|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.1.2008 8:25:32   
Bety upa
Hej user posted image ......A veš, da jaz navijam zate.....in mislim, da si srečka user posted image ....

Naredi testek, en tak majhen BC.....Pa lahko držiš skrivnost do jutri....

Abra in Gold Fish..user posted image user posted image ...Veliko sreče jutri..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Itak je vse OK...Čutim to v kosteh...user posted image

Bety se ne predaje....ni šanse....user posted image user posted image user posted image  Samo taktiko spreminjamo....

Dajamaja.....V spontanih ciklusih zanosim čisto spontano, brez kakeršnekoli stimulacije.......Lahko bi pila Klomifen, samo zna e zgodit, da bosta dva in potem je lahko z enim kaj narobe, začneš krvaveti in ti splava še drugega....To je edini razlog, zakaj se ne odločam za Hormone.
Jajčniki samo ne marajo sladkarij, bele moke, sevanja.....Vse drugo je dobrodošlo.

Shuka...stara kljuka....Lepo, da si se ponovno odločila...user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa bo!!! Vse že obvladaš.user posted image

Lep dan...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
9.1.2008 8:47:51   
Anonimen
Gold fish, tudi meni je novi avatar luškan. Moj user posted image  ga obožuje. Tvoj sinko je car.

Pf, user posted image čestitam za user posted image . Kako lepo vas je brati o veselih novičkah.

Abra, navijam zate in za tvojo pikico za jutri user posted image

A nebi že kdo naredil test pa nam sporočil veselo novičko???????????? Ve se na koga mislim.

No jst bom počasi začela težit, da me ponovno sprejmejo v postopek, ker ko vas berem o lepih trenutkih me kar vleče, da sem zraven. Čeprav me je strah novega razočaranja in bolečin, vam moram povedati, da me prav ve navdihujete za naprej. user posted image

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
9.1.2008 8:59:58   
Sulfinija
Pozdrav punce!

Sonček33,si klicala v LJ si jih dobila?Ti kar vztrajno kliči.

Punce jaz pa sem še danes dobila mail nazaj za naročanje,samo sem se včeraj takole naročila preko telefona.Kličem prvi dan M v februarju.Sedaj pa le še napotnico poštimam in bo ok.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
9.1.2008 9:10:58   
sayuri
Jutrouser posted image
Sem najprej dakec opazila v novi preobleki user posted image .
Amelia jaz sem imela ET 3 dan. Na prvem UZju, kjer sem bila noseča točno 6 t sta se vidli 2 vrečki (8mm in 10mm) in v obeh je bil plod brez srčka. Je tudi meni rekel Reš, da je vse skupaj zelo dobro in da je za srček prehitro. Na naslednjem UZju čez 14 dni sta oba srčka tiktakala in takrat je bil moj zadnji obisk. Verjemi mi, da Reš ne ovinkari in da če ni kaj ok, zmajuje z glavo in pove, da dajmo še malo počakat. Se imela poleti takšno izkušnjo. Tako da...ne skrbi, vse je ok. user posted image
Shuka punca moja, lepo te je spet videti na forumu. Jutri torej štartaš user posted image user posted image user posted image . Bom oblekla posebno bojno opravo za navijanje user posted image user posted image user posted image .

No, jaz sem imela ponoči spet štorije user posted image . Včerajšnji dan je kar nekako minil z manjšimi slabostmi. Zvečer se je slabost začela stopnjevat in sem šla ob osmih kar spat. user posted image . Spala sem tam do polnoči, potem sem se zbudila....komaj sem dojela, da moram po hitrem postopku do wcja, drugače bom na postelji vse skupaj opravila. Nočno bruhanje je zame nekaj novega user posted image . Ampak sem že vsega hudega navajena, bom tud to zdržala user posted image user posted image user posted image . Sem pa začela zdaj redno hodit vsak dan. da si naberem kondicije. Zanimivo je, da pri vsem svojem bruhanju nisem izgubila niti kg user posted image . Teža ostaja ista.... saj v bistvu skoz neki jem, tko da ne morem iti v minus. user posted image

