Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 16:38:35
|
|
|
|
spelka12
|
O ne, ne sonček. Ena tečka mora še pridt, pol pa štartamo na novo. Januarja je bom še vesela, potem pa mora šcšcšcšcšc it stran za 1 leto. Ma ti rajš pošljem z.s. da ne bom tuki preveč zasedla .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 18:00:19
|
|
|
|
sayuri
|
Abra res ti nič drugega ne preostane, kot čakanje na UZ prihodnji teden. Bodi čimbolj optimistična. Vem, kako te skrbi in vem, da bo skrb z vsakim dnem večja. Držim pesti, da se bo v obeh vrečkah naslenji tede prikazal plodek Jaz sem tudi bila danes pri Rešku. Še zadnjič. Nardil je UZ in potrdil dvojčka. Spet smo poslušali srčka, mala dva se pa že sem in tja premikata. Ni čudno, da mi ej tko slabo, eč plešeta rokenrol tam doli . PDP imam 3.8. - po njegovem , drugače pa 5.8. Bomo počakali na nuhalno, kako bo tam in kakšen pdp mi bojo postavili. Slabo mi je za znort, glavoboli so čedalje hujši, zadnje tri dni se mi v ustih pojavlja še kovinski okus....brrrrrr.....tko da-izgleda, da moram jst ist vse znake pokasirat. Saj bom zdržala....čeprav si grem sama sebi blazno na živce s tem kislim obrazom. Punce, seznam bom jutri obnovila, zdajle grem počivat. Sem čist izmučena....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 18:18:33
|
|
|
|
gold fish
|
abra - držim pestke še naprej...., bodi optimistična.... Sayuri - ta kovinski občutek.... vem, da ni fajn...ampak jaz sem ga tudi imela v prvi nosečnosti.... je z slabostjo vred izginil nekje okrog 4 meseca..... Soncek33 - sem nekaj poiskala na temo hiperstimulacije.... sicer v hrvaščini, pa vseeno.... http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=184&Tekst2ID=186&Show=1925 Tudi vsem ostalim lep pozdrav. Ribica
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 18:26:05
|
|
|
|
sonček33
|
gold fish, hvala ti za link, sem danes superca - celo na wc sem šla po 4ih dneh Pa ti? Počivaš kaj?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 19:00:50
|
|
|
|
pf
|
Zdravo punce. Abra boš videla, da bo vse vredu, misli čim bolj pozitivno pa bo. Je pa res kot je rekla Amelia, tu ni nikoli konca, ker skozi imaš kaj za študirati. Nekih nosečniških znakov še nimam, ker je to prehitro. Amelia, Lotty in ostale nove nosečke, a mi lahko zaupate kako so vam svetovali glede bolniškega staleža sedaj, ko ste noseče. Moj oseb. zdravnik in ginekologinja bi najraje, da bi bila doma. Seveda sem raje doma, če mislita da je to bolje za otročka in zame, ampak sem vseeno si prej nekako mislila, da bom pa v službo lahko šla vsaj kake tri mesece. Danes pa mi je rekel zdravnik, da ravno prve tri ne, ker je to bolj kritično obdobje, da raje kasneje, če bo vse vredu, ampak da najbolje, da ne grem več.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 19:52:43
|
|
|
|
Pija76
|
Abra držim pesti, ti pa pozitivno misli!!!! Sayuri za , a Filip že ve da dobita kar 2 dojenčka? POzdravček ostalim!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 20:05:26
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja arneja čisto sem sveža, zato pa tako prismojeno nevedna sej se bom upeljala v to pa bo... danes sem začela jemat dabroston, da dobim M potem pa takoj na špikanje... čakam čakam.. upam da pride čimprej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 20:33:17
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, srčece, veliko pomeni, da sta GV prave velikosti. Reš ne bi potrdil nosečnosti, če ne bi imel upanja. Torej ga imej tudi ti. Mi bomo pa pridno navijali zate in tvoji pikici. Pija, si bolje, če se ne motim. Lepo pridn počivaj, naj dragi mal streže. Gold fish ti si pa hiperstimulacij fasala, sirotica. Pij, pij, pij ... Res pa pravijo, da imaš večje možnosti za zanositev ob hiperstimulaciji. Sayuri, super še za drug UZ. Res me veseli, da ti je tokrat tako lepo steklo. Slabosti gotovo niso prijetne, je pa vzrok toliko bolj oz. dva vzroka. Amelia, držim pesti za UZ. Drugače pa Reš pove po telefonu datum pregleda, potem pa se na ta dan naročiš pri sestri, da te zavede v evidenco. Popoldan ima pregled nad nami, čeprav po gužvi sodeč tudi ne ravno. Zjutraj smo pa itak na juriš. Jst sem še jutri v službi, potem v pondeljek pa fraj. Potem bo pa že kmalu čas, da grem en krog okol dohterjev. Me prav zanima kakšen scenarij bom dobila. Kr mal treme. Pozdravček in debele pesti vsem nam!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 20:48:11
|
|
|
|
Abra
|
Dajamaja se spomniš, kaj se je takrat tebi videlo na uz? Jaz sem zdaj prečekirala ogromno fotk na netu in povsod se v tistem črnem fleku vidi nekaj svetlejšega - plod. Pri meni je pa čista črna fleha. In to v obeh. Zdaj mi je žal, da mu nisem rekla, naj zmeri GV, bi imela vsaj en podatek. Si pa mislim, da ne več kot 12-14mm (se mi zdi, da je na monitorju večje, kot v resnici, saj kot se foliklov spomnim). To je pa za 6t 4d ful premalo. V ponedeljek sem na urgenci vidla samo enega, mogoče je to dobra novica Ma Reš ni bil ne vem kako optimističen, mi je govoril, da sem po vseh teh letih končno zanosila, pa čeprav bo mogoče treba na čiščenje ... bolj to, da nama enkrat pa lahko rata ... Jaz pa tudi ne vem. Se trudim bit optimistična, pa ni lahko. Jutri grem na krvni test, pa v ponedeljek spet. Bom vidla ali hormon raste ali pada ... prav obupni so ti prazniki, komaj čakam da bojo mimo. Hvala, ker mislite name.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 20:56:12
|
|
|
|
Abra
|
Sayuri pa se je vse lepo izteklo za tvoja plesalca. gold fish čestitam za lepo ga grej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 20:56:54
|
|
|
|
sonček33
|
Abra res ti želim vse najboljše. Poskušaj se pomiriti.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 21:08:48
|
|
|
|
Abra
|
Sonček33 saj se trudim. Res pa je, da večina na prvem UZ že sliši srček, pri meni se pa niti plod ni videl. Ni ravno optimistično pa še ET sem imela 5. dan ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 21:11:48
|
|
|
|
sonček33
|
Abra, saj te razumem...Kaj pa je narobe, če je ET 5. dan???
