|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
6.1.2008 8:44:05   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Spet sm ga letela pogledat. Sem mu skuhala cel pisker slane kamilice. Upam, da bo kej pomagalo. Pa tudi izparilnik z evkaliptusovim oljem mam. user posted image Ooooooo kdaj bo mimo ta prehlad???user posted image user posted image user posted image

Jasna, zadnjič sem mal čuden napisala. Sem mislila pisker kamilic za v sobo kjer Alen spi. Lahko pa tudi zavreš vodo v katero dodaš sol, ko gre ven para pa ga držiš zraven, da to vdihava.
Sori sori ker tako zmešano govorim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.1.2008 8:52:48   
Margit
Dobro jutro,

vidim, da vse še lepo spančkate. Jaz pa sem ob osmih vstala, se je tamalček zbudil za mleko. Potem ga je spil, zdaj pa spančka naprej. Ne vem zakaj ni ponoči tako lepo spal. Namreč noč je bila živa katastrofa. Od ene pol treh pa tja do petih je skoz neki jokcal, vstajal, pa sam s sabo se menil,... vem vse mi je jasno.... Zvečer je ful mal pojedel. Mal jogurta in banano, u bistvu tam okrog pol osmih, potem pa sem mu skuhala gres ko smo prišli domov, pa ga tud poskusit ni hotel. Kar zjokal se je. Pa sem ga zrihtala za spat, mu naredila še mleko in je zaspal. In očitno je bilo to premalo za celo noč. Je navajen bolj kaloričnih zadev. Ampak sred noči pa mu tud nisem hotla za jest dat. POol je šel pa moj do njega, ga mal božal in je v trenutku zaspal. Prej pa je celo noč pregalamil. Pri mojmu vedno zaspi. Mene pa očitno ne šmirgla.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.1.2008 8:58:50   
Margit
Pa še to. Jest mam tud slike iz mehiške. Sam še nisem fotoaparata praznila. Ga bom tekom dneva, pa jih pošljem.

Ej DeMer te kej pri srcu stiska. Naslednji teden, no danes teden se boš že psihično pripravljala na ponedeljek 14.1. Al boš mal zbolela?user posted image  Mene je kar groza. Še zmeri čakam na odgovor :( Itak vem, da nimam šans. Ampak poskusiti ni greh, a ne?? Atena kdaj greš ti delat, če mata že naslednji teden uvajanje?

Jest sem šla včeri mal v Qlandijo. Po novo garderobo. No neki sem našla. Neki bo pa kar starega. Tale nova moda mi ni ravno na kožo pisana. Bom naslednji teden, ko gre Maša spet nazaj v vrtec, Matica mal v varstvo dala in grem mal še uč vržt.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.1.2008 9:11:50   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

no mi pa smo se odločli da bomo drugo leto nardili user posted image  tako da bomo imeli 3 leta razlike ker sva se odločla da bi najprej hišo!tako da nič nebomo maja že delali!user posted image amapk ok sej 3 tud ni tako velika razlikauser posted image user posted image "mogoče pa se kaj zgodi"user posted image user posted image user posted image bomo videli!

Mateja vi boste imeli prej, meni verjetmi. Ja tri leta je ze kar razlika!

Mi upam, da bomo imeli ene 2,5 leti razlike. Max. Torej je časa še koliko? ne več dosti...

