12.2008 20:45:48   
teta beta
O, kakšna novička!!! ČESTITKE! Da bo le zdravo ti želim in da nosečnost mine brez zapletov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
   [Brisano sporočilo]
29.12.2008 21:05:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.12.2008 21:32:34   
Nika v službi
Pia, kakšna fenomenalna novica! Od sile si! Res iz dna srca - vse dobro!

Midva sva si pa danes privoščila dan za naju - savnanje v Atlantisu. Oh, kako se je prileglo!

Jutri in v sredo do 13. ure Tomaž dela, potem pa smo spet frej. Jaz sem te dni seveda še doma in z Niko bova pohajkovali naokrog. Imava cel kup opravkov - morava nesti nekaj Tomaževih ur k urarju, da jim zamenja baterije, pa po nakupih morava, ker jutri popoldan dobimo obiske (moja nekdanja sopevka z družino pride). Skratka, bo pestro.

Večer s familijo v Stari Ljubljani je tudi lepo minil, Tomažev brat Klemen je častil, ker je nedavno dobil prvo plačo in zraven še nekaj malega božičnice.user posted image  Smo se sprehodili dol po Čopovi, si ogledali stojnice in jaslice pri Frančiškanih ter končali v Zvezdi na torticah, čaju in kavici. Niki smo končno kupili sanke - take velike z loki in sedežem, da se bo princeska lahko udobno namestila.user posted image

Benika, lepo so te obdarovali. In kdaj gresta v toplice?

Kako boste kaj preživele Silvestrovo - greste morda kam?
Midva bova verjetno skočila do mesta na kratek sprehod, vendar najbrž še pred polnočjo. Pa en dan planirava romantično večerjo v dvoje v kakšni fensi šmensi restavraciji - tako kot v dobrih, starih časih.

Nočko!

p.s. 2ursae, vaša izpeljanka Trnuljčice RULA!user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.12.2008 21:37:31 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.12.2008 8:24:19   
spelka12
pia iskrene čestitke. Jest bi pa recept, kako vama je uspelouser posted image .
pety malo pozno ampak iz srca - VSE NAJBOLJŠE ZA 30 LET!user posted image

Vsem septemberkam želim lepo in uspešno novo leto, polno majhnih, sreče in veselja polnih trenutkov ter veliiiiiko ljubezni.

Pri nas nič novega. Božič sva preživela kot vsak drug dan, za novo leto bova pa pri prijateljih.

Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.12.2008 11:27:26   
ninocka
Dobro jutro!

Častim en lonc kave, ker bi jo bla jst nujno potrebna 8če bi jo seveda zdej pila). Ruben se že par noči zbudi in potem ne zaspi nazaj po 2 uri. Včeraj se je zbudil ob 12ih in ni zaspal do neki do 3h (vems semmu dala čaj, mleko, calpol, sem ga nosila, božala, pela - nič,me je samo odrival in jokal in se metal). Potem sem mu šla pa narest kašico, ker sem sklepala, da je po 2,5 urah jokanja verjetno še lačen ratal, je poedel, smo šli nazaj spat in je čez cca. 20 min končno zaspal user posted image  Tko da Valla in teta Beta, se pridružujem vajinemu klubu nespečnežev...user posted image  Povrh vsega sem pa še bolana, boli me glava, ušesa, grlo, smrkam, mah...user posted image user posted image user posted image

Pia, iskrene čestitke za pikico user posted image user posted image user posted image  in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Evo zdej je pa na vrtsi Tažana, pa Špelka, pa Doroteja in pa Nika...user posted image user posted image  Pa Nika brez ugovorov prosim, ker se neki spomnem ene debate, ko sta ti in Pia o trdile, da ne bosta mele več  otrok...no evo, kako že rečejo - zarečenega kruha se največ poje user posted image user posted image user posted image  tko da kar v akcijo user posted image

