|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
8.1.2008 10:26:09   
pikovit
Sayuri o ti boga punca.Ti prav nič ne zavidam.Ja kolko pa si že shujšala revca,ko tako bruhaš?Želim ti,da se ti hitro ustavi slabost in bruhanje,ter da boš spet lahko aktivna.Pa čestitam za dopolonjenih 10 tednov.Matr gre hitro čas.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
8.1.2008 10:28:40   
Abra
Sayuri, sem padla ravno med tvoja dva posta. Nisem več pogrešana user posted image Veš kako komaj čakam četrtek. Zadnjič me je sestra pri Rešu vprašala, če mi na listek napiše, kdaj naj pridem, če si bom zapomnila ... če bi ona vedla, da se vse samo okrog teh pregledov vrti ...
Upam, da bo tvojih slabosti pa res že konec, zdaj si že v 11. tednu, bi že počasi moralo, kajne? Kako gre hitro, kar 11. teden ...

Bety upa, ti si najbrž že stestirala te naše diete za celice. Če še nisi, poskusi, mogoče bo pa pomagalo. Jaz ti držim pesti, da bo naslednjič vse ok. Bi bil že čas, da se tebi tudi nasmehne sreča.

gold fish, ti lahko že kar komot narediš test, zdaj je že jasno user posted image
Upam, da bo v četrtek najin dan. Tvoj uradni poz. test in moj user posted image Dva ne moreta več bit, ker se je en že prejšnji teden poslovil. Na UZ je bila samo še ena gestacijska vrečka.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
8.1.2008 10:40:23   
Sulfinija
Jutro!

Punce zunaj beli dan jaz pa spala do desetih,uu sploh ne vem kaj mi je bilo nikoli takole dolgo ne spim.

No pa mam poročilo.Maila ni bilo,sem pa šla klicat in dobila sestro Miro in k Zornu morem kar tkole po napotnico bom klicala naj mi jo pripravi naj me lepo v kartonu čaka,ker ne rabim na pregled prden štartam.
In dobila datum 22.01. bi mogla po injekcije,vendar ker je bila komaj druga M po IVF sem se raje odločila,da pokličem pri fbruarski M številko pa sem dobila 650.Punce ful hitro gre.Tkole da bom v boju že drugi mesec me je skoraj dobsdno kap.To bo moj četrti iVF če bo ta neuspeli kar ziher ne bo pol ravno pred poletjem lahko še enega uredim imamo pa jih itak vse 6.

To bo na kratko.Sedaj pa šibam na agencije iščem destinacje za letni dopust.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
8.1.2008 10:52:04   
sonček33
Punce, jaz sem tako žalostna. Že včeraj sem klicala, da se ponovno naročim na 2. ivf postopek. Nič. danes kilčem že od 8h zjutraj. Spet nič. Zasedeno ali pa se nihče ne javi. Kar sloze mi tečejo po licih, tako žalostna in jezna sem. Zdi se, kot da ne bo nikoli uspelo.

Vem, da mi ne morete pomagati, ampak mogla sem dati ven iz sebe.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
8.1.2008 10:57:46   
Sulfinija
Sonček33,kam ti tole kličeš na katero kliniko.ČE kličeš na gK sem jaz dobila dans z prvim šusom.

Punce povejte mi kam pokličem sedaj da odpoved termin za dr.Zorna 6.03 in povem le da rabim novo napotnico?

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
8.1.2008 11:08:51   
kajsica
Sulfinija, vidiš da sem imela prav, mail pa pošlji na naročanje in v mailu napiši da rabiš samo napotnico od dr.Zorna za novi IVF postopek. Še boljše pa bi bilo, da se pozanimaš kdaj dela v ordinaciji in jim sama napišeš datum da ti ga potrdijo. Tako sem jaz naredila.

Ribica, če si imela postopek na GK potem za betoHCG ne rabiš napotnice, ker ti velja še ta od postopka, če pa si drugje, pa rabiš napotnico od G ki je vodil tvoj postopek.

