Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:40:09
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 pa ne no...........grem pa še jaz! Hribi torej odpadejo al kaj? Ni panike, Pija, hribi bojo zihr. Se bomo že nekak uskladile. No pa pejva še midve. Ni neumna ideja. Si moram ob 6h suprefact zdozirat pa mam nek plemenit namen potem ne it nazaj spat, da bom lahko ful dan izkoristla. Ja valjda ! Nočko.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:40:18
|
|
|
|
Pija76
|
A maš kako idejo? [/quote] Ja veš da, pejmo jutr v hrib! Valda je ena uštarija za 4 pive nekje na poti! Ti spravi Mlinčko jaz pa pokličem Pikovit! Pa se jutri dop. zmenimo magar na zs. Kaj misliš, bi šlo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:41:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Mlinčke po moje ne bom premaknila, ampak upanje umre zadnje. piši pikovit, jutri pa zs. Okrog dveh mam čas. Se beremo. Lahko noč.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:43:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 pa ne no...........grem pa še jaz! Hribi torej odpadejo al kaj? Ni panike, Pija, hribi bojo zihr. Se bomo že nekak uskladile. No pa pejva še midve. Ni neumna ideja. Si moram ob 6h suprefact zdozirat pa mam nek plemenit namen potem ne it nazaj spat, da bom lahko ful dan izkoristla. Ja valjda ! Nočko. Se je že sama premaknila. Mam še pred drugo čas. Zdrav duh v zdravem telesu!!!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:44:45
|
|
|
|
DaisyE
|
Rašica rula!!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:45:48
|
|
|
|
mlinčka
|
Ne, ne, bejbe, jutri ne morem. Sem mislila tko na splošno, da bomo zihr to speljale, sam jutri pa res ne gre.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:46:43
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Rašica rula!!!! Hribarice rulajo!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:47:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj je pa res skrajni čas, da gremo spat. Lahko noč. Zares.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 0:15:02
|
|
|
|
masa74
|
glej to...kaka fajn zurka je bla tle ko pa jaz pridem pa NIKJER NOBENE
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 0:18:20
|
|
|
|
masa74
|
o na rasici pa ze doooolgo nisem bla,pa mam sam par km. do tja...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 0:22:13
|
|
|
|
masa74
|
ja nic grem potlej pa panckat
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 6:42:42
|
|
|
|
arneja
|
Pija, si mi na tako poseben način (beseda pod besedo ) srečo zaželela, da mora držati . Sem se pa jaz včeraj tudi tako zelo nasmejala, kot že dolgo ne. Abra, upam, da si kaj spala, če si celo noč pestke zame držala . Hvala. Uf, zdajle imam pa kar drisko, ker me je tako strah, da gospod R. ne pokliče . Jao, moji živčki . Se pa umirjam na takšen način, da računam, čez koliko ur bom že nosečkica - čez tri .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 7:19:00
|
|
|
|
DaisyE
|
Arneja Vse bo ok.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 7:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Arneja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 8:35:52
|
|
|
|
Abra
|
Arneja še pol urce pa boš Jaz lahko kar med spanjem pesti stiskam, sem že tko natrenirana. Meni se je pa dan bolj slabo začel. Sem se včeri veselila, da sem dalj prišla kot prvič, pa se je hudič že zjutraj prikazal. Zaenkrat še zelo malo, je pa do definitivno krvavitev. Evo razlog, da me niso nč joške bolele.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 8:41:40
|
|
|
|
tassi1
|
a je katera bila ,pa ji ni na 11 dan CB nič pokazal? sem tako ,sam še ni ,niti izcedka... sem čist iz sebe abra-ne daj se ji -pošiljam -bojuj se naprej!!! arneja-pa si srečka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 8:56:37
|
|
|
|
sayuri
|
