|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
8.12.2007 11:14:53   
pikovit
Kaj pa če je šla Arneja na kalamare pa je zato ni?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.12.2007 11:19:12   
Amelia
Abra nehaj nas strašit, držimo pestke za najboljše!

Arneja vidim da te vse prav nestrpno čakamo, da slišimo spet tvojo prigodo zRešem, mislimo nate in na čim več tvojih user posted image .
Drugač bova šla pa midva v Egipt v en all-inclusive hotel poležavat na plažo, nič ga ne bom okoli srala, sva bila pa že dvakrat tam in nisem imela nič driske. Mogoče bo pa mojim pikicam pasal sonček, pa morski zrak..Sva prav vprašala Reša če je oK in je seveda rekel da ja, čeprav kot ga poznamo bi po mojem rekel, da je OK tud če bi rekla, da grem na Kilimandžarouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.12.2007 11:19:47   
sayuri
KAj še zmeraj ni arneje? JAh nč....jst morm it spet spat user posted image . Je že 11 ura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.12.2007 11:24:44   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pija kako je tastar prenesel polite liste in tipkovnico?user posted image Ti kr poklič če se boste kaj menili.

Zjutraj je šel delat in ga še ni doma, tako da še ni porajtal. Je pa komentiral zjutraj pri kavici da nismo normalne! Pa kolk sem piva spila, da tud jaz nisem čist OK. No jaz sem bila na UZ, je foliklček v levem velik 13 mm, tako da v ponedeljek grem spet.
Ja hribovke dons zgleda odpade, gremo pa v bodoče, sam jaz samo do vikenda ker pol grem po otroke, 3-je bomo pa težko pr moji kondiciji v hrib lezel.
Punce tečem pucat, da me stari iz hlač ne strese ( bom kar kiklo gor dala)user posted image user posted image user posted image

Mami Arneja mislim nate, čakam info!!!
Sayuri dobiš!
Fajn bodite.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.12.2007 11:41:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Je pa komentiral zjutraj pri kavici da nismo normalne! Pa kolk sem piva spila, da tud jaz nisem čist OK. No jaz sem bila na UZ, je foliklček v levem velik 13 mm, tako da v ponedeljek grem spet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek bi pa že znalo bit zrelo za user posted image , a ne?

Abra, evo pa se je ustavilo.

Bogsigavedi iz kje je arneja. Ob sedmih sta že štartala proti PO.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   [Brisano sporočilo]
8.12.2007 11:50:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
8.12.2007 11:54:12   
dajamaja
Evo, vasmal pokukam iz službe ...

Abra, kolk pa maš dozo, da je že preveč - jaz sem imela 3/ dan. In ni panike da ti odstopim! Ne bomo dovolil, da ti ne rata! Drži se!!!
Pija kaj dela pivo - lepo rastejo, a ne?
Mogoče je pa šla Arneja na lignje. Javi se z dobrimi novicami!   
Pikovit je pa vidla kaj je zamudila, a ne da smo ga sračkale? Če se boste zmenle za odpravo v hribe grem kr z vami!
Daisy si nabavla nove zaloge? Jst mam vse prazno.
Sayuri, kako lahko spiš, ko se tule raja - bi lahko razširila preglednico dogodkov user posted image

eto tolk na hitr, moram naprej bolj donosno tipkat user posted image user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.12.2007 12:06:45   
arneja
Drage moje punce,

žal se nam ni oplodila nobena celica. Sem samo sedela tam in gledala Reša. Je bila tudi samo ena celica zrela, pa še ta se ni pravilno delila.

Hvala vam za vso spodbudo. Nočem nobenih objemčkov, nočem niti na seznam med objemčke, pač pa med borke v mesecu februarju. Takrat je Reš rekel, da lahko ponovno poskusiva. Do takrat bom pa prebrskala internet in čisto spremenila prehrano, pa bodo morda potem celice boljše.

Je Reš rekel, da so spermijčki super, in zdaj vidimo, da so problem moji jajčniki, ki ne delujejo prav veliko. Mi bo dozo Menopurja naslednjič povečal.

Je bil totalen šok, ostala sem brez besed, še vedno imam občutek, kot da sanjam, da se mi zares vse to sploh ne dogaja, solzic je bilo že veliko, še več jih bo, energije nimam niti drobca več, tako da grem samo še spat.

