|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
25.12.2007 19:15:04   
sayuri
Lotty in pf, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image  Uživajta vsak trenutek nosečnosti in imejta lepe praznike.user posted image user posted image user posted image

Amelia z aspirinom nehaš, ko se pokaže plusek na testu. Prometrium pa še kar naprej do 12. tedna. Meni je tale Prometrium grozno grozen, tko mi ogabno smrdi, da to kar res ni. Sicer pa...itak mi vse smrdi user posted image user posted image user posted image . JAz na prvem UZju pri Rešu nisem dobila slikice, sem jo pa dobila včeraj pri svojem ginekologu. Imam pa v četrtek 2.UZ pri Rešu, pa bom vidla, kako in kaj bo. Sicer pa mislim, da jo dobiš, če rečeš.user posted image

Pija,kakšni izcedki???? Kako se karkoli upa prikazat na tale božični dan? Počivaj punca.

Abra paše počivanje, a ne? JAz sem non stop zaspana. AMpak res non stop. user posted image  Slabo mi je tudi dvojno in na trenutke spustim tudi kakšno solzico, ker te slabosti nikakor ni konec. So celodnevne in le takrat, ko spim, mi ni slabo. Ah, kako komaj čakam, da se bojo končale.... šele takrat bom začela resnično uživati v nosečnosti.

gold fish si poskusila laneno seme zmešano v jogurtu? Meni to zelo pomaga. Srečno jutri na ETju user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.12.2007 19:34:25   
sonček33
gold fish, se strinjam s sayuri - laneno seme in jogurt sta čudežna

jutri dobro opravi, potem pa čakamo in upamo in stiskamo pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.12.2007 19:43:27   
Amelia
Thanks punce, pol bom pa nehala Aspirin jest. Še eno vprašanje kako se začnejo pri nas IVFjevkam šteti tedni nosečnosti? Ali se res 1 teden začne na 1 dan zadnje menstruacija?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.12.2007 19:48:47   
Abra
Pija tale tvoja lakota je zelo vzpodbudna. user posted image Pa res poskusi počivat. Jaz sem takrat Reša klicala in mi je rekel, naj se umirim. Lahko to rečt. user posted image Pri meni počivanje očitno res pomaga. Ali samo na zunaj, bom pa kmalu vidla.

Sayuri, jaz sem pa skoz na kavču, ker kao počivam, zaspana nisem pa nič več. Pravzaprav me zdaj nespečnost muči. Zdaj že dva dni dežuram med tretjo in šesto zjutraj, pol pa zaspim user posted image čeprav se čez dan utrudim za vsako malenkost, že ko neki pojem ... z vonji pa nimam nobenih težav, tudi prometriuma ne voham več. user posted image Dobro, da sem včeraj vsaj neki vidla na UZ, drugače bi se mi itak zdelo, da ni ničesar več.
Ti si pa res boga. nikoli ni prav, če ni znakov al pa če so. user posted image Važno, da tvoja srčka bijeta, slabost pa tut ne more trajat večno. Si poskusila kaj z ingverjem?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.12.2007 19:50:08   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia
Še eno vprašanje kako se začnejo pri nas IVFjevkam šteti tedni nosečnosti? Ali se res 1 teden začne na 1 dan zadnje menstruacija?

Dnevu punkcije prišteješ dva tedna. user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.12.2007 20:08:20   
kajsica
Punce glede dneva in koliko ste noseče!

Pojdite na tej temi na 55 stran, mislim, da je post od Martinščice in se vam odpre ena lepa stran. Not vtipkate samo datum punkcije in vam marsikaj izračuna. Poskusite, pa boste dobile precej realno sliko.
Vidim, da lepo praznujete in uživate, saj tako je prav in res lepo lepo čuvajte vaše pikice.

Zanima me (lahko tudi na zs) po abraziji, jaz imam še po 6 dneh boleča prsa, me pika v spodnjem delu, boli križ, zaprtje, tako da se prebujam od tega, zatečene noge, boli križ, pa rahel rahel izcedek...Sploh ne morem stati dolgo ali pa hodit......Pa kaj je to normalno, ker sedaj pa ne vem več kako in kaj.

Sayuri, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!! Prav tako vsem ostalim za +!!!!

