|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
8.1.2008 15:07:46   
gold fish
Gloria - jaz sem imela podobne krče 9 dan po ET, nič izcedkov do danes...,potem se je umirilo, me je pa včeraj ful nekaj vsekalo v desnem jajčniku  al pač na tisti strani... taka čudna bolečina.. ko ležim na hrbtu, pa se želim obrniti na bok.... Ponoči me je tudi bolelo, pa cel dan mi je slabo, bruham ne, pa spet me malo boli na obeh straneh....
Meni se tako zdi kot da imam spet napihnjen trebuhuser posted image , pa zebe (mrazi) me spet.
Ful čudno se počutim..., definitivno pa ni taka bolečina kot pred M (vsaj trenutno)

Pozdrav.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.1.2008 15:11:40   
gold fish
Gloria - jaz sem si zadnjič merila pritisk...sem imela 150/95, pa utrip 96(pa sem pred tem cel čas ležalauser posted image ) Drugače imam pritisk približno ...125/70..
Dekle - nekaj se nama očitno dogaja v telesu....

Mene na trenutke tako boli, kot bi bil slepič.. samo me je zadnjič pred ET isto bolelo na obeh straneh pa so bili jajčniki....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.1.2008 15:28:59   
gloria
Ribica.,Sonček,Kajsica upam da res ni nič drugega kot da se nekaj dogaja v telesu...Res ste me pomirile...sem bla že čistuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Hvala vam...Se javim še kaj pol...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.1.2008 15:30:30   
gold fish
.. jaz tudi, ko pridem z roditeljskega....

Pozdrav.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.1.2008 15:58:45   
Anonimen
Gloria, Gold fish, en objemček user posted image  ,da so ti znaki pravi.

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.1.2008 17:05:14   
DaisyE
Zdajle o teh znakcih berem... Seveda so pravi, kaj pa naj bodo drugega. user posted image user posted image user posted image  Dve, ki se jima ime na g začne, pa sta nosečki. Ja nič, si ga bom še jaz spremenila. Samo ne vem, kaj bi pol bila... geisyuser posted image  user posted image user posted image user posted image

sayurči, madona, tebe pa res daje. Srotka uboga, se mi kar smiliš.

pikovitek a si že dobila ingver. Glede na ponudbo na forumu je očitno samo Lj brez.

Mlinčka, kako življenje? Folikli že kaj rastejo? Že kaj tiščijo na rebra? user posted image user posted image user posted image  Jaz sploh ne vem, kaj naj si o mojih mislim. No ja, bomo videli jutri. Kako pa kaj pri karmen kaže? Kakšna možnost, da si v četrtek na sceni, al se bova čisto sfalili?

Razmišljam, kaj tako tuli po cesti, potem sem se pa spomnila, da una visoka delegacija iz EU na Brdo potuje. Razen enega, ki ima hudo gripo (je blo po radiu). Če ne ustaviš, ko gredo mimo, al pa če jih (bohnedaj) prehitevaš, te pa 250 EUR kazni menda čaka.

Hvala še enkrat za vse ingver ponudbe, se mi je kar milo pri srcu storilo.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
8.1.2008 17:07:58   
DaisyE
Aja sonček, tebe sem pozabila (pa še miljon drugih...). Kaj je pol bilo s klicem. A si se lahko zmenila, al je bla sestra neomajna? Po moje tud najboljš, da mail pošlješ. Samo ne se dat sprovocirat.

V takih trenutkih sem pa hepi, da sem pri Reškotu. Tam sestro glih dvakrat na leto vidim. Čeprav moram rečt, da je prav simpatična. No ja, vse so.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.1.2008 17:11:31   
Shuka
Ojla,

no tudi jaz se vam fiksarkam pridružujem z 10.1. z Dipherelinom. Nato pa z Menopurjem 2. dan ciklusa. Je pa to moj 2. IVF/ISCI postopek pri dr. REŠ (PO).

Na žalost mi je res šele zdej potegnl user posted image , da z vsakim dnem nisem mlajša ampak starejša (si mislite kak šok je bil to zame)  user posted image in neimaš kej treba je it v akcijo.

Deklce moje, vsem želim, da bi bile deležne samih lepih novičk in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. dajamaja si bila danes ob 12h ti s tvojim na razgovoru pri Rešu?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.1.2008 17:14:03   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

Koliko je čakalna doba na postopek, če zveš v začetku februarja, da moraš na postopek? Jaz že vem, da morava, samo ne vem še v kaki obliki. Reško je moj ata... user posted image

A to res tako dolgo traja. Mislim, da bo ICSI. Kako pa če ga sam plačaš?