Kaj bo danes padel kakšen testek al ja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
9.1.2008 9:39:12   
pf
Punce ne vem zakaj imam samo en UZ, ampak tako mi je pač rekel. Srček pa se tudi že vidi v zametkih. Amelia ne se sekirat, saj se je že tebi verjetno tudi videlo, ampak mogoče manj, ker imaš dve bebice. Ploda ni meril, tako da ne vem koliko je velik. Rekel mi je edino, da naj ga pokličem v primeru, če bi bilo mi kaj čudno in me naročil za nuhalno. To je vse kar vam vem povedati. Tudi jaz sem bila presenečena, da ne rabim več priti. Imam pa 22.1.2008 ultrazvok že pri svoji ginekologinji. Dal mi je nek koledar njihov, da dam ginekologinji svoji, v primeru, če bodo pacijentke na tem delu Štajerske rabile pomoč glede neplodnosti. Sem pa malo presenečena, ker sem v bolniškem staležu in bom tudi verjetno ostala, saj naj bi bila to baje praksa, če si nad 30 (jaz sem 31), sploh pa še v postopku umetne oploditve. Bo kar dolga do konec avgusta, ampak bomo že potrpeli za našega pikeca.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
9.1.2008 9:54:53   
sonček33
Punce, meni je danes ga. Mira po mailu psolala, da imam zaporedno številko 2 in naj pokličem 1. dan menstruacije v marcu. A to je potem to in mi danes ni treba več klicat???? Hvala za odgovore.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
9.1.2008 10:00:18   
Sulfinija
Sonček33,imaš zs.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
9.1.2008 10:13:46   
Abra
Amelia, res je boljš, da nehamo primerjat velikosti. Tko kot enim folikli hitro rastejo, drugim pa počasi, zgleda zarodek tudi štarta na podoben način. Če Reš pravi, da je ok, se ti ni treba prav nič sekirat. Jaz sem imela na prvem uz še prazni vrečki, zato ni blo najbolj optimistično.

Bety naj imajo tvoje kosti prav user posted image jaz jim kar zaupam user posted image
Zdaj, ko si napisala o sevanju, sem se spomnila, da mi je moja G pred leti, ko sem ji povedala, da nameravam počasi zanosit rekla, da večurna uporaba rač. škodi, da pa ne vedo ali je to zaaradi poze pred rač. ali kaj drugega ... pa naj si poskusim dobit zamenjavo ... jaz pač cel dan preživim za rač., kot še mnogo drugih, kdo bo pa delal namesto mene?? No, ta izjava se mi je zdela malo čudna, sploh poza, kaj podobnega nisem nikjer zasledila ... po drugi strani pa imamo vse brezžične povezave, pa laptop na kolenih, kar najbrž res ni ok. Pa še kup drugih elektronskih naprav ... sem se spet malo zamislila ..

dakec, boš ti zdaj sirček user posted image Nič se bat novega postopka, če ne probaš, ne veš, če rata user posted image

Sayuri dobra si, da še najdeš energijo za sprehod. Jaz sem čez cel dan tko utrujena, pa mi ni nič slabo. Je pa v Lj že tko dolgo tako usrano vreme, da čisto nič ven ne vleče, mora bit zrak prav obupen, smrdi že tko.

pf, na nuhalno te je kar Reš naročil, se nisi pri sestrah zmenila? Naj bi ti jo kar on delal, al kako? Pa da je postal tako radodaren z bolniško ... tudi mene je zadnjič vprašal, če bi bla doma ... so bli itak prazniki user posted image

