|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
21.10.2008 17:25:35   
benika
Tudi mi še nismo imeli sistematskega. Čakam vabilo, pa ga od nikoder ni.

Pety, ja, zdej je pa vredu tickeruser posted image  Ja moram spremljat, kako dečva rasteuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.10.2008 17:40:17   
spelka12
ruben user posted image  za obračanje
tilen user posted image za nov uspeh - hojo.
Pravte, da bomo v stražišču? Kje pa je to? user posted image  SEVEDA PRIDEM! Ne resno no, v kateri gostilni pa smo benika?
Lahko prinesem pobarvanke, če ve prinesete barvice. Jih imam ogrooooomno.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.10.2008 18:06:53   
benika
Ah mala moja bjonda, kolk primernih gostiln pa imamo v vasiuser posted image  Tam bomo, kjer smo vedno, v Gitadeli.

Prosim vas, če se le da, da barvic ne nosite, ker je šef prosil, če se lahko barvicam odpovemo, ker so mu ene parkrat otroci pobarvali stene. Lahko pa si pri tašči sposodiš prevozno sredstvo iz kopirnice. Se bomo furali po sobi.

Jutri bom šla naročit plošče. Mislim, da bodo 4 plošče dovolj, kaj pravite? Naročila bom še govejo in gobovo juho (njihova posebnost je gobova juha z ajdovo kašo-njami). A si boste solate izbrale iz solatnega bara al naročim porcijske?

< Sporočilo je popravil benika -- 21.10.2008 18:07:50 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.10.2008 19:39:48   
tažana
v Gitadeli

Kje pa je to? user posted image  A pod Joštom? Ah, to bom pa najdu...user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.10.2008 20:19:11   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
ruben user posted image  za obračanje
tilen user posted image za nov uspeh - hojo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ta bi bla pa huda, da bi tilen ze hodil user posted image user posted image user posted image user posted image sori, spelka, si me nasmejala zdej user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, po moje bodo dost 4 plosce, itak lahko donarocimo. Solate - ne hvala, jst mam neko manijo, da ne jem solat v restavracijah (tistih ta zastonjskih oz. tistih, ki pasejo h kosilu), edin tiste iz solatnega bara al pa ce so kot samostojna jed. Sej vem, da sem cudna user posted image

Jst bom probala cim vec stvari prinest s sabo, kar bom pac lahko nalozila v prtljaznik, pa na sprednji zic, pa med otroka, pa na otroka...user posted image

Pety - moje mnenje je, da je se prezgodi za posedanje. Pri meni sta mojadva zacela samostojno sedet okrog 8 meseca, jih pa prej nisme nic posedala.

A vam povem oceno skode forda - 3000 EUR user posted image user posted image user posted image

Kje je pa 2ursae? Kako je anze in vrtec?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.10.2008 20:41:01   
benika
OK, potem bo solatni bar.

A za torto smo sedaj dogovorjene? Pol čokoladna, pol borovničeva, na vrhu pa pingvinuser posted image  

Tažana, ja, ja pod Joštom je Gitadela. Je fajn reklama, a neuser posted image  Navodila do tja bom prilepila v četrtek ali v petek, da vam ne bo treba za nazaj iskat. Je pa simpl k pasulj priti do tja.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.10.2008 21:51:40   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

v Gitadeli

Kje pa je to? user posted image  A pod Joštom? Ah, to bom pa najdu...user posted image

A maš ti po novem lulčka? user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.10.2008 21:57:36   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Pety - moje mnenje je, da je se prezgodi za posedanje. Pri meni sta mojadva zacela samostojno sedet okrog 8 meseca, jih pa prej nisme nic posedala.

Ma, ja, saj vem, da je prehitro, da bi jo sama posedala, ampak lumpa se sama dviguje. To ne morš verjet, res. Skoz bi bla pokonci. Ko sedim in jo hočem pristavit, se kar sama dvigne iz polležečega v skoraj sedeči položaj. Pa ko jo imam na kolenih, da mene gleda, se hoče dvigovat. Pazte to...včeraj pospravljam kuhinjo, Kaja je v ležalniku pod igračkami, jo pogledam, je ok, jo malo kasneje pogledam je imela pa noge na tleh. In ker so nogice v ležalniku rahlo dvignjene, si lahko predstavljate, kako je imela hrbtenico ukrivljeno. Saj je bila ful smešna... Tako da jo sedaj privezujem.

