|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
24.12.2007 21:57:42   
frrrr
punce, želim vam lep božič! naj vam božiček prinese čimveč user posted image ! če vas zanima kako izgledajo vaši fižolčki, ki so se že uspešno prijeli, vam lahko pošljem cd in the womb - film, kjer je prikazan plod v maternici od spočetja do poroda. vse kaj se z njim dogaja, kdaj se kaj razvije,...

sonček33 - sem vesela zate, da se je vse lepo izšlo. zdaj pa držim pesti za naprej!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
25.12.2007 8:24:07   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 31.12.
Torek, 25.12.

Sreda, 26.12.
pf - TEST
gold fish - ET

Četrtek, 27.12.
user posted image Abra - pregled

Petek, 28.12.
**NiNa** - UZ
user posted image Kitty - pregled

Sobota, 29.12.
Mišolina - ET
gloria - ET ???
sonček33 - ET

Nedelja, 30.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.????
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.
pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 3.1.
Mišolina greje user posted image user posted image  - TEST ???

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image macka27(PO) user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur, 21.12. punkcija,ET 26.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal 
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (31let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ABRA (PO) pregled 27.12
user posted image KITTY pregled 28.12.

user posted image AMELIA (31let),(PO) pregled ???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  • Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
25.12.2007 9:19:12   
citrončica
Tudi tukaj,
po dolgem času,
le voščilo:

V večeru tihem pridna roka,
nežno gladko nit prepleta,

čudovite vzorce splete,
polne sanj in domišljije,
kot da nit življenja vije.

Dobre želje združi v zvezde,
srečo v sonce oblikuje,
nato pa robu bele čipke
cvetove upanja nasuje.

Tako ljubeče naj usoda,
stke Vam dneve v Novem letu.
Skrbno trenutke naj izbira,
previdno naj poti ubira,
da nam bo lepo na svetu!! 

Vesel Božič
in 
Srečno 2008! 

CITRONČICA
user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
25.12.2007 10:14:30   
Pija76
Punce dobro jutro,

skoraj vse še spite kaj, ste se včeraj preveč najedle?
No jaz sem se najedla kot bobenček....

Abra nejasna nosečnost - verjetno zato ker je še prekmalu, boš videla v teh dveh dneh bosta otročka zrasla in vidim, da jih boš spet kazala okrog user posted image user posted image , upam, da jih boš dobr videla!!!

Sayuri naša pridnica, kakšen je bil božični večer v 5? Sej nisi pankala a ne? user posted image

Arneja teta kofetarica?

Jaz imam pa danes povablene goste na kosilo, tako da moram počasi kar štartat....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
25.12.2007 10:51:07   
sonček33
Sayuri - bravo za tiktakanje srčkov. To je lepo brat. Čuvaj ju,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
25.12.2007 10:52:21   
sonček33
Eno vprašanje še imam - sestra je seveda rekla, da je po punkciji treba počivat - strogo? Moram ležat  več ali manj? Grem lahko na kratek sprehod oblečena kot medved?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
25.12.2007 11:01:50   
Lotty
Evo mene punce.
Macka zelo mi je zal zate user posted image user posted image user posted image
Opravicujem se, ker se nisem nic javila .... Kot sem vam pisala, sem diplomirala iz izcedkov in barvne lestvice od bele, preko rjave, do .... ne vem kaksne.
Test sem sicer naredila ze 21.12. in je bil takoj viden + ..... Bila sem brez besed .... sej vrjetno veste kako izgleda, .... pa sem ga skozi gledala, solzice so pritekle, pa takoj dragemu povedati in iskati fotoaparat.
Seveda sem se sedaj vsa prestrasena ... zaradi izceka. V nedeljo sem test ponovila in je bil tudi user posted image , potem pa zopet izcedek na WC papirju 2 kapljici skoraj krvavi ... se mi je zopet svet sesul. Potem pa sem sla lezati in vsakic ko sem sla lulati me je bilo strah. Ampak izcedka ni bilo vec ze vceraj je bilo vse ok. Tudi kar pritece od Prometriuma je belo in upam in mocno si zelim, da bo tako tudi ostalo.
Govorila sem ze z dr. Merlom in je rekel, naj pocivam, nadaljujem s Prometriumom 3 x na dan, pa se z Aspirinom do petka (potem konec), Folno kislino, pa brez user posted image  za enkrat .... glede pregleda mi se ni nic rekel, ker je rekel, da  se morava se slisati vmes, tako da ga poklicem v ponedeljek 31.12. in upam, da mi bo takrat povedal, kdaj naj bi imela pregled.
Se vedno se malo bremzam, ker me je strah ... in po mojem ne bom cisto mirna do UZ-ja. Za enkrat tudi se nikomur nisva povedala, ker bova raje pocakala na UZ.
In seveda vam na rr sem sporocila najlepso novico v mojem zivljenju danes na Bozicni dan.
Drugih tezav - znakov nimam, razen povecane in rahlo bolece prsi, pa dol me spika kar pogosto ... A je to spikanje normalno???
Torej Amelia user posted image  se ti pridruzujem .... user posted image