Drage moje tri leta je idealna razlika. Nič ni pozno. Pri treh letih so že tako samostojni, da z njimi ni več toliko dela. In tudi razumejo če jim kaj hočeš povedat. Pri nas sta 2 leti in 4 mesece razlike. In je bilo kar težko. Sploh, ker sta bila oba doma. In z dvema je kar nekaj dela. Verjemite, ne bi verjela, če ne bi probala na lastni koži. Verjetno je sicer lažje, če je prvi v vrtcu in se ti res lahko samo dojenčku posvetiš. Hvala bogu je bila pri nas Maša že brez plenic podnevi in ponoči, brez dude in stekleničke, tako da vsaj s temi stvarmi ni bilo toliko dela. Ampak ni se pa znala sam oblečt, slečt. O tem da bi sama jedla sploh ni blo šans (no sej veste da je totalno neješča) in se mi je dostkrat kar mešalo že zraven. Malega sem dojila, zraven pa Maši v usta nosila in jo hecala, da jih je sploh odprla. Ni sama zaspala. Kakšne kolobocije smo imeli za opoldansko spanje. Ker je bila navajena da sem ji brala pdravljico in potem z njo počakala, da je zaspala. No to je bilo enako pri večernemu spanju. Če pa je Matiček jokal, pa ni bilo šans da bi ona opoldne zapsala. Na koncu se spomnim, da sem ga vedno dojila, pa četudi ni bilo čas za to. Samo da sem lahko prebrala pravljico in da je zaspala. Zvečer ko sva bila oba je bila zadeva bolj enostavna. nO sem čist zašla.

Skratka tudi če boste imele razliko tri leta, se meni zdi to super. Tudi igrali se bodo skupaj potem ko bodo malo večji in bo veliko lažje. Pri nas se že skušata malo igrati. Samo kaj ko je MAtičeva igra še čisto drugačna kot AMšina. No pa saj bo. Otroci rastejo in vsak dan z njimi je bolj enostavno. Sej veste ne: Mali otroci mali problemi, veliki otroci veliki problemi. user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.1.2008 9:12:42   
Margit
Ko se zbudite, pa me le pokličite no. DA ne bom samogovorov tolkla, a prav?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.1.2008 9:15:22   
malecka_mateja
jutro!

darcauser posted image user posted image user posted image user posted image za poroko!iii kak lepo!bomo meli dekliščino???hehe v mb mamo mehhiška parti ponovitev za dekliščinouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za pohvale za slikico!včasih imamm res kak tak moment za slike in mi rata v nulo!sej mme še par takih ko sem imela dobre minute!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.1.2008 9:37:27   
visnjaaa
Jutro!

Jaz vam morem povedat, da sem bila včeraj v Čatežkih toplicah sama z mojo Ano. Tako je bilo fajn, da komaj čakam, da zadevo ponovim. Moj može me je tako razp....., da sem se u sekundi odločla. Sploh ni vedel, da se grema kopat....hi hi hi kako je pihu, ko sem prišla šele čez 4 ure domov...hih hi hi hiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čist prou mu je, da je bil mal sam z Nejcem, bo za drugič vedel.
Zdej mam pa jaz dost tega sranja, da sem kr naprej doma in sem samo ena domačica, res mam dost. Tak da sem se odločla, da bom začela hodit mal u fitnes in seveda redno na masaže in kopanje....pa redno na pijačko z kolegicami....pa dojenje morem nekak skenslat, pa še ne vem kako, ker je tak zizek.

No sej dons bom on line, ker imam čas, tak da se še beremo.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.1.2008 10:56:05   
Darca_k
Dobro jutro user posted image , tudi midva že kar nekaj ur v akciji.
Margit vidim, da smo imeli podobne izzive danes ponoči. Naš se je od 1h dalje tudi non stop zbujal dokler nisem ob pol petih obupala in mu dala flašo... Potem pa se je spet zbudil čez eno uro, pol pa je moj šel v službo ob 7h pa me je zbudil, pol pa ob pol devetih Maj ZAHTEVAL, da se greva oblečt in v akcijo... Skratka danes sem čisto na počasnem posnetku...

Malecka_Mateja ni problema glede dekliščine v mehiški, vas držim za besedo, da boste prišle user posted image . Sicer pa študirava ta 'veliki' poseg nekje junija. Se morava sedaj zmenit za datum...

Visnjaaa me je spomnila, da ste lani govorile o srečanju v Čatežkih... Mi gremo v sredo za nekaj dni z dedkom in babico malo čofotat v bazene. Komaj čakam, da vidim kaj bo Maj delal sedaj, ko že hodi...