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 21:18:40
|
|
|
|
Abra
|
Nič ni narobe, če je ET 5. dan - le plod je starejši dva dni na testu, pa na prvem UZ in bi se zato načeloma moralo več videt, kot če je 3. dan
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 21:23:20
|
|
|
|
sonček33
|
Abra - jaz verjamem v to, da vama je uspelo. REs. In ti iz srca privoščim to srečo. Te pa razumem, da te živcira vse skupaj.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.12.2007 23:16:35
|
|
|
|
gloria
|
Abra mislim na te in tvoje pikice...drži se....drug uz bo pokazal čist drugačno sliko,boš vidla da bo vse ok .Držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 0:01:47
|
|
|
|
vijolica30
|
Rada bi samo vprašala, če ima katera mogoče podobne zadeve, 1.ivf, 1nezrela celica, brez transferja, v glavnem ful mi je slabo, na bruhanje me sili, jajčniki mi utripajo, al neki podobnega, pa 1 teden prej , kar se mi nikoli ne dogaja...mogoče ima katera podobno situacijo ??? Hvala...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 7:49:21
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček75 - dobro jutro. Zgleda, da danes samo sončki delamo Ja kaj pa drugega a ne, pripraviva teren - sončno nebo - da kobodo ostale vstale se jim bo prikradel nasmeh na ustnice. Povej, kako si? Gloria - kje se pa ti potepaš? Sem te pogrešala veš?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 7:49:34
|
|
|
|
Amelia
|
Pf glede bolniške, jaz še nisem bila pri svojem ginekologu, imam čez 10 dni šele prvi pregled pri Rešu. Drugač pa rajši ne bi šla takoj na bolniško, ker me je ful strah, da bi šlo kaj narobe v prvih treh mesecih in bi potem prišla nazaj v službo... ne vem no, če mi bodo pa rekli, da mi svetujejo da grem, bom pa seveda šla. Drugač pa me je zjutraj spet skor kap, sem opazila na WC papirju spet en rjav izcedek, trenutno ga sicer ni več, ampak me je čist znerviralo, a bo kdaj že konec tega matranja???? Tolaži me to, da je ena punca pisala, da je imela izcedek celo na dan prvega pregleda pri Rešu, pa je bilo vse OK, no, upamo na najbolje, drugega mi ne preostane, 7.1. bo pa znano kako pa kaj. SEE U!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 7:50:34
|
|
|
|
sonček33
|
Amelia dobro jutro tudi tebi.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 7:51:39
|
|
|
|
sonček33
|
Amelia sigurno bo vse ok, ne sekiraj se. Držim pestke.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 8:18:43
|
|
|
|
maja24
|
No pikice moje da vam javim kako je bilo na NS,sm 11t5d velik skori 5cm,srček bije 162,moj pikec lepo poplesava po trebuščku(mam na CD),tveganja za DS ni 1:6886,razvija se lepo (moji občutki so nepopisni,tut spat nism mogla). Mam pa dve fotke k jih bom dala kasneje v album(ena je v 4D,pa na CD mam tut 4D)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 8:27:53
|
|
|
|
Bety upa
|
Abra.....vse je možno....Jaz ti tudi priporočam, da samo sediš in upaš.....Ker kvrni test ne bo nič pokazal...Hormon raste tudi če je vrečka čisto prazna.....Nažalost.... Jaz tudi upam s tabo......Ker, če ne bi bilo upanja, bi ti Reš takoj to rekel (...To ni nič gospa....To je propadanej nosečnosti......Iz tega ne bo nič.....Lahko pa počakamo 14 dni, samo ne upajte preveč......) Čiči in čaki..... Punce, super ste....Vas berem redno in prav vesela sem, da vam v 99% uspe.....In slab rezultat je pri vas kar redkost.....Lepo....Verjetno vam pomaga tisto pivce, ki ga morate piti... Srečno!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 8:43:42
|
|
|
|
pf
|
Amelia tudi meni ni za iti na bolniško, ampak baje je "v navadi", da po tridesetem letu in hkrati umetni oploditvi, da si doma. Zaenkrat moram biti doma do ultrazvoka pri dr. Rešu. No moram po nasvetu oseb. zdravnika in ginekologiinje, ker sem si mislila včeraj zaključit bolniško, ki sem jo imela od punkcije, da bi šla že končno v službo in pa malo ven.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 28.12.2007 8:45:47
|
|
|
|
sonček33
|
pf - a pol je priporočljivo, da si do testa doma???? al greš lahko prej delat...jaz bi šla po 5ih dneh po ET.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......