|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
23.10.2008 8:22:23   
benika
Midva z Jakobom sva bila danes že pridna. bila sva že v posvetovalnici. Mere našega vragca: 8230 g in 72 cm.

Sedaj pa počasi letiva v LJ na ORL.

Ninočka, te pokličem, ko bova zaključila.

Mejte se, baburceuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.10.2008 9:16:47   
pety78
Ninocka in 2ursae, lepe slikice. user posted image

Jaz vas na hitro samo obvestim, da nas v soboto ne bo. user posted image Je Kaja kr fajn zbolela, sem ji morala ob dveh zjutraj dati svečko, ker je bla tako fejst vroča. Pa ful kiha in kašlja pa skoz ji iz noska teče, revici. Jaz sem pa tudi na lekadolih, drugače še samo obležim.

LP

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.10.2008 12:49:28   
spelka12
pety user posted image  za obe, vsaka pa dobi svojegauser posted image  user posted image  za hitro okrevanje.
ursae jao kakšna lepotca imaš. Torta je pa izgledala slastna. Čisto razumem borove umazane roke.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.10.2008 14:22:29   
Nika v službi
Med pavzo seminarja se na hitrco javim.

Ja, Benika, a nisi še vedela do zdaj, da sem zelo zahtevno bitje?!user posted image

No, super za radio, midve pritroskava še CD Rad imej živali, pa nekaj igračk - kuhinjo, dojenčke, kakšno knjigico, avtomobilčke...

Kaj za po tleh prinesemo ali ne?

Pety, pozdravite se!user posted image

Jaz imam tudi očeta bolnega, mi driska in bruha, upam, da ne trofne še nas ostale. Danes ga peljem na pregled, ker je itak naročen že od prej.

Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.10.2008 20:34:41   
2ursae
vrtec, vrtec, vrtec: še kar. Njegov najpogostejši stavek te dni je "imam raje mamico kot vrtec", bi rekla, da ga dnevno omeni vsaj 100x, ima ga na koncu jezila ob vsaki priliki user posted image . Zdaj mu bivanje malo daljšamo in sicer ostaja tam tudi na kosilu in ima mal krize tekom dneva pa tudi ob času, ko pridejo s sprehoda, pa dedija še ni, kot je bil do sedaj navajen, da pride ponj. Kosila pa itak ne je user posted image .
Bo, bo, napredujemo, počasi, a gre user posted image . Samo da gre user posted image .

podloge za na tla: jaaaaaaaaa, Bor še ne hodi, pa če so po tleh ploščice, zanj res ni najbolje.

Se vidimo, komaj čakam ... pa čakam tud navodila, a bojo ju3?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
23.10.2008 20:51:41   
benika
2ursae, res iz vsega srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek glede vrtca. Boš videla, tudi jest bo počasi začel. Res držim pesti za Anžeta.

Podloge prinesite s seboj, če le imate kaj primernega. Jaz prinesem šotorke.

Kako priti do nas:

1 za vse tiste, ki boste šle po avtocesti čez Šentviški predor

Peljite se po avtocesti čer predor proti Kranju. Držite se izhoda Kranj vzhod (piše tudi Šenčur in Brdo). Zapustite avtocesto in na krožnem križišču peljite proti Kranju (3. izvoz). Čez slab km pridete do križišča pri Mercator centru in izberite 3. izvoz, smeer Škofja Loka. Peljite naravnost mimo Planet Tuš-a im mimo Qulandie (Interšpar). Na semaforju peljite naravnost čez most in na koncu mostu zopet čez semafor naravnost. Držite se smeri Škofja Loka. No, čez kakšen km boste na desni strani videle izvoz na Stražišče. Zavijte. Peljite se spet dober km po cesti in potem boste prišle do križišča, kjer zavijete levo (na tem križišču so na levi strani eko zabojniki). Peljite se enih 200m po cesti in na desni strani boste videle znak za Gitadelo. Zavijete na malo uličico (v kateri stanuje moja stara mama, čist tako mim gredeuser posted image ) in na vrhu te ulice zavijete desno. Potem pa le parkirate avto, pobašete otroke, desce in igrače in pridete noter.