ribica je že padu test?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
9.1.2008 10:41:24   
dajamaja
Ribica najlepša hvala za navigacijo. Sem tudi s Štajerske tko, da mi čist ustreza.
Daisy hvala za vpodbudo. Jst sem včeraj še tudi z optimizmom na vse skupaj gledala (sploh, ko je Reš Voglerja opisal kot kirurga virtuoza), ponoč so me pa take more tlačile, da sem čist preč in ostala doma. Še 6 dni pa bom vsaj vedela pri čem sem. Upam da bom našla način, kako bi me čimprej vzel v poseg.  
Tebi pa pridno nalivanje s sokcem želim, pa še kakšno masažo in skratka vse, da se bomo skupaj veselili uspeha.
Bety upa, Abra, tole z računalnikom sem jaz že tudi razmišljala. Moje delo je za računalnikom vsaj 8 ur dnevno in pisarna je polna mašin. Ja pe še kdaj doma. Sedeče delo tudi ne doprinese, ker ni nobene prekrvavitve telesa. Sam ko nimam neke prave ideje kako se temu izognat. Z rekreacijo se vsaj sedeč položaj kompenzira, al sevanje ... kaj bi pa tu lahko naredile? 
Amelia, se strinjam s Sayuri, če Reš ni imel pomislekov, se tudi ti poskušaj čima manj s tem obremenjevat. Saj veš, da nas glih ne špara če je razlog.
Sayuri, upam, da ti svež zrak pripomore k boljšemu počutju. Pater Ašič piše čaji, ki preprečujejo slabosti in bruhanje (pod rubriko nosečnosti) melisa, poprova meta. Češmin - sok ploda, vkuhan s sladkorjem. Proti bruhanju pomaga katerakoli kisla ali mrzla pijača, včasih že mrzla voda, če jo pijemo po požirkih.
Arneja, kdaj začneš?
Pija, kje si!?
Pozdravček ostalim in vso srečo!!

No, meni je že bolje, ko sem malo med vami. Pomaga, že to da nisi sam s svojim skrbmi, čeprav so moje trenutno zunaj vaših okvirjev. Hvala bogu za RR in našo zasedbo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
9.1.2008 11:04:22   
Abra
Dajamaja user posted image ne oziraj se na sanje, čeprav vem, da se po takih zbudiš kot cunja. To je vse zaradi skrbi. Kaj si pol Voglerja za en teden prestavila al kako? Če ti on na napotnico napiše nujno, boš že v naslednjem ciklusu na vrsti. Jaz sem lani na diagnostično laparoskopijo čakala dva meseca, pa sem si jo pol še za en mesec prestavila, ker sem ravno takrat imela neko nujno zadevo. Je pa bla v sobi z mano ena punca z miomom, precej velikim in je prišla prej na vrsto ravno zaradi "nujno" napisa na napotnici. Jaz vem, da se boš dobro zmenla. Za ziher bom še fajn stiskala pesti. user posted image user posted image user posted image

Glede sevanja, sem že enkrat mislila Reša vprašat, pa pol nisem. Se mi zdi, da bi kar z roko zamahnil in rekel, da smo zdaj itak vsi cel dan pred računalnikom, pa ene vseeno zanosijo ...

Saj veš, da se na tej temi ne pogovarjamo samo o špikanju in punkciji, ampak o vseh zadevah, ki nam pomagajo do user posted image Bi blo pa res brez veze, da bi drugo temo odpirala. Saj jaz tudi jamram o stvareh, ki bi na nosečnost pasale, pa sem še kar tuki, kjer imam dobro družbo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
9.1.2008 11:27:00   
gloria
Sonček 33 to je to...marc bo kmalu...zdej pa še sam poklič da dobiš novo napotnico pri svojmu gin.v lj in si spremna za v novi boj...u kak bom navijala za te
Ribica kje pa si ti danesuser posted image a si mogoče kaj novga zvedla hauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
9.1.2008 11:31:53   
spelka12
sonček33 marec bo najin user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
9.1.2008 11:42:47   
Anonimen
Ja zdej sem pa sirček. user posted image

No, sem danes ponoči sanjala, da mi je CB pokazal rahel plusek. Lahko verjamete in to tko v živo, da sem se čisto zmešana zbudila. Kaj vse dela psiha! Pa tko sem bila vesela v sanjah, da sem kar poskakovala od sreče.

Dajamaja, navijam zate da bo čimprej mimo tvoja zadevica in da boš pripravljena za naprej.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
9.1.2008 11:48:22   
dajamaja
Abra, hvalauser posted image . Sem še pol mal solze mami potočla, pa je dost bolš. Zdaj čakam, da posije sonček in grem na dolg sprehod, kjer bom pripravila taktiko za Voglerja user posted image . Termina pri njem nisem prestavljala, naslednji torek je. Mi je pa prav pasalo, da sem bila prej pri Rešu, da je še on svoje mnenje dal glede vsega. Tale tvoja informacija, da se za nujno tako hitro odvije me je pa zelo razveselila. Pri meni se mora res čimprej vse zasukat, je Reš rekel, da naj grem magari na klasično operacijo v domačo bolnico, sam da bo čimprej.