Doroteja, čist vedno pozabim napisat - hvala, ker si se spomnila na nas za karte za Atlantis. Jst bi jih takrat z veseljem vzela, pa kaj, ko se ne smem kopat user posted image

Da vam povem eno novičko - v petek je rodila moja kolegica (1 teden čez rok) user posted image user posted image user posted image . Jst sem ji napovedala punčko, na UZ so ji 2x potrdili punčko, potem pa v porodni šok, ko je rodila fantka. Sploh imena nista mela izbranega za malega korenjaka user posted image  

Pri nam so prazniki minili hitro  (in pa bolano, ker sem 3 dni bolj ali manj preležala). V sredo sem bila še v službi, popoldne smo potem kuhali teranov likerček in pekli piškote za božička, jst pa sem vmes še pripravljala za naju božično večerjo. Ko sta šla mala dva spat (evan je ene 300x vprašal, če mu bo Božiček kaj prinesel jutraj user posted image ), sva mi2 dokončala večerjo (puranje roladice z kruhovim božičnim nadevom, gobce na žaru in kumarično-jogurtna solata): Je blo fuul dobro, sem se res izkazala kot kuharica user posted image  potem sva še zavila darila, čez 10 min sem pa že spala. Zjutraj je Evan prvo stvar, ki jo je šel preverit, šel v sobo pogledat, če mu je božiček prinesel v en štumfek bonbončke. In potem je zložil vse tiste bonbončke na kavč in jih potem občudoval (ene par jih je bilo v obliki hamburgerje in en v obliki pizze). Potem je pa pogledal še darilo - dobil je Hot wheels progo in avtomobilčke in je bil čist srečen. Ruben je pa dobil od Tomyja eno gradbišče - je sicer od 3h let naprej, ampak se bosta itak kmalu skupaj igrala. Popoldne smo šli k tašči, je mela narezek, pa nič nisem smela jest 8pršut, pa pelsnivi siri user posted image user posted image ), pol so ble pa še sarme. Smo meli spet božička, nam je vsem pustil tudi pismo - evanu je napisal, da je priden, ker se je naučil hodit na WC, edino mal več mora jest, Ruben je bil pa priden user posted image  pa jst tud, me ni nič kregal, ker sem noseča user posted image
Evan je potem dobil računalnik mali vedi, pa DVDje vlakca Tomažka in en avto na daljinca, Ruben pa en telefon-piano in eno knjigico z enimi lučkami. Evan je itak cel dan težil, d bi šel domov, da se bo igral s hotovelsi user posted image  Rubnu je blo itak najbolj zanimivo v škatle zlagat darilni papir user posted image  Mi se pa z darili matramo user posted image

Naslednji dan smo šli v Črn, mal smo mel probleme Evana zraven spravit, ker bi on raje ostal doma in se igral s hotovelsi.  Jst sem bla že čista adijo, ko smo pišli tja, sem šla samo ležat, potem pojest kosilo, spila en lekadol, pol pa spet mal ležala. Potem smo meli darila, Evan je bil ful nestrpen, je skoz spraševal, če je božiček že pustil darila user posted image  Pri naših sta dobila tablo, ki je bila totalen hit in pa ful oblekic. Ruben je sicer spet pridno pobiral papirčke v škatle in mel totalno zabavo s tem.
V soboto smo šli mal čez mejo firbcat oz. po eno aventoo flaško in je ni blo v nobeni štacuni user posted image  na koncu sem jo kupila pa pri nas v DMu. V Črni je tudi snežilo, sam se ni skor nič obdržalo. Je pa ostal še en mini kupček snega od nazadnje in je lih tolk zapadlo, da se je tist kupček še mal povečal. Evan se je potem v nedeljo sankal in spuščal z lopatko in je bil ful navdušen. Za ene 10 min sva prišla ven tud z Rubnom in potem sta se skupaj ene 2x spustila s sankami. Ruben se je tolk smejal, fl mu je blo všeč. Se spomnem Evana prvič na sankah - mu sploh ni blo neki všeč...

