|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
23.12.2007 17:57:12   
sayuri
Jaz sem v tem postopku tudi pridelala 2kg. V šrvem postopku je teža ostala ista. Mislim, da je pri meni krivo manj gibanja, ker sem spomladi in poleti  skoz v muvingu, sedaj sem pa kar nekaj zaštrajkala. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.12.2007 18:12:34   
sonček33
Pija - jaz grem tut smerikco postavit.
Ja, sem že zjutraj vezla odvajalni tableti, ampak ne morem rečt, da sta kaj preveč učinkovaliuser posted image zakaj sploh dajo odvajalne tablete? Mogoče je neumno vprašanje, ampak res ne vem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.12.2007 18:19:22   
kikaa
sonček33 - jaz sem tudi tako mislila, da ne bo nič...drugi dan pa, ko je bilo treba pa iti na puncijo...pa akcija. Tako da, mislim da bo proradilo, sam še mal počakuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.12.2007 18:26:52   
sonček33
kikaa - haha - ma joj, zdej me bo še to skrbelo, kdaj me bo prjelouser posted image , se mi zdi, da imam tok enih težav...user posted image Pomoje sem najbl scagana na tem forumu, pa sem zadnjič gold fish nekaj spodbujala - punca te čist razumem in lahko je bit heroj po bitki (al pa pred njo, če se ne dogaja tebi)

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.12.2007 18:30:59   
gloria
Živjo punce.Mene tud mal živčki dajejo pred jutršnjo punkcijo,ampak velik manj kot za prvo.Imele bi eno vprašanje za tiste ki ste si dale ketonal svečko.Jaz sem ih danes dobila ampak mi je sestra svetovala da glih ni fajn nekaj jemati na svojo roko če ti niso povedal da lahk vzameš.Jaz mislim da ni nič narobe kaj pa vi mislite?
Sonček 33 men je tud v prvem postopku kr nekaj cajta trajalo ko je odvajalna začela delat(danes je pa kr hiter)tak da brez panike,bo žeuser posted image .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.12.2007 18:32:43   
sonček33
joj gloria - še dobr da boš ti jutri tam... sej mene bo najbrž tudi jutri zjutraj zvilo...a si lahko privoščim kavo??? 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.12.2007 19:00:06   
gloria
Lahko spiješ kavo in tudi nekaj poješ.Saj sestra sama pove da nekaj zaužiješ da ti ne bi bilo slabo.Gdaj so ti pa rekli da bodi tam?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.12.2007 19:05:56   
sonček33
aha, no pol bo pa kava svoje naredila.
midva morava bit tam ob 8h, pa vidva?
a je še kaj pomembnega, razen dokumetov?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.12.2007 19:12:42   
gloria
Mi dva tud ob 8.Ne nič druzga ne rabiš...Aha user posted image  ne pozabi...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.12.2007 19:15:11   
sonček33
Saj brez dragega pa komaj upam iti...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
23.12.2007 19:25:09   
Abra
Arneja user posted image user posted image user posted image tista na hlačkah bi bla pa mal huda user posted image user posted image user posted image kaj bi tvoj dragi rekel na to user posted image majčko še štekam ... user posted image

cati in kind lady vidve sta pa že čisto praznični. Drugo leto mora biti za nas vse najlepše.bo definitivno naše. Smo se že zdavnaj tko odločile.

Pija, jaz grozdje zdaj samo še pri Albancih kupujem, je drag skoraj k žefran, ampak edini dober. Pa belo, rdeče je prav umetnega okusa.

kajsica, če ne moreš na GK, pojdi v adrialab na krvni test. Boš bolj mirna.

kikaa ti pa v taki dolgi službi, dobra si, da zdržiš.

sayuri, jutri boš spet vidla svoja srčka, pa pol v četrtek še enkrat user posted image

sonček33 in gloria jutri bo vse uredu. Bosta vidli, kako bo hitro mimo. Pri Rešu dobimo list z navodili, da dan pred punkcijo jemo lahko hrano, na punkcijo pa pridemo tešče.