Lepe praznike!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.12.2007 20:40:43   
arneja
Abra, jaz sem se tudi včeraj in danes ob 4-h ponoči zbudila pa nisem mogla zaspati nazaj - škoda, ker nisva bili v isti postelji, bi lahko čvekali user posted image .

Punce, jaz sem še vedno tečka, tečkasta user posted image . Sva bila prejle na sprehodu, je bilo že fino mrzlo, pa mi je prav pasalo, da sem se malo ohladila user posted image . Ne grem nikoli več v postopek decembra, ker je potem prehudo, če ne uspe. Ah, bo že. Se pa bašem s sladkarijo, da je joj user posted image . Ampak, glede na to, kaj vse se mi je dogajalo, mi je pol oproščenega, ne user posted image ?

Pija, pri tebi je bila pa vgnezditvena, prav user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.12.2007 20:52:09   
gold fish
Punce hvala za pestke za jutri...še jih stiskajte, da dobim lepe user posted image  in še kakega zamrznjenčka....

Moje stanje počasi prehaja v normalo, ampak res počasi.... Bom si pa jutri nabavila laneno seme in vseeno probala tudi to, da se porihta tako kot treba. A je vseeno kakšen jogurt je - je lahko Activia ali mora biti navadni? Pa potem samo to en čas pustim noter?

Se vam javim jutri....  nekje okrog poldneva....

Zdaj grem počasi spat, ker moram vstati ob pol 5.

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.12.2007 21:20:04   
gloria
Najprej vsem VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE. Moje počutje po punkciji je odlično tak da sem včeraj ob polnoči bila pri mašiuser posted image .Danes sem pa dolgo spala,za kosilo sva se pa švercala pri mojim.Vidim da imam ??? pri dnevu za et,sam kaj je naša Sayuri dober poštudirala ter kr sama napisila in res je v soboto ga imam.Čestitke za user posted image user posted image ...
Lotty in Pf krasno darilo za božička.
Gold fish mislim na tebe juteruser posted image .
Sonček 33 kak si mi ti kaj?Vidim da bi kr na sprehod šla user posted image .To pomeni da si ok.Jaz sem se včeraj ko smo čakale punkcijo tolk nasmejala da sem skoraj pozabla po kaj sem pršla.Komi čakam soboto da vas spet vidim.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.12.2007 8:11:26   
Pija76
Dobro jutro punce, kaj sem prva danes?

Abra ja jem pa res skoz nekaj sam sem pa že v normalnem stanju bolj lačne sorte user posted image , vseeno upam, da tokrat zaradi česa drugega. Moj izcedek je bil cel dan nekako enak, bolj malo in rjave barve, sveže krvi ni nič, bomo videli danes, joj kolk me ubija.
Arneja vgnezditvena praviš? Upam, ja ker čas je pravi za M, ker jaz nimam nobenih tablet in zaradi tega pomoje lahko prej pride tečnoba.

Gold fish srečno danes!

Pozdravček ostalim, kaj jutri in v petek delate? Jaz ja user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.12.2007 8:23:26   
sonček33
pija dobro jutro. Sem vas že pogrešala. Kako si? Ma saj vem, da dobro. Jaz sem šla včeraj na kratek , 15-minutni sprehod, oblečena kot medved. Zvečer sem pa imela malo rjavega izcedka, tudi danes zjutraj ga je bilo nekaj. Me mora skrbeti? Sem imela potem zelo slabo vest, da sem morda naredila napako s sprehodom, ampak mi je res dobro del, svež zrak in to. Bomo videli.

