|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
20.10.2008 14:03:37   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ruben. Pa ti si mali car.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tilen, ti si pa mali Herkul. Jakob se še pri 4. mesecih ni obračal.

Sedaj pa najvažnejše. Žurka v soboto definitivno BO. In sicer bomo na svoj račun prišle Gorenjke, saj se boste pripeljale v Kranj, natančneje v Stražišče. Ni to nikjer bogu za hrbtom, to je v moji vasi. Rezervirano imamo posebno sobo v gostilni, tako da ne bomo nikogar motile. Igrače prinesite s seboj. Hrana bo po dogovoru oz. če se boste prej domenile lahko naročim tudi plošče.

Torto bo naročila Ninočka, tako da si Pety letos oproščena peke, kar boš pa izdatno povrnila drugo letouser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.10.2008 15:15:17   
Nika v službi
No, dajmo se zdaj hitro zmenit, kdo pride in če ste za plošče. Jaz pofočkam naju z Niko, pa tudi za skupno kosilo (v obliki menuja ali plošč) dam glas. Kdaj se dobimo? Od 11:00 dalje? Ker moramo računat še čas najdaljše vožnje (torej, CE - KR). Kosilo okoli 12:30, 13:00? Saj so zdaj praktično vsi po vrtcih, lahko obdržimo vrtčevski ritem...user posted image

Se odklapljam do jutri. Doma sem namreč brez povezave s svetom, saj mi tudi router in modem ne delata, tako da se niti s službenim laptopom ne morem konektat.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.10.2008 16:01:01   
tažana
v Kranj lahko prideva tudi midve s Katarino!

Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.10.2008 16:49:09   
benika
v Kranj lahko prideva tudi midve s Katarino!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super. Sem prav vesela.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 17:04:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.10.2008 19:33:56   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Torto bo naročila Ninočka,

No pol jo bom pa jst jutri narocila v OS sostro. Stane 40 EUR in cca. 5 EUR una slikica. Okus naj bi bil cokolada in sadni (kaksen? - visnja, borovnice...). Slikce bom pa mal pogledala in prpopala, pa se bomo pol odlocile, kaj bi mele gor. Razen, ce ima kera kaksno idejo?
Drugac sem pa jst tud za kaksne plosce za hrano user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.10.2008 19:58:18   
benika
Sadni okus...karkoli, samo višnje prosim ne

Kaj bi pa imele na ploščah?

Meso
*puran dunajski
*pečenka
*...

Priloga
*pomfri
*zelenjava
*riž

Ajde, predloge na plan

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.10.2008 20:22:11   
teta beta
Čestitke Rubnu za prve korake!!! user posted image

In Tilenu za obračanje! user posted image No, naš se še ne obrača, mogoče da mu je kdaj ponesreči ratalo. Je pa veliko bolj gibčen, kadar imam razvitega, sicer pa ga bolj ovirajo plenice. No, v sredo imamo posvetovalnico in popoldne gremo tudi k ortopedu, upam, da široko povijanje ne bo več potrebno.

Benika, plošča je plošča, kar je pač ponavadi gor, meso pa priloge...
Ninočka, če damo gor slikico, potem jaz predlagam slikico pingvinčka z majčke in prvega praznovanja.
Nika, jaz predlagam zbor nekje med 12. in 12.30. Upam, da bomo našli...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.10.2008 21:00:35   
benika
Benika, plošča je plošča, kar je pač ponavadi gor, meso pa priloge...

Teta beta, plošče delajo po naročilu in po željah, tako da standardnih nimajo. Zato pa sprašujem.

Soba je pa rezervirana od 11h dalje, tako kot smo bile domenjene tudi za Polno skledo, kosilo je pa naročeno nekje med 12. in 12.30 uro. Če želite, da se dobimo kasneje, povejte, ker moram potem spremenit uro.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.10.2008 21:14:49   
teta beta
Ne, ne, saj to je čisto v redu. Jaz sem mislila, da Nika sprašuje za uro. V redu je.

