Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:30:31
|
|
|
|
DaisyE
|
Gajamaja, kaj je reku ata Reš? Zelena luč? Shuka, fino da si spet med nami (sem ti prej pozabila povedat _to bo zarad soka, sem čisto zagiftana).
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:44:44
|
|
|
|
sonček33
|
gejzi - u zavidam ti, da rabiš tolk mal, da je življenje lepo - eno kištico...ma maš prov a veš? kaj bi jest brez vas in kište...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:44:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Schlossgolda sem si odprla. Naredila en šluk. Bože mili. No če kdo misli, da je zelenjavni sok nagravžen, naj tole poskusi. Zdaj sem malo važna.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:47:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Eh gonček, tole je pri meni bolj trenutne narave. Žal. Mam kar nihanja razpoloženja. Od joka do smeha. Bi mi bil pa glavni cilj to, da bi znala videti rožice tete pehte...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:49:18
|
|
|
|
gloria
|
Pf poročanje vidim da nas gledaš
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:50:04
|
|
|
|
sonček33
|
Daisy - jaz bi jih tudi rada vidla. Te čist zastopm, včasih bi si vse lase populila iz glave, tako žalostna sem...ampak kaj hočmo...življenje je borba, pa tolk smo jih že zmagale, pa da ne bi še mal moči in energije najdle za bebike - ma če je to zadnje kar nardim....pikico bom imela.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:52:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma če je to zadnje kar nardim....pikico bom imela. Tako se govori. Ampak sem se pa nehote spomnila na enga slavnega moža... Evo ga
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.1.2008 20:54:06 >
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:56:24
|
|
|
|
netka34
|
He he pupe, tko kr korajžno naprej!!Ane sonček... js sm že mal vn iz šita, mam ful dela s tastarejšima pikcama.. ..pa se zamotim...zej sm si pa še mal dela zrihtala, (ja za šankom, kje pa drugje...), pa bo še hitrej minil do aprila!! Kaj pravite da mi bo potem po vašem novem načinu prinesla srečo Getka al kr Gnetka??? LP, D
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:58:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Kaj pravite da mi bo potem po vašem novem načinu prinesla srečo Getka al kr Gnetka??? Oboje je simpatično. Gnetka mi je skoraj malo bolj.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 20:59:17
|
|
|
|
pf
|
Ja Gloria prav si ugotovila, najprej sem prebrala kaj se je zanimivega dogajalo tekom dneva. Imeli bomo eno bebico, ki se ji že vidi srček. Reš je rekel, da vse skupaj izgleda zelo, zelo dobro in me naročil na nuhalno svetlino 15.2.2008, na drugi ultrazvok pa ne rabimo več iti. Tako, da smo se danes poslovili. Bil je zelo prijazen in vesel, je bilo prijetno, smo se malo pogovarjali o ginekološkem delu itd. Na koncu sva se mu lepo zahvalila in mu segla v roko. Res je car. Mi pa bomo od 31.8.2008 dalje trije in sta bodoča mamica in očka ful vesela. Gold fish in Gloria želim vama, da zagledata plusek. Vsem puncam, ki pa čakate na nove boje želim, da bi bile čimprej na mojem mestu, kajti danes sem neizmerno srečna ženska.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:00:06
|
|
|
|
gloria
|
Gnetka ti ful paše .Lepo da si ven padla iz šita.Saj bo april kmalu boš vidla...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:00:16
|
|
|
|
sonček33
|
O netka vidim, da si tudi ti boljše volje...jaz sem se zdej že mal k sebi spravla...ma je lubk reku, da tko pa ne bo šlo, če bom taka jokica stokica
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:02:04
|
|
|
|
DaisyE
|
Čestitke pf! Tole je pa res dobro slišati. Tako se dela.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:03:04
|
|
|
|
gloria
|
Pf čestitke obema za .A praviš da srček že tiktaka.Verjamem da si danes najbolj srečna ženska na svetu in tako je prav...Uživaj v čudovitih mesecih ki so pred tabo ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:15:55
|
|
|
|
dajamaja
|
