|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
28.12.2007 8:48:30   
Anonimen
Maja 24, čestitke za lepo in zdravo nosečnost. Slikice pa so zakon.

Abra, mislim nate in tvoji pikici vsak dan. Držim pesti, da bosta na naslednjem UZ videna srčeka.

Amelia, bodi pozitivna in vesela nosečka. Srček že bije.

Vijolica, vsi ti znaki so zaradi hormonov, katere si uživala. Čez čas bodo izginili. Lahko si pomirjena, niso pa prijetni, to priznam.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.12.2007 8:51:28   
Abra
Bety upa sem si premislila glede testa, sem se spomnila na to varianto in potem res nima smisla. Se mi zdi pa čudno, da sa obe vrčki prazni, to je res čudno naključje, a ni? Razumem, da se neha razvijat in propade, da pa je pri obeh prazna vrečka user posted image
Se bojim, da je bil včeri Reš ultra prijazen in razumevajoč, ker je ravno prišel z dopusta, jaz sem bla pa najbrž prva oz. saj med prvimi pacientkami ... mi je vmes le dal vedeti, da mi je vsaj ratalo zanosit, čeprav ne bo nič user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.12.2007 8:54:14   
maja24
Joj Abra user posted image , počaki še mal sej mrbit pa bosta kej zrasla.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.12.2007 9:14:50   
Amelia
Sonček 33 in Dakec, hvala za spodbudne besede, pomagajo...user posted image  

Maja24, super za tako lepo pikico, ki se razvija v tebi, tega si vse želimo, sedaj pa lahko mirno naprej uživaš v svoji nosečnosti user posted image .

Zdej grem pa še kaj narest v službi...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.12.2007 9:16:04   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 31.12.
user posted image Lotty - pregled

Torek, 1.1.2008

Sreda, 2.1.

Četrtek, 3.1.
pija76 - TEST
user posted image Abra - pregled

Petek, 28.12.
**NiNa** - UZ
user posted image Kitty - pregled

Sobota, 29.12.
Mišolina - ET
gloria - ET
sonček33 - ET

Nedelja, 30.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 3.1.
Mišolina greje user posted image user posted image  - TEST ???
gold fish greje user posted image  - TEST 11.1.

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image macka27(PO) user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur, 21.12. punkcija,ET 26.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal 
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (31let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ABRA (PO) pregled 3.1.
user posted image KITTY pregled 28.12.
user posted image AMELIA (31let),(PO) pregled 7.1.
user posted image LOTTY (PO), pregled ???
user posted image  PF (PO) , pregled 8.1.
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.12.2007 9:16:47   
sonček33
Kako si sayuri? Srečka naša. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.12.2007 9:29:07   
sayuri
Abra, te bom zdajle jaz malo tolažila user posted image .

NAjprej - veš, da Reš ne olepšuje stvari in da raje malo slabše pove, kot pa malo boljše. Meni je recimo včeraj, predno sem se skobacala na tisti stol resniceuser posted image (Arnejina pogruntavščina) rekel: "Da vidimo, al se oba razvijata, al eden, al je vse skupaj propadlo!"user posted image  JAz sem bila sicer zlo pomirjena, ker sem bila že pri svojem ginekologu, drugače bi me pa kap ta gor....user posted image  NAUZju pri 6t sta bili moji dve vrečki veliki 12mm in 14mm, videla sta se obrisa ploda. In srčkov ni bilo - je sam Reš rekel, da je prehitro.

Pred pol leta, ko žal ni bilo vse ok, je bila na prvem uzju pri 6t vidna GV 8mm. Pa me je naročil čez dober teden z besedami, da odstopanja so možna. Pri 7t4d je bila GV velika 14mm, pa me je naročil čez en teden. Pri 8t4d je nila žal velika le 16mm in takrat se je sve skupaj zaključilo.  TAko da....Tvoje mere za 6t4d niso majhne, kot ti praviš. So nekje v zlati sredini. Res je, da je pomembno, da se plod s srčkom pokaže do velikosti 21mm GV. Če bo pri tej velikosti vrečka prazna, žal ne bo pomoči. Do takrat pa še lahko upaš. Skušaj misliti čimbolj pozitivno. Me bomo tukaj, da te bodrimouser posted image

Pija76,kako je sedaj s teboj? Se dobro počutiš? Se je izcedek umiril? Ja, Filipu smo že povedali, da ima mamica dva dojenčka v trebuščku. Pa me gleda in reče: "Kje? Daj jih ven!"user posted image user posted image user posted image . Drugače je bil pa z nama v Postojni in je takoj videl slikico z dvema fižolčkoma user posted image . pRavi, da bi rad enega bratca. Ko sem mu rekla, da bosta dva dojenčka, me je gledal, potem pa rekel: "Dovolj je en!"user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

gold fish bogica, da si takšno hiperstimulacijo fasala user posted image  Res veliko veliko pij. Saj trebušček bo potem za nekaj časa izginil.user posted image

maja24 čestitke za NS. kje si jo pa imela? A si kaj vprašala za spol? Bo Maja ali Majček?user posted image

Moja nova pogruntavščina proti slabosti so žvečilni gumiji. Bomo videli, koliko časa....