gloria - ojla, kako si? a ne da je bilo v ponedeljek luštno tam pred punkcijo, smo bile same fajn punce na kupu...tudi jaz se veselim sobote...si bomo izmenjale številek pa maile pa bomo potem celo nosečnost klepetale :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.12.2007 8:24:37   
sonček33
danes bo pa gold fish vesela....držćim pesti zanjo...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.12.2007 8:28:25   
sayuri
O pija, danes si pa ti ta prva user posted image . Sem kar malo potegnila in se premetavala po postelji, samo da mi bo čimkasneje slabo.user posted image user posted image user posted image  Včeraj je bilo najhuje do sedaj user posted image , poleg vsega sem še zelo prehlajena.... Si predstavljate-imam čisto zamašen nos in še vedno voham stvari in mi vse smrdi user posted image . Zdaj imam še eno novo foro - imam filing, da je v stanovanju grozno vroče (21 stopinj) in kar naprej luftam user posted image user posted image . Če se mojmu možu ne bo zmešalo....user posted image user posted image  
Pija, se je umirilo stanje pri tebi tam spodaj? Joj tile izcedki so katastrofa. Mene vedno panika grabi, ko mi Prometrium ven pritečeuser posted image . Človek sploh nikoli ni miren user posted image . Držim pesti, da tole ni bilo nič hudega, ampak samo kakšna vgnezditev. user posted image
gold fish jaz prav v activio zmešam laneno seme. Activia je že sama po sebi dobra za prebavo. Jaz pustim nekaj minutk vse skupaj stati, potem pa pojem. PA da ne boš preveč semena dala notri, ker boš potem dežurala na WCju.user posted image  Ena mala žlička je čist dovolj.

Takole, javila sem se, prečekirala tudiuser posted image user posted image . To je zdajle resnično moj jutranji ritual user posted image  - avtomatsko.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
26.12.2007 8:55:31   
arneja
Gold fish, jaz stiskam pestke kot nora, da dobiš danes dve pikici user posted image . Ne bodi skromna, pa kar dve vzemi user posted image . Pa še par zamznjenih bratcev in sestric user posted image .

Gloria, jaz sem bila tudi po punkciji čisto ok, sva se šla celo sprehajat, ker je bil prav lep dan. Samo sem imela pa res bolj malo foliklčkov.

Pija, tečnobe ne bo, jaz ji že kažem zobe, malo se me bo pa že ustrašila user posted image . Jaz sem pa očitno zares zapadla v nekakšno depresijo. Jutri na srečo šibava v terme, tako da upam, da se spet sestavim. Sem jokajoča skoraj ves čas, zamorjena, brez energije in volje, vse mi gre na jetra ... user posted image . Pa vem, sama se moram pobrati.

Sonček, če si imela po punkciji malo izcedka pa res nima vez.  Pa 15 minut ti res ne bi moglo škodovati.

Sayuri, ti si pa boga kot moja prijateljica. Se malo pogovarja z mano, vstane pa gre bruhat, pa se spet malo pogovarja z mano, pa spet vstane ... user posted image . Ampak jaz bi prav imela takšne znake, čeprav, ko jih imaš, pa verjamem, da misliš, da te bodo pokopali. Ampak si le dvojna nosečka user posted image user posted image . Upam pa, da ima tvoj mož res močne živce user posted image .

Imam pa tudi jaz ritual zjutraj: matični mleček in antistres kapsule na tešče, kavo skuhat, pa na RR - no, vmes pa še na WC user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.12.2007 10:34:49   
dajamaja
Vidim, da se je kr nekaj dogajalo te dni.
Sayuri iskrene čestitke za user posted image user posted image ! Tokrat je sreča na tvoji strani in te ne zapusti. Res lepe praznike imaš letos!
Pija, tebi user posted image user posted image   da odženejo tele nesramne strašljive izcedke. Saj se je Abri tudi umirilo in držim pesti, da se še tebi!!!
Abra, pametno, da si šla v akcijo k zdravniku. In zdaj počivaj, da se tvoji pikici lepo razvijeta. Držim pesti tudi zate

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.12.2007 10:39:26   
dajamaja
Lotty in pf sem še hotela čestitat pa sem narobe klilnila. Torej, čestitke dekleti!!!

Goldfish, lep dan je danes, a ne?

Užijte še zadnji praznični dan. No, ja , vsaj tiste, ki greste jutri v službo. Sicer bomo pa spet kmalu frej. Dobre želje in lp

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.12.2007 10:58:12   
Pija76
Punce hvala za vse želje, pestke in prašičke.

Stanje je enako kot včeraj malo izcedka, pa mal me spodaj v trebuhu boli, upam, da od širjenja maternice user posted image .

