|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.12.2007 23:40:09   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

pa ne no...........grem pa še jaz! Hribi torej odpadejo al kaj?

Ni panike, Pija, hribi bojo zihr. Se bomo že nekak uskladile. No pa pejva še midve. Ni neumna ideja. Si moram ob 6h suprefact zdozirat pa mam nek plemenit namen potem ne it nazaj spat, da bom lahko ful dan izkoristla. Ja valjda user posted image !

Nočko.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.12.2007 23:40:18   
Pija76

A maš kako idejo?user posted image
[/quote]

Ja veš da, pejmo jutr v hrib! Valda je ena uštarija za 4 pive nekje na poti! Ti spravi Mlinčko jaz pa pokličem Pikovit! Pa se jutri dop. zmenimo magar na zs. Kaj misliš, bi šlo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.12.2007 23:41:59   
DaisyE
Mlinčke po moje ne bom premaknila, ampak upanje umre zadnje. piši pikovit, jutri pa zs. Okrog dveh mam čas. Se beremo.

Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.12.2007 23:43:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

pa ne no...........grem pa še jaz! Hribi torej odpadejo al kaj?

Ni panike, Pija, hribi bojo zihr. Se bomo že nekak uskladile. No pa pejva še midve. Ni neumna ideja. Si moram ob 6h suprefact zdozirat pa mam nek plemenit namen potem ne it nazaj spat, da bom lahko ful dan izkoristla. Ja valjda user posted image !

Nočko.

Se je že sama premaknila. user posted image user posted image user posted image

Mam še pred drugo čas. user posted image user posted image user posted image

Zdrav duh v zdravem telesu!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.12.2007 23:44:45   
DaisyE
Rašica rula!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.12.2007 23:45:48   
mlinčka
Ne, ne, bejbe, jutri ne morem. Sem mislila tko na splošno, da bomo zihr to speljale, sam jutri pa res ne gre. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.12.2007 23:46:43   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Rašica rula!!!!

Hribarice rulajo!!! user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.12.2007 23:47:53   
DaisyE
Zdaj je pa res skrajni čas, da gremo spat.user posted image

Lahko noč.

Zares.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.12.2007 0:15:02   
masa74
glej to...kaka fajn zurka je bla tleuser posted image ko pa jaz pridem pa NIKJER NOBENEuser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.12.2007 0:18:20   
masa74
o na rasici pa ze doooolgo nisem bla,pa mam sam par km. do tja...

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.12.2007 0:22:13   
masa74
ja nic gremuser posted image potlej pa panckatuser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.12.2007 6:42:42   
arneja
Pija, si mi na tako poseben način (beseda pod besedo user posted image ) srečo zaželela, da mora držati user posted image . Sem se pa jaz včeraj tudi tako zelo nasmejala, kot že dolgo ne.

Abra, upam, da si kaj spala, če si celo noč pestke zame držala user posted image . Hvala.

Uf, zdajle imam pa kar drisko, ker me je tako strah, da gospod R. ne pokliče user posted image . Jao, moji živčki user posted image . Se pa umirjam na takšen način, da računam, čez koliko ur bom že nosečkica - čez tri user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 937
8.12.2007 7:19:00   
DaisyE
Arneja user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse bo ok.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.12.2007 7:24:24   
Anonimen
Arneja user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
8.12.2007 8:35:52   
Abra
Arneja še pol urce user posted image pa boš user posted image
Jaz lahko kar med spanjem pesti stiskam, sem že tko natrenirana.

Meni se je pa dan bolj slabo začel. Sem se včeri veselila, da sem dalj prišla kot prvič, pa se je hudič že zjutraj prikazal. Zaenkrat še zelo malo, je pa do definitivno krvavitev. Evo razlog, da me niso nč joške bolele. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.12.2007 8:41:40   
tassi1
a je katera bila user posted image ,pa ji ni na 11 dan CB nič pokazal?
sem tako user posted image user posted image user posted image ,sam user posted image  še ni ,niti izcedka...

sem čist iz sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

abra-ne daj se ji -pošiljam user posted image -bojuj se naprej!!!
arneja-pa si srečkauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.12.2007 8:56:37   
sayuri
Babe, ve niste normalne user posted image user posted image user posted image  Me je skor glava začela bolet, kolk ste ga včeraj srale user posted image user posted image user posted image  AMpake ker sem babji firbec, sem mogla vsak post prečekirat user posted image user posted image user posted image . Dobre ste, lepo je videti toliko veselja na kupu user posted image

arneja tebi sem hotla zaželet srečno danes na ETju user posted image , pa si zdajle verjetno že na mizi ali pa že iz nje user posted image
Abra, si ti zihr, da vidiš izcedek - glede na včerajšnjo zabavo s pirom... Upam, da je tole le lažni alarm.
Amelia uuuuu, tole si pa res zaprla usta Rešu. Bravo bravo bravouser posted image user posted image user posted image

No, jst sem zdajle ok.user posted image Spala sem 15 ur user posted image . Včeraj sem šla spat ob petih popoldne, ko je mož prišel, pa že prej sem nekaj na pol dremala na kavču.user posted image Še dobro, da imam tako pridnega otroka, ki se zna sam igrat user posted image  NAspala sem se in polovila vse za nazaj. Sam itak vem, da bo danes popoldne spet isto. TAm okrog 11h se začne tale user posted image  in pa slabost user posted image . Za razliko od kajsice (še) ne bruham in moram imet skoz poln želodec, drugače je slabost še večja user posted image  SAj nič ne jamram in ponižno prenašam tole, ker vem, da je slabost dober pokazatelj user posted image .