Včeraj in danes sta še v vrtcu, jutri je pa vrtec zaprt. Zdej pa ne vem, a jih bo čuvala tašča, al bo mel pa Samo dopust. Včeraj sva jima šla kupit še kuhinjo, ki jima jo prinese dedek mraz + še ene par malenkosti - Evan dobi pižamico, flomastre in plastelin, Ruben pa knjigico in 2 CDja z uspavankami (mogoče bomo pa bolje spali user posted image ). Moram it pa danes še sebi kupit eno pižamo za DM in pa tud samotu. Sva ugotovila, da sva čist brez njih user posted image  Včasih sem jo dobila pa vsako leto za nov let...

Mi bomo za silvestrovo doma, jst dvomim, da bom sploh 12 dočakala user posted image , če ga bo Ruben ponoči žural,bom šla pa z njim ven...user posted image

A se vaši kaj bojijo petard in pokanja? Pri nam sicer tega ni, se je pa Evan enkrat ful ustrašil, ko je ena petarda počla in začel jokat.

Pety, ma si faca user posted image user posted image   Hvala za ponudbo za majčko, če je ne rabiš, jo z veseljem vzamem. Se bom slikala v njej in ti poslala slikico user posted image  Samo če mi bo prav... user posted image  jst mam že taakooooo velik trebuh , kot da sem en 6 mesec....user posted image user posted image

Nika, lepe jaslice, mi bi si jih prišli kar k vam ogledat...naše sestavljajo 3 kralji in en hlevček z jožefom, marijo in jezuščkom. Jih bom poslikala, da vidte te naše hude jaslice user posted image user posted image

2ursae, kako pa kaj sestavljanje omaric - trofasta? A sta dobila vodila?

Uh, zdej pa moram it, tole pišem že sto let, pa sam upam, da mi ne zbriše celga posta...

uživajte, pupike...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.12.2008 21:07:00   
Nika v službi
Dober večer!

Ninočka, mislim, da jaz tistega zarečenega kruha ne bom pojedla, naj ga kar Pia je, jaz imam dovolj zaloge.user posted image

Upam, da se ti zdravje čimprej izboljša, da boš imela kaj od praznikov in Dedka Mraza. Jaslice pa kar poslikaj, saj ni važna velikost ampak simbolika. Sicer pa si naše komot ogledate tudi v živo, le najavite se prej, da uskladimo termine.user posted image  Tomaž, ki ima s postavljanjem največje veselje, bo čisto prevzet, če si jih kdo pride ogledat in jih občudovat (s čim več vzdihi ala o, kako so krasne, oh, prelepo, prečudovitouser posted image ).

Midve z Niko sva imeli danes "babji dan". Sva šli dopoldan peš gor do Tuš centra (tukaj pri nas pri Ruskem carju), k urarju sva nesli dve Tomaževi uri, da jima je urar zamenjal baterije (to je bilo blazno zanimivo, jasno), pa na bankomat (tudi to je zelo zanimivo), na čaj ter nazaj domov. Popoldan, ko je Tomaž prišel iz službe, pa smo jo mahnili do Leclerca, ker imajo tam ponavadi dobro izbiro pižamic. No, žal tokrat ni bilo nič primernega, tista, ki bi eventuelno prišla v poštev, pa je bila za 4 leta in povsem "na knap", zato se je nisem upala vzeti (bi se po pranju malo skrčila in bi bili na istem kot pri teh, ki jih ima zdaj - spodnji deli so ji vsi po vrsti prekratki). Smo pa kupili dve kapici, rokavičke, copate zanjo in za Tomaža ter ribe. Bomo imeli jutri za kosilo tunin file - mljask. Ponavadi je tale file tune blazno težko dobit, no, danes pa sem ga zagledala v ribarnici in jasno, brez pomisleka kupila.

