|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
24.12.2007 12:42:23   
gold fish
evo še mene malo....

Slive in topel donat žal nič ne pomagajouser posted image . Sem danes že ob 7 zjutraj to pila in upala, da bo kaj boljše.....Ne vem kaj se je to zgodilo, ker nikoli nimam teh problemov.... Imam trebuh kot da sem noseča....

Arneja - naš pikec je bil pred kratkim 8let..., pa mi ga še kr prepričujemo, da božiček obstaja...., samo v šoli se najdejo takšni, ki imajo starejše brate in sestre in pol že od 3 let dalje otroci vedo kako in kaj... Brezveze....   Meni je pa ful frajersko, kak si to vse predstavljajo, da božiček darila dela, pa če nimaš kamina, pride pri oknu noter, .....  ful domišljijsko skratka....

Zdaj greva s ta malim postavit smrekico - zlato/rdeča kombinacija - ....mi je najbolj všeč...

Se javim še kaj kasneje....

Pozdrav

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.12.2007 12:45:00   
Sulfinija
Gold fish pol pa le v lekarno pa naj ti da kake odvajalne svečke razloži težave.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.12.2007 13:22:18   
Anonimen
Čao macka27!

To da tvoja prijateljica bruha kri absolutno ni zdravo! Naj pokliče na urgenco pa ji bodo najbolj znali svetovati. Kot same vemo kri ni nikoli nič dobrega a ne?

Potolaži svojo prijateljico in kr naj telefonsko zavrti. Pol so prazniki ni skoraj nobenega nikjer.

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.12.2007 13:49:53   
lara light
Dakec, se strinjam s tabo glede prijeteljice macke27...reci ji, naj gre do zdravnika, obvezno!

Gloria in Soncek33, mislim na vaju!! in držim pesti!!

Tudi ostalim trepetalkam, vse najlepše!

Vsem vesel božič in vsem srečno v novem!user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.12.2007 14:34:25   
Pija76
Ojla punce,
pri nas pa malo sneži, upam, da bo Božič bel...

Abra jaz imam pa težavo imam tokrat roza WC papir in ni tolk učinkovito čekiranje user posted image , bom šla še belega kupit, pa zdele bom šla dol zlikat vse bele spodnje hlačke kar jih imam da bom imela stvar pod nadzorom. Me tolk čudn navija, res, nočem paničart ampak tole mi ni všeč!!!!

Arneja sva midve tole za režijo dogovorjene, sam ne vem kdaj bo scenarij možen user posted image user posted image , upam, da oktobra 08 začnemo snemat user posted image user posted image . Tečka pa upam, da se na res boji!!!! Bomo videli kolk je strahopetna, ker vem da smo me take nežne dušice vse, da ne bo nobenemu škodovale user posted image .

Vijolica 30 dobrodošla!

No kje je Sonček 33 danes?  Kaj je bilo na punkciji?

Sayuri tvoj Filip valda še verjame v božička a ne?