Lep Bozicni dan vsem skupaj in hvala za podporo in skrb.
Vsem zelim, da bi cimprej zagledale user posted image user posted image , kajti to je res nekaj najlepsega na svetu.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.12.2007 11:02:12   
pf
Sonček 33 jaz sem tisti dan počivala, ko sem imela punkcijo, potem pa več ne. Na sprehod pa sploh lahko greš, ker ti bo zrak dobro del.

Punce jaz sem danes naredila test in pokazala se je user posted image . Sicer sem malo zbegana, ker ne morem verjeti, da sem nosečka.  Ful sva vesela, ampak sem naredila test en dan prej, po pravem bi ga morala jutri, ampak če je danes pokazalo, bo verjetno potem jutri tudi, a ne? No vsaj upam. Rabim en nasvet. Jutri bi rada naredila en test še, pa sem kupila le enega. A mislite, da bom v dežurni lekarni lahko kupila test, če bi povedala kaka je situacija.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.12.2007 11:08:39   
sonček33
pf - juuuuuuuuppppppppppppiiiiiiiii, joj kako sem vesela, pa to je super duper novička. kakšen božic, vauu. Objemi svojega dragega in zahavlita se božičku...čuvaj se, počivaj, jaz bom pa držala pesti, da bo vse ok.

lotty - zate velja isto kot za pf - veselje veselje veselje...
Bravo punci.

Naslednje leto bo pa božični mir kalil mali drobižek . pa naj, kajne?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.12.2007 11:15:38   
sonček33
pf je pa roza jupu jupi ja

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.12.2007 11:55:54   
Taula
Pf čestitam.user posted image user posted image

Če si danes user posted image , boš jutri tudi. user posted image Telo ima že dovolj nos.hormona da je pokazal plusek.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
25.12.2007 13:56:11   
gold fish
Lotty in pf - čestitke user posted image user posted image user posted image  - pa na tako lep dan..... Želim vama lepo in mirno nosečnost...

Moje stanje je pa še kar isto, noče in noče se odpreti...sploh ne vem kako bom jaz jutri tam na mizi....
Sem spet spila polovico steklenice toplega/segretega donata pa še kar nič.... Sploh mi ne paše nič jest... Skratka žalosto..... Trebuh pa imam taki kot ga je imela Martinščica - njena slika v albumu ....

Bom danes raje bolj na čajih...

Uživajte...

Jaz pa jutri šibam v Lj po mojega/moje user posted image  .....

Pozdrav.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
25.12.2007 14:07:19   
sonček33
gold fish - sicer bo danes najbrž to težko izvedljivo, ker so trgovine zaprte, ampak meni res pomaga pri zaprtju - kosmiči (otrobi), ki jih skuhaš v melku in dodaš narezano banano, ki se tudi kuha in tako postane čisto sluzasta - sliši še nagravžno, a je dobro in učinkovito. Poskusi kdaj v prihodnje. Sicer pa poznam te težave, ker se jaz z njimi zadnje čase pogosto ukvarjam, razen včeraj ponoči, pred punkcijo, sem od 2-6h zjutraj sedela na školjki in je od mene dobesedno teklo, no zdaj pa že od včeraj ne duha ne sluha po tem, da bi šla na wc...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
25.12.2007 14:25:49   
gold fish
soncek33 -  kaj ovseni kosmiči veljajo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.12.2007 14:47:38   
arneja
Pija, je kosilo uspelo user posted image ? Jaz se raje ne javljam, ker v tem veselem času nisem prav nič vesela, si ne morem pomagati, in nočem še vas tu gor zamoriti. Ampak prejle pa le pogledam sem in vidi, da je naša Lotty nosečkica user posted image user posted image user posted image . Lotty, sem tako vesela zate user posted image . In verjamem, da je to nekaj najlepšega na svetu user posted image . Pa še pf, bravo punca user posted image user posted image user posted image . Seveda bo jturi tudi pokazalo user posted image  user posted image .

