pety78
|
O, bolniki, hitro okrevajte. 2ursae, Vida je tista faza minila, tako da si ne ženi preveč k srcu, tudi Anžeta bo. Zdaj se prav rad k meni stisne, včasih tudi hoče, da ga jaz stuširam. Danes imamo nadvse zanimiv dan. Zjutraj 7:20 smo še vsi spali, ko bi moral biti Matjaž že v službi. Sicer mi je pasalo, da je on peljal Vida v vrtec. No, mu še hitro pipico namontiram v kozarček in uturim Matjažu Vidovo vodo, da jo nese v zdravstveni dom, ker zadnjič ni bila ok. Jo stlači v njegov nahrbtnik in gresta. Pa si mislim, dec bo ziher pozabil. Pa me pokliče in še preden odpre usta mu že preberem misli....Pa se reži na drugi strani linije. Ja, kaj pa sem hotela, kot da sem zajahala Berlingota in se s Kajo v lupinici zapeljala čez cesto v vrtec. Mi odpre glih naša vzgojiteljica, ki se kar tako malo z vodo v roki šeta po praznem hodniku. Pa ji rečem, da je tokrat naš očka pozabil nekaj v nahrbtniku, ker kak teden nazaj sem pozabila jaz denarnico. Pa reče, če je denar, jaz pa, ne, ne, hvala bogu, nekaj drugega... Vzamem vrečkico, spet po dežju s težko lupinico v avto in v ZD. Parkiram, šibam proti stavbi, ker me šokira napis, da je danes zaradi dopusta zaprto. F A K!!! Jaz se pa j**** s tem pa s Kajo, pa roka mi že čist mravlinčasta postane zaradi teže lupinice, pa dež...Tako da postopek ponovimo drug teden. Aja, to pa še ni vse, kar se urina tiče. Mi poštar prinese ped egg, ki sem ga naročila preko ene na RR. Eno kopijo iz tujine. Hitro odprem vrečko sestavim in ribam po podplatih. Ga dam narazen, notri pa res ostanki odmrle kože, ki jo želim stresti v sekret, pa mi cel ped egg not pade. Zdej mi samo še manjka, da se poščijem od smeha.