Sem že malo pozna, ali ipak. Saj možno, da o že druge odgovorile, ali ipak še enkrat. pri Reškotu boš takoj na vrsti. Včasih je deloval po principu enega plačaš, enega maš zastonj, zdaj je pa neki več postopkov dobil požegnanih, tako, da bomo videli, kako taktiko bo ubral. če ga plačaš, te ICSI pride okrog jurja + zdravila (cca. 300 EUR). Nama je takrat tole kar povedal, tako, da sva vedela, da bova samoplačnika. Če vama ne bo nič rekel, sta zastonj. malo pa gledaš tudi izbiro zdravil. Če moraš po vse poleg prometriuma v Italijo, pol si samoplačnik, če morš pa samo po prometrium, pol si pa na konju in te država časti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
8.1.2008 17:52:52   
Amelia
Gloria, Goldfish, držim pesti, da vama uspe, mah mora uspeti, ni druge!!!

Mi trije user posted image  smo OK, razen malce bolečih prsi na dotik se počutim kot ponavadi, nič utrujena, nič slabo, skratka fino. Sem si pa pravkar kupila revijo Nosečnost, da mal vidim kaj pišejo.

Ampak tole kar berem kaj se dogaja v LJ, ko kličete in nič, to je pa katastrofa, punce k Rešu pejte, tam vse takoj zveš, res da te Reš vsakič malce napiz...., ampak si pa hitro na vrsti user posted image  in sestre so ful pijazne, skoz dosegljive,....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.1.2008 17:58:38   
Mišolina
Oj, punce. Sem že nazaj, Moji "umik" ni trajal tako dolgo, kot sem najprej mislila da bo.  Žalost je minila, voljo in moč za naprej pa sta se tudi že vrnili. Tako da gremo v nove boje! Hvala vam za objemčke, tolažbo in vzpodbudo. Je pomagalo. Zlate ste.user posted image

Sonček 33 in Netka 34,  žal mi je, da vama ni uspelo. Poznam bolečino, je še blizu. Mislim na vaju in vama pošiljam obilo pozitivne energije. Verjamem, da bo naslednji postopek uspešnejši in da bomo tudi me enkrat zagledale user posted image .

Glorija in Ribica, bravo trepetalki! Držim pesti, da zagledata user posted image . Mislim, da sta na zelo dobri poti.

Amelija in Nina, čestitke za user posted image user posted image !

Pija, tudi tebi še uradne čestitke!

Vsem ostalim puncam, ki ste v postopku oziroma se nanj pripravljate, pa tudi želim veliko sreče. user posted image user posted image

Sonček 33, a se ti je uspelo se naročit? Moram povedat, da imam tudi jaz s tem težave. Tudi sama že dva dni kličem na GK, pa mi nikakor ne uspe nobenega priklicat, tako da sem danes poslala e- mail. Upam, da bo zadostovalo.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.1.2008 18:14:08   
Sulfinija
MIšolina,jaz sme včeraj poslala e-mail,ker do danes ni bilo odgovora sem danes klicla in dobila na prvi klic sestro Miro.
Jaz morme poklicati pri februarski M in imam številko 650.Do takrat si morem priskrbeti pa napotnico od dr.Zorna.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.1.2008 18:57:27   
sonček33
Gold fish - od kod pa si? da nisi bila morda pri meni na govorilnih???jaz sem ravno domov prišla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
8.1.2008 19:17:43   
gloria
Punce hvala za lepe želje...ob vaših besedah človek pozabi na najhujše
Daiseye saj tud geisy je lepouser posted image pridruži se nama na g mogoče ti prinese srečouser posted image
Ribica a si poštudirala tist kaj sem ti poslala na zs...Zdej je pa že roditeljskega konec...a je tolk priden v šoli da si ga kam peljala na picouser posted image
Sonček 33 ti si pa tud mela roditeljski.Boga reuca...a si bla kaj hudauser posted image
Dakec,Mišolina hvala za pozitivne besede...mogoče se pa res pokaže+++
Sayuri ti si me pa že dala v ponedeljek na seznam za test...če ti misliš da bom do takrat zdržala pa naj bo...lepo je pa vidit svoje ime goruser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.1.2008 19:18:29   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mlinčka, kako življenje? Folikli že kaj rastejo? Že kaj tiščijo na rebra? user posted image user posted image user posted image  Jaz sploh ne vem, kaj naj si o mojih mislim. No ja, bomo videli jutri. Kako pa kaj pri karmen kaže? Kakšna možnost, da si v četrtek na sceni, al se bova čisto sfalili?

Življenje po starem. Nešto između - nič nam ni hudga, za dol past od navdušenja pa tud ne user posted image . Če folikli kej rastejo, počnejo to zelo uvidevno, saj o tem nič ne vem. Kej bi pa že lahko zrastlo, šmenta. Bom počakala prognozo naše vrle Karmen user posted image , ki jo imam BTW jutri, potem pa enkrat konc tedna. Četrtek zihr ne user posted image .

Ti, sem pol un dan zmiksala tvojo mešanco (pesa, zelena, korenje) in me je skor zagiftal user posted image . Aleluja, stara, svaka ti čast! Res je, da sem jo srebala počasi in ne eksala, ampak čist iz golega strahu, da mi bo dejansko kej gor usekal. A rabiš kej zelene, he he, uno dvoje bo že šlo v promet, zelena pa zelo verjetno ne user posted image .

