|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
23.12.2007 21:15:53   
vijolica30
Na odpustnici piše 1 nedozorela, imela sm pa menopur, 3x, pred stopko jih je tomaževič naštel 17,15,13,pa tiste zanemarljive po 3mm, tko da ostala je ena 17. A se lahko tudi pokliče prej, tega nisem vedla, ker se ne bi nervirala do danesuser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.12.2007 21:21:36   
sonček75
vijolica30-Ja lahko pokličeš prej.Na punkciji biologinjo vprašaj za tel.št.in kodo,katero moraš povedati,ko kličeš.Pokličeš že čez 2 dni.

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.12.2007 21:27:42   
Abra
Arneja jaz tut Bizovičarja in Zrneca gledam. Po dolgem času končno komedijanta user posted image
Glede hlačk pa nkol ne veš. Kaj veš, kaj bi si dragi mislu, le kaj je v tistih inekcijah, da tut na stare padaš user posted image user posted image čarovnik Reš user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.12.2007 21:30:26   
arneja
Vijolica, pred stopko je bil največji folikl šele 17 velik pa si že dobila stopko?? Je to tvoj prvi postopek?

Abra, a nista dobra danes, jaz se prav režim zraven user posted image . Ja, imaš prav, bi dragi mislil, da mi je Reško kakšno viagro za mlade punce, ki naj padejo na starejše moške, v injekcijo vmešal, če bi kaj takšnega videl na hlačkah user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.12.2007 21:34:05   
vijolica30
Ja prvi je, drugač sm pa 30 stara sm prej pozabla napisat, a to ni blo fajn oz a je bil premajhen, ker sm pol slišala mimogrede na hodniku glede enga druzga zravila, cet... ne vem točno in ga je baje zmankalo, a je to mogoče povezano?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.12.2007 21:34:36   
gold fish
od včeraj dopoldne nisem bila nič na rr in sem se komaj prebilauser posted image

Soncek33 in Gloria - želim vama vso srečo jutri in čim manj bolečo punkcijo.

Sayuri - tudi tebi pestke za jutri

Macka27, Vijolica30 -   user posted image  user posted image  user posted image

Abra - držim pesti, da bo vse OK

Tudi vsem ostalim pestke....

Jaz sem pa po punkciji tako zaprta..., me boli vse drugo kot punktiran predel.... Sem probala že donat, pa navadni jogurt,  pa fige,..... Sedaj si namakam suhe slive.... Ena je imela isti problem in ko je to popila se ji je odprlouser posted image . Ne vem točno katera... Če bere naj mi napiše kako dolgo moram to namakati .... Sem prej spila jogurt, pa na vrh kozarec vina bi morala že leteti na wc, pa še kar nič....
Kaj je možno, da je ta zaprtost  od ene ketonal svečkeuser posted image

Danes se mi je sanjalo o naših otrocih, no ja zarodkih.... da jih je kar dosti ostalo pol  za zamrznit.... Ne bi bilo slabo.....   Upam, da akcija v LJ še traja.....

Pozdrav.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.12.2007 21:40:13   
Abra
Jurij Rončel je bil dober user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.12.2007 21:41:44   
vijolica30
Neki bi še vprašala, ali to pomeni da se to šteje kot 1. neuspela oz brezplačna ivf, tudi brez transferja?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.12.2007 21:47:39   
Abra
gold fish po punkciji je spodaj vse razštelano user posted image jaz sem imela obakrat težave z odvajanjem vode. Zdaj pa po ET-ju in to še kar traja. Ful težko sprostim mehur, si kar vodo čisto na malo odprem, da mi je lažje, ko slišim curek user posted image user posted image
Slive moraš pa namakati čez noč. Tudi donat naj bi na tešče pila in to pogret, pol deluje.
Lepe sanje so pa že dober znak. user posted image

Pa hvala za pestke, še skoz preverjam, kaj se dogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.12.2007 21:51:21   
Abra
vijolica, ja žal se postopek šteje tudi brez ET-ja. Če je bila punkcija narejena, se šteje. Je pa sam transfer najcenejša stvar, zato je to precej logično. Na srečo nam po novem pripada 6 postopkov, ki jih pa ziher ne boš rabila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.12.2007 21:55:24   
gold fish
Abra - mene še samo malo bolijo jajčniki, tudi "izcedek" po punkciji se več ne kaže, samo ta zaprtost me muči.... Spila sem skoraj že pol litra toplega donata... Pa drugače nimam težav s tem... bolj nasprotno....