Hrana - po moje kaj pohanega, npr. piščančji file, pa kaj svinjskega, pečenkica... pač, klasika. Priloga pa pomfri, restan krompir in riž. Pa še kuhana zelenjavca.
Al sem ti pomagala, kaj user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.10.2008 21:40:41   
2ursae
o, kul, Gorenjska user posted image . Hrana - men je vseen, sam da bo kak piščančji šnicl za Anžeta, zelenjavca za Bora, priloga pa pomfri, pa bo kul. Aha, da povem, da od mesa tud sama jem le piščanca, tko da z mojega vidika ni treba, da je ful veliko drugega mesa user posted image .
11. ura men odgovarja, šli bomo v avto, ko bo Bor zaspan, ker sredi žurke ni šans, da bi zaspal.

RUBEN user posted image  za korake user posted image .
TILEN, user posted image  za obračanje user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 8:19:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
21.10.2008 8:30:04   
Nika v službi
Oj!

Kar se mene tiče, je tudi o.k. če je piščančji ali puranji file po dunajsko, purana imamo mnogo rajši kot piščanca, ampak ne bi komplicirali, glavno da je mesek, pomfri, riž, zelenjava. Pa juhica seveda, goveja in gobova.

Glede na to, da je ta gostilna znana tudi po srbski kuhinji, pa jaz predlagam tudi kakšen čevapčič ali pleskavico za priokus. Malo mešano pač.user posted image

11:00 je o.k., da malo počvekamo pred kosilom, potem gre naša dama itak spat. Ja, uganile ste, Quinny tudi pride.user posted image  A smo fenomeni, kaj?

Je pa ravno prejšnji teden na govorilnih urah vzg. Tea rekla, da Nika res še zelo potrebuje popoldanski spanec, da je preprosto utrujena.

Upam, da res prideva. Niko imam danes namreč doma, ker je bila včeraj v vrtcu čisto nerazpoložena, pojedla ni niti grižljaja cel dan. Doma je popoldan sicer pojedla nekaj žlic pireja in eno polpetko, tudi razpoloženje je bilo uredu. Smo šli z busom v mesto in na sprehod po stari Lj. Preventivno jo imam danes doma, za rezervo pa tudi termin pri dr. ob 12:10, ampak če bo o.k., bom odpovedala pregled. Očitno se nekaj kuha po njej ali pa je samo kaj takega pojedla. Upam, da prebrodimo tole brez večjih problemov.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
21.10.2008 8:37:08   
Nika v službi
Valla, Maxi cosi lupinica gre na nakupovalni voziček, ima zgoraj neko tako vdolbinico, ki jo zatakneš za tisto ograjico od sedalnega dela oz. za tisti del ograjice, ki je najvišji. Tisti izbočeni del, če veš, kaj mislim. Glej spodaj na sliki - tisto "vijugico" imam v mislih.user posted image

user posted image

Je pa res, da ni blazno stabilno, ampak se da preživet. Mi smo pogosto tako nakupovali, smo imeli tega Cabria na naupovalnem vozičku in hajdi na pohod.

Valla, a prideš na praznovanje RD? Daj, no, oglasite se!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.10.2008 8:41:58 >

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 9:02:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2515
21.10.2008 9:35:26   
teta beta
Valla, Janoš je imel kolke 2A, jutri pa imamo kontrolni UZ pri ortopedu. No, lahko bi šla že prejšnjo sredo, ko je že dopolnil 3m, ampak se mi ni dalo posebej hodit po napotnico.
Dojil se je že samo enkrat na noč oz. je spal že 8 ur v kosu, potem pa je začel smrkat in kašljat in ko kurimo, je not suh zrak in vroče in ga dojim, kakor se zbudi, 2x, 3x. Si mislim, da je verjetno tudi žejen. Trenutno nekje 2x-3x od 7, 8 zvečer naprej do 7,8 zjutraj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
21.10.2008 9:48:12   
Pia67
Najprej: Ruben, user posted image user posted image user posted image  za prve korake in Tilen, user posted image user posted image user posted image  za obračanje.

Naju na RD itak ne bo(preveč letanja itd), je pa fajn in pohvalno, še zlasti Benika user posted image  za lokacijo in naročilo. Lepo, da ste se zmenile tako hitrouser posted image .

Danes imava z Nino kostanjev piknik z njeno skupino iz vrtca, pa še pravljice. Bova videli kako bova zvozili.

