Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 17:43:08
|
|
|
|
Pija76
|
DaisyE pa res je neki čudn dan tle gor! No ti se kar spravi pečt kekse, jaz full rada pečem, jem pa ponavadi sploh ne, sam mal probam! Ampak dons zjutraj sem pa mogla en paškot dat u usta preden sem šla v avto . Elevit je za kaj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 17:54:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Elevit je za kaj? Za nosečnice in doječe matere piše gor. Karmen nama ga je z mlinčko predlagala. Je rekla, da naj naš kar to je, ker ima vse pomembne vitamine not. Pa da meni tud ne bo škodilo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 18:00:52
|
|
|
|
Abra
|
Je pa res ena tuga danes. Če bi se ta dan dalo kar zbrisat, kajne. Jaz sem spet polna upanja, čeprav ne deluje najbolj obetajoče. Res nimam kaj druzga, kot čakat. Kar bo bo. Se jutri spet kaj beremo. Naj bo lepa vsaj nedelja.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 18:08:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem spet polna upanja, Tako se govori. Jaz grem pa zdaj nad kekse, zvečer vam bom pa ob pirčku kerga ponudila, če se bodo posrečili. Eni so taki s čokoladnim likerjem.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 18:15:03
|
|
|
|
Pija76
|
Abra izjava o upanju je najboljša tvoja danes!!! Sam pozitivno! Ja dop si prav ugotovila, pivo dela čudeže. Pa če bi imela jaz prehodne tele tube bi že imela svoje 4 sanjske otročke!!! DaisyE ajde štartaj pa da bomo mele pol še me kaj od tega, liker praviš kaj...bojo še kateri drugi, ker dons sem antiholik! A to imaš božično Liso, ker a veš da sem jih iz predala prvlekla in grem zdaj mal slikce gledat! No jaz pa spet furam svojo zdravo prehrano, toast pa gor majoneza, pa paradižnik, mljask, sam moram pazit da mi dons pa majoneza na tipkovnico ne pade
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Arneja, oprosti, mi ni uspel prenos slikice. Evo še enkrat Si zvezda, ki svetiš noč in dan, si prijatelj, ki ga rabimo vsaki dan!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No včeraj zvečer ste ga tolk srale, pa tolk piva pile, da sem si ga še jst zdle mogla odpret medtem ko sem vas brala. Pa moram povedat, da ga en mal že čutim. Lotty, lepo čuvaj pikici dve. Abra, ti samo počivaj, tko kot Sayuri pa bo. No ker je res čuden dan in ni nikjer nobene, vsa bom vseeno vprašala za mnenje. Ker je moj neuspeli IVF splaval po vodi, sem takrat imela menstruacijo dolgih osem dni. Ali se zaradi tega novi ciklus in ovulacija podaljša (cca 14 dni od prvega dne) ali bo ostala tako kot sem imela doslej ciklus, na 27 dni? A sem vam smiselno napisala? Namreč po vseh pravilih bi mogla dobiti če pet dni in moj desni jajčnik tako boli, da komaj hodim. Sedaj se malo umirja ampak ni čist tapravi.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:26:45
|
|
|
|
DaisyE
|
Dakec dolžina ciklusa naj ne bi bila odvisna od dolžine menstruacije. Zamudila ti bo, če bo ovulacija bolj pozna. Ker 12 do 16 dni po ovulaciji vedno pride do menstruacije. Jaz mam eno testo že v hladilniku, eni keksi se pečejo, zdaj grem pa še tazadnje narest. Samo da ratajo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam da ti uspejo keksi. Boš dala za probat?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:44:09
|
|
|
|
gold fish
|
Punce, pa saj to ni res... dva dni nisem tu gor pa napišete cele romane... Vsem novim nosečkam .. lepo nosečnost in zdrave otročke... Vsem, ki vam ni uspelo Konina - zate še vedno stiskam pesti, da se izteče tako kot treba... Sayuri in Citrončica - veza moje vprašanje....sem dobila sms in je vse OK.... Kaj več na zs... Pri meni danes pade prva špika Menopurja, Suprefact pa mi res povzroča same glavobole.... Sicer pa sem zadnje dneve v neki gužvi, v četrtek po službi zabava v Lj, nato vožnja nazaj v MB ob 1 zjutraj, ob 5 pa spet štart - smer Lj na UZ. Sem bila kot kaki zombi..., danes sem spala kar do 10..., da sem vsaj malo prišla k sebi. Včeraj sta bili na prvem UZ po ET dve novi nosečki, mislim, da kar obe z dvema (ena ziher)... smo vse v čakalnici tako veselo gledale.... Sayuri, veš, da tudi meni na papirjih - tam ko je list za obračun str. piše Puregon .... (jaz imam Menopur). Pa sem pol še eno punco vprašala in ima ona tudi .... Ne vem kaj to pomeni, mogoče drugič vprašam...ko bom bolj pri sebi kot včeraj.... Drugače pa imam naslednji (2) UZ 17.12. ..., pol se pa začne zares... Sedaj pa grem na eno pivo... Linda25 - ne vem, če je katera napisala - za preboj debelih ovojev delajo la-hatching, več bo sigurno vedela Goya (mislim, da nisem kaj zabluzila.. ) ICSI se uporablja predvsem v primerih moške neplodnosti .... ne pa za preboj debelih ovojev...čeprav če potisnejo spermij v celično jedro mehanično ...je tudi neke vrste preboj ovoja .... Spet cel roman..... Se beremo kasneje...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:53:03