Midva sva šla prej malo na sprehod na Gorenjsko. Se nama je zdel zrak v Lj tko slab, da sva se kar odpeljala. Sva hotla na Jezersko, pa je cesta tko luknjasta, da sva se kar obrnila. Se je moj trebuh kar pritoževal. Sva imela pol sprehod na malo nižji nadmorski višini. Zdaj pa spet na kavču. Si grem že prav na živce. Ne vem, kako zdržijo tiste, ki morajo celo nosečnosr počivat. To kavčiranje pa seveda prinaša posledice ...
Midva tudi še nimava smrekce, je sploh še ni blo časa it kupit. Jaz sem bla zadnje čase tko neuporabna, dragi pa ful bizi. Bova to jutri počela.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
23.12.2007 19:29:33   
Pija76
Kikaa nič ti ni luštno, da delaš ko smo mi vse doma, ampak za božični večer boš pa frej, kar je tudi nekaj a ne? Jaz se trudim lepo gresti svoji pikici, ampak danes imam že od kosila naprej občutek kot da user posted image  prihaja....user posted image user posted image , upam da me občutek vara, ampak kr ne mine neko šraufanje tam spodaj...

No moja smrekica je full lepa, pa jaslice tudi...

Sonček 33 in Gloria jutri pogumno, pa čimbolj kvalitetna jajčeca vama želim..... šlajfrok pa copatke imejta s sabo....

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
23.12.2007 19:51:43   
Abra
Pija, ne se pustit slabim mislim. Sicer pa tko skoz mene bereš, ko skoz na wc-ju čekiram. user posted image user posted image Se bo treba navadit na ta stres, dugače nas bo pobralo. V kakšnih barvah pa je smrekca?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
23.12.2007 20:04:26   
Sulfinija
Drage forumske prijateljice!!!

Življenje je potovanje,za katerega nihče ne dobi zemljevida.
Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svojzemljevid.
Vsaka risba je nov smerokaz za vse,ki hodimo po čudovitih poteh življenja.

2008 naj bo pot dobre volje,ljubezni in zdravja,ter polno malih dišečih user posted image .

Vam vsem skupaj iz srca želi borka,fosilka Mojca z možem.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.12.2007 20:06:34   
Pija76
Abra jaz bom šla tud naslednjič kar k Albancu po grozdje, ker tole v trgovinah je čist mim, zadnjič so me peške nervirale zdaj me pa ta rzenost....za znoret, že tko ni čas za grozdje, pol pa še takle je...jaz imam rada vedno sezonsko sadje, takrat ko zori takrat mi paše...jaz belo grozdje poleti naravnost obožujem, ga lahko kilo takoj pojem, danes imam pa že cel dan od 500gr še vedno polovico...user posted image
Ja sej zdej je moje zvijanje mal boljš in upam, da ne padem preveč v tole premlevanje, sam dons sem od kosila čist fertig, imam misli kar spodaj. n sam to čutim...poleg roke ki me danes grozn boli spet...joj kaj jamram!!!
Smrekica je pa rdeče zlata, k nama v stanovanje pašejo take tople barve, meni je res full ušeč, če se mi bo dalo bom dala slikico v album...
Kakšne barve bo letos vaša? Imaš že idejo? Ja morava jo obe nujno slikati, da bodo otročki vedeli kakšna smrekica je bila ko so bili oni še v trebuščku a ne?
Zdaj grem pa božičkov film gledat user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.12.2007 20:12:47   
vijolica30
Berem vas vsak dan pišem pa prvič, ker bi rada prosila za vaše mnenje glede moje situacije. Danes sem zaključila s prvim postopkom ivf-a še predčasno, transfer bi se moral zgoditi danes, ker pa iz edine pikice, ki sem jo pridelala ni bilo nič sem lahko rekla le adijouser posted image . Zanima me, kaj me čaka naprej oz. kakšne izkušnje imate s tem, ker v lj nisem izvedla nič konkretnega, domnevam da zaradi gužve v hodnikuuser posted image . Hvala za odgovor.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.12.2007 20:15:59   
macka27
Punce čer čer...evo da vam sporočim ...testa mi ni bilo potrebno več delati, ker se mi je včeraj ta hudičeva M user posted image  ulila kot iz škafa....grrr sem jezna ko user posted image  in user posted image user posted image user posted image

V februarju bova šla z mojim v novi postopek.. upam da bova imela kaj več sreče..

Punce se vam še kaj javim. Ste pa ful fajn bejbe tukaj gor..

Lotty, kaj je pa stabo, a si že probala testek , si srečka nosečka?