Neposredna povezava do sporočila: 2517
21.10.2008 11:01:26   
ninocka
Ruben se vam zahvaljuje za cestitke user posted image
Tilen user posted image user posted image user posted image za obracanje. Bos mali telovadec user posted image

Hrana -pohan piscanc, pa ponfri al pa restan krompir, pa cevapi, pa pleske, pa juhica mnjami...ste mi sline pocedile...

A sem vam povedala, na kaj sem pa jst zdej cist usekana ratala (hrana, kot priloga) - kuskus...mi je tko dober, da  pol pojem se 1x vec, sam zarad njega user posted image

teta beta, a ves da sem se jst tud vceri spomnila na unga nasga pingota user posted image user posted image itak ni nobenih lepsih, tko da bo verjetno kr tale user posted image
pia, uzivajta na kostanjevem pikniku user posted image user posted image
valla, jst sem dala lupinico not v vozicek...pa pol nisme tolk zapravla, ker nisem mela kam hrane dajat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
21.10.2008 12:06:28   
Nika v službi
Jaz glasujem za borovničevo torto (tisti sadni del).

Zdajle sva četale s Teto beto in v imenu njenega Bernarda pozivam vse moške pripadnike septemberk 2005, da se nam pridružijo. Ker mojega Tomaža zdaj ne bo, bo očkov res malo in da Bernardu ne bo preveč samotno, pripeljite še svoje boljše (slabšeuser posted image ) polovičke. Aljaž bo, a ne, Tažana (joj, samo v kino ne bo mogel!user posted image ) Matjaž tudi, Pety? 2ursae, boš prepričala Uroša, da se nam pridruži? A Edo dela, Benika? Špelka, ti tudi prideš, a ne?

Pia, njami, pečen kostanj. Ubijam zanj.user posted image  Uživajta.

Jaz letim na sestanek, divje imam te dni tule... Čau!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
21.10.2008 14:56:20   
benika
Ja, Edo pride.

Neposredna povezava do sporočila: 2520
21.10.2008 15:11:34   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ja, Edo pride.

Matjaž pa ne. Ma še v dobrem od lani. user posted image

Sem za pol čokoladne in pol borovničeve torte. Da vidim, če je konkurenca huda.

Aja, jaz imam Vida doma. Sva bila včeraj pri zdravniku pa je dobil antibiotike zaradi ušesk. Sem bila še pravi čas tam, tako da se je šele nakazovalo na vnetje, pa sva šla dati kri, da je zdravnica presodila, če je za antibiotike. Vročine nima, bo še kak dan raje noter, upam pa, da ne bo Kaja kaj fasala, da bi mogli ostati doma v soboto.

Glede hrane mi je vseeno. Tudi kak čevapčič bi bil super, ker jih Vid rad je. Tamicena bo pa kako kurje bedro. user posted image

Eno vprašanje. Kdaj lahko začne dojenček sedet? Kaja se sama dvigne iz pol ležečega v sedeči položaj in bog ne daj, da jo dam na hrbet.user posted image Bi kar sedela rada. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
21.10.2008 15:26:10   
benika
Eno vprašanje. Kdaj lahko začne dojenček sedet? Kaja se sama dvigne iz pol ležečega v sedeči položaj in bog ne daj, da jo dam na hrbet. Bi kar sedela rada.

Jakoba smo začeli posedati pri ene pol leta.

A te lahko nekaj prosim? Sej vem, da si luštna punca, da rada presenečaš ljudi, ampak daj za boga že spremeni svoj ticker!!! Noseča si res fenomenskih 55 tednov in meni gre blazno na živce, ko ne vidim, kolk je moja snaha že starauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
21.10.2008 16:17:52   
pety78
Benika, a je dober zdej?
U, zdej pa še jaz vem, kolk je moja punči stara. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.10.2008 17:04:06   
tažana
pety:
a si že imela sistematski za Vida?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.10.2008 17:23:08   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pety:
a si že imela sistematski za Vida?

Ne še. Zadnjič, ko sta bila oba bolana, sem opozorila sestro, da mora naš tamali na sistematskega, ker mi je bilo čudno, da še niti pošte nismo dobili. Pa je rekla, da septembrskih še ne kliče. Nimam pa pojma, kdaj jih bo začela. Če se bom spomnila, bom v petek vprašala, ker imamo kontrolo za ušeska.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?