Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 12:42:23
|
|
|
|
gold fish
|
evo še mene malo.... Slive in topel donat žal nič ne pomagajo . Sem danes že ob 7 zjutraj to pila in upala, da bo kaj boljše.....Ne vem kaj se je to zgodilo, ker nikoli nimam teh problemov.... Imam trebuh kot da sem noseča.... Arneja - naš pikec je bil pred kratkim 8let..., pa mi ga še kr prepričujemo, da božiček obstaja...., samo v šoli se najdejo takšni, ki imajo starejše brate in sestre in pol že od 3 let dalje otroci vedo kako in kaj... Brezveze.... Meni je pa ful frajersko, kak si to vse predstavljajo, da božiček darila dela, pa če nimaš kamina, pride pri oknu noter, ..... ful domišljijsko skratka.... Zdaj greva s ta malim postavit smrekico - zlato/rdeča kombinacija - ....mi je najbolj všeč... Se javim še kaj kasneje.... Pozdrav
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 12:45:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Gold fish pol pa le v lekarno pa naj ti da kake odvajalne svečke razloži težave. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 13:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao macka27! To da tvoja prijateljica bruha kri absolutno ni zdravo! Naj pokliče na urgenco pa ji bodo najbolj znali svetovati. Kot same vemo kri ni nikoli nič dobrega a ne? Potolaži svojo prijateljico in kr naj telefonsko zavrti. Pol so prazniki ni skoraj nobenega nikjer.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 13:49:53
|
|
|
|
lara light
|
Dakec, se strinjam s tabo glede prijeteljice macke27...reci ji, naj gre do zdravnika, obvezno! Gloria in Soncek33, mislim na vaju!! in držim pesti!! Tudi ostalim trepetalkam, vse najlepše! Vsem vesel božič in vsem srečno v novem!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 14:34:25
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla punce, pri nas pa malo sneži, upam, da bo Božič bel... Abra jaz imam pa težavo imam tokrat roza WC papir in ni tolk učinkovito čekiranje , bom šla še belega kupit, pa zdele bom šla dol zlikat vse bele spodnje hlačke kar jih imam da bom imela stvar pod nadzorom. Me tolk čudn navija, res, nočem paničart ampak tole mi ni všeč!!!! Arneja sva midve tole za režijo dogovorjene, sam ne vem kdaj bo scenarij možen , upam, da oktobra 08 začnemo snemat . Tečka pa upam, da se na res boji!!!! Bomo videli kolk je strahopetna, ker vem da smo me take nežne dušice vse, da ne bo nobenemu škodovale . Vijolica 30 dobrodošla! No kje je Sonček 33 danes? Kaj je bilo na punkciji? Sayuri tvoj Filip valda še verjame v božička a ne? No mene je pa tašča povabila na večerjo, pa je rekla da bo predjet pršut, francoska in losos...kaj lahko sploh od tega jem? Mogoče lososa? Ne bo rada da bi kdo kaj posumil!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 14:53:14
|
|
|
|
gloria
|
Evo me pridelala 10 jajčk in morem priznat da je punkcija bila čist neboleča.Zdejle grem pa v pojstlo sem čist . Sonček 33 kje si se ti zgubila?Kolk jajčk si znesla?Tolk mi te blo žal ko sem te vidla da se vsa treseš od straha...Vesela sem bla ko si povedala da ni bilo nič strašnega. Punce hvala kaj ste mislile na mene...Res so pomagale vaše dobre želje .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 15:11:56
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla, evo preživela tudi jaz . Pridelala zgolj 6 jajčk, a sem vseeno vesela. Zdajle sem dve uri spala, se pa počutim, kot da bi bila že noseča - komaj upam na wc in malo "pritisnit", se mi zdi, da bo kej ven padlo V soboto pa ET. Gloria - pa ti si super - 10, o sem vesela zate...za vse nas, ki smo bile danes tam..bila sem živčna res ful, ampak smo se pa tudi nasmejale...fajn ekipa smo...bomo v soboto nadaljevale Hvala za pestke.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 15:40:42
|
|
|
|
Pija76
|
Gloria in Sonček , bravo punci! Sonček samo 6? DEj nehaj... full dobr, jaz sem v 2 IVF tud "samo" 6 jih pridelala, pa od tega zdaj spet 2 grejem, važna je kvaliteta ne kvantiteta! Lepo ti gre! Srečno obema v soboto!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 15:57:37
|
|
|
|
sayuri
|
Sporočam vam, da sem danes videla moja dva sončka in tudi srček bri obeh lepo tiktaka. Joj, sem vesela....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Sayuri za Vse dobro še naprej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:06:30
|
|
|
|
arneja
|
Joj, kako lepo, Sayuri . Boste imeli pa nocoj res lep večer .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:14:50
|
|
|
|
arneja
|
Amelia, mi je ravno danes noseča prijateljica razlagala, kako zelo se ji je vonj izostril, tako da, bravo, punca naša, čisto prava nosečka si . Aja, Ajetam, pa prvič, čisto na novo . Gold fish, z mičkenim sta prav lepo smrečičo postavila, ne ? Pija, pri nas je tudi malo snegeca . Je bilo pa zjutraj full ledeno. Pija, hlačke spodnje likaš? Pri meni se kar na meni polikajo . Za oktober velja, upam, da bom tudi jaz že takrat režiserka v blaženem stanju . Gloria in Sonček, super za skupnih 16 jajčk, ki ga zdajle že fino s fanti žurajo .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:21:51