2. če bo katera prišla čez Medvode, naj pove, da napišem še to potuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 23.10.2008 20:52:35 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
23.10.2008 21:45:15   
teta beta
Benika, jaz upam, da bomo našli. Kakšne igrače bomo prinesli, še ne vem. Odvisno od razpoloženja.

Včerajšnja posvetovalnica: vse ok, tudi cepljen je bil. Mere 61 cm in 6.450 g, kolki zdaj 1A in široko povijanje ni več potrebno.

Bor, VSE NAJBOLJŠE!!!!! Lepa tortica! A je bila domače izdelave (kaj je tisto ob strani?)

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
23.10.2008 22:25:00   
benika
Včerajšnja posvetovalnica: vse ok, tudi cepljen je bil. Mere 61 cm in 6.450 g, kolki zdaj 1A in široko povijanje ni več potrebno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.10.2008 8:17:21   
Nika v službi
Dobro jutro!

Benika, tale tvoj opis se meni zdi blazno kunšten.user posted image  Glede na to, da znam priti do tvoje bajte in glede na to, da je tale gostilna tam nekje v bližini, te prosim za navigacijo od tvoje hiše do gostilne.user posted image  A je to na isti ulici? Prej ali kasneje?

Teta beta, bravo za malega korenjačka Janoša!

Jaz bom prinesla spalko za po tleh, če jo bom le našla v naši zmešnjavi škatel.user posted image

BI PA LEPO PROSILA, ČE ME LAHKO OBVESTITE NA MOBILNI TELEFON, ČE SE KAJ POMEMBNEGA SPREMENI GLEDE NAŠEGA PARTY-JA, KER DO NETA NE BOM MOGLA VEČ.  Danes okoli 12. ure se odklopim in do ponedeljka nič. 

Tudi jaz se že zelo veselim srečanja. 

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.10.2008 8:39:36   
benika
Benika, tale tvoj opis se meni zdi blazno kunšten. Glede na to, da znam priti do tvoje bajte in glede na to, da je tale gostilna tam nekje v bližini, te prosim za navigacijo od tvoje hiše do gostilne.

Ti pa prideš k meni prej na kapučino, ker bom razveselila tvojo hči z eno lepo stvarjo.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.10.2008 8:42:20   
ninocka
Oj,

torta narocena, danes jo grem ob dveh iskat (ce me slucajno ne bo na srecanje, pol se doma basem s torto user posted image user posted image - verjetno si je ne smem mal odrezat in jo probat user posted image user posted image ), je pa pol cokoladna, pol pa borovniceva. Pety, ceprav so meni osebno te torte zelo dobre, se s tvojo borovnicevo lani sploh ne more primerjat user posted image Ker tista torta je bla pa greha vredna user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa vceraj vidla Jakoba user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem ze ene 100x povedala, ampak meni je Jakob tako lep otrok user posted image user posted image user posted image rec je taak cukrcek, s tistimi velikimi plavimi ucki, pa s svetlo cupcko user posted image Ranica se je pa ful lepo zacelila in se skoraj nic ne pozna. Ze na slikicah se je videlo, da so zelo lepo zasili, v zivo pa se bolj user posted image user posted image user posted image
No v glavnem, z beniko sediva na kavi in mal cvekava in benika omeni eno temo na RRju, pac neki glede avtosedeza in da je eni otrok zletel ven iz sedeza med prometno nesreco.
Ko sem se peljala domov (vmes sem sla se po mulcka in po  mojga), v avtu razmisljam, kako ji je lahko odletel otrok iz sedeza, ker  ce je pravilno pripasan, je to nemogoce. Potem pa razmisljam, da so ti avtosedezi itak pripeti (pa otrok tudi) z avtomobilskim pasom in potem verjetno ni ona dobr pasa zapela oz. se ji jezicek ni zaskocu in je ob trku se odpel...
V tistem pa Evan rece: Mami, kdo je pas odpel?
Samo ga vprasa, kaksen pas, Evan pa, da je slisal, da je en pas odpel... Zenske, men so sle kocine pokonci...user posted image
Sem pol samotu povedal, kaj sem lih razmisljala, pred evanovo pripombo, pa me je sam gledal...
A mislte da ma nadnaravne sposobnosti? user posted image user posted image user posted image