Sem pa srečala zadnjič pri zdravniku tudi eno mamico s 4 mesečnim fantkom, ki se od 2. meseca že dviguje in hoče sedet.

Jaz ne vem, ali ji naj dam kako utež na prsa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.10.2008 22:01:13   
teta beta
Pety, kaj pa vem. Saj je res zgodaj, ampak če hoče sama in to sama dela, pač pusti, kolikor ji uspeva, ne pa ji pomagat pri tem. No... po moje user posted image .

Danes sem šla malo hodit, z Jnošem v žaklju (slingu) in z Lušo, smo kar naredili kakih 5, 6 km; potem sem naredila generalko v kuhinji, popoldne pa sem peljala Dašo na plavalni tečaj. Drugače jo bo ati vozil, ampak danes se nam je prekrivalo s pasjo šolo in sva se zamenjala.

In zdaj:
Sem se že prej po telefonu pozanimala in so rekli, da eventuelno lahko gremo starši prvič zraven na bazen, ampak raje ne. Daša je vztrajala, naj grem in sem se šla sezut. ko sem prišla nazaj, je ni bilo več na stopnicah in sem mislila, da je šla naprej s trenerjem, ki je ravno takrat peljal gor skupinico (saj si videla, Marjana). Nesem Janoša v jajčki gor in iščem Dašo okrog čofotalnika, kamor so posedli otroke (kakih 30-40).Nikjer je ni bilo. Fak, kje je?! Naenkrat zagledam njeno rdečo plavalno kapo v velikem bazenu!!! Mene je skor kap. Z eno roko je bila hvalabogu zahaklana za štenge al mogoče sploh štenge niso, samo ona dva droga. Pa so bili v velikem bazenu eni (veliki) otroci in trener je stal na tisti strani pri njej, ampak ne vem, a je mislil, da je kdo od njihovih al kaj! Slišal je pa tudi nihče ni, kako joče, ker se tam na bazenu nič ne sliši. Revico sem potegnila ven iz tiste mrzle vode, je bila čisto prestrašena, jaz sem se pa tresla še kakšne pol ure po tem. Očitno je šla sama gor, videla bazen in enostavno hotela it v vodo. Da bi se slučaajno spustila... ma, raje sploh ne pomislim, saj je ni noben videl.

Ok, gremo gor, tam je bilo menda 50°, savna, vam rečem, in potem so imeli "testiranje", kjer je vsak otrok posamezno moral iti ob robu v mali bazen, se potunkat in zaplavat kravl, če zna.Nič od tega ni bilo nujno, le kolikor zna in hoče. Ok, vse lepo in prav, ampak saj si lahko predstavljate, da to enkaj časa traja in otroci se tudi hitro naveličajo. No, Daša je bila v bistvu 4. ali 5. na vrsti in sva potem kar šle domov (je šla not, se potunkala, zaplavala pa ni, valjda), ampak ona je hotela kar it plavat in plavat, tako da je bila kar malo razočarana, ker ni smela. Meni osebno je bilo tole "testiranje" čisto BZ, enostavno bi formirali skupine in to opravili tam. Da bo mera polna, se je pa še Janoš po nekaj dneh pošteno pokakal, njeogv nahrbtnik sem pa pustila v avtu. V glavnem, te dve uri, odkar smo šli od doma in prišli domov, so me zmatrale bolj kot prej cel dan. Bomo videli, kako bo kaj tole z njenim plavanjem... drugače bomo pa poskusili spet naslednje leto.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.10.2008 8:05:13   
Nika v službi
Ojej, Benika, škoda za barvice, jaz pa sem ravno to hotela prinest, ker Nika zadnje čase zelo rada riše in se nekaj časa lepo zamoti. Grrr. Mimogrede, a vaši rišejo po stenah oz. nakažejo tak namen?user posted image  Niki sploh ne pride na pamet, da bi risala, ker ve, da se to ne sme. Še na stolu ve, da mora pazit, tako da njej je kristalno jasno, da se riše zgolj in samo po papirju.

Še eno vprašanje: kolikor sem videla na slikah, je povsod po tleh keramika, ki je praviloma zelo hladna. A prinesemo kaj za po tleh, da se bodo naši piškotki, mali in veliki, lahko usedli? Ali imajo mogoče v gostilni kaj primernega?

