Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:09:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 že od strani 29 nabijamo, A že od 29!? Pa to ni normalno!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:10:33
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Baje otročki od piva niso zgubani! pa še ena na našo struno. Abra ne špilaj norca! Ena kolegica je rekla da njena hčerkica ( cukr) ni bla zgubana ker je ona v nosečnostim tolk pira spila. Pa količine so bile res kar hude, sama nisem sledila!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:15:15
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 DaisyE na Rožnik se gre s trenirko in špangicami pomoje! Nimam špangic. Mam pa palce in ruzak. Pa dnar za pir.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:16:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Baje otročki od piva niso zgubani! pa še ena na našo struno. Abra ne špilaj norca! Ena kolegica je rekla da njena hčerkica ( cukr) ni bla zgubana ker je ona v nosečnostim tolk pira spila. Pa količine so bile res kar hude, sama nisem sledila! Ampak, pija, tele so po moje tud bolj nepreverjene. Čeprav meni čisto paše pir pit.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:17:49
|
|
|
|
Abra
|
Jaz tut fuzbala ne gledam, moj pa sploh ne zgleda, da sem še daleč od pira. Do poletja imam tko druge plane, pol pa ga bo treba začet pit. Bo poletje in bo najbrž kar pasalo. Joške ga bojo pa hotle, ane? moram z joški končat Se mi že malo v glavi vrti, le od česa?? bom zato kar zaključla za danes. Prav fino je blo, sem cele tri ure pozabla čekirat persil belo bom zjutraj še malo pogledala nadaljevanje uživajte še naprej in brez mačka jutri Pija, dobro opravi jutri
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:19:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Prav fino je blo, sem cele tri ure pozabla čekirat persil belo Evo, vsaka stvar je za nekaj dobra! Lahko noč, pa pazi svoje malčke.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:20:38
|
|
|
|
mlinčka
|
Ti, češpla, a ti mene načrtno ignoriraš al sam ne dohajaš ?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:22:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ti, češpla, a ti mene načrtno ignoriraš al sam ne dohajaš ? Pa saj sem rekla, da mam palce!!!! glupogledajočismajli
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:23:43
|
|
|
|
DaisyE
|
...in potem vse tiho je bilo...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:25:29
|
|
|
|
Pija76
|
Abra počakaj ti do poletja s pivom pol pa štart, baje je dobr tud za mleko pri dojenju, tud to smo preverili No Mlinčka in Dejzi kaj gremo na Rožnik jutr? Mam jaz tud kak rucak pa evrčk se bo tud za pivo našel! Pa Pikovit mormo zraven povabit, zarad hribov!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:25:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Jutri? Pivo? Rožnik? Pija? Mlinčka? Pikovit? Jaz?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:26:50
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pija, dobro opravi jutri Thx
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:27:14
|
|
|
|
mlinčka
|
Kaj majo palce veze s krompirjem . Poleg ostalih, jako zanimivih zadev , sem se med drugim ponudila, da te pridem iskat in gas v Pijino pivnico.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:27:28
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jutri? Pivo? Rožnik? Pija? Mlinčka? Pikovit? Jaz? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:27:44
|
|
|
|
DaisyE
|
Ej jaz mam še bolš idejo! Pikovit je na Rašico hodila. Jaz tam še nisem bila. A gremo raje tja? A ma kdo od pikovit številko? Samo jaz zapiham gor v hrib ko parna lokomotiva.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:30:17
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jutri? Pivo? Rožnik? Pija? Mlinčka? Pikovit? Jaz? Jaz jutri žal ne sploh. Čez dan se grem mal crkljat z mamino župo in fotrovo jabolčno pito z orehi, zvečer ga pa pijem s tvojo svakinjo . Moram nadoknadit današnjo abstinenco.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:30:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Kaj majo palce veze s krompirjem . Poleg ostalih, jako zanimivih zadev , sem se med drugim ponudila, da te pridem iskat in gas v Pijino pivnico. Pija ne sme več. Ma jutri kri za dat. Pa dedc je malo razdražen. Ne vem, če bi bil glih navdušen, da se mu tam ena baba željna piva namala in ena baba, ki še glih komaj stoji. Rašica? Jaz? Ti? Pija? Pikovit?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:32:51
|
|
|
|
Pija76
|
Punci meni tudi Rašica paše! Čeprav je Pikovit na Rožnik hodila kokr jaz vem! Imam njeno št. pa jo pomoje lohk pokličem! Mlinčka kaj basal se boš cel dan?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:33:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja pol pa nič. Pija za entuziazem. Mlinčka pozdravi mi svakinjo. Se beremo. Grem zdaj po ovinkih (zaletavajočsevzid) spat. Lahko noč. P.S. Zdaj sem si pa dokončno dobro ime na RR uničila...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:34:43
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka zvečer ga pa pijem s tvojo svakinjo . Moram nadoknadit današnjo abstinenco. Kaj to ste tud nekako v žlahti? Skor tko fajn kot pri nas!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:35:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka zvečer ga pa pijem s tvojo svakinjo . Moram nadoknadit današnjo abstinenco. Kaj to ste tud nekako v žlahti? Skor tko fajn kot pri nas!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:36:34
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Lahko noč. pa ne no...........grem pa še jaz! Hribi torej odpadejo al kaj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:37:00
|
|
|
|
mlinčka
|
Ajde, mala, fajn spi . Ko prideš na hodnik, samo naravnost, ne morš zgrešit .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:37:44
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Lahko noč. pa ne no...........grem pa še jaz! Hribi torej odpadejo al kaj? A maš kako idejo?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 7.12.2007 23:38:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ajde, mala, fajn spi . Ko prideš na hodnik, samo naravnost, ne morš zgrešit . Ma ja, saj sem že navajena.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.