Jaz sem danes spet cel dan nekaj po kuhinji skakala - potica je pečena, pa 3 vrste piškotkov tudi, pa še en božični kruhek za mamo sem spekla.... Sedaj pa imam mir do konca praznikov, pa še kaj čez...

Kaj boste dale jutri na mizo?  Nekaj ste pisale..., pa sem bila preveč v punkcijiuser posted image

Pozdrav 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.12.2007 21:59:03   
Abra
Danes je na slo2 neka nadaljevanka o ivf, že drugi del. ob 22.35. Ni dokumentarc, sem na enem drugem forumu prebrala. Se mi zdi, da je nadaljevanka o zdravniku. Mogoče pa bo zabavno.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.12.2007 22:02:42   
Abra
gold fish donat moraš zjutraj na tešče spit.

Jaz pa nič ne kuham, niti pečem. Kar na kavču preživljam te dneve, zadnje dva malo manj spim. Jutri gremo pa k tašči na večerjo, mogoče bom kako sladico naredila, čeprav vem, da ni potrebe.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.12.2007 22:04:34   
vijolica30
Hvala za odgovore, držim pesti za vse, lepo pančkite, papa...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.12.2007 22:21:40   
*ajetam*
arneja zanimivo...
mah bomo videli kaj bo...
zdej je brezveze neki preveč tuhtat ne ?
čez kakšne 3 tedne bo vse jasno user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.12.2007 22:24:57   
gold fish
Abra - bi jaz tudi bila vesela, če bi si tašča zrajtala, da nas povabi na večerjo ali na kosilo, pa lahko rečem le... še pomnite tovarišiuser posted image .
Bom kar sama skakala po kuhinji, pa nekaj ustvarjala.....

Aja, naš ta mali pa nekaj sanja, da pri njih v šoli nekateri ne verjamejo več v božička.... Ena vsako leto zaloti babico, ko ima polno spalnico daril, ona pa mora iti ven, drugi spet je rekel, da ti to kupita ata in mama... Zdaj pa naš že govori, da bo kar spal v dnevni sobi, da bo enkrat videl božička.... Lani je zaspal komaj ob 3 zjutraj, da sva komaj naštimala darila..... 
Me zanima kako dolgo ga bova še lahko vlekla za nos....

Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.12.2007 22:33:24   
*ajetam*
aja pa mene lahko tudi date na seznma. začetek stimulacije v začetku januarja...

Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.12.2007 22:41:51   
frrrr
sonček33 - navijam zate! naj se jutri vse dobro izteče! 

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.12.2007 7:49:00   
Amelia
O, dobro jutro čvekice, vse še spite kaj, jaz sem pa že v službici.

Arneja, meni še vsa hrana diši, edini nosečniški znak so malce boleče joškice, to je pa to, je še zelo zgodaj vse skupaj pri meni. V četrtek bom klicala Reša, da mi pove kdaj naj pridem na pregled.

Macka27 žal mi je, da vama tokrat ni uspelo, držim pesti za naslednjič!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.12.2007 8:05:32   
Sulfinija
Gold fish,zaprtost ni povzročila ketonal svečka.Glej slive namakaj tkole dolgo da se voda obarva.jaz ti svetujem da piješ topel donat ne mrzlega prej deluje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.12.2007 8:42:33   
arneja
Dobro jutro,

imam še 15 minut časa, potem se grem pa spet po kavah potepat - danes s prijateljico user posted image .

Sonček33 in Gloria, naj punkcija lepo mine, pridelek pa naj bo obilen user posted image .