Abra koliko časa je trajal tvoj izcedek (un 7 dan - madona punca se moram kar konkretno opredelit user posted image ) moj je zdaj 26 ur, ponoči ga ni bilo.... Kako ste kaj danes z otročki? A počivate? JAz bom tud danes, bo moj lazanjo naštimal, za fruštuk sem pa ene kalamare v ameriški omaki....FUJ!

Arneja terme praviš, kere pa? Lendava? Uživajta vidva, plavanje pa kak masaža, pa crkljanje in zrak, super se sliši, pa še za tvojo dušico bo dobro delo. Pol bo pa itak adin dva tri februar...kaj bomo navijali!!

Sayuri ti si pa res boga, če ti je tolk slabo, ampak mene pa pri 21 full zebe....upam, da mi bo čez 1 mesec to še preveč. Danes sem našemu prjavila, da mogoče sem pa vseen noseča,da v soboto bo vse jasno....

Dajamaja kaj a si kar frej, nič več službice? Super, super spočij si, da potem štartaš nad dohtarje, sej januarja greš do Voglerja a ne? A boste petarde doma metali?

Sonček 33 mal izcedka je od punkcije, ti je mogoče kam zadel/a pa da mal zakrvaviš, to je normalno, če bi pa full začela krvavet pol je pa panika, ampak sej pr teb je ne bo...sobota praviš? Super, v novo leto vas bo šlo več, pa noben vedel ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.12.2007 10:58:36   
pf
Lep pozdrav punce. Najprej hvala vsem za čestitke in čudovite misli. Danes sem naredila še en test in je ta spet pokazal plusek in to ful močan. Klicala sem dr. Reša, ki je bil ful vesel in mi rekel, da naj pridem na UZ 8.1.2008. Tako sva vesela. A veste mogoče punce kako dela lekarna v Fernetičih? Predvsem me zanima sobota. Če katera ve, bi vas prosila za pomoč. Še kar ne morem verjeti, sva pa neznansko vesela.

Gold fish ti pa kar lepo grej svoje sončke in misli na čimprejšnji user posted image in lepo user posted image v prihodnjem letu. Želim ti vse dobro.
Bravo tudi vsem, ki ste bile na punkciji in imate transfer v kratkem in vsem novopečenim nosečkam. Vsem, ki pa greste v nove boje prihodnje mesece pa vse naj na poti do otročka.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.12.2007 11:10:58   
Lotty
pf CESTITKE.

Vsem ostalim puncam pa hvala za cestitke in lepe zelje.

Pija,
jaz sem imela izcedek od 14. dneva po punkciji in je trajal 5 dni. Bil je najprej rjavkas, potem pa je to postal izcedek, ki je bil pomesan s Prometriumom in je bil belo-rjav ... Najbolj se mi je zdelo cudno to, da je bil obicajno cez noc malo bolj temen user posted image  cez dan pa ko sem hodila na WC nic, kar je pa teklo ven od Prometriuma je bilo rjavkasto. Zadnji dan celo 2 kapljici temno rjavi, skoraj vodeno krvavi .... Potem je pa vse skupaj izginilo. Umiri se in pocivaj, to ti bo sigurno pomagalo, pa nikakor ne obupaj!!!!!!!!!

Drzim pesti!!!

Lp

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.12.2007 11:15:26   
Abra
Sem najprej napisala dobro jutro user posted image pa vidim, da se ne spodobi več.user posted image

Arneja, si kaj boljše spala? Je morala bit kakšna čudna luna. Jaz sem se danes zbudila šele ob 5.h, ker sem morala na wc. To mi gre tko na živce, ker se mi ne da vstat in podzavestno zadržujem, pol me pa vse boli. Zdaj, ko vem, da imam hiperstimulacijo, bi morala še bolj pazit in nič zadrževat ... iskreno upam, da bojo ti sprehodi samo enkrat na noč.
Je pa ta praznični čas čisto taprav za depresijo. Ko pogledaš, kaj je blo v preteklem letu, si "izpolnil" plane, pa jih delat za naslenjega ... enkrat mi je blo prav tečno, ko so pri enih kolegih na zabavi ok. novega leta začeli s tem .... katastrofa ... kako zamorit ljudi.. vse pride ob svojem času.
Ko se bo bližal novi posopek, bo vse to že daleč za tabo. Upanje nas vedno na noge postavi. Do takrat pa uživaj s svojim dragim. user posted image Jaz imam kar neki aktivnosti zdaj prepovedanih in mi je že prav mučno.