Babe, ve niste normalne Me je skor glava začela bolet, kolk ste ga včeraj srale AMpake ker sem babji firbec, sem mogla vsak post prečekirat . Dobre ste, lepo je videti toliko veselja na kupu arneja tebi sem hotla zaželet srečno danes na ETju , pa si zdajle verjetno že na mizi ali pa že iz nje Abra, si ti zihr, da vidiš izcedek - glede na včerajšnjo zabavo s pirom... Upam, da je tole le lažni alarm. Amelia uuuuu, tole si pa res zaprla usta Rešu. Bravo bravo bravo No, jst sem zdajle ok. Spala sem 15 ur . Včeraj sem šla spat ob petih popoldne, ko je mož prišel, pa že prej sem nekaj na pol dremala na kavču. Še dobro, da imam tako pridnega otroka, ki se zna sam igrat NAspala sem se in polovila vse za nazaj. Sam itak vem, da bo danes popoldne spet isto. TAm okrog 11h se začne tale in pa slabost . Za razliko od kajsice (še) ne bruham in moram imet skoz poln želodec, drugače je slabost še večja SAj nič ne jamram in ponižno prenašam tole, ker vem, da je slabost dober pokazatelj . Naredite si lepo soboto kljub mračnemu dežju
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 9:07:13
|
|
|
|
Abra
|
tassi pojma nimam. še tri dni počaki, mogoče pa takrat bo Sayuri jaz nisem včeri nč pira pila, nimam od česa imet mačka tisto pa na žalost ni izcedek, je kar flek na vložku bom vidla, kako se bo čez dan razvijalo, mogoče si bom dozo prometriuma povečala
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 9:29:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Abra, jaz ne bom popolnoma nič rekla, ker nočem sprejet možnosti, da bi bila to . Povečaj prometrium, pol ti ga bo pa dajamaja dala, če ne bo do torka zdržal. Tassi, kolk testov si pa že pokurila? Kaj pa vem, se strinjam z Abro. Koliko časa bo rabila arneja do doma? Zdaj pa že greje svoje malčke. Kje sploh je doma? Sayuri, jaz bi tud čisto tiho prenašala vse nevšečnosti... Samo, da je.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.12.2007 9:31:14 >
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 9:40:22
|
|
|
|
taraji
|
Abra - daj zapodi tega nekam - naj gre s puncami na Rožnik in naj tam ostane - punce pa pol lepo na per Prometrium imam pa tudi jaz in sem iz Lj, tako da če boš rabila sploh ni panike Tassi - dokler ni je še vedno upanje in jaz močno upam, da ti test končno pokaže + No, Arneja, kaoko se počutiš v vlogi mamice?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 10:50:17
|
|
|
|
sayuri
|
No, arneja, kje si zdej?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 11:05:05
|
|
|
|
Abra
|
Punce, jaz sem kar Reša klicala. Pravi, da nima smisla, da si še prometrium povečujem, ker ga je že tolko navrh glave dovolj, zarodek je važen. Pa naj tudi z asprinom nadaljujem, ker naredi veliko dobrega. In naj bom mirna in čakam. Pa da itak ne mormo nč videt. In da vemo, kako je malo možnosti ... zdaj pa naj bom mirna Krvaitev se je zaenkrat ustavla, občutek pa ni najboljš M.L.B.K. hvala ti očitno ga imam še dovolj. Sem jih zdej še enkrat preštela in jih imam pri tej dozi do srede zjutraj. Če ne bo grem v torek ponj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 11:08:08
|
|
|
|
pikovit
|
Dan Kako kaj dekleta?Ste imele včeraj zelo lepo debato in predvsem dolgo .Halooo bejbe naklofale ste skor 10 strani.Se vam je čist sfuzlal .Vas je bilo pa zelo lepo brati.Sem se za dobro jutro že fajn nasmejala. Pija kako je tastar prenesel polite liste in tipkovnico? Ti kr poklič če se boste kaj menili. Mlinčka a se boš danes pustila malo razvajat?Včeraj sem ga žurala v Hrastniku.Smo dobro pili in jedli.Smo jedli ribe-soma.Mljask.Grem pa naslednji vikend žurat.Se lahko kaj zmenimo. Abra kako kaj tvoji otroco?A so neprespani? Dajčimajči jst tolk vedno vesela ko se nam oglasiš . Dejzi a ti bi šla na Rašico?Sam ti povem da je Rašica huje kot Rožnik.Si kr ornk zadihan.Če pa misliš nosit še kakšen pirček s sabo,bo pa težka . Jst bi šla tudi z vami.Plizzzz???Samo danes ne morem.Kuham kosilo za svoje starše(tortilije,koruzna juha,solata),za sladico pa kakvove rezine.Zvečer pa sestrična pride na obisk. A ste že kaj šopingirale za božička?Jst mam že skoraj vse. Imejte se vse ful lepo.Se beremo kasneje
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 11:10:26
|
|
|
|
Abra
|
Zdaj me pa tut Arneja že skrbi. Je rekla, da bosta šla takoj domov in da bo kmalu poročala. Se mi zdi, da je ona tut iz LJ. Mogoče pa nam spet roman piše in to bolj dolgo traja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 11:14:09
|
|
|
|
pikovit
|
Arneja kako je? Abra to ni nič.Boš videla da je to dobr znak. Tassi dokler ni M ni nič. Sayuri ti boga ti.Ampak za naše vse.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.