Sevanje in Rešev komentar - itak, da bi tko reagiral. Tko ko pri hrani, ko o Afriki začne. Enkrat sem ga spraševala za Q10 kapsule, če naj jemljem ... sem dobila 5 minutno razlago, kaj vse počnemo ženske .. (tud z glinenimi oblogami, da so hodle k njem) in da če ne škodje njega ne moti, da bi pa glih pomagal pa tud ni delil mnenja.

Tudi tebi en velik oblak pikapolonic za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam, da si ne delaš prevelikih skrbi, sicer pa se je krvavitev ustavila in to je zelo dober znak. Srečno, Abra!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
9.1.2008 11:49:31   
Anonimen
Sayuri, ne veš kaj vse bi naredila zate samo, da bi ti bilo manj slabo.

Če pomislim, kako hudo je bilo meni, ko sem malo preveč pogledala v kozarček user posted image , in ti, da je tko tebi čez celi dan. Joj, joj.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
9.1.2008 11:51:00   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Ja zdej sem pa sirček. user posted image

No, sem danes ponoči sanjala, da mi je CB pokazal rahel plusek. Lahko verjamete in to tko v živo, da sem se čisto zmešana zbudila. Kaj vse dela psiha! Pa tko sem bila vesela v sanjah, da sem kar poskakovala od sreče.

Dakec, sej ni čudno, da je rahel plusek, če si pa tko zgodaj šla test delat user posted image . Je pa dobro, da greš polna optimizma v postopek, sej pravjo, da na loteriji tudi ne moreš zadet, če ne kupiš listka. Tko, da pridno se pikaj in držim pesti, da bo na koncu močan plusek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
9.1.2008 12:13:26   
Amelia
Pf kdo je tebi svetoval/odobril, da pojdi že sedaj na bolniško, Reš al tvoj ginekolog? Jaz tudi vedno bolj razmišljam, da v kolikor bo mogoče, bom šla po treh mesecih na bolniško, delam sicer pisarniško delo, ampak sem na enem izmed vodilnih položajev in je kar stresno vse skupaj.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
9.1.2008 12:28:04   
sayuri
No, meni Reš ni nobene bolniške omenjal. Je rekel mojmu možu, naj me pazi, pa da naj bom zadnji mesec previdnejša. user posted image  NA kartonu je prebral, da je moj ginekolog dr. Likar in je rekel, da sem v dobrih rokah. user posted image To itak vem, je pa fajn slišat to tud iz njegovih ust. Potem je še rekel, naj se pri sestri za nuhalno naročim user posted image  Mi je blo smešno, ker o tem itak sama odločam. No, saj sem bila že odločena, da grem na NS. Sem se potem hotela pri sestri naročit, pa ona samo za dr. Babnikovo naroča. JAz sem hotela k Pušenjaku. Dala mi je telefonsko, na katero sem potem klicala.
Bolniško mi je predpisal osebni ginekolog. Razlogov je več: OBMP, dvojčki, huda slabost.... Mislila sem, da bom kaj dlje delala, ampak smo jaz in moje pikice na prvem mestu. No, bolniško mi je potem odprla osebna zdravnica.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
9.1.2008 12:41:36   
Abra
Sayuri, jaz sem pa za nuhalno prav o Babnikovi razmišljala. Naj bi ona v prihodnje zamenjala mojo G (Berginc Šormaz), pa bi jo rada spoznala. Sem zaenkrat slišala same dobre svari o njej, imaš ti mogoče kake druge informacije? Pušenjak baje zelo na hitro vse opravi, ker bi vse rade k njemu. Verjamem pa, da vseeno natančno. Je zgleda tko kot Reš, bolj hiter sorte user posted image

