Anonimen
|
Jutro! Mi smo auf od 8h, zdej je pa omagu in spi naprej. Vidim, da ste ve že kr pridne. Ja, je kr težko ko ne spijo... Sam men se res zdi, da sm se js že navadla. Upam, da ne bo to ostalo... Da se zbuja okol 3-4h, pol pa sledi ura divjanja... Sploh pa, če bomo imeli še enega... Vidim, da Margit iz izkušenj govori. Jaaoooo... IZVIRNO SPOROČILO: Margit IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Spet sm ga letela pogledat. Sem mu skuhala cel pisker slane kamilice. Upam, da bo kej pomagalo. Pa tudi izparilnik z evkaliptusovim oljem mam. Ooooooo kdaj bo mimo ta prehlad??? Jasna, zadnjič sem mal čuden napisala. Sem mislila pisker kamilic za v sobo kjer Alen spi. Lahko pa tudi zavreš vodo v katero dodaš sol, ko gre ven para pa ga držiš zraven, da to vdihava. Sori sori ker tako zmešano govorim. Mater... Se pravi - ali slana voda ali pa kamilice? Ja sej me je moj čudn gledu, zakaj solim kamilico. Pol je še vn butnu - ja a nebi rajš dala sladkor. Js pa cela pametna "ne, so mi punce iz RR povedale, da se to tako dela" Aaaaaa mater... Nič hudega, saj ni bilo nobene škode! Jaz res iskreno cenim vaše nasvete! Ko smo pa o nasvetih - jaz sem pri alenu ugotovila, da ga po kravjem mleku šraufa. Se pravi, če popoldan ali pa za večerjo poje kak jogurt, skuto, gres... karkoli od KM, mamo ponoči štalo. Tako, da mu mlečne obroke dajem zjutraj. Tak je bil še kot dojenček, če sem jaz jedla veliko mlečnega ga je fuuul zvijalo. No, to so naše izjušnje. Probite še vi dat kaj ne-mlečnega za večerjo. Upam, da rata, no. Aja - pa še to - naš navihanček ima tudi par novih for - z usti zna "prdet", pa že izgovarja črko R (mame še kr ni na seznamu, razen ko je kriza ), ploskat zna malo po svoje, z atijem se igrata indijanske zvoke - ko se tolče po ustih in se zraven dere aaaaaaaaaa, pleše če mu rečeš pleši alen, pokazat zna nos, če ga uprašaš kje je ura se takoj obrne na steno, sam pokaže jo pa še ne. Je kr ok, a ne? OK, kavica je pri koncu, grem še na hitrco pobrisat po tleh, moj sesa avte, tako, da bo kake 2 urce zunaj. Pa kosilo še morm pripravit. Sploh ne vem, kaj bi kuhala. Juhica bo ziher s kroglicami Tega se mi že lušta! Se slišimo kasneje!
|