Aja, glede bolniške. JAz ostanem s 3.1. doma. Mi je bolniški list napisal osebni ginekolog. S tem listom grem do osebne zdravnice.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.12.2007 9:33:00   
maja24
Poglej fotke so v albumu,ma pa lulija(ni pa 100%)user posted image

Mela sm jo v Dravlah,koj zravn Reša

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.12.2007 10:02:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Poglej fotke so v albumu,ma pa lulija(ni pa 100%)user posted image

Mela sm jo v Dravlah,koj zravn Reša

Potem sva se pa zgrešili user posted image . Sem bla jst tud včeraj tam. Ena punca je prišla n NS ravno, ko sem jaz čakala pred Reševimi vrati - okrog treh popoldne. PA je bila prehitra.... No, lepo da je vse ok user posted image user posted image user posted image  in čestitke za lulčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.12.2007 10:03:55   
Abra
Hvala punce, ker me bodrite. Jaz sem kar precej potrta. Se mi zdi, da vedno bolj. Sem imela sicer zelo pozitivne sanje, pri meni so ble v zadnjem času kar pravi pokazatelj. S svojim rač. sem si nekako nardila uz in vidla dva ploda in dva utripa ... takoj sem hotla na rr in vam sporočiti to novico, ko mi je kapnilo, še vedno v sanjah, da to ne more bit res ... potem se je kar ne vem od kje našel moj brat in me peljal do nekega ultrazvoka, kjer mi ga je ena ženska preko trebuha nardila in vidla dve pikici, ki jima je srček bil. Pa še tko smešno je blo, ko je prišla do vrečke je tisi del ful povečala in ker laikom obrisi niso jasni, so se kar začele risat konture čez sliko .... zdaj mi pa povejte, ali se mi je že zmešalo ... user posted image

Sayuri, meni Reš ni zmeril vrečke tko da v resnici sploh ne vem, koliko je velika .. druga je skor za polovico manjša. Sem bolj ugibala. Da bi bli obe prazni je pa res čudno. Očitno Reš vseeno ni bil tko dobre volje, da ti tako reče še preden greš na stol user posted image Si pa zdaj z nijm opravila. user posted image

Maja24 čestitke za Majčka.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.12.2007 10:08:47   
maja24
Jest sm mela uro ob pol šestih tok da tut Reša ni blo veš me je pa mela dr.Šolja ful prjazna prou zadovolna sm bla.

Abra pa sej bo vse OK,držim pestiuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.12.2007 10:12:51   
gold fish
maja24 -čestitke za pikico....

Amelia in Abra - držita se, vem, da vama je uspelo....zato črne misli stran....

Moja napihnjenost počasi izginja, vsaj v zgornjem delu trebuha, pa sedim že lahko bolj normalno...prej me je ful bolelo...sem mislila, da je od injekcije, pol sem pa ugotovila, da vse pritiska dol..  
Ostale so boleče prsi in bolečine v spodnjem delu trebuha...

Amelia in ostale, ki pišete o bolniški.... jaz sem doma že od 2UZ pred punkcijo, pa bom še do testa... mi zdravnica sploh ne komplicira....
Če bo pa ratalo in mi bodo rekli, da moram biti doma, pa bom...  Sicer jih bi v službi kap, ampak tako pač je....
Zdravje na prvem mestu...., edino bi se z os. zdr. probala dogovorit, da lahko grem na sprehode, v trgovino....

Soncek33 in gloria - samo še danes .....