Dajamaja to o Afriki sem pa jaz tudi že velikokrat poslušala user posted image ima eneiniste zgodbice user posted image
Ti si kar dober bojni plan naredi, bo ziher šlo vse hitro naprej. Jaz sem se lani laparoskopije prav izogibala, ker je bil HSG ok, prav tako vsi ostali izvidi, pa sem tako hitro prišla na vrsto.
Pa hvala za oblak, ga bom jutri na stol resnice vzela s sabo. user posted image

Dakec si že fino začela, vse se začne z rahlim pluskom ... čimprej v postopek, da bo črtica debela!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
9.1.2008 13:15:04   
ANIME
No po nasvetu ostalih se vam bom še jaz pridružila. Sicer še nisem v nobenem postopku, ko pa bom bom imela pa ICSI.
Moj je bil že 2x na sprermiogramu in obakrat je bilo kar slabo, tako da nama je dr.Reš rekel, da nama drugega kot ICSI ne preostane (razen če čakava).
Naslednji teden imava še en pregled in bova verjetno kaj več izvedela kako in kaj naprej. Jaz samo upam, da bom čim prej v postopku.

Drugače sem zdaj 2. mesec na Klomifenu in prvi mesec sem lepo reagirala, zdaj pa nisem imela UZ.

Dajte mi povedat še par stvari:
A te injekcije si lahko doma daješ, ali moraš kam hodit po njih?
Kolikokrat moraš it na pregled, ko enkrat začneš z injekcijami?
Koliko ti te injekcije kaj zmešajo hormone? Mene že po Klomifenu kar malo razganja (nihanja razpoloženja - kot bi imela že sredi ciklusa PMS)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
9.1.2008 13:24:34   
sayuri
Anime dobrodošla med nami user posted image user posted image
Če si pri Rešu, potem ti bo prvo injekcijo on dal in vse razložil. Naprej si jih boš dajala sama ali pa tvoj dragi - zjutraj ob 6h.
Ko enkrat začneš z injekcijami, se pri Rešu prikažeš kakih 4x. Čaki..moram zračunat user posted image . 1. Prva injekcija 2. Drugi dan M (dobiš še dodatne injekcije) 3. Osmi dan M (pogleda z uzjem, kako si reagirala), 4. 11 dan M (potem se odloči ali je že ok, ali je treba še malo podaljšat). 5. punkcija 6. transfer

Mene so v drugem postopku injekcije pošteno izmučile. V prvem sploh nisem vedela, da kaj jemljem. V drugem pa user posted image user posted image user posted image
Pa srečno v postopku. user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
9.1.2008 14:03:34   
sonček33
spelka12 midva in Netka bomo najlešpe poletne nosečnice in bomo ponosno razkazovale svoje trebuhe.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
9.1.2008 14:05:51   
maja24
Ojla dones ponoč sm šla na WC in sm zakrvavela tok da sm šla zjutrej do G in mi najdu vzroka zakaj se je to naredl,drgač je z bebico vse OK je bla ful živahna,mi je pa G rekla da mam nizko ležečo pojstlico pa da je maternični kanal dobr zaprt,napšisala mi je da morm magneesol tablete pit pa če bom še zakrvavela da nej grem koj na urgenco,nakar pridem domov grem na WC lulat je bla voda spet vsa oranžna pa na papirju je blo mal temno rjave barve krvi in se mi dozdeva da je pomojem z mehurjem narobe.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
9.1.2008 14:12:36   
Abra
Maja, če krvaviš, ti iz nožnice lahko teče ali kaplja v školjko in ti urin v školjki obarva. Jaz bi vsaj poklicala G, če ne šla kar na urgenco. Če bi blo z mehurjem kaj narobe, bi to ziher drugače čutila. Če bi pa imela kri v urinu .... uf ... kliči G ali takoj na urgenco!!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
9.1.2008 14:16:27   
maja24
Abra fora je v tem da zej ne krvavim in da če dog zadržujem vodo se mi to nardi,k ponoč k sm šla v drugo lulat je bla čist normalna voda pa zej tut pa tut rekla bi mi da mi iz nožnice teče/kaplja kri ampak ne ne eno ne drugo,rekla mi je da če bom imela svežo kri naj se koj zglasim na urgenco tok da v petk bom šla pa itak šeenkrat k G in bom vidla kaj bo

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......