![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.12.2008 13:32:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ninočka, poznam dva ljubki.... psički, ki imata ime Kara. Velja upoštevati tudi to, da je Kara relativno pogosto pasje ime.... Mene bi to malce bolj motilo kot pomen v fužinščini - wtf?! Na tiste sezname se je treba sam vpisat, tako da če želite biti gor, je potreben vpis (nekje na statistiki, bi rekla).
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.12.2008 14:43:41
|
|
|
|
tažana
|
Nika: sožalje tudi iz naše strani .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.12.2008 15:29:01
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka 2ursae, una vodila se dajo tud posebi kupit. Sem lih zadnjič gledala na njihovi strani. Pa Evana tud ni na seznamu ženska, aj lav ju , tisočkrat havla za info, sem šla takoj čekirat in res imajo . o happy day ... ime. kaj pa Kira, tko k una igralka Kira Kako-se-že-piše iz Piratov s Karibov? kar se pa tiče imen ala pes, se sicer strinjam, ampak moji sosedje imajo npr. mačka Francija, pa punčke so zdaj množično Lune, ki je tud ime za psičke. Tko da meja je kar zabrisana. Sicer imam pa itak idealno ime: Ninočka . pa pa
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 15:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.12.2008 17:05:18
|
|
|
|
benika
|
Špelka, še tukaj 2ursae, tebi pa HVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALA
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.12.2008 17:45:02
|
|
|
|
benika
|
Evo, seznamček je poslan (vseh podatkov ni, manjka še Pia, pa A-N-J-A je tud naša za ploskat!) tako da zamudnice prosim, če lahko dostavite podatke, lahko tudi na ZS. Je pa poslan seznam v 3. delih, ter ti naši butasti ZS-ji ne dovoljujejo več kot 9000 znakov naenkrat, pa pošilja se tudi lahko samo 3 osebam naenkrat Skratka, če opazite kakršnokoli napako, to prosim sporočite pristojnemu organu preko ZS-ja v zakonsko predvidenem roku, se pravi čimprej.
< Sporočilo je popravil benika -- 4.12.2008 17:46:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 4.12.2008 21:55:01
|
|
|
|
tažana
|
Špelka vse najboljše! Ves naj, naj, naj, naj...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 8:09:19
|
|
|
|
teta beta
|
Jutro! Špelka, vse najboljše, vse kar si sama želiš - predvsem normalno, brezkomplikacijsko nosečnost in zdravega dojenčka (dva, tri...)!!! Bernard je pa pojedel Mikalvžu vse mandarine, zdaj je treba pa po nove. Za njega samo še šiba...
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 8:12:38
|
|
|
|
2ursae
|
špelka, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE IN ..... KOPICO MALIH SONČKOV
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 8:19:43
|
|
|
|
2ursae
|
copatki: pri oktobrkah se menimo, da bi naročile. Če katero zanima, lahko naroči pri meni, pa bom jaz poštimala naprej.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 11:04:45
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae copatki: pri oktobrkah se menimo, da bi naročile. Če katero zanima, lahko naroči pri meni, pa bom jaz poštimala naprej. Jst sem jih lih prejšnji teden naročila in sem jih včeraj dobila ful so luštni, pa lih pravočasno so prišli, ker jih bo dobil za miklavža. Kira ime mi pa ni všeč. Pa vem katero igralko misliš, uno ta rahitično sam se mi zdi da se una izgovori kejra Špelka, vse najboljše Želim ti veliko aktivne in uživantske posteljne telovadbe, iz katere pa naj zraste ena (ali pa dve, tri) pikica, ki bo vedno večja in večja in te bo razveseljevala še na stara leta Nika, to ime sem drugače pobrala iz Galaktike - sva jo s Samotom, ko je bil na očetovskem, ful gledala in se mi je ime ful v spomin vtisnilo. Jst se pa menim za našo novoletno večejo in moram zdaj še menije uskaldit...uh, enga dela, pa 30 ljudi, pa vsak po svoje
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 12:37:40
|
|
|
|
spelka12
|
Hvala, hvala.... Ja ninočka bom še vidla, kako bo s porodniško. Pomojem boš šla prej ti delat spet, preden bo kaj uspelo. No upamo na najboljš. Evo končno sem se prestavila v Kranj k Savi Hafner. Na prvi uč zgleda kar prijazna in sposobna. Nad umetno ni bila navdušena, ampak ji nisem dala izbire . Trma se splača.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 13:45:20
|
|
|
|
doroteja23
|
Špelka vse naj naj, in seveda tudi z moje strani naj se ti uresniči tista največja želja, postati mamica. In da bi dobila najlepši cvet, kr v več kratni obliki( dva, tri, štiri ali pa celo pet). Kaj se pač najbolj splača!