pf krasna novica!!!! čestitke in uživaj v nosečnosti!!! gmarjetica, nič take akcije, na katero smo ob manjšem nebovzetju par tvorbic rahlo upali v svojih najbolj divjih sanjah. Ata pravjo, da so miomi možen razlog ss in so zlo zadovoljni, da imam že pregled pri Voglerju napeljan. Skratka, čimprej moram na operacijo in še hitreje v naslednji postopek. Sicer pa s tem še ne odstranimo razlogov za neuspehe (ampak miome imajo na sumu tudi moj G). Zdaj bo bistveno, kako hitro dobim termin za operacijo. Eto tolk. Pridno se giftaj s sokom, st bom pa en taprav pir odprla, si ga gdans zaslužim.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:18:21
|
|
|
|
sonček33
|
pf - super. Ma zdaj pa skači do stropa in anzaj.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:19:45
|
|
|
|
netka34
|
pf Iskrene čestitke za !! Da bo mamici lepa , čisto malo , če že more bit, tati naj jo nežno in seveda zdravega in veselega !! Lp, D
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:20:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Tole, draga dajamaja, bom jaz tud za dobre novice razglasila. Upam, da ti bodo punce čimprej od parkingov vse razložle , če ne drugega, pa počakajmo da Mlinčka gor pošpega, ona je že meni nekaj razlagala od parkingov tam v okolici GK. Na zdravje , res si ga zaslužiš!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:34:28
|
|
|
|
DaisyE
|
Se kar vidi, a ne, da sem kišto nazaj dobila, ko tolk čvekam. Pa čeprav kar sama s sabo. No zdaj se bom počasi odstranila v horizontalo. Me ful daje jutranje vstajanje, se vidi, da še nisem nazaj v delovno rutino zapadla. Šlosgold je na varnem, pomešan z zelenjavo (pa čudno, da sem jaz sposobna to v želodcu obdržat), zdaj bom pa kmalu še jaz. Na toplem, v postelji. Orkadijo, že cel dan me neki zebe. Lahko noč. Pa eno bolho na pomoč.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:36:20
|
|
|
|
gold fish
|
Dajamaja - jaz sem sicer iz MB... pa to reušujem tako: pripeljem se po Zaloški, pri Reševalni postaji zavijem desno in peljem mimo nove pediatrične do tistega parkinga na Njegoševi. Zjutraj je vedno fraj - je pa 0,85 EUR/h. Parking je v bistvu zadaj za UKC- greš potem skozi UKC in prideš spet na Zaloško pred vhod. Jaz sem se tako navadila in raje plačam tistih par eur kot pa se cijazim in iščem brezplačni parking. Če tam ni fraj - če moram biti bolj pozno - grem pa kar v Mercatorjevo garažno hišo....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:46:29
|
|
|
|
Amelia
|
O PF kako lepo si napisala, tudi tebi čestitke za pikico. Super, da se ji že vidi srček!!!! Čeprav sedaj mi pa nekaj ni jasno, jaz se imela test 21.12. ti 26.12, pa pri meni še ni bilo srčka, sem ga vprašala če bi se že mogel videt, pa je rekel, ne ne, to je pa še prekmalu?!? Bil je sicer ful zadovojen s tem kar vidi, kaj pa vem, mogoče zato ker sta dva in sta mogoče majša al kaj? Saj ne paničarim, ampak res čudno, ker sem ga prav vprašala glede , pa je rekel, da je prekmalu. Sayuri, koliko dni Et sta sepri tebi videla srčka? Drugač sem se pa še malo prej hvalila kako nisem nič utrujena bla bla in kaj se mi potem zgodi: Na kavču sem spala od šestih do devetih!!!!! Jah, očitno me moji pikici že izčrpavata
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 21:58:21
|
|
|
|
gloria
|
Amelia je pa kr pet dni razlike med vajinim testom tak da to ni malo,pa ti maš še dve pikici.Boš vidla da se bo na drugem uz že lepo slišala .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 8.1.2008 22:33:29
|
|
|
|
Abra
|
pf čestitke to pa je novica dneva. Kolko je pa že bil plod velik, da ste z Rešem že zaključili? Še nisem zasledila, da bi že po prvem UZ s kom zaključil. Amelia, ne vidijo vsi srčka že na prvem uz, važno, da si plod vidla. Eni so pač bolj počasni, jaz tudi za svojega tko mislim in upam. Kolko sta bila pa tvoja velika? Saj vem, da je brezveze primerjat, ker so na začeku velika odstopanja, pa me vseeno firbec matra.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 9.1.2008 7:38:56
|
|
|
|
Amelia
|
Abra, meni sploh ni meril ploda, je rekel, da sta 2 da je vse super, da pa je še zelo zgodaj in da naj pridem čez 14 dni še enkrat k njemu.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 9.1.2008 7:59:26
|
|
|
|
Linda25
|
Dobro jutro punce, iskrene čestitke novim in vam želim zdravo in srečno nosečnost. Crkljajte svoje . Jaz čakam na , pa potem po špikice. arneja, kdaj greš ti v postopek, januarja ali februarja? Držim pesti za vse nas in naše . Lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......