Ampak ostajam z vami. Jutri bo nov dan. In enkrat bo uspelo. Sem borka, le malo rabim, da zlezem nazaj na konja, ki me je tako grdo vrgel dol user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.12.2007 12:25:31   
blanč
Aneja pa ne nooooooooo. Tolk sem tiščala pesti skupaj. Pa saj bo februar z user posted image tukaj. Ja borke smo in enkrat bo tudi nam uspelo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.12.2007 13:05:21   
konina
arneja, žal mi je. Nič ne bom objemčkala, samo eno user posted image  za mesec februar ti pošiljam. si pa prava borka!

Lp, Nina

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.12.2007 13:14:50   
Abra
Draga moja Arneja,

ne bom ti objemčkov niti jokcev limala, ti pa nastavljam ramo, da se nanjo lahko zjočeš. Čeprav vem, da jih imaš okrog sebe dovolj, ki te do konca podpirajo. Zjoči se, razbijaj, kar ti paše. Stvari je treba iz sebe spravit.
Ne morem si predstavljat, kaj prestajaš. Na zadnjem et-ju sem prvič zares pomislila, da se to lahko zgodi.
Ti si prava borka, vedno ko pogledam tvoj podpis, se na to spomnim. Toliko energije si že vložila v ta postopek, naslednjič bo pa še Reš za pravo dozo hormonov poskrbel in bo zmagovalna kombinacija. Samo na to moraš mislit. Pa seveda, poiskali bomo nove recepte.

Sem že enkrat napisala, da smo tuki sami Feniksi, vedno in znova.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.12.2007 13:44:59   
dajamaja
Oh, sranje !!!!!!
Arneja me je pretreslo in ne najdem pametnih besed. Ko pridem domov ti pošljem vse kar sem nabrala na kup v zvezi s prehrano (mam na svojem PCju). Drži se ženska!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.12.2007 13:52:03   
Abra
_rebeca_ se mi zdi, da sem tko skulirana. Zatišje pred nevihto najbrž. Je pa krvavitev dejstvo in ja, vem, kako se je pri tebi super končalo. Sem šla zdaj prav brat našo staro temo, pa Maja je imela tudi nek izcedek. Razlika je v tem, da mene nč joški ne bolijo. Ma saj bo kmalu jasno. Tebi je pa vseeno predpisal na 8 ur progesteron, najbrž zato, ker je bil že plusek? Meni je pa rekel, da je že to kao preveč user posted image sem ga z zamrznjenlki tudi jaz imela na 8 ur in mi je že brez nosečnosti šlo na kozlanje. Glavo mal stran drži, pa bo user posted image

Dajamaja tudi tebi hvala. Mogoče si pa še premislim in si bom kar na svojo roko povečala dozo .. bom počakala, kaj bo dan prinesel user posted image zaenkrat je ok, čekiram pa na 15 minut ... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.12.2007 14:02:39   
Lotty
arneja
pa ne no ....user posted image user posted image
sem upala, da bova skupaj steli dneve.
Odpoci si in naberi novih moci za februarl.

Jaz sem bila danes na ET. Od 8 celic, so se 4 oplodile, user posted image user posted image so mi vstavili, za zamrznjencke pa se dobim domov.
CB bom delala 21.12.07

lp
Loty

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 964
8.12.2007 14:23:12   
masa74
arneja,zal mi je....tudi jaz grem v nov boj februarja ali marca.DRZI SE!

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.12.2007 14:29:11   
taraji
arneja - ne morem reči drugega kot :svinjarija. Da je narava res lahko tako kruta do nas.
Ampak.....

Zmaga za vsako ceno, zmaga, kljub vsemu nasilju, zmaga, pa naj bo pot še tako dolga in trda: brez zmage ni preživetja.Winston Leonard Spencer Churchil

La vita e bella

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 966
8.12.2007 14:36:04   
DaisyE
Ah, šit arneja! user posted image  Saj nimam kaj pametnega za rečt.
Tole pa res ni za nikamor.

Res je, kot so druge rekle, februar bo takoj tule,

konja bomo pa z motorjem zamenjali user posted image , kaj te bo živina dol metu!

Z Reškotom bosta našla zmagovalno kombinacijo, pa dajamaja ti bo vse od prehrane poslala, če pa ne bo dovolj, mam pa še jaz neki od Mišek13, ki je vedno mela slabe celice, al jih pa sploh ni mela,potem ji je pa s spremembo prehrane uspelo pridela 21 celic. No dajamaja ma verjetno še več materiala.

Drži se!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 967
8.12.2007 14:37:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Lotty

Jaz sem bila danes na ET. Od 8 celic, so se 4 oplodile, user posted image user posted image so mi vstavili, za zamrznjencke pa se dobim domov.
CB bom delala 21.12.07

Lotty tebi pa čestitke. Bomo navijali.

