Nika v službi
|
Dobro jutro! Evo, sem imela namen danes nekaj več napisati, pa me že vlečejo na kavico in potem na sestanek. Danes je moj zadnji delovni dan, sestanke imam pa ob 7:30, 10:00, 11:00 in 13:00! Da crkneš! Torej, 2ursae, norice lepo cvetijo. Zagoni se še pojavljajo, ampak zaenkrat ni ekstra hudo. Se lepo mažemo in kakega božjastnega praskanja zaenkrat ni. Od Dedka Mraza smo se že poslovili, bo ravno danes Tomaž v službi rekel, da mu darilo kar dajo, ker v soboto nas sigurno ne bo. Upam, da se novi zagoni noric čimprej ustavijo, da bi po Božiču vendarle lahko kam skočili. Teta beta, Dunaj je prečudovit. Graben ima take lepe lestence, pa vse diši, glasba... oh, tako je lep. Dunaj je v adventu res prečudovit, leta in leta že zahajam tja, pa se ga nikoli ne naveličam. Prelepo. Uživajte kar se da! Pa pozdravi mi mojo Zlato! Valla, čestitke za nečaka! Ime? Predvidevam, da je kofetek uspel, slike ste - kot vidim - dodobra predebatirale... Uf, Pety, tudi tvoje bi rada videla, da objavi kakšno no. Tisto iz spalnice... Nič, moram na kavo, potem pa....Ah, saj bo.