No mene je pa tašča povabila na večerjo, pa je rekla da bo predjet pršut, francoska in losos...kaj lahko sploh od tega jem? user posted image  Mogoče lososa? Ne bo rada da bi kdo kaj posumil!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.12.2007 14:53:14   
gloria
Evo me pridelala 10 jajčk in morem priznat da je punkcija bila čist neboleča.Zdejle grem pa v pojstlo sem čist user posted image .
Sonček 33 kje si se ti zgubila?Kolk jajčk si znesla?Tolk mi te blo žal ko sem te vidla da se vsa treseš od straha...Vesela sem bla ko si povedala da ni bilo nič strašnega.
Punce hvala kaj ste mislile na mene...Res so pomagale vaše dobre željeuser posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.12.2007 15:11:56   
sonček33
Ojla, evo preživela tudi jazuser posted image . Pridelala zgolj 6 jajčk, a sem vseeno vesela. Zdajle sem dve uri spala, se pa počutim, kot da bi bila že noseča - komaj upam na wc in malo "pritisnit", se mi zdi, da bo kej ven padlouser posted image V soboto pa ET.
Gloria - pa ti si super - 10, o sem vesela zate...za vse nas, ki smo bile danes tam..bila sem živčna res ful, ampak smo se pa tudi nasmejale...fajn ekipa smo...bomo v soboto nadaljevaleuser posted image
Hvala za pestke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.12.2007 15:40:42   
Pija76
Gloria in Sonček user posted image user posted image , bravo punci! Sonček samo 6? DEj nehaj... full dobr, jaz sem v 2 IVF tud "samo" 6 jih pridelala, pa od tega zdaj spet 2 grejem, važna je kvaliteta ne kvantiteta! Lepo ti gre! Srečno obema v soboto!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.12.2007 15:57:37   
sayuri
Sporočam vam, da sem danes videla moja dva sončka in tudi srček bri obeh lepo tiktaka. Joj, sem vesela....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.12.2007 16:00:53   
Anonimen
Čestitke Sayuri za user posted image user posted image
Vse dobro še naprej user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.12.2007 16:06:30   
arneja
Joj, kako lepo, Sayuri user posted image user posted image . Boste imeli pa nocoj res lep večer user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.12.2007 16:14:50   
arneja
Amelia, mi je ravno danes noseča prijateljica razlagala, kako zelo se ji je vonj izostril, tako da, bravo, punca naša, čisto prava nosečka si user posted image .

Aja, Ajetam, pa prvič, čisto na novo user posted image .

Gold fish, z mičkenim sta prav lepo smrečičo postavila, ne user posted image ?

Pija, pri nas je tudi malo snegeca user posted image . Je bilo pa zjutraj full ledeno. Pija, hlačke spodnje likaš? Pri meni se kar na meni polikajo user posted image . Za oktober velja, upam, da bom tudi jaz že takrat režiserka v blaženem stanju user posted image .

Gloria in Sonček, super za skupnih 16 jajčk, ki ga zdajle že fino s fanti žurajo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.12.2007 16:21:51   
maja24
Vesele Božične praznikeuser posted image ,naj vam Božiček prinese velikouser posted image user posted image !!!!!!!!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.12.2007 16:27:23   
sonček75
vijolica30- tudi jaz sem imela 4 folikle velikosti 17, 17, 16, 16,ampak sem pridelala samo eno nezrelo celico.Imela sem povsem isto terapijo kot ti.V prvem postopku sem imela superfact+3 amp.menopurja in sem pridelala 10celic,5 zarodkov se je kar lepo razvilo.Folikli so bili pri stopki veliki od20-22,le dva sta bila manjša.  jaz mislim da sva prehitro dobile stopko.
Upam,da je bila pri nama le napačna terapija,naslednič pa bova pridne kokoške user posted image user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.12.2007 16:30:00   
sonček75
Gloria in Sonček33-čestitam vama za lepo število celic user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.12.2007 16:31:58   
blanč
Punce moje drage. Res se ne vključujem več tako veliko v vaše debate ampak še vedno mislim na vas in trpetam z vsako posebej. Jaz vam želimuser posted image
Najdimo skupno pot to leto,
zapojmo skupno pesem srečno,
za to življenje,
ki se vedno znova nam rojeva,
in za ljubezen,
ki nas vse preveva.
Odprimo svoja srca
za vse hude in za lepe dni,
saj konec koncev
v vseh življenje žubori.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.12.2007 16:39:47   
Abra
Sayuri bravo za tvoja srčka. user posted image user posted image Vidiš, kako se vse lepo odvija. user posted image

Jaz sem pa jezna nase in spet ne vem, kaj narest. Vse je blo lepo, zdaj popoldne sem šla pa za 2 uri v šoping, zdaj pa spet krvavitev. Je tko vodena in rozarjavkasta. Nič me ne boli. Zdaj pa res ne vem al moram skoz mirovat al se kaj hudga dogaja. Pa ob 8.ih moramo bit pri tašči, sva malo prej potrdila ... zdaj res nočem še nič razlagat. Na urgenco zdej pa tut ne bi glih šla ... jao .. kar kregajte me, pa še kak nasvet

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.12.2007 16:59:35   
gold fish
Soncek33 in Gloria - čestitke za prestano punkcijo in lepo število jajčk....user posted image

Sayuri -   user posted image user posted image  -   sem dobila kar kurjo kožo, punca res ti privoščim....

