arneja
|
Dobro jutro, imam še 15 minut časa, potem se grem pa spet po kavah potepat - danes s prijateljico . Sonček33 in Gloria, naj punkcija lepo mine, pridelek pa naj bo obilen . Vijolica, lahko, ja, da si dobila tako hitro stopko, ker jim je tistega Citroida ali kaj že zmanjkalo. Njegova funkcija je, da upočasni rast največjega folikla, da ga manjši lahko dohitijo. Pismo, sem se jaz že naučila enih stvari tukaj gor . Sayuri in Abra, hočemo lepe novičke od vaju danes slišati . Abra, koliko boste pa vi za vodo ta mesec dali, če jo ti ob vsakem lulanju odpiraš ? Si gledala tisto nadaljevanko včeraj o IVF-ju? Jaz sem ob tisti uri že spala . Gold fish, jaz vem za zaprtost samo še to, da lanena semena zmešaš v jogurt pa prej jih moraš, se mi zdi, namočiti. Jaz pa nikoli nisem zaprta. No, že trkam, da me ne bo v naslednjem postopku slučajno doletelo . In če si imela takšne lepe sanje, je morala biti včerajšnja akcija zelo uspešna in veliko zarodkov čaka zdajle na mamico . Koliko je pa vajin sinko star, da že dvomi v Božička ? Je res šmorn, ker se v vrtcu pogovarjajo, potem pa še tvojega otroka zmedejo. Od moje prijateljice sinko je bil pa čisto ubogi, ker so vsi dobili od Miklavža kaj, on pa, ker niso verni, pač ne, in je potem revček mislil, da ni bil dovolj priden. Ajetam, ti pa že v začetku januarja jovo na novo? Sem ti kar malo fouš, jaz bi tudi že kar zdaj . Amelia, ti še vedno nimaš računalnika doma poštimanega pa te zato ni nič gor ? Bravo za boleče joškice . Zdaj pa šibam. Uživajte, če ste doma, če ste pa v službi, pa naj vam dopoldne čim hitreje mine .