|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 8:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Septembrke 2005- 2. del
12.12.2008 9:13:51   
teta beta
Oh, ubogi bolni otročki! Držim pesti, da se čimprej pozdravite!!! 2ursae, a je imel Anže tudi vročino ali je samo kašljal? Meni stara mama kar naprej govori, da bi morala Janoša peljat k zdravniku, meni se pa ne zdi tako resno (pokašlja recimo 5-7x na dan, nosek ima pač bolj ali manj zamašen, odvisno).

Ima katera recept za kekse "na metre", ki jih delaš na flajšmašino? Z Dašo vsak teden pečeva one z modelčki, zdaj bi pa še nekaj drugega.

Naslednji petek pa že gremo!!! Plan: v petek B. še dela, tako da odhod popoldne in zvečer na Christkindelmarkt. Sobota Schonbrunn in živalski vrt, malo po mestu in sacher torta, mogoče še lutkovna predstava. Nedelja: muzej ur, mogoče še akvarij in še šetnja po mestu. Tako na izi, prilagojeno otrokom, ne preveč natrpano, brez muzejev in galerij. Upam, da bo lepo vreme.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
12.12.2008 11:26:41   
2ursae
pljučnica.ne se bat, če otroček le malo kašlja, Anže je imel skoraj 40'C vročine. Sem pa slišala, da obstaja tud virusna pljičnica, pri tej pa ne vem, kakšni so simptomi.

benika, bi skoraj raje po pošti, kaj češ hodit samo zato, da boš zadevo odvrgla, sploh, če imaš doma bolnička.

nika: v IKEI sploh ni bilo gužve, tisti, ki smo bili, smo bili pa skoraj vsi iz Slo user posted image

VSI SE ČIM PREJ POZDRAVITE user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
12.12.2008 13:02:16   
pety78
O, bolniki, hitro okrevajte. user posted image
2ursae, Vida je tista faza minila, tako da si ne ženi preveč k srcu, tudi Anžeta bo. Zdaj se prav rad k meni stisne, včasih tudi hoče, da ga jaz stuširam. user posted image

Danes imamo nadvse zanimiv dan. Zjutraj 7:20 smo še vsi spali, ko bi moral biti Matjaž že v službi. Sicer mi je pasalo, da je on peljal Vida v vrtec. No, mu še hitro pipico namontiram v kozarček in uturim Matjažu Vidovo vodo, da jo nese v zdravstveni dom, ker zadnjič ni bila ok. Jo stlači v njegov nahrbtnik in gresta. Pa si mislim, dec bo ziher pozabil. Pa me pokliče in še preden odpre usta mu že preberem misli....Pa se reži na drugi strani linije. user posted image Ja, kaj pa sem hotela, kot da sem zajahala Berlingota in se s Kajo v lupinici zapeljala čez cesto v vrtec. Mi odpre glih naša vzgojiteljica, ki se kar tako malo z vodo v roki šeta po praznem hodniku. Pa ji rečem, da je tokrat naš očka pozabil nekaj v nahrbtniku, ker kak teden nazaj sem pozabila jaz denarnico.user posted image Pa reče, če je denar, jaz pa, ne, ne, hvala bogu, nekaj drugega...user posted image
Vzamem vrečkico, spet po dežju s težko lupinico v avto in v ZD. Parkiram, šibam proti stavbi, ker me šokira napis, da je danes zaradi dopusta zaprto. user posted image F A K!!! Jaz se pa j**** s tem pa s Kajo, pa roka mi že čist mravlinčasta postane zaradi teže lupinice, pa dež...Tako da postopek ponovimo drug teden. user posted image
Aja, to pa še ni vse, kar se urina tiče.
Mi poštar prinese ped egg, ki sem ga naročila preko ene na RR. Eno kopijo iz tujine. Hitro odprem vrečko sestavim in ribam po podplatih. Ga dam narazen, notri pa res ostanki odmrle kože, ki jo želim stresti v sekret, pa mi cel ped egg not pade. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej mi samo še manjka, da se poščijem od smeha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
13.12.2008 21:09:33   
Nika v službi
Dober večer!

Mislim, da imamo norice. Nika ima nekaj pikic po trebuščku okoli popka, od tega je le ena vodena, ostale so kot mozoljčki. Tudi na hrbtu ima tri pikice in dve na čelu. Vročine nima, je normalno živahna. Bomo videli, kaj nas čaka ponoči oz. jutri.