Tudi vsem ostalim lep pozdrav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.12.2007 17:05:35   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Soncek33 in Gloria - čestitke za prestano punkcijo in lepo število jajčk....user posted image

Sayuri -   user posted image user posted image  -   sem dobila kar kurjo kožo, punca res ti privoščim....

Se bom kar pod tale post podpisala.

LPuser posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim lep pozdrav.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.12.2007 17:20:37   
Pija76
Sayuri user posted image user posted image , the besyt za tvoja srčka. To bo danes lep večer...

Abra ne bom te kregala, vse najboljše ti želim! Evo samo za tebe in tvoja otročka user posted image user posted image user posted image

Arneja ja likam jih, ha ha ha sem smešna a ne, pa ne zato da so ravne....kdo jih pa vidi? največkat jaz! Oktobra boš že tko luštn okrogla user posted image user posted image

Vsem skupaj želim lep, miren božični večer v krogu vaših najdražjih! Lepo praznujte pa kaj dobrega vase dajte!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.12.2007 17:46:36   
Sulfinija
Punce najine umtnije jelkice so dodane v mojemu albumu adventni venčki 2007.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.12.2007 18:06:02   
vijolica30
Sonček75 upam, da imaš prav, sploh glede pridnih kokošk user posted image , drugače pa vsem skupaj želim lepe praznike.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.12.2007 19:46:23   
Abra
Punce, jaz sem se opogumila in šla na urgenco. V maternici se vidi nosečnost, obrisi dveh plodov nejasni ... tko je napisala dr., jaz sem sicer vidla samo eno zadevo. To nejasni me sicer še malo bega ... je rekla, da se še ne vidi, če sta dva user posted image Imam blago hiperstimulacijo, mogoče krvavim zaradi tega. Jajčniki so res zgledali kot melone. V glavnem ni vedela zakaj krvavim in komentirala, da pravzaprav ne krvavim. Da je to premalo. Tečna je bla tristo na uro, na koncu se je malo pomirila .. očitno sva jo z dragim iz tira spravila, ker sva hotla, da sva oba v ordinaciji. Ko sva not stopila, je vprašala, če nisem polnoletna user posted image user posted image user posted image na koncu je vse lepo razložila in mi predpisala magnesol proti krčem. Pa počivat in nč seksat. Čičat in čakat. Malo sem pomirjena, čeprav čisto še ne. Sem šla v nosečniški koledar pogledat, kako naj bi plod v 6. tednu zgledal in je blo neki podobnega, kot en fižol.
Pija, hvala za pujse. So pomagali user posted image

Preživite lep večer z vašimi najdražjimi in naj vam Božiček prinese najbolj zaželeno darilo!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.12.2007 21:32:55   
gold fish
Vsem skupaj želim lep in miren Božič.

user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.12.2007 21:33:45   
Darja*
Najprej lep večer vsem skupaj.user posted image
Ja gold fish, kaj pa s tabo,...si si stofln v narobno luknjo porinila, hehehe boga ti deklica. Saj bo bolje. Kako je  stabo? Berem da si bila na punkciji.
Jaz pa ne morem verjet da so me iz MB-ja spet povabili na razgovor in to 11.1.2008, kar sami od sebe, tako da gremo z novim letom v nove boje, upam da tokrat uspešno, saj v tretje gre rado.user posted image ali pa tudi ne, no bomo videli morda pa bo sedaj user posted image in user posted image .

Želim vem lep večer, lepe praznike in miren Božič.

Darja

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......