|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.12.2007 12:31:22   
T1979
Danes je pa res veliko nosečk, čestitke vsem. user posted image  user posted image  user posted image  
Vidite, da je Miklavžek bil radodaren. user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.12.2007 12:33:59   
arneja
Evo, punce moje, midva sva doma user posted image . Pridelali smo tri celice, transfer je pa že drugi dan - ma, jaz sem vseeno ponosna user posted image . Boli me zdajle skorajda nič več, tam bi je bilo pa tako neprijetno pa takšna panika me je grabila, ker nisem vedela, kaj me čaka, da sem prvič kar vrisknila, preostalih štirikrat (moj pravi, da me je le še trikrat potem pičil, meni se zdi pa da enkrat več user posted image ), pa tudi vedno nekaj postokala user posted image . In sem na koncu rekla Rešu, da bi rada videla, da bi imela onadva (on in moj) kakšen folikl, da bi videla, kako luštno je to user posted image . Pa je Reško rekel, da imam prav, da se onadva (moj srček in on) res lahko junaka delata user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.12.2007 12:36:54   
MARTINŠČICA
Ana P, Č user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image E  !       user posted image

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.12.2007 12:39:41   
MARTINŠČICA
Oooooooo, pa še naša Marjanšca je noseča! Jupiiiiiiiii!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.12.2007 12:40:07   
konina
Ja, tale Miklavž je pa natrosil lepih novič. Čestitke novi nosečki.

Arneja, tebi pa tudi za uspešno prestano punkcijo in tri lepe celice, ki bodo zrastle v še lepše zarodke in potem user posted image .

Lp,Nina

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.12.2007 12:49:14   
Abra
No, pa se nadaljujejo super novičke. user posted image user posted image

Meeryana user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam

Arneja tudi tebi, user posted image user posted image user posted image tri je pravo pravljično število. Zdaj se pa že pecajo user posted image user posted image Samo ne puščaj nas več tko dolgo v negotovosti, smo si skor prste pregrizle user posted image Vse vemo, kdaj si pri Rešu že frej, je treba takoj na raport. Razen, če vnaprej poveš, da boš bolj pozna user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.12.2007 12:54:08   
Lotty
arneja,
user posted image user posted image user posted image  za pogum. Punkcija res ni prijetna in mislim, da moski ne bi bili tako korajzni kot smo me punce. Mojega je se k zobarju strah it user posted image
A pol imas ET v soboto? V Postojni?
Ce je tako, sporoci ob kateri uri. Jaz imam ob 09.00 v soboto 8.12.
Sedaj sva pa ze na isti dan user posted image
Mogoce se vidimo.

ISKRENE CESTITKE VSEM NOVIM user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vam pridruzim konec meseca user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.12.2007 12:55:59   
meeryana
Hvala za vse čestitke, saj sploh ne morem verjet, da vidim svoj nick zraven čestitk....pa kot vse, ko so zagledale +, še nekako ne dojamem. Res hvala in držim pesti za vsako posebej!! user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.12.2007 13:01:11   
arneja
No, zdaj pa še My story user posted image :

zjutraj sva imela doma akcijo, pa nama je bolj malo uspelo lonček napolniti, ker je bil moj malo nervozen. No, lonček sva lepo v folijo zavila, pa še v brisačko, potem sem pa še jaz zadevo med nogami grela vse do Postojne user posted image . Sva se celo pot zafrkavala, da ne veva, če bo tisti pljunek dovolj, pa da bo Reško kaj komentiral v smislu, a ste nesposobni user posted image . Me je pa včeraj zvečer začelo kar v grlu nekaj tiščati, tako da sem vzela Apaurin in spala do jutra kot top. Moj pa tudi. Zjutraj pa nisem vzela nič in se mi prav dobro zdi, da sem bila tako pogumna user posted image .

No, prideva v Postojno, sva malo iskala oddelek, potem pride Žan, nato še očka Reš (v menda full svinjskih čevljih, kot da bi z njive prišel, je moj opazil - jaz nisem videla nič user posted image ). In jaz Rešu, da imava s sabo in on, koliko je staro, pa jaz od 6.15, pa je nekaj čudno gledal. No, ampak potem Žanči vrže zadevo pod mikroskop in je Reško komentiral, ja gospod je pa res ok, pa še dve uri so že stari - in moj srček je pomojem zrastel za kakšen cm user posted image .