Drugac sem pa uceri cel dan samo letala gor in dol, sem sla rubnu kupit darilo za 1 RD - tole user posted image

Upam, da bosta z Evanom uzivala, drugac je pa oz. bo dobil se tole (mam kupljeno ze vec kot pol leta). Pa seveda tortico in poljubcke in objemcke user posted image user posted image

2ursae, kaj ste pa vi Boru kupili za 1 RD? Men je ful tezko darila zbirat, ker vecinoma Evan ze vse ma...Lustne slikce user posted image user posted image user posted image
Valla, a Tilen je blo tisto ime, k ti ni bla vsec pomanjsevalnica ali kero drugo? Dej povej, dej povej user posted image user posted image
Pety, skoda, ker te ne bo...sem upala, d abom vidla Kajo... Pa en kup user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite...

< Sporočilo je popravil ninocka -- 24.10.2008 9:00:52 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.10.2008 9:10:05   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benika, tale tvoj opis se meni zdi blazno kunšten. Glede na to, da znam priti do tvoje bajte in glede na to, da je tale gostilna tam nekje v bližini, te prosim za navigacijo od tvoje hiše do gostilne.

Ti pa prideš k meni prej na kapučino, ker bom razveselila tvojo hči z eno lepo stvarjo.

Hvala za povabilo. Bova vsekakor poskušali kar se da zgodaj štartat iz LJ, ampak če se slučajno kaj zalomi (beri: spi dlje, dolgo je zajtrk, noče od doma, kakanje, lulanje, pakiranje igračk...user posted image ), se priporočam za navodila do gostilne. Sicer pa bova delali na tem, da greva iz LJ najkasneje ob 10:00.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.10.2008 9:11:18   
Nika v službi
Ninočka, NE smeš (po)jesti torte!

user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.10.2008 10:26:05   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ninočka, NE smeš (po)jesti torte!

user posted image user posted image user posted image

Cist mal? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.10.2008 12:52:14   
spelka12
ninocka zelo lepe slikce. Pa tisti sadni kanapeji zgledajo zelo dobri. Aja jest pa pravim, da kr mal torte odškrcni user posted image , nč druge poslušatuser posted image .

Sem bila danes na pregledu in me je šefe poslal na "razgovor" v Ljubljano. On bi me spet mal na operacijo povabil, ampak hoče še drugo mnenje izvedeti. Jah no, letos pač še ne bo trebuščka, bo 2009.user posted image

Če katera od vas ne bo našla gostilne pokličite beniko, pa vas bom jaz prišla iskat, bom mela veliko časa in proste roke. Lahko se dobimo tudi magar na laborah pri bencinski postaji za tiste iz lj.smeri.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 24.10.2008 12:53:57 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.10.2008 13:34:51   
tažana
Dan!