Aha, še tole. Sej ne vem, al bi to menopurju pripisala, drugega ne vem, kaj bi bilo, ampak včeraj mi je na šihtu takoj zjutraj začelo ratvat slabo. In to vedno bolj in bolj, vse do točke, ko sem dejansko letela na skret in uspela prinesti samo do umivalnika. In to jaz, ki zlepa ne bruham kar tako. K sreči sem uspela vse to speljati v ilegali user posted image . Ta bi bla šele dobra, da bi me začeli vsi vprek proglašati za nosečo. Že tako po malem ves čas oprezajo in naokoli tipajo, če je že kaj novega (večina ve, da že leta delamo na tem, ne vejo pa, da sem zdaj v postopku - upam), tole bi imeli pa za neizpodbiten dokaz! Pa še nosečke kar dežujejo na šihtu in je ta tema skoz na tapeti. No, skratka, nič mi ni blo jasno. Prav bruhala sem in to ornk. Pol mi je blo sicer bolš, ampak sem bla cel dan čudna, zvečer mi je blo pa skoz po malem spet slabo. Dans sem pa kul. Hecn. Sayuri, po tej moji izkušnji, ki ni nič v primerjavi s tvojo vsakodnevno torturo, imaš vse moje simpatije! Sam sem ti pa še vseen fouš, a veš user posted image

Gloria, gold fish, gremo na zmago!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.1.2008 19:26:30   
sonček33
O gloria, si bolje, kajne? superca.
Ma nisem bila nič huda, jaz sem fajn prfoksa :), nič ne težim, no včasih mal....

bom pa jest gončekuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.1.2008 19:31:19   
gloria
Gonček  user posted image user posted image user posted image  faca si....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.1.2008 19:36:59   
gold fish
soncek33 - smo imeli roditeljskega, pa še neko predavanje.... sem pa iz Štajerskega konca.... Pa ti?  Boš zdaj kar gonček?

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.1.2008 19:46:37 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.1.2008 19:45:30   
gold fish
Dakec - če moj pikec vidi tvoj avatar bo še računalnik skoz zaseden.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
8.1.2008 19:46:53   
sonček33
Fišica - u jest pa Gorenjka z napako

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
8.1.2008 20:12:44   
arneja
Punce, nimam časa, pa vas bom samo na hitro prebrala, če je kakšna udarna novica user posted image . Jutri bom pa več z vami user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
8.1.2008 20:18:25   
gloria
Jaz se pa morem javit in povedat da sem z lj zelo zadovoljna.Do zdej nisem imela nobenih komplikacij glede naročanja,sprejema z sestrami...Človek more mal potrpet ker oni majo tud dosti dela...Vsako leto je vse več in več takih parov,in oni se res trudijo da bi nam pomagal.Res pa je da včasih naletiš na kakšno ko se je zjutraj na levo nogo vstala...takrat se pa ne predaj ker enkrat bo posijalo sonce tud za nas...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
8.1.2008 20:21:17   
gloria
Pf kje si se pa ti danes zgubila...že sem neučakana za poročanje z uz

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
8.1.2008 20:22:11   
dajamaja
Amelia, Nina čestitke!!!
Shuka, nisem bila jst, ker sem bila v večerni izmeni user posted image .  Pa pridna, ker si se odločila za nov boj!!!!
Bety, ko praviš po naravni poti ...a kej stimuliraš sama al prepuščaš prav vse naravi?
Sayuri, jst bi takoj imela tvoje slabosti, če bi bil vzrok isti. Saj bodo ja enkrat mimo in potem se začne pa uživancija, pa boš spet lahko nabirala kondicijo s sprehodi.
Abra, če pred četrtkom ne prilezem več gor ... lepo opravi na UZ...user posted image !!!!
Vsem pridno in uspešno v postopkih!   

A me lahko katera navigira do dr. Voglerja - če se prav spomnim napotkov sestre je to ena hiša pred staro porodnišnico. Kje je pa to glede na KC? Kje parkirate, da ni preveč gužve?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
8.1.2008 20:28:36   
DaisyE
Čakte, sonček je zdaj gonček, jaz sem gejzi, a pol je pa mlinčka glinčka? user posted image user posted image user posted image

No glinčka, pravkar sem spila pirovski krigel mojga umotvorja. Za stebelno zeleno se priporočam, samo morma to pred ETjem speljat, ker pol menda ne smem več zelene. A jutri maš masažo. Viš jaz bi jo mogla met pa v četrtek, pa me je prebukirala, pa me je še spraševala, če jutri pridem, pa sem rekla, naj me kar na petek da, ker bo takrat že bolj jasno kaj dogaja. Srotek si, ker si bruhala. Upajmo, da je res od menopurja, da te ne bo zdaj kaka viroza pograbila. Povrh vsega.

Gonček, a ti pa kar roditeljskega? Ste pa zaštartali v novo leto. Pridni

Gold fish, kako je tavelko dete? Pridno v šoli?

Jaz mam pa kišto nazaj. Dela ko urca! Življenje je lepo!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......