mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Mlinčka, kako življenje? Folikli že kaj rastejo? Že kaj tiščijo na rebra? Jaz sploh ne vem, kaj naj si o mojih mislim. No ja, bomo videli jutri. Kako pa kaj pri karmen kaže? Kakšna možnost, da si v četrtek na sceni, al se bova čisto sfalili? Življenje po starem. Nešto između - nič nam ni hudga, za dol past od navdušenja pa tud ne . Če folikli kej rastejo, počnejo to zelo uvidevno, saj o tem nič ne vem. Kej bi pa že lahko zrastlo, šmenta. Bom počakala prognozo naše vrle Karmen , ki jo imam BTW jutri, potem pa enkrat konc tedna. Četrtek zihr ne . Ti, sem pol un dan zmiksala tvojo mešanco (pesa, zelena, korenje) in me je skor zagiftal . Aleluja, stara, svaka ti čast! Res je, da sem jo srebala počasi in ne eksala, ampak čist iz golega strahu, da mi bo dejansko kej gor usekal. A rabiš kej zelene, he he, uno dvoje bo že šlo v promet, zelena pa zelo verjetno ne . Aha, še tole. Sej ne vem, al bi to menopurju pripisala, drugega ne vem, kaj bi bilo, ampak včeraj mi je na šihtu takoj zjutraj začelo ratvat slabo. In to vedno bolj in bolj, vse do točke, ko sem dejansko letela na skret in uspela prinesti samo do umivalnika. In to jaz, ki zlepa ne bruham kar tako. K sreči sem uspela vse to speljati v ilegali . Ta bi bla šele dobra, da bi me začeli vsi vprek proglašati za nosečo. Že tako po malem ves čas oprezajo in naokoli tipajo, če je že kaj novega (večina ve, da že leta delamo na tem, ne vejo pa, da sem zdaj v postopku - upam), tole bi imeli pa za neizpodbiten dokaz! Pa še nosečke kar dežujejo na šihtu in je ta tema skoz na tapeti. No, skratka, nič mi ni blo jasno. Prav bruhala sem in to ornk. Pol mi je blo sicer bolš, ampak sem bla cel dan čudna, zvečer mi je blo pa skoz po malem spet slabo. Dans sem pa kul. Hecn. Sayuri, po tej moji izkušnji, ki ni nič v primerjavi s tvojo vsakodnevno torturo, imaš vse moje simpatije! Sam sem ti pa še vseen fouš, a veš . Gloria, gold fish, gremo na zmago!