Benika, hvala za obisk in darila ter seveda za dostavo Justa, pa upam, da ne boste fasali noric. No, po drugi strani pa jih je dobro čimprej prebolet; mogoče smo vam naredili celo uslugo.user posted image  A pride še kdo na obisk?user posted image

Teta beta, upam, da izlet na Dunaj uspe v polnosti. Da boste zdravi in da bo vreme kolikor toliko uredu. Potem res ne dvomim, da boste uživali.

Pety, tebi pa dogaja. In je ped egg učinkovit? Zdaj najbrž še bolj, ko je opran v WC-ju...user posted image

2ursae, a da ni bilo gužve v Ikei?! Ne morem verjet! Pa tam je VEDNO gužva. No, očitno je tale celovška Ikea izjema.

Valla in Miha, vse najboljše za obletnico! Upam, da sta popoldne lepo preživela.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 21:37:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
13.12.2008 21:49:41   
pety78
Valla, čestitke za vajino obletnico. Upam, da nista res prehitro jedla...le kaj bi si mislili ostali gostje...user posted image

A katera ugane, kaj počnem?user posted image
Slikam...Delam sliko za v spalnico. Upam, da jo bom obesila, ker je to namreč moja prva slikarska ...hmmmm....kaj bi napisala...umetnina?, skrpucalo? Ja, verjetno bo slednje.
Mogoče bom Valla potrebovala kakšen napotek in upam, da mi ga boš kot mojstrica dala.

Zdaj pa grem verjetno barvo mal s fenom posušit, da lahko naprej delam. A se to sploh sme? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.12.2008 15:20:46   
benika
2 dni je že od zadnjega postauser posted image  Ste vse vremensko mrknile?

Skratka, mi smo preživeli Jakobovo vnetje učk ter rahlo vneta ušeska.

Valla, a prideš ta teden kej na naš konec?

2ursae, danes nesem paket zate na pošto.

Nika, hvala za prijetno sobotno popoldne. In še enkrat hvala vašemu Miklavžu, je bil čisto preveč radodarenuser posted image

Tule pa so še špelkine slikice njenega adventnega venčka (morate priznat, da ima punca res smisel za simpl varianteuser posted image ) in Benijevega prvega prenočevanja pri njej.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 16:05:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.12.2008 17:01:07   
benika
Ja, super. Mi pridemo vsi trije, Pety, ti pa tud lahko prideš dopoldne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2985
16.12.2008 8:12:24   
pety78
Ja, midve s Kajo tudi prideva. Bom združila prijetno s koristnim, ker moram itak še po nekaj malenkosti za darila. user posted image

Kje pa ste vse? user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.12.2008 14:58:08   
Nika v službi
Samo na hitro pomaham. Ne folgam kaj več napisati. Vikend je minil v znamenju praskanja - ja, norice potrjene. K P nismo šli, sem pa klicala, da je zabeležila v kartoteko. Pijemo Claritine in se mažemo s PoxClinom. Največ pik ima po glavi, kar je zoprno, ker se mi praska ponoči v spanju. Pa še namažem tam najtežje... Bo že... Vročine nima.

Včeraj sem bila na Slovaškem (Nitra) in v Avstriji (Dunaj), danes pa se utapljam v papirjih, kolegijih, sestankih.... Še 2 dni moram zdržat...

Se slišimo! Pa, pa!

Vanja

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 16:12:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.12.2008 16:54:43   
benika
Komot.

Neposredna povezava do sporočila: 2989
16.12.2008 17:28:51   
2ursae
a lahk jz neki nažicam user posted image  - tiste, ki imate IKEA Family card ste po e-mailu dobile en bon z 5€ dobropisa ob nakupu do 24.12. ... no, mi2 bova morda v tem času res šla zopet gor (če bosta otroka pri zdravju), pa če se kateri da, da mi po pošti pošlje svojo kartico in sprintan bon, da bi jaz to mal uveljevljala user posted image , ali če katera kaj želi, ji lahko tud prinesem. Kaj pravte?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
16.12.2008 17:41:15   
pety78
2ursae, jaz ti lahko pošljem. Katero pa hočeš, mojo ali Nikino?user posted image