Evo danes mene zelo nenavadno uro. Imam namreč dopust, ker sva s Katko imeli sistematskega. Dečva je velika natanko 1m, težka pa 17,5 user posted image . No, ampak mi je zdravnica rekla da ima samo še pol kile preveč,  ampak ni panike glede na to kako je bilo prej user posted image . user posted image
Drugače pa sem se zelo nasmejala. Zdravnica ji je zastavila nekaj vprašanj:
"Kaj narediš ko si lačna"? (njen odgovor je bil sledeči) Spat grem. user posted image  zdravnica ji je še enkrat ponovila vprašanje z dejstvom da se je zjutraj ravnokar zbudila in postala lačna, no in potem je gospodična le odgovorila: "ja potem grem pa jest" . user posted image

Sledilo je še eno vprašanje in še bolj zanimiv odgovor user posted image . Kaj narediš, če te zebe? Oblečem se v pižamo user posted image
Groza, z zdravnico sva se smejale, očitno je katki hodilo po glavi samo spanje user posted image .

Drugače pa je zdrava in klepetava punca- jo je označila zdravnica user posted image .

Torej jutri se potem vidimo... ob 12h, a ne?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.10.2008 13:41:47   
benika
Torej jutri se potem vidimo... ob 12h, a ne?

Neee, zbor je med 11h in 11.30 uro! Da ne bom zdej sama ko en kekec čakala v prazni sobiuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.10.2008 14:10:58   
tažana
11h in 11.30 uro

AHA, no moje spominske celice so očitno čist fuč. user posted image  OK bom probala pridit že prej user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.10.2008 14:14:53   
tažana
Ninočka: slik ne morem pogledat user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.10.2008 14:26:00   
Nika v službi
Ninočka, jaz pa vidim samo eno sliko, 2 od 39. Tam je Ruben na tleh z eno palico... Ko pa kliknem na naslednja, me vrže na vse albume. BZ, s temi albumi so zdaj čisto zaštrikali!

Tažana, konkretna punca, ni kaj. Me zanimajo, koliko bodo Niko izmerili in stehtali. Oblečena je imela pred nekaj tedni 14,60 kg in cca. 1 meter. Mi je pa malce čudno, da so Katarino izmerili "samo" na 1 meter, ker se mi zdi večja. Sploh če primerjam z našo meritvijo Nike. Katero št. pa nosite? 104? Mi oblečemo v večini še 98, občasno tudi 104.

Se vidimo jutri, Benika, sporoči navodila. Odklapljam se čez kakšne pol ure!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.10.2008 14:32:24   
pety78
Tažana, kdaj si dobila vabilo za pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.10.2008 15:28:35   
tažana
Nika: tudi jaz sem mislila da je večja. vsaj ko sem jo nazadnje sama merila sem namerila 104 user posted image . a no pa saj ni važno, cunje nosimo pa 104.

Pety: Vabilo smo dobili hm... tisti teden od 6- 10. oktobra se mi zdi.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.10.2008 16:30:12   
2ursae
no, ninočka, tud jaz sme se prišla pritožit čez tvoj album  user posted image ... vidim samo eno sliko. ma tuki na RR so čist zabluzili s temi albumi

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.10.2008 16:36:32   
2ursae
darilo za 1. rd.:

garaža

user posted image

in poganjalček. Sem mu hotela dat Anžetovega, saj se on zanj ni kaj prida zanimal, a ni vrag, da ga zdaj hoče ... in tako morta imet vsak svojega user posted image

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.10.2008 17:12:39   
ninocka
Sem sla precekirat, pa jst normalno vidim user posted image .
Sem mela pa jst tud s tvojim albumom probleme, Nika. Sem ga probla nevem kolkrat odpret, predno mi je ratalo...mah, res so tile albumi kr neki. Edino fajn je, ko ti ni treba vec slikic manjsat, pa ful jih lahko naenkrat nalozis user posted image user posted image

torta je doma user posted image user posted image user posted image v hladilniku, men je ful lustna, edin velika je pa tolk, da je komi sel pokrov gor in je zdej mckeno ob straneh podrsana user posted image sory, ampak nisem nic kriva, je slascicarka toolk veliiko nardila user posted image user posted image user posted image

sibam, se pol zvecer se kaj oglasim, se grem z mojima lupckoma igrat...user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?