No, jaz sem se morala sleči, pa na tisti stol zlesti, pa noge narazen, pa me je panika čisto zagrabila - sem začela mojega grabiti kot nora. Pa Reško naj dam roko na popek pa pritiskam, pa moj jo naj da čez. Potem pogledam na ekran, vidim dva folikla. Pa Reš, poglejte, če ste ta prava. Pa jaz, kakšna ta prava? Potem pa le vidim, da na ekran misli, če sta pravi imeni gor. Mi je zgledala kot na letališču user posted image , ampak nisem komentirala. No, potem Reško začne tisto iglo vleči pa cevke, ma, me je skoraj kap. No, in špikne prvič, jaz seveda malo zakričim, pa še premaknem se, pa on, da se ne smem premikati. No, potem se mi zdi, da je na mizi ostalo samo še telo, moja duša je bila pa nekje pod stropom user posted image . Se sploh ne spomnim, kaj mi je govoril. Vem samo, da sem videla za zgornjem ekranu plavalčke, pa potem še tekočino s celicami, čeprav sploh ne vem, kaj točno so bile celice - a ena pikica ali tak skupek krogcev?? Pa to vem, da je Žan dve epruvetki tja odnesel. Se je moj potem čudil, da sploh ni vedel, da je to toliko tekočine, pa sem tudi jaz mislila, da bo vsega skupaj manj. No, pa to vem, da je Žan rekel najprej, da ena celica že je, pa da sem si totalno odahnila. Pa vmes sem zajamrala, da nikoli več ne grem brez tablet, pa na koncu, da zdaj pa bom tableto vzela. In Reško, zakaj zdaj, kaj boste zdaj kemijo rabili. NO, je potem nisem, pa mi je čisto ok. Sem imela res bolj malo foliklčkov, pa je očitno zato ok.

Pa Reš je menda spet vmes komentiral, da takšna fejst punca, pa takšna panika, ampak jaz se sploh ne spomnim. No, ko je končal, spet neko orodje v roke vzame, ap jaz že kar malo tečno user posted image , kaj mi boste zdaj delali in on, da me ja mora spucati pa da zna biti kakšna kri, ker so jajčniki prešpikani. Ampak moje roza hlačke so še vedno samo roza user posted image .

No, potem greva midva ven, sem šla jaz svojega v gatkah in v štumfih objemat user posted image , pa Reškota slišim izza vrat, da v soboto, pa takoj mojemu, da so celice sigurno slabe, če bo že v soboto.

No, in potem pride ven in spet komentira, joj, ta naša Arneja user posted image . No, na koncu sem mu dala čokoladice Kinder pa rekla, da je za njegovih 5 vnučkov. Pa on, kako 5? Sem rekla, ja, saj je Karmen rekla, da jih je pet. Pa on, da jih je šest, trije fantje in tri punčke, in da so otroci nekaj najlepšega user posted image . Se strinjam user posted image .

No, transfer pa že v soboto in upam, da to ne pomeni kaj slabega. Sem prejle Karmen klicala za masažo jutri, pa je rekla, da to ni nič slabega, da zdravniki še vedno ne vedo, kje je bolje, da zarodki so, ali v tistih kemikalijah ali v naravnem okolju. Tako da upam, da je to res to, pa da me Reško vmes nič ne pokliče.

Sem bila pa potem čisto ok, tako da sva bila midva z mojim že na kavi, kjer sem bila že pravi heroj in sem na koncu izjavljala, da že skoraj ni bilo panike user posted image . Pa še v trgovino sva šla, zato sem prišla malo kasneje domov. Zdajle pa mislim, da jo bova počasi še na sončka mahnila user posted image . Jutri sem doma, potem je itak vikend, v ponedeljek pa šibam v službo.

In punce, hvala za pestke, ko bi vedele, koliko mi pomenijo user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 484
6.12.2007 13:03:20   
arneja
Aja, Dejzika, jegra bom pa Reškotu ponujala šele v soboto, pred ET-jem user posted image .

Vse je bilo pa za nama že ob 6 čez 8, se prav spomnim tiste velike ure na steni, ko greš ven iz pisarne, tako da je punkcija menda res trajala dobrih pet minut. Notri sva šla mogoče 10 do 8-h, pa da se slečeš, pa da moj tiste copate navleče user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 6.12.2007 13:04:05 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.12.2007 13:06:33   
tassi1
user posted image user posted image user posted image meeryana-čestitke

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.12.2007 13:07:35   
spelka12
meeryana čestitam user posted image user posted image
arneja vedno znova se ti nasmejem. Danes sem se pa režala. Dobra si. Pa čestitke za lepo prestano punkcijo.user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.12.2007 13:09:46   
Abra
Joj Arneja, to bo zdaj že za tri romane. user posted image user posted image Dej še malo črtice treniraj. user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.12.2007 13:15:38   
arneja
Se oglasim še popoldan, greva zdaj ven.