Vijolica, lahko, ja, da si dobila tako hitro stopko, ker jim je tistega Citroida ali kaj že zmanjkalo. Njegova funkcija je, da upočasni rast največjega folikla, da ga manjši lahko dohitijo. Pismo, sem se jaz že naučila enih stvari tukaj gor user posted image .

Sayuri in Abra, hočemo lepe novičke od vaju danes slišati user posted image . Abra, koliko boste pa vi za vodo ta mesec dali, če jo ti ob vsakem lulanju odpiraš user posted image ? Si gledala tisto nadaljevanko včeraj o IVF-ju? Jaz sem ob tisti uri že spala user posted image .

Gold fish, jaz vem za zaprtost samo še to, da lanena semena zmešaš v jogurt pa prej jih moraš, se mi zdi, namočiti. Jaz pa nikoli nisem zaprta. No, že trkam, da me ne bo v naslednjem postopku slučajno doletelo user posted image . In če si imela takšne lepe sanje, je morala biti včerajšnja akcija zelo uspešna in veliko zarodkov čaka zdajle na mamico user posted image . Koliko je pa vajin sinko star, da že dvomi v Božička user posted image ? Je res šmorn, ker se v vrtcu pogovarjajo, potem pa še tvojega otroka zmedejo. Od moje prijateljice sinko je bil pa čisto ubogi, ker so vsi dobili od Miklavža kaj, on pa, ker niso verni, pač ne, in je potem revček mislil, da ni bil dovolj priden.

Ajetam, ti pa že v začetku januarja jovo na novo? Sem ti kar malo fouš, jaz bi tudi že kar zdaj user posted image .

Amelia, ti še vedno nimaš računalnika doma poštimanega pa te zato ni nič gor user posted image ? Bravo za boleče joškice user posted image .

Zdaj pa šibam. Uživajte, če ste doma, če ste pa v službi, pa naj vam dopoldne čim hitreje mine user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.12.2007 9:04:34   
Amelia
Hej Arneja, ja internet doma me še vedno zeza, včasih dela, včasih pa ne..

Drugač pa pravkar opažam svoj drugi nosečniški znak, sem se zjutraj naparfumirala in ponavadi svojega parfuma sploh ne voham, danes imam pa občutek, kot da sem se skopala v parfumu, ga ful močno voham in me ful moti, tako da od jutri naprej se po mojem ne bom več parfumirala...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.12.2007 9:07:28   
Anonimen
Vijolica in ajetam dobrodošli.user posted image

Abra, prosim, da počivaš in uživaš v prazničnem vzdušju. Vem pa da je s tabo in s tvojo pikico vse ok.user posted image

Mačka, zelo mi je hudo, da ti ni uspelo.user posted image

VSE OSTALE PA UŽIVAJTE V NOSEČNOSTI.

Pf, sporoči nam veselo novičko.

Ana_P, čestitke za srčka. Sta dva? Bravo punca.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.12.2007 9:22:10   
macka27
Jutro punce...evo jest spet na šihtu..user posted image in po jutranji kavici..

Kako ste? No jest sem se že malo potolažila, in hvala vam punce za lepe želje user posted image . Jest resnično upam da bo ferbruar moj mesec in da res zagledam te user posted image user posted image .

In ali vam je božiček že kaj prinesel? meni je moj predragi kupil uro , kaj sem zdej ponosna user posted image

Punce jest imam pa eno vprašanje in sprašujem v imenu kolegice ki je user posted image . Non stop ji je slabo in bruha. No danes zjutraj je pa med bruhanjem zasledila kri. Ali mogoče katera ve , od česa bi lahko to prišlo oz. če je nevarno. Ful je zaskrbljena, je pa v 3 mesecu user posted image . Res če ve katera kar koli please napišite da ji sporočim. Hvala hvala user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej grem pa mal delat, mal pospravit pisarno, pa smerekico postavit,..da bo lepo čez praznike..user posted image . Joj,upam da me danes šef mal prej izpusti iz službe, ker do 16 je še dolga...uf uf uf

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.12.2007 9:48:11   
*ajetam*
arneja nič jovo na novo. šele prvič....

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......