Jaz sem tudi za solato po izbiri iz solatnega bara. Iz preprostegs razloga - ker si jo "zabeliš" po svoji želji, meni so pripravljene solate vedno prekisle, preoljnate... Imam rada vsega minimalno oz. po možnosti kak jogurtni oz. zeliščni preliv.

Mi imamo sistematski pregled v ponedeljek popoldan, za psihologa pa nisem še dobila pošte. Bom itak na pregledu vprašala, kaj in kako.

Jaz imam danes cel dan seminar, tako da ne bom več dosegljiva (doma smo še vedno "slepi" in "gluhi" brez PC-ja in TEL).

Teta beta, grozljiva izkušnja. Me je kar streslo, ko sem pomislila, kaj bi se lahko zgodilo. Mene tile bazeni in eventuelna nepozornost nadzornih oseb pri takih tečajih kar malce plašijo. Sem imela večkrat priložnost videti, kako potekajo tečaji v Atlantisu in kakšen je nadzor nad otroki.user posted image

Ja, kje je 2ursae in kako vrtec?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 22.10.2008 8:08:35 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.10.2008 9:19:12   
pety78
Ojoj, teta beta to ti je pa šlo leto življenja, a? Samo da se je vse dobro izteklo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.10.2008 10:00:47   
ninocka
Bor, vse najboljse za 1. rojstni dan!!!!
Eno dobro torto in velik kup fajnih daril ti zelimo!!!! Pa cestitke tudi mamici!!!

Teta beta, samo, da se je vse srecno koncalo Mene bi tud infarkt

Pety, ti jo kr pust, da dela trebusnjake...pac ze v rani mladosti skrbi za postavco

Evan bi pa vceraj mogu met cepljenje in sem pozabila. Sicer itak se ni cist zdrav (mal ma se driske), sam moram pa spet klicat pa se opravicevat, pa...joj, kolk si zivljenje kompliciram za BZ
Moram pa P rect, da mu preveri kri, ker je ful bled, pa ful ma podocnjake in cist miren je. Ne vem, al se mu kja kuha al pa je slabokrven al ap samo utrujen oz. zaspan? sva ga vceraj hotla dat prej spat, pa je pol sel se na WC in sedel na skoljki se nadlajne 1/2 ure. In se je spet zavleklo. Pa ful se zbuja ponoci in zacne jokat, potem ga pa Samo k nama prinese. In na koncu spimo vsi 4 v eni postelji, tamaldva itak nalimana name...me pa Evan ful boza - v soboto zjutraj me tko ne ful po glavi in laseh boza in sem mislila, da je Samo, me je pa Evan bozal, da me je zbudil
Pa rekla bova P, da ga naj testirajo se na pike (cebelje), ker ima na pike komarjev ful hude reakcije - prejsnji teden je mel cist otecen in trd licek, ker ga je komar picil, pa usesek ful debel, pa bulo na roki...

A vasi kaksne besede izgovarjajo ful smesno oz. nepravilno?
Mi imamo kacji papaper (kacji pastir), spikijon (skorpijon), briska (driska)...sej jih je se ful enih, ampak zdej se pa nobene ne spomnem

Kako pa kaj govorjenje oz. pripovedovanje pri vasih? Evana moras ful poslusat in v bistvu bit seznanjem z vsem, kar se okrog njega dogaja in se je zgodilo. Ker se kar naenkrat neki spomne in zacne o tem razlagat in ce nisi pozoren, nimas pojma, o cem in kaj govori.
Recimo danes ponoci: Mami, a je kombija zaneslo? (mislil je na tist kombi, ki se je zaletel v njih) al pa  ne smemo pustit vozickov zunaj (ker sva vidla en vozicek iz trgovine tam pri vrtcu)...

Sta pa moja pikca zdej ful lustna, ko se skupi igrata - sta v nedeljo dirkala z enimi skatlami (evanova razlaga je bila, da kosita travo), midva sva jih 20 min samo gledala in se vsa blazena smehljala. Tamaldva sta se pa rezla k dve peceni piski, sploh Rubnu je blo ful zabavno in smesno vse, kar je Evan naredil. Se ga je tok trudil dohajat, pa ni slo in pol, ko je Evan mim pribrzel je bil cist blazen.