Lotty, midva imava transfer ob 9.30, tako da se bomo verjetno res videli user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.12.2007 13:17:44   
kajsica
Arneje, čestitke za prestano punkcijo. V soboto pa te naj čakajo najlepše celice, da bo magičen december.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.12.2007 13:49:08   
Pija76
Ana P in Meryanna čestitke!!!user posted image user posted image

Arneja super, pravlično število. Kako da imaš ET že 2.dan?

Mlinčka, Pikovit in Dejzi dogovorimo se, lahko pridem v LJ.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.12.2007 14:05:40   
T1979
Arneja bravo za jajčka.  user posted image  user posted image  user posted image  

Pija76 mislim, da 2. dan delajo ET pri tistih, ki imamo bolj malo jajčk. Ker jaz sem imela 4, pa sem imela tudi 2. dan prenos.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.12.2007 14:41:15   
Amelia
Arneja čestitke, vse se je super izteklo, imaš svoje lepe celice, samo to je važno, ostalo bodo že zrihtali!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.12.2007 14:46:26   
sayuri
arneja no vidiš, pa so le bile tri kroglice user posted image user posted image user posted image . Super user posted image  In navsezadnje si bila korajžna, da si vztrajala brez tablet. Ni bilo hudo, a ne? Ljudje si velikokrat tud v psihi veliko naredimo user posted image . Kakorkoli že, tvoja zgodbica je bila spet luštna za brat, zdaj itak vem, da Reša podkupuješ s čokoladami, da je vedno tko sladek do tebe user posted image user posted image user posted image . V soboto pa držim pesti, da te počakajo vsi trije user posted image user posted image user posted image .
meeryana in ANA_P na hitro neuradne čestitke user posted image user posted image user posted image . Uf, sta pa neučakani user posted image . Uradne čestitke sledijo....user posted image

Jaz sem nekako takole - user posted image    pa takole - user posted image  pa takole- user posted image  Že zjutraj sem se komaj zložila, dopoldne se mi je vleklo, kot žvečilni, zdajle čakam, da grem po ta malega v vrtec, potem bom pa verjetno na kavč smuknila user posted image .
Zdajle nisem nič sposobna seznama urejat - nosečniška utrujenost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.12.2007 14:57:55   
citrončica
meeryana
čestitke!!!user posted image user posted image ,

kind lady,
super rezultatuser posted image user posted image ,

za ostale še držim pesti, arnejiuser posted image za prestano punkcijo, ostalim še za +...

jaz pa....kot sem že rekla, se jeuser posted image  napovedala in tud prišla, sem še test naredila, pa je bila le ena lepa črtica, ne dve.....ja, žal, v tretje gre res rado...kaj že????.....nisem ne jezna, ne huda, neuser posted image , le mal razočarana....zgleda tud čutim ne večuser posted image .......

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.12.2007 15:17:01   
sayuri
citrončica pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.12.2007 15:43:51   
konina
citrončica, žal mi je, da ni uspelo. Verjetno na koncu res otrdimo in vse skupaj drugače preživljamo kot prvič. Vendar si lahko privoščiš tudi kakšno solzico, je potem pri srcu lažje.

Pri meni se je pokazala močnejša krvavitev. Tako, da to je to. Jutri bom šla še vseeno v LJ, da mi potrdijo. Hočem biti sigurna, čeprav ni več kakšnega dvoma. Meni gre še vedno na jok, smo bili tako blizu, pa ... user posted image  Človek se vpraša, zakaj? Zakaj moramo toliko pretrpet za naše user posted image , ki si jih neizmerno želimo?

LP, Ninauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.12.2007 16:19:48   
Anonimen

Po štirih letih nama je končno uspelo. user posted image

LP
Muser posted image

Čestitke!user posted image

Lepo uživaj v lepih trenutkih. user posted image

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
6.12.2007 16:22:31   
Anonimen
   Arneja, user posted image . Bravo punca. Tebi vsaj ni potrebno čakati 5 dolgih dni, da greš po otročičke.

< Sporočilo je popravil dakec -- 6.12.2007 16:28:21 >

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
6.12.2007 16:25:50   
Stormy
Citrončica, zelo mi je žal. Vendar pa vedi, da ni konec vsega, kmalu greš v nove boje.

Konina, tudi zate mi je zelo žal. Dobro vprašanje...žal pa noben ne ve odgovora nanj. Tudi jaz sem se to spraševala dolga 4 leta, le zakaj.

Obema pošiljam en topel objem.

user posted image

Arneja, čestitam za celice in držim pesti, da te v soboto pričakajo vsi trije!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi svojemu otroku kupili rabljeno igračo?

DA (70%)

NE (30%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!