Pozdrav vsem.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.12.2007 11:08:39   
Amelia
Ja kam je pa padla naša tema, na sedmo mesto, jo moram hitro spravit na 1. mesto user posted image

Gloria, Sonček33, držta se jutri, jutri je vajin dan...in potem še naslednjih 9 mesecev, a ne?user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.12.2007 11:47:33   
**NiNa**
Oj oj punce!
Še moje poročilo:
Danes sem bila na UZ in je dr. Pintarjeva naštela 6 jajčkov, na eni strani 16,16,17 in na drugi strani 16,16,14. tako da me je ponovno naročila čez 2 dni, torej 30.12. na UZ in če bodo do takrat kaj zrasli bo sledila stopka. Najprej sem bila zelo žalostna, ker sem mislila, da je to slab rezultat, pol sem se pa mal "v roke vzela" pa si rekla, da je to čisto prav, ker če imam svoje cikle dolge 32 dni, in sem vedno imela O na 16. dan, potem bodo čez dva dni ravno prav veliki. Upam, da bodo moji jajčki še pridno rasli in da se bodo tudi vsi potem lahko oplodili.
Mišolina, gloria in sonček33 - držim pesti jutri za vasuser posted image user posted image user posted image

pa pa , Nina

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.12.2007 12:20:07   
gold fish
**nina** - to je ful dobra velikost foliklčkov user posted image ...čez par dni bodo sigurno od 18,19 dalje... To, da jih je sedaj 6 še nič ne pomeni...štejejo samo velike, čez par dni bo še več takih, ki bodo okrog 16.., pol pred in po stopki pa še ti zrastejo....

mišolina - tudi tebi vso srečo jutri.... 

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.12.2007 12:59:55   
pf
Sonček 33, ne vem koliko je priporočljivo, vem pa, da mi je Reš tako napisal prvič, ko sem bila, torej 14 dni po transferju, drugič pa je pustil okence za bolniški stalež prazen in je oseb. zdravnik sam rekel, da do testa bomo potegnili. Gold fish, tudi jaz sem imela rahlo hiperstimulacijo, tako, da mi je mogel Reš maternični vrat malenkost odmaknit, da je lahko dal pikice notri, pa sem sedaj noseča, tako da mogoče bo pri tebi tudi pomagalo. Držim pesti, da bo. Abra boš videla, da bodo plodki naslednjič vidni. Mogoče je bilo vse skupaj prehitro, mislim na pregled. Tudi jaz imam UZ 8.1.2007, takrat bom noseča komaj 4 tedne. Nisem mu hotela nič reči, ampak kaj se kaj vidi tako hitro. No, ne vem. Boš videla, da bo vse dobro. Držim pesti zate punca. Sayuri in Maja superca.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.12.2007 13:07:28   
Amelia
Pf a si prepričana, da boš takrat noseča šele 4 tedne? Če pogledaš na stran 55 te teme in če vneseš datum punkcije, ti potem izračuna koliko si noseča, jaz sem imela punkcijo 2.12. in mi piše, da sem v 6. tednu, a se ne šteje tako?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.12.2007 13:56:27   
gold fish
pf - tudi meni je morala dr. odščipniti mat.vrat, da je prišla noter....    iz tvojih ust v božja ušesa..... 
Koliko časa si bila še napihnjena oz. to je bolelo tam spodaj?
Lahko tudi na zs....

Pozdrav.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.12.2007 14:14:51   
Amelia
Joj je težko prikrivati decembra nosečnost, jaz sem povedala samo mami, bratu in sestričnam. Sicerudi neketeri drugi še vedo ,da hodim v postopke, ampak ne vedo natančno kako pa kaj. Saj 3 mesece bom težko prikrila tistim, ki vedo pri čem sem, ampak vsaj do 1UZ pa še ne mislim razglašat kako pa kak, potem kasneje, če bo vse OK in če me bo kdo prav zasliševal, bom pa povedala.

Skratka, zadnjič sem bila v ene dveh družbah in seveda nisem pila in sedaj že vsi kličejo mojo sestrično če sem noseča in take, joj katastrofa, a ne morejo mal počakat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.12.2007 14:17:37   
Pija76
Ojla punce,

no pri meni je zadeva enaka, še vedno izcedek v enaki količini....sploh ne vem kaj naj si mislim, počasi sem že mal obupana.....user posted image .

Abra jaz tolk nate mislim......od dobrega tin želim najboljše!!!!