Se ena Evanova anekdota:
v soboto zjutraj sem kupila pri nasi potujoci pekarni flancate in krof za Evana. je pojedel mal flancata, pol je pa rekel, da bo krof in ga je smao polizla in pustil.
Popoldne pa ruben vidi krof in zacne prosit zanjga in mu ga mal dam. Pa rece Evan *v dnevni smo sestavljali kocke): Mami, jst bi tud krof.  A ma cukercek gor?
Jst: Ja ma, a ti ga prinesem?
Evan: Zakaj ma pa cukercek? A je kombi ga pripeljal s cukrckom? Pol se je pa bel kombi zaletel v ocija, ker ga je zaneslo (to je spet tisto preskakovanje tem).
J: ja, se je zaletel v ocija. A bos krof?
E: a ma flancat tud cukercek
J: Ne
E: Pol bi pa flancat
J: Jih ni vec, smo zjutraj vse pojedli. A ti prinesem krof? Evan, a bos krof?
E: ja, bom/ Oci, a bos ti tdu krof?
S: ne, ne bom, hvala.
E: Ampaaak, ocii. Je dober, ves. Ti ga kr pojej. Je dober. Ti bom dal pol koscka.
S: OK, pol ga pa bom.
Vmes prinesme Evanu krof in potem otrga za samota pol koscka, ki je bil velik manj kot za 1/2 rozine
Men so solze tekle, tolk sem se smejala, res ene 15 min sploh k seb nisme prisla
Se pol, ko je sel spat in sva se pogovarjala, sva se vsakih 10 min zacela krohotat, ko sva se spomnila na pol koscska krofa

OK, zdej pa grem, ker ze morim...

Aja se to - mi tud se nismo meli sistematskega, in glede na to, da so jih v nasem ZD imeli zdaj sele majcki, racunam konc leta enkrat. Baje majo ful guzvo. Za psihologa mi je pa rekla kolegica, da ni dobila, ampak da tud ni nujno, ker baje eno leto poberejo vse iz most, eno leto iz polja... (govorim za nas ZD).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.10.2008 10:46:31   
benika
Borči, vse najlepše za upihnjeno 1. svečkouser posted image user posted image user posted image .
Da boš še naprej tako razveseljeval mamico in atija
 in da bi te bratec ubogal!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.10.2008 11:13:16   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image BOR vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.10.2008 12:23:54   
pety78
Bor je že eno leto star? O, madonca, se staramo...user posted image

Dragi Bor, vse najboljše in najlepše ti želimo Tržičani.
user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.10.2008 13:57:17   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ah mala moja bjonda, kolk primernih gostiln pa imamo v vasiuser posted image  Tam bomo, kjer smo vedno, v Gitadeli.
Ti m dala bjonda. Gostilne imamo štiri. 

Jutri bom šla naročit plošče. Mislim, da bodo 4 plošče dovolj, kaj pravite? Naročila bom še govejo in gobovo juho (njihova posebnost je gobova juha z ajdovo kašo-njami). A si boste solate izbrale iz solatnega bara al naročim porcijske? Nujno iz bara.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.10.2008 14:15:38   
spelka12
ninočka dobro, da si napisala anekdoto. Da ne bom slučajno kdaj prosila Evana za mal piškota. user posted image

bor vse naaaaaajboljše za teeeee.....user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 21:19:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.10.2008 21:34:25   
2ursae
hvala za čestitke, slavljenec je že zelo zgodaj padel dol in se gre polhka user posted image . Nismo pa počeli nič pretresljivo super mega pomembnega, šli smo v kitajsko restavracijo, kamor gre Anže zelo rad in tam je praktično vse, celo, pozor, kalčke!, pol smo mislili it v zoo, pa si je Anže zaželel it raje domov in smo šli. Pa smo na izi odprli darila ...

user posted image

user posted image

... pojedli torto.

user posted image

user posted image

user posted image

tko, lepo se mejte še naprej user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.10.2008 21:37:07   
2ursae
aja, pa na koncu sem iz očitnih razlogov raje oblekla predpasnik, ko sem Bora vzela iz stolčka ...