Sonček 33, izjoči se in naberi novih moči. Drugače pa jim raje piši za novo napotnico in pejd ponjo pa boš vse uredila, za ostalo pa pokliči sestro Miro. user posted image user posted image user posted image

Betty upa, ne bit ti pesimistična, ker takšne te ne poznamo. Daj poberi se in ponovno v boje, ali po naravni poti ali pa s pomočjo medicine.

Neposredna povezava do sporočila: 2931
8.1.2008 11:16:55   
mismis
soncek33
kliči na telefon 01/ 231 82 45, jaz sem ravno 15 minut nazaj govorila s sestro.

Moraš biti pa zelo, zelo vztrajen, da jih dobiš, imajo ful gužvo, telefoni zvonijo kot nori.

Uglavnom, jaz moram počakat, da pride user posted image , potem pa juriš po zamrznjenčke

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.1.2008 11:21:16   
Sulfinija
U mater kok je tole zakomplicirano sedaj sme klicala za naročanje da povem da od Zorna rabim le napotnico in mi je sestra rekla,da mi ona tkole ne more ustrečt,tkole da bom v četrtek klicala dr.Zorna in mu vse povedala in ga prosila,če lahko me čaka napotnica v kartonu ko pridem februarja po zdravila,kajti za eno samo napotnico naj se iz MS do LJ peljem.

LP

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
8.1.2008 11:57:25   
gold fish
Kajsica - hvala za odgovor....

Soncek33 - si dobila sestro Miro?

Meni je pa danes tako slabo..., pa še na roditeljskega moram danes.... Ne vem, če bom sploh lahko šla....

Pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 2934
8.1.2008 12:26:18   
sayuri
gold fish, kaj ko bi ti kakšen testek naredila user posted image  Kateri danen si danes? 12? Dajmo kakšno lepo novičko slišat..... Jaz namreč čutim na vodi, da nas boš ti naslednja razveselila user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
8.1.2008 12:41:44   
gold fish
Sayuri - danes je 13 dan po ET....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
8.1.2008 12:44:50   
gold fish
Sayuri - bi bilo super, če tvoja voda prav nakazujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2937
8.1.2008 13:05:56   
netka34
Čao pupe!!

Js sm šla tut dans u nov boj!!user posted image

Zvezo sem končno dobila, št. tudi 653...

Tudi k dr Drobniču sm se naročila na posvet in novo napotnico! Ali mislite, da je ok, da grem na posvet, da vidi tudi on kaj in kako se je odvijal postopek, ki mi ga je "dodelila" kar sestra Blanka? al je brezveze in naj grem samo po napotnico??

Sulfinija, kako pa da ti greš že feb? A maš pingvinčke? Al so že 3 mesci mimo takrat?

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 2938
8.1.2008 13:06:51   
netka34

Sonček33 a si dobila zvezo? Poročaj!!!

Lp, D

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
8.1.2008 13:09:35   
Sulfinija
Netka,nič novi IVF postopek nič zamrznjenih nimam.Sicer me je naročila 22.01 smao sem rekla,da ni bila sedaj tretja M bo pa februarja in takrat pokličem.

Sedaj le še upam,da si tole napotnico poštimam pa bom pripravljena.

LPuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
8.1.2008 13:18:34   
netka34
A pa si bla kaj na posvetu pri G po neuspelem 1. postopku?

Sori za sitnarjenje, ampak ne vem, če je smiselno pol čakat. In pa ...js štejem že to M za 1. Pol bo pa marca že 3., in js mam kumi 21.3.posvet. če pa bi mela že prej napotnico....?

olk sm zmedena...

LP, D

Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.1.2008 13:28:35   
Sulfinija
Netka,to bo moj 4.IVF,dva postopka sem opravila v MB.

Jaz sem se naročila 6.03. imam datum pri dr.Zornu,Danes sem klicala sestro Miro,ki mi je dala novo zaporedno številko in pri kateri M naj pokličem,da pridem po zdravila.
SEm pa ji omenila,.da sem pri dr.Zornu naročena komaj 6.03. in mi je rekla,da ne rabim nobenega posveta,temveč le naj si zrihtam novo napotnico za ponoven IVF do februarja in je to tudi vse.

LPuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.1.2008 13:33:09   
kajsica
Sulfinija imaš zs!

Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.1.2008 14:15:39   
sonček33
Ma punce, sej ne da bi govoril res. Razočarana sem ful. Kličem od 8h -9h non stop - a razumete, cel čas, niti minute nisem dala tel iz rok. Ob 10h 11h spet, enako, ker sem imela prosto uro. Nič. Potem pa dobim 2 minuti do enih sestro, ki se niti predstavi ne, in ona meni, da se kliče od 11h-13h in naj pokličem jutri. Ji povem, da kličem kot nora že dva dni, da jih ne dobim in ko končno nekdo dvigne, me odslovi. Zanjo je bila to minuta več dela, zame pa morda en mesec dlje do uresničitve želje. Če me zdaj vprašate, se  najraje ne bi šla več. Ne, da dobiš številko, očitno tudi sem samo številka. En k***** klic več zanjo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.1.2008 14:16:18   
gold fish
Gloria - vidim te user posted image ... Daj javi se kako in kaj....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
8.1.2008 14:22:11   
sonček33
Gloria in Gold fish - zdaj je vajin čas. Komaj čakam, da povesta novičke, sladke male novičke ... Jaz obljubim, da si bom privoščila en čaj z rumom na vajin račun.

Neposredna povezava do sporočila: 2946
8.1.2008 14:23:25   
kajsica
Sonček 33, ne jezi se. Jaz s sestrami v Leonišču nimam kaj prida lepih izkušenj, so zelo zelo osorne. Naj ti to ne vzame poguma.

Prijazne so samo takrat, ko vidijo, da se z zdravniokom osebno poznaš. Takrat pa so tako pocukrane, da lahko prah iz sebe trcaš.

Ampak res, naj ti to nikakor ne vzame poguma, ker to je naš boj z materjo naravo in presneto birokracijo. Če ne bo šlo piši na mail, bo lažje, jaz niti ne poskušam več klicati, ker mi je kar brezveze.

Neposredna povezava do sporočila: 2947
8.1.2008 14:25:24   
gloria
Punce hiter rabim odgovor...Končno sem se prebila do računalnika kolk mi je blo slabo...Zjutraj me je prebudila bolečina dol kot nekakšen krč,morala sem na wc.Tam mi je pa ratalo tolk slabo,čist bleda sem bila ter oblivao me je hladen pot po celem telesu...Trajalo je dobre pol ure da je krč popustil,na bruhanje mi je šlo sam kaj na koncu nisem..Ponavad me takšen krč prime za vreme menstruacije danes pa res ne vem zakaj me je...Izcedka ni bilo tud tisti ko je bil prisoten zadnje dni je izginil.A je imela katera kaj podobnega.Aha pa danes mi je 10 dan od transferja...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
8.1.2008 14:36:21   
sonček33
Gloria - jaz žal nimam odgovora na tvoje vprašanje. Si zdaj dobro? Počivaj, mislim, da je to najboljše. Ne naprezaj se. Vse bo dobro. Držim pesti.
Upam, da ti bo katera znaal svetovati. Kaj pa pritisk???

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
8.1.2008 14:37:29   
kajsica
Gloria, ne obremenjuj se. Tudi jaz sem imela take krče kot da bo vsak čas tista grdoba prišla. Krči so bili celo tako močni, da sem se ponoči prebujala in hodila na wc. To so lahko popolnoma normalni simptomi, saj se neki vendarle mora dogajati tam spodaj, a ne?!

Mislim, da je redko redko katera, ki loči menstrualne simptome od začetnih nosečniških. Tako da brez panike, ti samo lepo počivaj in se pusti presenetiti. Še 4 dni in je test, pa naj se pokaže magičen plusek. Vso srečpo in držim pesti zate.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......