Danes sem v službi, domov bi šla, pa še nič ne kaže.....user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.12.2007 15:01:50   
Abra
Pija počivaj in poskusi mislit pozitivno (ta prava se oglaša). Dober znak je, da se izcedek ne veča. Jaz bi na tojem mestu res vzela progesteron. Ga imaš še kaj od prejšnjega postopka? Reš pravi, da edino to lahko naredimo. Se ga dodaja tudi v spontanih ciklusih, če je potrebno. Škodi pa ne. Poskusi se zmenit za bolniško ali dopust. Tudi jaz zelo mislim nate in da bova na koncu te kalvarije midve zmagovalke in ne razni izcedki in prazne vrečke. user posted image

pf nosečnost se ne meri od dejanske zanostitve, ker pri spontanih se ne da natančno določit, zato se za prvi dan nosečnosti vzame prvi dan zadnje menstruacije, pri postopkih OBMP pa se punkciji prišteje 2 tedna - punkcijo se šteje za datum ovulacije. Tko zračuna tudi tisti kalkulator, ki ga Amelia omenja.
Naročajo pa vedno na prvi UZ 2 tedna po poz. testu.

Danes sem brala Pušenjaka po dolgem in počez in ugotovila, da se mora najprej slišat utrip, potem se šele vidi plod. user posted image Sem čisto zmedena. Nosečke na pomoč. Res, da o nosečnosti še nisem tolko "študirala", saj sem bla polnozaposlena z zanositvijo in nekako o nosečnosti tudi nisem želela preveč brat. Prav zaradi takih scenarijev. Sem skoz mislila, da se mora najprej plod videt, potem pa utrip user posted image Mi pa to po drugi strani daje upanje ... sem pa na UZ vidla res samo črne pike, nepravilne oblike.
To bo še en dolg teden, daljši kot leto. Kar skrila bi se v kako luknjo ... pa ti novoletni prazniki, pa čestitanje ....
Oprostite mi, ker vas s to depresijo tuki mučim, jaz se moram malo spucat user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.12.2007 15:29:20   
Pija76
Abra včeraj sem klicala na GK in sem vprašala ali kaj lahko naredim, pa mi je sestra rekla, da nič, da samo čakam 15 dan in pridem na test. So mi pa prej rekli ko sem tja hodila da bi Ustrogen samo slabše naredil.....ja jaz jim verjamem, sam izcedek me pa vseeno muči. Res upam, da bova midve zmagovalke, kaj si bova eno čokoladno torto pol prvoščle, pa sadni koktejl, a velja?
No sej v ponedeljek sem doma, danes sem mogla pa nujno delat, ker imamo nekaj za oddati, pa žal brez mene ne more ven.........ti smolca!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.12.2007 17:48:49   
sonček33
Kje se skrivate lepotičke?
Jaz komaj čakam jutrišnji ET. Res, zdaj sem že kot malo dete, ki se veseli prihoda božička. Jupi. Upam, da bodo rekla, da obstaja vsaj ena fajn dobra in lepa blastocista - in hop notri. Zdaj se pa sprašujem, kaj - naj mi dajo dve (če sploh bosta) ali eno? Povejte, kako ste se ve odločile. Razlogi za dve in proti njima ter obratno.

Gloria - daj oglasi se še kaj danes.
Abra - čutim, da bo še vse dobro.
Pija74 - ti si itak zamgovalka
Glod fish  -hiperstimulacija bo šla kmalu rakom žvižgat, ti boš pa žvižgala od veselja
Amelia - kmalu boš lahko novičko objavila na radiu in vsi bodo veseli in srečni, ti si pa že lahko

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.12.2007 18:01:53   
Abra
Pija to s progesteronom se mi zdi pa prav čudno. Tudi Pušenjak ga priporoča, se sicer ne spomnim, da bi govoril ravno o utrogestanu (najbrž zato, ker se ga pri nas ne dobi, razen na kliniki), je pa predlagal dabroston, pa prometrium. Naj bi bil prometrium boljši. Meni je Tudi Reš rekel naj pridno jemljem naprej, da s tem lahko največ naredim. Ga je pa Črnitulipan v spontanem postopku tudi jemala, se prav spomnim, ko je šla potem takoj v postopek in je Reš rekel, da je fajn, ker je že pred tem jemala prometrium. Res ne vem, zakaj bi škodil. user posted image Navijam, da bo v četrtek plus. V četrtek je pa za obe dan D. Naj bo to res najin dan user posted image za proslavit s torto in sadnim koktajlom!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.12.2007 18:07:16   
Abra
Sonček33 tvoji otročki te že prav nestrpno pričakujejo user posted image za enega ali dva se boš morala pa sama odločiti. Meni so prvič predlagli dva, naslednjič pa sploh nisem več premišljevala o enem. Dva sta večja šansa ali pa tudi ne ... po novih navodilih ti pa bojo najbrž predlagali enega, sicer nov zakon še ne velja, zato lahko izkoristiš tudi dva. Odločitev bo pa ziher prava. user posted image Srečno jutri!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......