Nočko nočko

Nushy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
23.12.2007 20:36:49   
Abra
Pija midve imava pa podobne barve. Naša bo od oranžne, prek opečnozlate do rdeče. Jaz se tudi na trende ne oziram preveč. Važno, da je meni všeč in da v okolje paše.
Tole čakanje je pa res taka muka. Pa čekiranje ... jaz sem že dragega s tem okužla, da me že on skoz sprašuje, kakšno je stanje user posted image user posted image

vijolica30 dobrodošla user posted image prav žal mi je, da je to zate tko žalosten dan. Če nas bereš, si najbrž tudi prebrala, da se to kar dogaja. Naslednjič boš najbrž dobila večjo dozo hormonov, pa bo celic tudi več. Zdaj si odpočij, spomladi pa v nov boj.

macka27 user posted image user posted image naj grejo k vragu vse te M, zdaj jih imamo dovolj. Februarja boš pa ti tut zmagovalka, pa še v dobri družbi. Februarja bo tak baby boom, vam povem user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
23.12.2007 20:36:53   
gloria
Punce hvala za lepe želje...
Vijolica 30 dobrodošla.Men se zdi da moreš poklicat gor(sestro katero kličemo na prvi dan menstruacije),sicer pa majo tuki gor ene bolj izkušnje z tem pa ti bo siguren kaka odgovorila.lp...

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.12.2007 20:42:05   
arneja
Punce, a gledate Bizovičarja? Če ne, dajte si prižgat tv, saj veste, da je smeh pol zdravja in naše celice, foliklčki in dojenčki bolj pridno rastejo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.12.2007 20:48:40   
arneja
Evo, zrežiram film, Pija, ti samo deklici na svet spravi user posted image . Sem pa mislila, da sem edina tako otročja, da hočem tisti led na lužah pokat - moj se vedno zgraža user posted image . Če ni v letu pujsa, naj pa v letu podgan rata, ja user posted image . In upam, da bo leto res mirno, plodno in uspešno, kot pravi Kajsica user posted image .

Kikaa, za toliko kil si se zredila?? JOj, upam, da se ne bom tudi jaz.

Sayuri, ti pa sploh nisi zabavna, ko ves čas samo spiš user posted image . Jutri nam pa sporoči nekaj lepega, ko prideš s pregleda user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.12.2007 20:52:38   
vijolica30
Hvala za dobrodošlice, kdaj se pa ponavadi spet začne fiksanje itd, če mogoče katera ve, upam pa da vas nism preveč zamorila...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.12.2007 20:58:42   
sonček75
vijolica30- jaz bi morala ET imeti včeraj, ampak ker sem pridelala samo eno nezrelo celico ga ni bilo. Ker sem že v sredo po telefonu zvedela da ne bo nič sem se šla v petek prijaviti za nov postopek(lahko se tudi tel.na št.015226112 ali pa 012318245),da dobiš zap.št. Naročila pa sem se tudi pri gin.v leonišču,na razgovor in za novo napotnico.Je pa dobro da počakaš vsaj 3 user posted image ,preden greš v nov postopek.Jaz računam nekje v aprilu,prej ne (4 user posted image )

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.12.2007 20:59:53   
arneja
Sonček, si čisto pogumna pred punkcijo, jaz sem bila še hujša user posted image . Pa sem še vedno živa, tako da ti kar mirno user posted image .

Gloria, tudi ti mirno, svečko bom pa jaz vzela naslednjič, samo bom Reškotu že prej to povedala, na dan, ko mi bo za stopko rekel. Me sploh ne briga, pa če me zadavi user posted image .

Abra, misliš, da se dragemu upam povedati, kaj sem hotela na hlačke napisati user posted image ? Ampak, če bi starega ata gor zagledal, ne bi bilo panike, če bi bil pa kakšen mladi doktor, bi jih pa slišala user posted image . Ampak, glavno, da tvojega izcedka ni več user posted image .

Pija, nobene hudičevke ne bo, ker smo me tu, ki stojimo za tabo in se nas boji user posted image .

Sulfinija, naj leto 2008 tudi tebi prinese vsaj enega dišečega user posted image .

Vijolica, tudi ti si pridelala eno samo celico? Koliko si pa imela foliklov? In koliko si stara, če ni skrivnost? Zdaj te bodo dali precej hitro verjetno v drug postopek. Pa verjetno je zdravnik že med postopkom komentiral, da slabo reagiraš na zdravila, ne? Kaj si pa imela? Katera zdravila in koliko enot? Je bila celica zrela ali ne?

Macka, žal mi je, ampak bo pa februar naš mesec user posted image . Veš, kako bomo spet veselo čvekale tukaj gor user posted image ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.12.2007 21:01:25   
arneja
Vijolica, jaz sem 8. decembra izvedela, da ne bo nič z ET-jem, se pravi 14 dni pred tabo, pa grem pri februarski M spet v postopek.

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......