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jaz mam eno testo že v hladilniku, eni keksi se pečejo, zdaj grem pa še tazadnje narest. Samo da ratajo. Pa ti si to na ornk zastavla! Bravo dečva! No jaz imam pa dons zelenjavni sok od FRuctala za pijačko zraven.......brrrrr to ne bo dobr!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Gold fish, lepo se špikaj, pivce pij, in se nam pridruži kot AA.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 19:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pija76, kaj pa je danes s pivom? Ti ga je zmanjkalo al tvoj ne dovoli?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:10:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Pija edini keksi brez alkohola se niso posrečili. Taki ploščati so postali. Zgleda premalo moke. Mi ga vaga serje. Če hočeš keks, boš mogla prekinit z abstinenco. Mene tud zanima, če je tvoj kaj reku zarad papirjev.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:21:06
|
|
|
|
konina
|
No, da se malo javim. Moja se je, mislim, tokrat zares poslovila, ali pa se še poslavlja. Moja krvavitev je močna, spremljajo jo pravi M krči in ni več dvoma. Bom pa počakala na ponedeljek, saj sem vse to že kar nekajkrat ta teden rekla, pa je potem hormon še kar zrasel. Imam pa ga ravno toliko, da mi dela rahle težave. Mi je malo slabo, hrana mi ne diši, pa zaspana sem. Uf, sem žalostna. Novi trepetalki želim vso srečo in na koncu en velik lep +. Abra, dvome vrži v koš in upaj, upaj močno. Vidiš, da krvavitev ne pomeni nujno konca. Jaz še vedno držim pesti in verjamem v plus pri vaju. Slabih novic imamo za december dovolj! Arneja, upam, da sta se po prvem šoku že uspela pobrati in le pozitivno razmišljaj za naprej. Naslednje leto bo naše leto! Včeraj ste ga pa kar spile! Ja, veseli december se je začel. Le tako veselo naprej! Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:23:18
|
|
|
|
pikovit
|
Čer, Arneja mi je žal.Februar bo tu kot bi mignil.Reško bo povečal dozo,pravilna prehrana,pozitivno razmišljanje in bomo v začetku leta spet skupaj na našem čveku.Bomo same fejst babnce. Ko že ravno o fejst babnicah.Vidim da pečete piškote.Kako vam gre.Jst sem danes delala pečene banane zavitev tortiliji in kakavovo pecivo.Bom pa mogoče tudi jaz kakšne piškote spekla.Bom pobrskala po mojih receptih,da vidim če najdm kakšnega fejst.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Konina, upajmo na zmago! Držim pesti za ponedeljek, da bo vse vredu. Drzgač pa moje punce, jst sem sama doma, moj je šel na zaključek, tko da kr čakam pred lap topom in čekiram če je kaj novega, če nas je že kaj več na RR-u...........
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:39:24
|
|
|
|
konina
|
dakec, hvala. vendar jaz nimam več upanja. Bi moralo biti ne vem kakšno čudo, da bi preživelo to krvavitev. Brez vas bi se mi pa verjetno res že malo zmešalo, ker ste pa take pozitivne, polne veselja in upanja in tako pridno držite pesti, potem pa kar nekje najdem moč in odženem žalost. Sedaj vsaj vem, da še vedno lahko zanosim. In da nekoč bomo tudi mi imeli še eno . Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:42:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Vidim da pečete piškote.Kako vam gre. Slabo. Moji krhki piškoti so tako krhki, da se zlomijo že, če jih pogledaš. V čokolado jih sploh ni šlo namakat. Ta alkoholni pa zaenkrat kar nekaj obetajo. Moram počakat, da se še malo ohladijo. Rogljički so pa še v hladilniku. No ampak tisti so tud alkoholni. Nč, najboljš, da si en pir privoščim. To mi gre vsaj dobro od rok.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:44:57
|
|
|
|
gold fish
|
..sem prej pozabila napisati... je bil včeraj na UZ dr. Vogler in ko me je vprašal, če je že bila M, pa pravim, da ja, da je že 8 dan pa se še kar malo kaže... on pa pravi, da je to dober znak.... Kaj bi naj to pomenilo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:45:47
|
|
|
|
DaisyE
|
o, konina, dober večer. Dons sem tako mislila nate. Sem upala, da se bo vsaj ena zgodba dobro končala... Tole ti je pa moglo pobrat enih živcev. Saj bi vam ponudila kak keks, ampak možno, da so smrtonosni. Bom najprej na sebi testirala...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:45:50
|
|
|
|
konina
|
Pridne ste punce. Kar pečete. mene ni še nič tole decembrsko vzdušje zagrabilo. Pa bo en dva tri božič tukaj, potem pa že novo leto. Še o darilih nisem nič kaj veliko razmišljala. Nič, bom še jaz eno pivo, morda bom potem bolj poskočna. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Konina, , zato pa smo tukaj a ne. Same pozitivke kljub nenehnim razočaranjem. Če bi prej vedela, kako fajne punce ste tukaj, bi se vam že prej priključila.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.12.2007 20:49:55
|
|
|
|
Stormy
|
Arneja.....zelo zelo hudo mi je zate, ampak februar bo res kmalu tu, doza večja in posledično tudi reakcija. Drži se!! Sayuri, ko boš naslednjič popravljala seznam, lahko dodaš za ta teden.....Kajsica ima 12.12. prvi UZ, jaz pa 14.12. Hvala. Lahko noč vsem pa srečno!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.