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2008 14:20:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 20:57:55
|
|
|
|
pety78
|
< Sporočilo je popravil pety78 -- 5.12.2008 21:02:09 >
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 21:49:48
|
|
|
|
2ursae
|
a se lahko malo pohvalim - sem naredila adventni venček . Z malo zamude, ampak že kurim ta prvo svečko še za nazaj . prvič, da sem se česa lotila, pa mi je to početje kar všeč. IZVIRNO SPOROČILO: pety78 p čem ti to? O Anici ali o romantični strastni noči v dvoje
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 5.12.2008 22:16:51
|
|
|
|
benika
|
Po moje ima fetiš na Miklavža . 2ursae, a bi meni tud drugo leto enaga naredila? Krasen je Vsaka čast!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 6.12.2008 12:34:21
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Sej bo pety. malo boli potem pa kmalu mine .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 19:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 6.12.2008 21:25:55
|
|
|
|
doroteja23
|
Še nakaj za vas Ljubljančanke! Podarim darilni bon za Atlantis. Kopanje za 4 ure. Katera bo imela naj javi na zs.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 7.12.2008 20:16:45
|
|
|
|
2ursae
|
punčke, a mi lahko katera opiše, kje v Celovcu je Toys'r'us'? Pa prosim, glede na to, da kraja ne poznam, začnite kar z "ko se z Ljubelja pripelješ v Celovec ..." , pa še, kako pol do IKEE - a je blizu? hvala in lep večer
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 7.12.2008 20:37:27
|
|
|
|
pety78
|
Evo, draga moja, sedaj ti bom jaz napisala, če pa kako desno ali levo zamešam, mi pa prosim oprosti. Torej, šla boš na Ljubelj, prefuraj vse ovinke in pazljivo na cesti, če bo kje kaka poledica. Pa samo ravno, ravno, dokler ne prideš do Celovca. Pač, začnejo se trgovine. Potem pa je eno večje semaforizirano križišče, na desni strani na križišču je pa McDonalds. Tam zaviješ DESNO. Pelješ se skoz ravno, ravno, ravno, sicer se bo cesta nagibala v levo smer, ampak nikjer ne zaviješ, dokler ne prideš na večje križišče, pred sabo pa vidiš KIKO. Tam pa potem DESNO na dvopasovnico. Vidla boš Rutar, pa en kup štacun in na desni strani bo tudi Toys. Moraš pa kar pazljivo gledati, ker ga mimogrede zgrešiš, ker ni čisto ob cesti, ampak za en dober parking stran. Pa mislim da je tam še OBI, pa zopet en McDonalds. Za Ikeo greš pa samo ravno naprej. Je zelo blizu. Boš videla veliko modro tablo, kjer boš zavila s ceste in jo boš že na daleč zagledala. Če sem kaj falila, naj me ena prosim popravi. LP
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 7.12.2008 20:57:33
|
|
|
|
2ursae
|
sem vedela, da me Gorenjska ne bo pustila na cedilu , pety .
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?