Jutri bo še relativno delaven dan - Tomaž do dvanajstih dela, ob 13:30 pride zavarovalna agentka, da sklenemo novo zavarovanje za hišo, potem pa morava letet še v Mercator v nabavo. To je povsem neplanirano, sva hotela iti po praznikih, ampak sva zdajle ugotovila, da smo čisto izropani. Ni šans, da bi "preživeli" še nekaj dni brez nabave. In se bova pač šla drenjat v štacuno. Grrr. To mi res blazno narobe hodi, ampak kaj češ. Malce upam, da mogoče jutri ne bo tako hudo, ker se bodo vsi že na silvestrovanje pripravljali... Ja, ja, saj vem - sanja svinja o koruzi...

Nič, moram it dol spisek narest, pa še nekaj nakazil moram realizirat na banki. Ajd, lepo počivajte.

p.s. Ninočka, Nika zaenkrat nima posebnega strahu pred petardami in pokanjem na sploh, se pa zato jaz strašno bojim petard. Res, rakete so o.k., tega izživljanja s petardami pa ne razumem. Ubogi otročički in živali, ki se neznansko bojijo hrupa. Saj petarde so kao prepovedane - me res zanima, če jih bo zato letos kaj manj....user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 30.12.2008 21:09:05 >

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.12.2008 21:27:03   
benika
Saj petarde so kao prepovedane - me res zanima, če jih bo zato letos kaj manj....

Mhm...samo ti sanjajuser posted image

Mi smo danes zaključili z letošnjimi nakupi, jutri skočim le še po kruhek. Drugače bo pa vsaj pri meni jutrišnji dan potekal čisto kuharsko. Zhutraj moram nafutrat deco in ribo, potem skočimo po kruhek, spakiramo cunje in Edo odpelje otroke k moji tašči. Jaz se bom pa oblekla lepo v predpasnik in skuhala silvestsko kočerjo (tako pravi mo mi občasnemu obroku ki ni ne kosilo ne večerja ampak nekaj vmesuser posted image ).
Bo pa silvestrski meni takšen: čebulna juhica, filana sv. rebrca s praženim krompirjem, masleno zelenjavo ter solato, za pocrkljat brbončice bo pa na voljo še panacotta z vročimi jagodami (ali malinovim prelivom-odvisno od trenutnega navdiha).
Zvečer se bova midva najbrž odpravila obiskat kolege za kako urco...ali dve...ali tri, nazdravimo na srečno 2009, potem pa spat user posted image .

Ninočka, Beni se blazno boji tako raket kot petard, tako da so zanj ti prazniki občasno zelo stresni. Imamo namreč glupe sosede, ki ob 20h začnejo spuščat rakete in Beni je valda čist zelen od groze in pol noče it spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.12.2008 21:51:35   
benika
Pa še dve najnovejši sliki mojih lubijev

user posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.12.2008 22:00:13   
tažana
no še jaz na kratko v teh poznih urah user posted image  user posted image .
Nika: si me pa nasmejala. Sem mislila da sta, kupile žive ribe user posted image . Ne vem zakaj ampak takoj mi je bilo na umu, ja kako sta pa v vrečki po tem mrazu ribe nosili domov user posted image .

Pa še tisto  sanja svinja o koruzi... si mi vzela iz jezika user posted image . Kar lepo se drenjaj... Jaz moram tudi še po meso in kruh.

pety: kako so se imeli na sankanju?

nič se grem crkljat mi možgančki več ne delajo v teh pooooznih urah user posted image . Lahko noč

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
31.12.2008 8:53:09   
benika
Pety, pozabila sem vprašat, a si ti resno mislila, da odpiraš home made slaščičarno? Ker jaz bi rabila torto za Jakoba in sicer za 10. januarja.

Neposredna povezava do sporočila: 3073
31.12.2008 9:30:25   
A-N-J-A
user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO, ZDRAVO, OTROŠKEGA SMEHA IN ISKRIC V OČEH POLNO NOVO LETO 2009 ŠE Z NAŠE STRANI user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 11:53:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.