A jutri šele ob 12. uri? A to je za vas dopoldan? Ja, do kdaj pa spite, a?user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
16.12.2008 19:35:46   
benika
Ne Pety, ob 12h bo že finale šopinga. Itak se bomo najbrž že prej srečale v kakšni trgovini. Do 12h ti lepo vse nabavi, da si boš potem kafe zaslužila.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 20:00:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 20:06:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2994
16.12.2008 20:40:49   
pety78
Valla., a si mogla? Grrrr.... user posted image user posted image Itak, da zdaj jaz svojih ne bom pokazala, ker mi bo nerodno.
Jaz kaj takega nikoli ne bi znala ustvariti. Res lepo in pohvalno. Kapo dol! REEES! user posted image user posted image user posted image

Drugače sem jaz bolj ljubitelj abstraktnih fotografij, čeprav moram priznati, da bi te tvoji obe z veseljem obesila na steno. Ti bom jutri pokazala sliki na kavici, ker sem ju slikala le z mobitelom.

Pa kako to narediš, da se barve tako lepo prelivajo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
16.12.2008 21:20:27   
doroteja23
Valla!!! VAU!!
Vsaka čast. Fulll lepe. A prodajaš tud kaj? In slikaš osebe tud? Al samo tak? Res lepe. Prava umetnica si!

To sem mogla pa res pohvalit, čeprav nimam kaj za napisat!

Jutri imamo dedka mraza v vrtcu, popoldan pa še na mestni četrti.

Aja si je katera premislila za bon atlantis, ker če ne ga bom jutri dala na forum podarim, al nekak tak.

LP, Doroteja

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
16.12.2008 23:11:37   
pety78
Valla., jaz se kar ne morem nagledati tvojih slik in zraven razmišljam, le kako je to naredila. user posted image
A ti to slikaš z oljnimi barvami? Kaka je razlika med oljnimi in akrilnimi, ker imam jaz doma akrilne? Ali lahko s temi tudi narediš tako sliko kot si jo, torej narava, drevesa, ....?
Pa še nekaj, saj si slikala na platno, ali na kako drugo osnovo?

Pa še kako tvojo sliko bi rada videla. Kar vse, bo še najboljš. user posted image Kam pa jih potem daš? Prodajaš tudi kaj? Kako dolgo pa delaš eno tako sliko?
Mater sem firbec babji...user posted image

Zdaj grem pa spat. user posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil pety78 -- 16.12.2008 23:13:30 >

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 9:20:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.12.2008 10:25:17   
Nika v službi
Valla, noro! Kakšne slike! UAUUU! Prava umetnica si, ni kaj. Tudi mene zanima, če kaj prodajaš in če rišeš tudi "po naročilu"? No, Pety, povzetek vajinega pogovora mi lahko tudi ti posreduješ v pisni obliki, da ne bo Valla dvakrat razlagala....user posted image

2ursae, mailček z bonom sem ti že forwardirala, Pety, tebe pa prosim, da mojo Ikea card po pošti pošlješ 2ursae. Midva ne bova uspela priti do Ikee, zato rade volje odstopim tale bon.

Fajn kofetkajte in poročilo po srečanju, prosim!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.12.2008 11:54:48   
2ursae
valla, krasno user posted image , vau, res zelo zelo lepo user posted image . Men je zelo všeč, če imaš doma nekaj, kar si sam ustvaril, bravo zate, za tvoj talent user posted image .

ikea family - če bova šla, bova šla v torek, tako da pety lepo prosim, če mi pošlješ kar obe kartici, pa mi ti tud forvardiraš tisti ikein mail, da si sprintam bon. Ej, hvala punci, krasni sta. Levčka sva pa falila za par dni, tako da sva ga morala kupit user posted image .

nika, kako kaj vaše norice?

spelkin venček je tud user posted image , jaz sem imela, preden sem se lotila svojega, tud kar štiri čajne svečke v svečničkih pa enga angelčka na sredi, pa je služilo svojemu namenu 

teta beta, uživajte na Dunaju, vam zavidam, zame je bil božični Dunaj eden najlepših izletov v življenju. Pa nujno poročilo, ker bomo šli drugo leto tudi mi user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 17.12.2008 11:57:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.