Naredite si lepo soboto kljub mračnemu dežju user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.12.2007 9:07:13   
Abra
tassi pojma nimam. še tri dni počaki, mogoče pa takrat bo user posted image user posted image user posted image

Sayuri jaz nisem včeri nč pira pila, nimam od česa imet mačka user posted image tisto pa na žalost ni izcedek, je kar flek na vložku user posted image bom vidla, kako se bo čez dan razvijalo, mogoče si bom dozo prometriuma povečala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 943
8.12.2007 9:29:13   
DaisyE
Abra, jaz ne bom popolnoma nič rekla, ker nočem sprejet možnosti, da bi bila to user posted image . Povečaj prometrium, pol ti ga bo pa dajamaja dala, če ne bo do torka zdržal.

Tassi, kolk testov si pa že pokurila? Kaj pa vem, se strinjam z Abro.

Koliko časa bo rabila arneja do doma? Zdaj pa že greje svoje malčke. Kje sploh je doma?

Sayuri, jaz bi tud čisto tiho prenašala vse nevšečnosti... Samo, da je. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.12.2007 9:31:14 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.12.2007 9:40:22   
taraji
Abra - daj zapodi tega user posted image nekam - naj gre s puncami na Rožnik in naj tam ostane - punce pa pol lepo na per Prometrium imam pa tudi jaz in sem iz Lj, tako da če boš rabila sploh ni panike
Tassi - dokler ni user posted image je še vedno upanje in jaz močno upam, da ti test končno pokaže +

No, Arneja, kaoko se počutiš v vlogi mamice?

La vita e bella

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.12.2007 10:50:17   
sayuri
No, arneja, kje si zdej?user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.12.2007 11:05:05   
Abra
Punce, jaz sem kar Reša klicala. Pravi, da nima smisla, da si še prometrium povečujem, ker ga je že tolko navrh glave dovolj, zarodek je važen. Pa naj tudi z asprinom nadaljujem, ker naredi veliko dobrega. In naj bom mirna in čakam. Pa da itak ne mormo nč videt. In da vemo, kako je malo možnosti ... zdaj pa naj bom mirna
Krvaitev se je zaenkrat ustavla, občutek pa ni najboljš

M.L.B.K. hvala ti user posted image očitno ga imam še dovolj. Sem jih zdej še enkrat preštela in jih imam pri tej dozi do srede zjutraj. Če ne bo user posted image grem v torek ponj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.12.2007 11:08:08   
pikovit
Dan
Kako kaj dekleta?Ste imele včeraj zelo lepo debato in predvsem dolgouser posted image .Halooo bejbe naklofale ste skor 10 strani.Se vam je čist sfuzlaluser posted image .Vas je bilo pa zelo lepo brati.Sem se za dobro jutro že fajn nasmejala.
Pija kako je tastar prenesel polite liste in tipkovnico?user posted image Ti kr poklič če se boste kaj menili.
Mlinčka a se boš danes pustila malo razvajat?Včeraj sem ga žurala v Hrastniku.Smo dobro pili in jedli.Smo jedli ribe-soma.Mljask.Grem pa naslednji vikend žurat.Se lahko kaj zmenimo.user posted image
Abra kako kaj tvoji otroco?A so neprespani?user posted image
Dajčimajči jst tolk vedno vesela ko se nam oglasišuser posted image .
Dejzi a ti bi šla na Rašico?Sam ti povem da je Rašica huje kot Rožnik.Si kr ornk zadihan.Če pa misliš nosit še kakšen pirček s sabo,bo pa težkauser posted image .
Jst bi šla tudi z vami.Plizzzz???Samo danes ne morem.Kuham kosilo za svoje starše(tortilije,koruzna juha,solata),za sladico pa kakvove rezine.Zvečer pa sestrična pride na obisk.
A ste že kaj šopingirale za božička?Jst mam že skoraj vse.

Imejte se vse ful lepo.Se beremo kasneje

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.12.2007 11:10:26   
Abra
Zdaj me pa tut Arneja že skrbi. Je rekla, da bosta šla takoj domov in da bo kmalu poročala. Se mi zdi, da je ona tut iz LJ.

Mogoče pa nam spet roman piše in to bolj dolgo traja user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.12.2007 11:14:09   
pikovit
Arneja kako je?
Abra to ni nič.Boš videla da je to dobr znak.
Tassi dokler ni M ni nič.
Sayuri ti boga ti.Ampak za naše user posted image  vse.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.