ninocka
|
Oj, torta narocena, danes jo grem ob dveh iskat (ce me slucajno ne bo na srecanje, pol se doma basem s torto - verjetno si je ne smem mal odrezat in jo probat ), je pa pol cokoladna, pol pa borovniceva. Pety, ceprav so meni osebno te torte zelo dobre, se s tvojo borovnicevo lani sploh ne more primerjat Ker tista torta je bla pa greha vredna Jst sem pa vceraj vidla Jakoba sej sem ze ene 100x povedala, ampak meni je Jakob tako lep otrok rec je taak cukrcek, s tistimi velikimi plavimi ucki, pa s svetlo cupcko Ranica se je pa ful lepo zacelila in se skoraj nic ne pozna. Ze na slikicah se je videlo, da so zelo lepo zasili, v zivo pa se bolj No v glavnem, z beniko sediva na kavi in mal cvekava in benika omeni eno temo na RRju, pac neki glede avtosedeza in da je eni otrok zletel ven iz sedeza med prometno nesreco. Ko sem se peljala domov (vmes sem sla se po mulcka in po mojga), v avtu razmisljam, kako ji je lahko odletel otrok iz sedeza, ker ce je pravilno pripasan, je to nemogoce. Potem pa razmisljam, da so ti avtosedezi itak pripeti (pa otrok tudi) z avtomobilskim pasom in potem verjetno ni ona dobr pasa zapela oz. se ji jezicek ni zaskocu in je ob trku se odpel... V tistem pa Evan rece: Mami, kdo je pas odpel? Samo ga vprasa, kaksen pas, Evan pa, da je slisal, da je en pas odpel... Zenske, men so sle kocine pokonci... Sem pol samotu povedal, kaj sem lih razmisljala, pred evanovo pripombo, pa me je sam gledal... A mislte da ma nadnaravne sposobnosti? Drugac sem pa uceri cel dan samo letala gor in dol, sem sla rubnu kupit darilo za 1 RD - tole Upam, da bosta z Evanom uzivala, drugac je pa oz. bo dobil se tole (mam kupljeno ze vec kot pol leta). Pa seveda tortico in poljubcke in objemcke 2ursae, kaj ste pa vi Boru kupili za 1 RD? Men je ful tezko darila zbirat, ker vecinoma Evan ze vse ma...Lustne slikce Valla, a Tilen je blo tisto ime, k ti ni bla vsec pomanjsevalnica ali kero drugo? Dej povej, dej povej Pety, skoda, ker te ne bo...sem upala, d abom vidla Kajo... Pa en kup da se hitro pozdravite...
< Sporočilo je popravil ninocka -- 24.10.2008 9:00:52 >