|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.12.2007 22:28:00   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pija, super, hvala. A misliš da jutri delajo user posted image ?

Delajo, delajo, saj mene čakajo user posted image , sam Mira ne, zato jo kliči v ponedeljek! Pa kar vztrajna bodi!!!!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.12.2007 22:29:10   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Men je pa reku, da nisem normalna, in da naj grem v drug prostor user posted image user posted image user posted image

Ja Pija, fouš ti je, ker se maš tolk fajn. Čeprav morš bit res malo komična, ko pir iz laptopa zlivaš nazaj v kozarc. Saj ga lahko malo na net priklopiš, pol se bo pa hitro še on režal.

Če ti bojo rekli, da prekinjajo postopek, bomo pa mi z transparenti od uniona in laškega tja prišle. Pa še medije bomo poklicale. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.12.2007 22:29:42   
Pija76
[Fouš je Pija, fouš. Ti kar uživaj!
[/quote]

Smrk, smrk komaj sem dobila lubčka ker je šel spat!user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.12.2007 22:30:27   
Abra

Men je pa reku, da nisem normalna, in da naj grem v drug prostor user posted image user posted image user posted image

Pr nas to ni glih izvedljivo, nimamo ne vem kok vrat in bi se me glih tko slišalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.12.2007 22:30:42   
mlinčka
Pa babe, ve ste svetovne. Jaz pa uno glupo kmetijo gledam, namest, da bi ga z vami srala. Zdej mi boste pa pobegnile! Klinc, pa še pira nobenga nimam, mi ga je Dejzi zanč vsega popila user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.12.2007 22:31:32   
DaisyE

Smrk, smrk komaj sem dobila lubčka ker je šel spat!user posted image

Ma ne sekiraj se. Moj bi bil tud kaj podobnega sposoben naumit. user posted image user posted image user posted image

Ubogi fantje. Kako trpijo z nami. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.12.2007 22:33:23   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pa babe, ve ste svetovne. Jaz pa uno glupo kmetijo gledam, namest, da bi ga z vami srala. Zdej mi boste pa pobegnile! Klinc, pa še pira nobenga nimam, mi ga je Dejzi zanč vsega popila user posted image .

Evo, pa glih sem si spet dobro ime ustvarila, pa me potunkaš.

Jaz še ne grem nikamor, mam še tričetrt pira, dajamaja tud ne, ker je na šihtu, pija je pa tud šele pir odprla. Abra pa za otroke skrbi in se smeji.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.12.2007 22:33:46   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ooo, pol moram pa pohitet. Madona, se mi zdi, da sem destino postov danes napisala, če ne celo več user posted image

Pija, sej ti ne bojo cukra merli, po moje samo hormone

Da vam povem štorijo iz prvega postopka: pride moja prijateljica iz tujine, jaz na špikah, greva midve ven in spijeva res dobičkonosno količino piva, jaz pa zjutraj na GK. No pa pridem potem še naslednji dan in mi sestra reče, da danes pa res bistveno bolj zgledam kot včeraj! user posted image user posted image user posted image  Le zakaj a? Nisem bila pod vplivom piva za spremembo user posted image user posted image

DaisyE saj ga nisem nazaj zlila, a si predstavljaš polijem še celo piksno zraven!!! Pa mal je šlo po njegovih papirjih, kaj bo hud jutri ko bo opaziluser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.12.2007 22:35:46   
Abra
zdej je user posted image komentiral - da nauš eksplodirala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam, da ne bom res

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.12.2007 22:36:01   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Mlinčka res je, ne gremo še. Jaz imam na zalogi cel plato, tako da zame ni panike!!! DaisyE kako si nas lepo kategorizirala!
Evo, pa glih sem si spet dobro ime ustvarila, pa me potunkaš.

Jaz še ne grem nikamor, mam še tričetrt pira, dajamaja tud ne, ker je na šihtu, pija je pa tud šele pir odprla. Abra pa za otroke skrbi in se smeji.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.12.2007 22:36:21   
dajamaja
Moj je pa glih z zaključka prišel in sem ga razveselila, da bom šla še k enmu doktrju. ga je pa kar malo vleklo brat naše spote, ko sem rekla, da naj kr gleda film, ker meni je tu tko fajn dans.

Mlinčka, se še ogrevamo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.12.2007 22:36:33   
DaisyE
Bo pa še enkrat sprintal!

Sicer si pa fejst baba, in če si ti fejst, pol maš tud fejst dedca. Bo že prenesu!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.12.2007 22:37:08   
Pija76

zdej je user posted image komentiral - da nauš eksplodirala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam, da ne bom res

Pazi nisi sama, ste trije!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 863
7.12.2007 22:38:29   
Pija76

Bo pa še enkrat sprintal!

Sicer si pa fejst baba, in če si ti fejst, pol maš tud fejst dedca. Bo že prenesu!

Uf madona DaisyE da mu ne bo v glavo stopil!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.12.2007 22:39:19   
DaisyE

Jaz imam na zalogi cel plato, tako da zame ni panike!!!

Ti si v Radomljah doma? Jaz sem zdaj pri zadnjem piru, pol mam pa samo še enga bandidosa. Čez pol ure sem lahko tam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.12.2007 22:40:00   
dajamaja
Abra, mislim, da ni več dvoma kako se nam boste z otroci lahko zahvaili za nocojšnji smeh.
Daisy, zakaj že ti misliš da sem jst zdel v službi? Jst tole čist ljubiteljsko user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.12.2007 22:40:57   
Abra
Evo, moj 500 post in nova user posted image

To rundo častim jaz!! user posted image user posted image

Sebi pa malo otroškega šampanjca. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.12.2007 22:41:08   
dajamaja

Ti si v Radomljah doma? Jaz sem zdaj pri zadnjem piru, pol mam pa samo še enga bandidosa. Čez pol ure sem lahko tam. user posted image user posted image user posted image

Do Radomlj mam jst sam 50 km, ne? Računajte na nas.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 868
7.12.2007 22:42:29   
dajamaja

Če dobr zastavmo, lahk še jst danes čin povišam user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.12.2007 22:43:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Sem pa itak u službi in bom pogledvala na RR za tvoje dobre novice. Lepo spi in javi se!!!

Jaaaa zdaj mi je šele potegnilo, da ti to misliš jutri!!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.12.2007 22:43:55   
Pija76

Originalno sem iz tam, zdaj pa živim samo par km stran. Tako da ti kar pridi!!! Greva v Life? Dajamaja pa ti tud, v Domažalh ven iz AC!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.12.2007 22:46:18   
Pija76

Abra hvala, pa čin!  Kaj paše!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 872
7.12.2007 22:46:42   
mlinčka
Nč, si bom pa kr enga virtualnega odprla user posted image . Čin!
Aja, Dejzi, reakcija pa, kot si vidla, podobna tisti od prvič - koma strica Toma (pir nima nič pri tem, prisežem user posted image ).

Abra, hvala za pir in čestitke za zvezdico! Samo šit, ne, tale je tud virtualen. Bo bolj slabo zadel, domnevam user posted image .

Pija, glede na to, da sem jaz čist brez pira, ga prosim prišparaj še zame. Mam prednost, Dejzi ga še sisa. user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 873
7.12.2007 22:47:06   
DaisyE
Bomo kar pri tebi Pija! Pir je na kritični točki! Samo pol ga še mam!

Ampak ti si pa svetska, da maš plato doma! Jaz sem tega sixpacka v karton od mleka skrila, pa ga zdaj že cel teden žulim. No ja, v sredo sem ga pri mlinčki.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.12.2007 22:48:13   
DaisyE
Sem že na eni tretjini... user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.