arneja
|
Sonček, si čisto pogumna pred punkcijo, jaz sem bila še hujša . Pa sem še vedno živa, tako da ti kar mirno . Gloria, tudi ti mirno, svečko bom pa jaz vzela naslednjič, samo bom Reškotu že prej to povedala, na dan, ko mi bo za stopko rekel. Me sploh ne briga, pa če me zadavi . Abra, misliš, da se dragemu upam povedati, kaj sem hotela na hlačke napisati ? Ampak, če bi starega ata gor zagledal, ne bi bilo panike, če bi bil pa kakšen mladi doktor, bi jih pa slišala . Ampak, glavno, da tvojega izcedka ni več . Pija, nobene hudičevke ne bo, ker smo me tu, ki stojimo za tabo in se nas boji . Sulfinija, naj leto 2008 tudi tebi prinese vsaj enega dišečega . Vijolica, tudi ti si pridelala eno samo celico? Koliko si pa imela foliklov? In koliko si stara, če ni skrivnost? Zdaj te bodo dali precej hitro verjetno v drug postopek. Pa verjetno je zdravnik že med postopkom komentiral, da slabo reagiraš na zdravila, ne? Kaj si pa imela? Katera zdravila in koliko enot? Je bila celica zrela ali ne? Macka, žal mi je, ampak bo pa februar naš mesec . Veš, kako bomo spet veselo čvekale tukaj gor ?