|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.12.2007 22:48:21   
mlinčka
Pija, kdaj torej Rožnik pade? No, v bistvu je Mostec bolj privlačen, a ne?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.12.2007 22:50:53   
Abra
Jaz sem očitno smejalno virozo dobila. Kot, da bi jaz pila. user posted image
Daisy, pred kom pa skrivaš pir? Sej pr nas še ni prepovedan pit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.12.2007 22:51:00   
mlinčka
Kje ga pa pikovitek žura danes? Sem že čez dan neki čekirala, pa se ne spomnim točno, kaj vse sem prebrala, ko tolk naklofate zadnje čase user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.12.2007 22:51:30   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Bomo kar pri tebi Pija! Pir je na kritični točki! Samo pol ga še mam!

Ampak ti si pa svetska, da maš plato doma! Jaz sem tega sixpacka v karton od mleka skrila, pa ga zdaj že cel teden žulim. No ja, v sredo sem ga pri mlinčki.

Drage moje kar pridite, imam pivo pa Bandidos Power, pol pa unih za Arnejo kokr češ. Da o vinoteki ne govorim. Jaz res obožujem pivo, to tud večkrat javno povem , vse ostalo pri meni lahko še rok trajanja izgubi.
Mlinčka sej vemo da je Dejzi vse popila, ti samo z nami uživaj!
Ampak punci povejta mi kaj imate vi to pod Rožnikom in na Rožnik? A k Čadu pol pa kam? Kaj je blizu? Franci na balanci? Moje poznavanje LJ je na psu, sam v svojo službo najdem user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.12.2007 22:53:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jaz sem očitno smejalno virozo dobila. Kot, da bi jaz pila. user posted image
Daisy, pred kom pa skrivaš pir? Sej pr nas še ni prepovedan pit. user posted image user posted image user posted image

Midva sva se dva taka ljubitelja pira skup našla. user posted image  Sam da on ga pred mano še ne skriva. user posted image  Tole je pa že resen znak alkoholizma, a ne?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.12.2007 22:53:54   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pija, kdaj torej Rožnik pade? No, v bistvu je Mostec bolj privlačen, a ne?

Mlinčka a kar na Rožnik bi ti mene gnala? Pa ne pridem pomoje gor! Dej pod Rožnikom je zihr oštarija! Pejmo tja, al pa v Mostec ja!!!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.12.2007 22:55:07   
DaisyE
Drage moje kar pridite, imam pivo pa Bandidos Power, pol pa unih za Arnejo kokr češ. Da o vinoteki ne govorim.

Jaz sem za to, da pridemo k tebi.

Samo še četrt ga je... mlinčka, ti si še trezna... če me pobereš... sma lahko ob pol polnoči pri Piji...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.12.2007 22:55:32   
dajamaja

Sej pr nas še ni prepovedan pit. user posted image user posted image user posted image

Abra, si ziher? Kadilce smo že zatrl, zdej je treba naprej. Je danes kolegica kadilka rekla, da polet, če bo prišla v kafič na teraso in bo vse polno, bo prvega nekadilca nagnala notr pit user posted image  Kje so pa pozim bli?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.12.2007 22:56:23   
Pija76
Ampak ti si pa svetska, da maš plato doma! Jaz sem tega sixpacka v karton od mleka skrila, pa ga zdaj že cel teden žulim. No ja, v sredo sem ga pri mlinčki.
[/quote]

Ha ha ha , ti mlek v platojih jaz pa pivo!user posted image user posted image user posted image  No sej mlek tud cel plato kupim, ker trgovina nje pri nas tedenska! Skrivata vidva, en pred drugim?
No pri meni bo zdele nov odprt! Punce kako bom jaz zjutraj ustala?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.12.2007 22:56:30   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ampak punci povejta mi kaj imate vi to pod Rožnikom in na Rožnik? A k Čadu pol pa kam? Kaj je blizu? Franci na balanci? Moje poznavanje LJ je na psu, sam v svojo službo najdem user posted image  