Joj, Gold fish, upam, da te res kaj na WC požene. No, pa četudi ne, sončka bosta šla rada tudi k napihnjeni mamici user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.12.2007 15:49:09   
Pija76
Arneja veš da je kosilo uspelo, tolk smo se nabasali user posted image , verjetno zato ker sem skuhala iz srca, sta bila moj oči in babi na kosilu.

Seveda sem se pa dopoldan user posted image user posted image user posted image  ko hudič, danes se je pojavil izcedek tako da nič dobrega ne obetam.... ne vem na tak dan....res ni pravice! Še dobro da je moj user posted image  tako dober, da me takoj začne tolažiti, čeprav se vidi da je sam tudi zelo zelo prizadet....Arneja skoraj podobno sem reagirala kot ti, samo nap..ga nisem......

Abra kako je s tabo?

Lotty in Pf user posted image user posted image user posted image .

Gold fish srečno jutri veš da greš po dvojino!!!!

Sonček 33 danes že lahko malo muvaš, samo pazi se da se ne prehladiš!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.12.2007 15:58:14   
gold fish
Punce a ve  veste, da grem jaz po dva user posted image .... Jaz pa še ne vem za ziheruser posted image , nekak se odločam med enim in dvema ..... bo pa jutri tam v sobi odločilno...  Cel čas pravim...če bo lep zarodek... bomo enega, drugače dva....   Pol pa rečem user posted image  "Ja koliko?"  On pa kot iz topa..."Ja dva ne...." ....

Pustimo se presenetit z mano vred .....

Sem šla zdaj malo ven, pa je tak brrrrr.............., da sem že spet na toplem.....

Pozdrav.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.12.2007 16:09:34   
lejla007
Lep pozdrav vsem!!!

Res se bolj poredko javljam, ampak spremljam in navijam za vas pa skoraj vsak dan! user posted image
Kako ste preživele Božič? Vidim, da Lotty in Pf ENKRATNO! Bolje ne bi moglo biti! Torej ČESTITAM vama iz srca, želim da imata mirno nosečnost in da prihodnji Božič že preživita v povečanem številu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim prav tako želim, da se izpolni želja, ki si jo vse tako želimo! Naj bo leto 2008 naše leto!!!

Gold fish, zate pa že danes držim pestke, da boš jutri pridno grela pikico(-i) in tam pustila še kakšnega pingvina!

Jaz imam pa jutri dan D! Začnem s špikicami - s Suprefactom... Tako da bom od zdaj naprej tudi jaz rabila vaše pestke user posted image

Lepo preživite praznike!
LP

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.12.2007 16:59:21   
bilka
user posted image Dober dan želim, punce prvo naj vam zaželim Vesele Božične praznike!

Mene pa dolgo ni bilo, ve pa ste toliko načvekale, da bom rabila kar nekaj časa. da bom na tekočem kar se dogaja, ste pa hitre čvekice..user posted image

No naj najprem zaželim dobrodošlico vsem novim, nekaj jih je kot sem opazila..user posted image
žal mi je za tiste, ki jim tudi v tem mesecu ni ratalo in pošiljam en topel iz srca objemčekuser posted image

Tiste, ki ste končno zagledala plusek in že veste da ste nosečke, pa želim veliko sreče, pa čimbol uživancije v prelepih devetih mesecih z vašim trebuščkomuser posted image

vsem špikercam naj bo roka mirna in trepetalkam, naj hitro minejo dnevi do plusa..user posted image

Toliko z željami, pri nas je malo bolje, mal smo se potolažili, čakamo na zamrznjenčke, čas sem porabila da sem se učila in nadoknadila zamujeno, umes smo še renovirali kuhinjo tako da sem prav vesela, da imam novo in sem že Božična peciva pekla v novem štedilniku in kuhinji je bil prav užitek peči še slajše jih je bilo pojesti, so že vsa zmanjkala, no da ne bom toliko v zamudi se bom morala bolj pogosto primajati do računalnika, da vas spremljam in se uključim v vaše debate, ki so tako lepe sproščene in ulijejo polno optimizma in seveda polepšajo še tako črn dan, skratka, lepo vas je brati in pošiljam vsem en koš poljubčkov in objemčkov v teh prazničnih dneh, joj, sem prav sentimentalna v teh dneh..user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.12.2007 17:15:51   
pf
Lotty čestitke in vse lepo za naprej.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.12.2007 18:18:14   
Abra
Lotty, ti si nas pa mučla s čakanjem user posted image user posted image plus je plus, tu ni kaj oporekat user posted image user posted image user posted image iz teh izcedkov nas bo pa kar neki diplomiralo user posted image očitno je to vedno zanimiva tema user posted image

pf user posted image user posted image naša nova user posted image in zadnja v letošnjem letu

