Nika v službi
|
Oj! Kar se mene tiče, je tudi o.k. če je piščančji ali puranji file po dunajsko, purana imamo mnogo rajši kot piščanca, ampak ne bi komplicirali, glavno da je mesek, pomfri, riž, zelenjava. Pa juhica seveda, goveja in gobova. Glede na to, da je ta gostilna znana tudi po srbski kuhinji, pa jaz predlagam tudi kakšen čevapčič ali pleskavico za priokus. Malo mešano pač. 11:00 je o.k., da malo počvekamo pred kosilom, potem gre naša dama itak spat. Ja, uganile ste, Quinny tudi pride. A smo fenomeni, kaj? Je pa ravno prejšnji teden na govorilnih urah vzg. Tea rekla, da Nika res še zelo potrebuje popoldanski spanec, da je preprosto utrujena. Upam, da res prideva. Niko imam danes namreč doma, ker je bila včeraj v vrtcu čisto nerazpoložena, pojedla ni niti grižljaja cel dan. Doma je popoldan sicer pojedla nekaj žlic pireja in eno polpetko, tudi razpoloženje je bilo uredu. Smo šli z busom v mesto in na sprehod po stari Lj. Preventivno jo imam danes doma, za rezervo pa tudi termin pri dr. ob 12:10, ampak če bo o.k., bom odpovedala pregled. Očitno se nekaj kuha po njej ali pa je samo kaj takega pojedla. Upam, da prebrodimo tole brez večjih problemov.