Ne, ne, nč k Čadu. Najprej lepo za zdravje (in za zmanjševanje slabe vesti) gor na Rožnik, ko prideš pa dol v Mostec, je pa lušna kučica, kjer dobiš poceni, mrzel pir. Res, da se to bolj privlačno sliši poleti in takrat dejansko to zelo zavzeto prakticiramo, ampak dal bi se, če je želja res velika, to izpeljati kadarkoli.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.12.2007 22:58:56   
mlinčka
Dejzi, če ti to resno, sem jaz takoj za stvar. Saj veš, kako je, če bi pa ne moreš oz. nimaš. Kdaj te poberem? Maš 20 min dost? user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.12.2007 22:59:40   
Pija76
Mlinčka okej bom šla magar na zadnje  škrge gor, ampak da dobim vsaj en čajček pol v Mostecu! Sam moramo pohitet jaz grem zgleda po otroke takrat enkrat kot ti po Menopur user posted image !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.12.2007 22:59:40   
DaisyE
Lesa je pa tudi dosti naokoli, da malo zakurimo. user posted image

Evo, ni več pira. Grem po bandidosa... Ampak se mi ne dopade. Samo pol mam pa samo še eno 10 let staro medico doma, tega pa po moje ni pametno odpret.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.12.2007 23:00:54   
mlinčka
Evo, zdej pa ne vem, al sem vas z Rožnikom prestrašla al z zagretostjo, da pridem na pir. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.12.2007 23:01:52   
mlinčka
A, sej še migate...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.12.2007 23:02:47   
Abra
Daisy, ti piješ z razlogom. Vse za folikle. user posted image

Sam očitno jaz res ne spadam sem, jaz piva ne maram. Sem se prav matrala med postopkom, da sem tist uni spila. Tisto itak ni pir.
Včasih mi kakšno temno paše. V Londonu sem pa prvič samo pivo pila, temno seveda. Se nama je zdela najcenejša hrana, sploh dopoldne. user posted image Sam tisto je blo res dobro, uni je pa res user posted image

Pija, jaz bom čez ene dve leti pršla v tvojo vinoteko. Takrat bom lahko že vino pila. user posted image Jaz mam to rajš. user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.12.2007 23:03:01   
Pija76
Mlinčka pa dej mal počak no, me smo že mal utrujene, že od strani 29 nabijamo, pa ja sem že cel računalnik z pivom polila!
Kdaj gremo na Rožnik? Jutri pop bo kao neki sončka! Jaz imam čas!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.12.2007 23:03:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Evo, zdej pa ne vem, al sem vas z Rožnikom prestrašla al z zagretostjo, da pridem na pir. user posted image

Jaz nimam več pira, kupit ga pa tud ne morem več kje. Presneti Keber! Zakaj pa tega ni spremenila nova vlada, če so že pri vseh ostalih stvareh tako zagreti!?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.12.2007 23:04:20   
mlinčka
Abra, saj pir sčasoma kar vzljubiš, a ne Dejzi? Midve sva ble tud bolj na vinu, ko sva se spoznali pa so naju hitro prevzgojili. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.12.2007 23:05:46   
Pija76
Abra pridi pridi, veš da si dobrodošla! Ja Uni ni pivo, pride enkrat  moja noseča sestra k meni in da bo pol piva, ja Unija seveda, jaz pa drugo polovico z njo, FUJ! To pa je gravž! Jaz bom kar pri svojem ostala, samo količino bom omejila. Baje otročki od piva niso zgubani!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.12.2007 23:06:16   
dajamaja
Dečve, jst grem spat, ker grem jutri zgodaj delovnim zmagam naproti. Ful mi je pasal danes, pa še kdaj. Fejst bodte!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.12.2007 23:06:39   
DaisyE

Sam očitno jaz res ne spadam sem, jaz piva ne maram. Sem se prav matrala med postopkom, da sem tist uni spila. Tisto itak ni pir.
Včasih mi kakšno temno paše.

Pri meni se je tudi s temnim začelo... Pred tem ga nisem mogla po grlu spravit. Pol sem pa kar naenkrat gledala fuzbal, mariborčani so bli, evroliga in se mi je prvič zluštalo pira. Zdaj pa mam hudiča!

Jaz mam tud jutri popoldne čas. Samo ne se me ustrašit. Nimam glih urejene frizure.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 897
7.12.2007 23:07:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Dečve, jst grem spat, ker grem jutri zgodaj delovnim zmagam naproti. Ful mi je pasal danes, pa še kdaj. Fejst bodte!

Te držim za besedo. Maš posebno mesto pri meni! In tega ne govorim samo zaradi pira!

Lahko noč.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.12.2007 23:08:02   
Abra

Baje otročki od piva niso zgubani!

pa še ena na našo struno. user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 899
7.12.2007 23:08:31   
Pija76
Jaz mam tud jutri popoldne čas. Samo ne se me ustrašit. Nimam glih urejene frizure.

DaisyE na Rožnik se gre s trenirko in špangicami pomoje!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.