user posted image

.... in ga nesla direkt v banjo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.10.2008 21:41:01   
benika
Vam moram povedat, da je Nik zaljubljen. Že nekaj časa doma govori o svoji Tejki, ampak nisem vedela, "kolk je to resno" Včeraj pa smo imeli v vrtcu jesensko srečanje, in Nik mi kar naenkrat reče: "lej mami, moja Tejka je prišla!". Obraz je imel tolk razžarjen, da ga še nisem vidla tazga. Potem smo se pa še pogovarjal s starši, in sta tud onadva rekla, da tamala doma skoz govori, da ima fanta Nika. Pa da si dasta lupčka, ko gresta narazen. Pa obvezno se za rokice držita, ko grejo na sprehod. Mislim,... Ne moreš verjet...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naš je bil tudi zaljubljen v eno Niko. In ta deklica je šla s septembrom v šolo. Potem sem pa en večer razlagala Benču, da Nike pa ne bo več v vrftcu, da je šla v šolo in mali me pogleda z mokrimi učki in pravi; ˝Ja mami, kaj bom pa zdej brez moje Nike?˝Sej nisem vedela, a naj se smejem, ga potolažim al kakouser posted image

Teta beta, meni bi se odtrgalo od strahu. HB, da je vse ok.

Ninočka, krasne slikice.user posted image user posted image user posted image

Valla, sej ti lahko v soboto skupaj z mamico prideš na kosilo. Saj veš, da vas bomo neizmerno vesele.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.10.2008 21:43:11   
benika
2ursae, ma kolk ste dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.10.2008 21:44:01   
A-N-J-A
BOR VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , MAMICI PA ŠOPEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
23.10.2008 7:43:19   
Nika v službi
Jutro! Tako je, če si cel dan "odklopljen", potem pa zamudiš RD. Bor, oprosti za zamudo, ampak res iz srčka: Vse najboljše!

Ful luštne slikice, 2ursae.

Ampak - še vedno nič novičk na temo vrtca. Očitno zdaj že vse laufa kot namazano.user posted image

Jaz imam Niko doma do konca tedna, da se pocajta. Saj v bistvu je o.k., občasno malo posmrka, ampak ni večje panike. Očitno je bila tisto neka trebušna viroza....

Ninočka, kakšno luštno praznovanje in kakšen famozno velik party prostor! A to imate pri vas toliko parcele pred bajto?! Noro dobro!

Valla, kakšna romanca!user posted image  Ja, moraš kar pazit, kako odreagiraš. Da ne bi delovalo omalovažujoče, tele bučke so občutljive in nikakor ne smemo podcenjevati njihovih čustev.

Za Niko ne morem reči, da je "zaljubljena", ima pa Luko zelo rada. Po drugi strani pa ima očitno oboževalca v vrtcu, saj mi je prejšnjič Tomaž pripovedoval, da je en fantek, ki ima zelo zanimivo imeuser posted image , čisto vzhičeno rekel svoji mamici: Mami, mami, TO je Nika! Mamica pa: A to je tista tvoja draga Nika? In potem so se zaklepetali, nakar Tomaž izve, da tale dečko doma pripoveduje samo o Niki. On je letos, tako kot "naš" Anže, prvič prestopil prag vrtca, je pa sicer leto starejši od Nike. Potem je tudi vzg. Tea rekla, da se ne odmakne od Nike - hoče zraven sedet, hoče ji pomagat, se z njo držat za roke, ko gredo na sprehod...user posted image

Benika, a imajo tam kakšen CD player? Mogoče ne bi bilo slabo, če bi imeli kakšno muziko. Pri Niki v vrtcu imajo vsak dan nekaj trenutkov za glasbo, tudi med kosilom jo vrtijo, pa nasploh jo ima rada in verjamem, da ostali otročički tudi, zato sem pomislila, da bi mogoče poskrbeli tudi za to. Lahko tudi jaz prinesem radio in naš priljubljeni CD (Rad imej živali), če je treba.

A bo kakšna okrasitev (baloni?)?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 23.10.2008 7:50:07 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
23.10.2008 8:20:37   
benika
Nika, ti pa si zahtevno bitjeuser posted image

Ja, CD player je tam, balone pa lahko jaz prinesem in napihnem, ni panike. Ampak vezat se mi jih pa najbrž ne bo dalo na štrikce, bodo kar strešeniuser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?