|
|
|
|
maja24
|
Vesele Božične praznike ,naj vam Božiček prinese veliko !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:27:23
|
|
|
|
sonček75
|
vijolica30- tudi jaz sem imela 4 folikle velikosti 17, 17, 16, 16,ampak sem pridelala samo eno nezrelo celico.Imela sem povsem isto terapijo kot ti.V prvem postopku sem imela superfact+3 amp.menopurja in sem pridelala 10celic,5 zarodkov se je kar lepo razvilo.Folikli so bili pri stopki veliki od20-22,le dva sta bila manjša. jaz mislim da sva prehitro dobile stopko. Upam,da je bila pri nama le napačna terapija,naslednič pa bova pridne kokoške
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:30:00
|
|
|
|
sonček75
|
Gloria in Sonček33-čestitam vama za lepo število celic
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:31:58
|
|
|
|
blanč
|
Punce moje drage. Res se ne vključujem več tako veliko v vaše debate ampak še vedno mislim na vas in trpetam z vsako posebej. Jaz vam želim Najdimo skupno pot to leto, zapojmo skupno pesem srečno, za to življenje, ki se vedno znova nam rojeva, in za ljubezen, ki nas vse preveva. Odprimo svoja srca za vse hude in za lepe dni, saj konec koncev v vseh življenje žubori.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:39:47
|
|
|
|
Abra
|
Sayuri bravo za tvoja srčka. Vidiš, kako se vse lepo odvija. Jaz sem pa jezna nase in spet ne vem, kaj narest. Vse je blo lepo, zdaj popoldne sem šla pa za 2 uri v šoping, zdaj pa spet krvavitev. Je tko vodena in rozarjavkasta. Nič me ne boli. Zdaj pa res ne vem al moram skoz mirovat al se kaj hudga dogaja. Pa ob 8.ih moramo bit pri tašči, sva malo prej potrdila ... zdaj res nočem še nič razlagat. Na urgenco zdej pa tut ne bi glih šla ... jao .. kar kregajte me, pa še kak nasvet
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 16:59:35
|
|
|
|
gold fish
|
Soncek33 in Gloria - čestitke za prestano punkcijo in lepo število jajčk.... Sayuri - - sem dobila kar kurjo kožo, punca res ti privoščim.... Tudi vsem ostalim lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 17:05:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Soncek33 in Gloria - čestitke za prestano punkcijo in lepo število jajčk.... Sayuri - - sem dobila kar kurjo kožo, punca res ti privoščim.... Se bom kar pod tale post podpisala. LP Tudi vsem ostalim lep pozdrav.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 17:20:37
|
|
|
|
Pija76
|
Sayuri , the besyt za tvoja srčka. To bo danes lep večer... Abra ne bom te kregala, vse najboljše ti želim! Evo samo za tebe in tvoja otročka Arneja ja likam jih, ha ha ha sem smešna a ne, pa ne zato da so ravne....kdo jih pa vidi? največkat jaz! Oktobra boš že tko luštn okrogla Vsem skupaj želim lep, miren božični večer v krogu vaših najdražjih! Lepo praznujte pa kaj dobrega vase dajte!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 17:46:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce najine umtnije jelkice so dodane v mojemu albumu adventni venčki 2007. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 18:06:02
|
|
|
|
vijolica30
|
Sonček75 upam, da imaš prav, sploh glede pridnih kokošk , drugače pa vsem skupaj želim lepe praznike.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 19:46:23
|
|
|
|
Abra
|
Punce, jaz sem se opogumila in šla na urgenco. V maternici se vidi nosečnost, obrisi dveh plodov nejasni ... tko je napisala dr., jaz sem sicer vidla samo eno zadevo. To nejasni me sicer še malo bega ... je rekla, da se še ne vidi, če sta dva Imam blago hiperstimulacijo, mogoče krvavim zaradi tega. Jajčniki so res zgledali kot melone. V glavnem ni vedela zakaj krvavim in komentirala, da pravzaprav ne krvavim. Da je to premalo. Tečna je bla tristo na uro, na koncu se je malo pomirila .. očitno sva jo z dragim iz tira spravila, ker sva hotla, da sva oba v ordinaciji. Ko sva not stopila, je vprašala, če nisem polnoletna na koncu je vse lepo razložila in mi predpisala magnesol proti krčem. Pa počivat in nč seksat. Čičat in čakat. Malo sem pomirjena, čeprav čisto še ne. Sem šla v nosečniški koledar pogledat, kako naj bi plod v 6. tednu zgledal in je blo neki podobnega, kot en fižol. Pija, hvala za pujse. So pomagali Preživite lep večer z vašimi najdražjimi in naj vam Božiček prinese najbolj zaželeno darilo!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 21:32:55
|
|
|
|
gold fish
|
Vsem skupaj želim lep in miren Božič.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 24.12.2007 21:33:45
|
|
|
|
Darja*
|
Najprej lep večer vsem skupaj. Ja gold fish, kaj pa s tabo,...si si stofln v narobno luknjo porinila, hehehe boga ti deklica. Saj bo bolje. Kako je stabo? Berem da si bila na punkciji. Jaz pa ne morem verjet da so me iz MB-ja spet povabili na razgovor in to 11.1.2008, kar sami od sebe, tako da gremo z novim letom v nove boje, upam da tokrat uspešno, saj v tretje gre rado. ali pa tudi ne, no bomo videli morda pa bo sedaj in . Želim vem lep večer, lepe praznike in miren Božič. Darja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......