Pija a ti tudi nobenega progesterona ne jemlješ? Mogoče pa ne bi blo slabo. Mislim, da Reš tudi v normalnem ciklusu to priporoča. Poklič na kliniko, če lahko jemlješ zaradi izcedka. Držim pesti, da to ni hudičevka. Pa počivaj. user posted image user posted image user posted image

Sayuri ti si pa res vsak dan bolj boga. Upam, da ti kmalu začne vse to delovati v kontra smeri. Tisto s hlajenjem bi pa moj dragi prav z veseljem videl user posted image pri nas je 24-25 stopinj in meni je ravno prav. user posted image
Se mi zdi, da mi po malem postaja slabo. Sploh ne vem več, kaj bi za zajtrk jedla. Moj najljubši je bil vedno marmelada na polnozrnatem kruhu, zdaj pa niti pomislit ne morem več na to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.12.2007 11:28:08   
Abra
To je tko, ker post pišem pol ure, vmes grem še jest, pa še kaj ... user posted image

Pija moj izcedek ni trajal dolgo, par ur, se je pa po mojem bolj na hitro "spral" s prometriumom. Če ga ne jemlješ, se bolj počasi čisti. Se mi zdi, da ga je Amelia imela dalj časa. Saj veš, da je pri vsaki drugače, ne se zdaj na to ozirat. Mogoče bi blo boljš, da ne greš v službo in počivaš. user posted image Pojma nimam, al to res kaj pomaga.

pf, a si danes Reša klicala? Jaz ga kar nisem, grem tko jutri tja. Upam, da ne bo kaj narobe, ker nisem njega klicala ampak sem šla kar na urgenco. V lekarno pa prej pokliči, imajo pa oni tudi danes praznik, danes je ziher zaprta. Je dobro prej poklicat tudi zaradi tega, da ti ga da na stran. Ko ga je meni zmanjkalo, je šel dragi iskat in mu ni hotla dat, ko ji je jamral, da mi je ravno zmanjkalo je pol dala dve škatli. Mislim, da dela od 9-13 in 16-19.30. Če nimaš tel. št. sporoči, ti bom napisala.

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.12.2007 12:01:05   
pf
Abra hvala za informacije. A veš, če v soboto delajo? Neko telefonsko številko imam, ker je spodaj na računu napisana, tako da je verjetno prava. Ja danes sem klicala Reša, ker sva bila tako dogovorjena. A do 12 tedna nosečnosti se torej uporablja prometrium?  To sprašujem zato, da vem koliko ga rabim, da ne bom več potem hodila, ker sem iz Štajerske.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.12.2007 12:07:27   
gloria
Sonček 33 jaz sem za da si razmenjamo številke,res so super punce.A veš da je tista ko je sedela zraven mene imela 32 jajčk.Tolk je bila šokirana da k seb ni prišla ker so ji na uz čist drugače govoril.A veš kolk so imele tiste druge?
Gold fish kje si?Čist nestrpna sem že....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.12.2007 12:15:13   
Amelia
Pija76 jaz sem imela izcedek cela 2 dni in pol, začel se je na 8 dan. Bil je pa tak roza, rjav, voden, ponoči pa vedno nič. Takrat sem kar sama povečala Prometrium iz 2 na 3 tablete na dan, sedaj ga pa jemljem spet po 2 na dan. Potem se je nehal, 1 dan pred testom pa spet par kapljic, me je skoraj kap, ampak na srečo se je vse srečno izšlo, tako da sem sedaj srečna user posted image , jupi!!!

Pf dobrodošla v klub nosečk, joj babe mogoče bomo skupaj v porodnišnici user posted image  in bomo lahko tam skupaj nakladale...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.12.2007 12:24:49   
Abra
pf prometrium naj bi jemali do 12. tedna, mogoče tudi malo več. V lekarni pa ne vem, če delajo v soboto. Najbrž. Če bodo jutri, bodo v soboto tudi. V italiji imajo ob sobotah normalne delavnike, ob ponedeljkih pa zaprto.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......