Prva v novem bo pa Pija user posted image tudi jaz sem imela malo izcedka en teden po transferju, pa Amelia tudi user posted image veš kaj to prinaša user posted image

Arneja, kar pridi nam jamrat, ko ti je hudo.Vesele novice praznujemo, smo pa tuki v glavnem zato, da smo si v oporo. Jaz zadnje dneve tudi samo jamram user posted image Je pa tebe vedno tko lepo brat.

gold fish srečno jutri! Upam, da se ti je prebava že zrihtala, da ne bojo polna čreva v napoto user posted image

Jaz sem pa skor cel dan tko user posted image Upam, da bo počivanje pomagalo, čeprav se mi že rola, ko samo pomislim, da bi morala to dolgo prakticirat. Malo izcedka je še vedno, je itak doktorca rekla, da ga bo še kar neki. Še dvakrat grem spat, pa bom že vedla malenkost več.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.12.2007 18:51:46   
Amelia
Ja Lotty moja mušketirka čestitam, juhuhu, me je že skrbelo, ker se nam nisi oglasila, tako se dela punca!!!user posted image user posted image user posted image

Sayuri tebi pa čestitke za 2 user posted image user posted image , to je po mojem čist hud občutek, a dobiš pri Rešu slikco od 1 UZ? Za pregled bom jaz izvedela v četrtek kdaj ga imam.

Gloria, Sonček, super rezultat, sedaj pa pridno počivajta, da bosta potem lepo greli svoje sončke celih 9 mesecev!

Pf ti si 100% nosečka, česitke!!!user posted image user posted image user posted image  1 dan prej je kot da bi delala na dan testa.

Abra pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  za srečo,  saj bo vse OK, v začetni fazi to ni nič nenavadnega kakšen rahel roza izcedek, če bi se pojavili krči, tisto bi bilo po mojem bolj zaskrbljujoče.

Reševke, Sayuri in ostale, a ve še vse jamljete aspirin, tudi po user posted image  testu, al kako je s tem? Meni ni nič rekel kdaj naj ga neham jest.

Arneja arnejasta tebi pa en prav lep pozdravček.user posted image  Ja vonj se mi je res nenavadno izostril, včeraj ob božični večerji sploh nisem mogla imeti vloženih kislih paprik pred sabo. Pa ob moža sestra mi je dvakrat en nov parfum dala za vohat in me vprašala: A ti diši? jaz pa: "Seveda, super je", v resnici se mi je pa kar zmeglilo, ker je bil tolk močen user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.12.2007 18:55:03   
Amelia
Aja, pa še to punce, saj sedaj po testu lahko normalno seksava, a ne?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.12.2007 19:03:35   
Abra
Amelia, aspirin naj bi jemal do testa. Lotty je pa pisala, da ji je Merlo podaljšal jemanje user posted image

Mene je včeraj zdravnica najprej vprašala, če sem imela spolne odnose, bi to lahko bil vzrok za krvaitve ... drugače pa naj bi lahko user posted image

Jaz sem pa še vedno brez kakršnih koli nosečniških znakov. Tudi "svinjarija" iz mcdonaldsa ni več najljubša.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.12.2007 19:09:47   
Pija76
Amelia meni je Karmen rekla, da tud aspirin do testa. Za slončkanje pa vsaj na GK pravijo da čez nosečnost nič user posted image . Ta bi pa bla težka.

Abra s tabo upam na najboljše. Naj gre ta izcedek nekam v franže in naj nas ne nervira, bomo še sive lase dobile, pa pr naših mladih letih!

Arneja tukaj smo, da se med sabo vzpodbujamo, ti nam kar napiši kaj čutiš bomo žalost delile s tabo...vem kakšne so te žalosti, jaz sem danes skoraj sredi kosila jokat začela ko sem v parku videla en par z vožičkom, pa ta izcedek, pa to da veš da imaš nekaj v sebi, pa ne veš a bo al ne bo....psiha dela čez tele praznike še bolj.

Midva sva se pa spravila pico delat, mljask mljask spet bomo jedli, ne vem zakaj sem tolk lačna danes, že cel dan nekaj mlatim pa mi še ni dost.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......