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 968
8.12.2007 16:11:07   
Amelia
Arneja, jaz sploh ne dvomim, da ti bo slej al prej uspelo, ampak saj veš, da ti dajo prvič minimalno dozo, ker se bojijo hiperstimulacije, februarja je pa nov boj, boš videla da bo boljš, jaz sem imela prvič 6 celic, od tega tud samo 3 zrele, ki se po IVf niso hotele oploditi, sedaj po ICSi so pa se!!! Sploh pa vidim, da si ful močna punca, tako da me sploh ne skrbi zate. Se beremo...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 969
8.12.2007 16:21:06   
kajsica
Arneja, takega razpleta pa nobena ni pričakovala. Po tvojih postih in zsa vidim, da si pozitivka in zelo močna oseba, ki marsikaj sprejme z humorjem in nasmehom na obrazu  in na bo tako tudi tokrat.

Pa pogumno v nove boje v februarju. Ti bo pa dozo močno povečal in bo rezultat.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 970
8.12.2007 16:39:21   
Pija76
Arneja zmrazilo me je! Dej jaz imam tud nekaj od te prehrane, je od Mišek 13, če ne dobiš mi samo javi na zs pa ti pretipkam vse, ker imam samo na papirju!

Lotty lepo ju čuvaj!!

Vidim da je danes čist čudn dan tukaj gor, tale novica nas je zgleda šokirala vse, al pa tolk pucamo!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 971
8.12.2007 17:01:16   
sayuri

user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 10.12.
Ana_P - TEST
tassi1 - TEST
meeryana - TEST
konina -TEST
pija76 - UZ

Torek, 11.12.
user posted image sayuri - UZ
Mišolina - UZ

Sreda, 12.12.

Četrtek, 13.12.

Petek, 14.11.
Abra - TEST

Sobota, 15.12.
Nedelja, 9.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
meeryana greje user posted image  - TEST 10.12.
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Abra greje user posted image user posted image  - TEST 14.12.
mami26 grejeuser posted image user posted image  - TEST 17.12.
konina greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image
user posted image Sulfinija (LJ)user posted image
user posted image T1979 (PO)user posted image
user posted image SAFIRA (MB)user posted image
user posted image citrončica (LJ)user posted image
user posted image maša74user posted image
user posted image barbarela77 (MB)user posted image
user posted image tobika (LJ)user posted image
user posted image Linda25user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija, ET 1.12.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • babylove (IVF;Francija), punkcija 7.12.
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur
  • meeryana (30let),(1.IVF;MB,dr.Reljić) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, Menopur in Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. v boj
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image

user posted image
  • user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled 12.12.
    user posted image STORMY (31let)(LJ) pregled 14.12.
    user posted image KIND LADY (Praga) pregled ???
    Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Pija76)
  • Neposredna povezava do sporočila: 972
    8.12.2007 17:03:23   
    sayuri
    arneja, ni fer! Ok, nobenih objemčkov in podobnega-kakor želiš. Vem, da si močna punca in da boš šla z dvignjeno glavo naprej.

Lotty čestitke za dva user posted image user posted image . Lepo ju grej, dnevi se bodo pa hitro odvrteli do 21.12.

Jst sem pa spet 4 ure spala user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 973
    8.12.2007 17:32:51   
    Linda25
    Arneja,

zelo mi je hudo zate, te pa zelo dobro razumem. Meni se je isto zgodilo. Če je s partnerjevim semenom vse ok, je lahko problem kot pri meni. / zrelih celic, oplodila se ni nobena. Tam ti nič ne povedo. Laborantka je moji sestri zaupala v čem je problem.

Držim pesti. Verjetno bova v naslednjem boju zopet skupaj.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 974
    8.12.2007 17:34:16   
    DaisyE
    Eh ja Pija, včasih pride tak dan. Da bi se kar usedu in malo user posted image .

Al pa da bi vse skupaj nekam poslal in reku, ne grem se več. user posted image

Pride, ampak potem tud gre. Če ne, ga pa steramo user posted image .

Jaz se psihično pripravljam na peko keksov user posted image . Čeprav ne vem, komu na čast. user posted image  Sem kupila tisto edicijo Lise in je prav fajn. Sva pa bla v Mercatorju v šiški in sem skor user posted image . To ni normalno! Jaz ne maram take gužve!

Pa elevit sem kupila. Kar bo, pa bo.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.