Abra
|
Amelia, res je boljš, da nehamo primerjat velikosti. Tko kot enim folikli hitro rastejo, drugim pa počasi, zgleda zarodek tudi štarta na podoben način. Če Reš pravi, da je ok, se ti ni treba prav nič sekirat. Jaz sem imela na prvem uz še prazni vrečki, zato ni blo najbolj optimistično. Bety naj imajo tvoje kosti prav jaz jim kar zaupam Zdaj, ko si napisala o sevanju, sem se spomnila, da mi je moja G pred leti, ko sem ji povedala, da nameravam počasi zanosit rekla, da večurna uporaba rač. škodi, da pa ne vedo ali je to zaaradi poze pred rač. ali kaj drugega ... pa naj si poskusim dobit zamenjavo ... jaz pač cel dan preživim za rač., kot še mnogo drugih, kdo bo pa delal namesto mene?? No, ta izjava se mi je zdela malo čudna, sploh poza, kaj podobnega nisem nikjer zasledila ... po drugi strani pa imamo vse brezžične povezave, pa laptop na kolenih, kar najbrž res ni ok. Pa še kup drugih elektronskih naprav ... sem se spet malo zamislila .. dakec, boš ti zdaj sirček Nič se bat novega postopka, če ne probaš, ne veš, če rata Sayuri dobra si, da še najdeš energijo za sprehod. Jaz sem čez cel dan tko utrujena, pa mi ni nič slabo. Je pa v Lj že tko dolgo tako usrano vreme, da čisto nič ven ne vleče, mora bit zrak prav obupen, smrdi že tko. pf, na nuhalno te je kar Reš naročil, se nisi pri sestrah zmenila? Naj bi ti jo kar on delal, al kako? Pa da je postal tako radodaren z bolniško ... tudi mene je zadnjič vprašal, če bi bla doma ... so bli itak prazniki ribica je že padu test?
|