Pikecpokec hvala za ZS user posted image .

Sedaj pa spet akcija, me mali že pošteno za hlače vleče... Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.1.2008 11:12:27   
DaniNeli
Jutro!
Ah,kakšen dan...dež pa mi prav nič ne paše.
Ja,ta noč pa ni bla ta prava...če se je Neli zbudila ob 2h30,pa se nikoli ne zbuja ponoči in jokala je...jo je bilo treba previt in spila je 2dcl mleka,spala pa je "samo" do 7h30,spet pojedla čokolinota,in sledilo je divjanje dve urci po sobi.Zdaj se je napokala banane,jabolka in plasme,zdaj pa kuhat kosilo.
Danes bomo papali piščančka in krompirčka v pečici,pa juho s kroglicami,to obožujemo,še posebno ko s prstki lovimo kroglice po juhici.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.1.2008 11:37:13   
malecka_mateja
jutro!

margit sej to sva tudi midva razmišljala da nama bo lažje pa še v hiški bomo!ker zdaj bi težko še enega kam dali!No ja rač bi ven vrgli in bi bla spet soba fraj!amapk zakaj!sej pa se ne mudi tako!

darca ok jaz ziher pridem na dekliščinouser posted image user posted image čuj 7 junij je sobota!user posted image user posted image user posted image ker je mali 7 rojen!pa gre datum skupajuser posted image user posted image user posted image

danes pa praznuje!

MAŠA 11-kauser posted image user posted image user posted image (helimaša)

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.1.2008 11:39:15   
atena777
Dobro jutrooooo user posted image ! Kok sem mislila na vas še v postelji, še posebej nate Jasna81, da te nisem kaj užalila! Pa na Malecko_Matejo, da se ne sekira zarad Davida, ker se je zbudil.... Joj kaj smo mamice hecne, vsaj jaz no! Pa na margit ce je dobila ZS.

Ja v torek bo bolna luna! Upam, da bo to ugodno vplivalo na uvajanje v vrtec!
Ampak sem hotela reči, da je mogoče to vplivalao na spanje vaših user posted image .

Drugače pa smo dobro spali, brez motenj.

Jaz grem v službo 21.1., bom še dopust imela. Malo si bom privoščila. Zdepilirala se bom na vseh vidnih in nevidnih mestih, sfrizirala, prebarvala, pedikura, manikura, mogoče kaka savna in ja na razprodaje bom šla čisto v miru pogledati, če bo še kaj ostalo!

Drugače pa sem jaz tudi šopek ujela, leta dvataužnt, pa nič ne zaleže. Jasna81 ravno o tem sva se včeraj s pikecpokec menile, če ni dovolj samo zaroka. Sej to bi blo čist kul. Se zaročiš nenkej na vrhu triglava, ali pa vsaj Šmarne gore :), ali pa sredi morja na Jadrnici, si izmenjaš prstane in si zaročen - do konca življenja! Poceni in izvirno! aja pa ne sedaj za mano vse kopirat user posted image , ve se kr poročte! Ker brez poroke ni dekliščine! In dobrega babjega žura!

Ne sej jest se bolj šalim kot ne, ampak sem pa res že izbrala svoj zaročni prstan.

Aja pa kaj sem še razmišljala? Ja da bo danes treba na sprehod. ampak izgleda bova kar sama pičila, ker foter spet kot po stari navadi smrčoha in bo to trajalo do ene 12h najmanj. Zame je to že prva polovica dneva okrog in se prelevi v ugašanje oz. vsaj v druge plane: kosilo, počivanje,...

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.1.2008 11:51:03   
pikecpokec

Ja v torek bo bolna luna!

Ql! Bolna luna je kot nalašč za uvajanje v vrtec.

Brez zamere, atena, ampak sem se prou nasmejala!

Aja, moj me je klicu. je preživel fantovščino, ampak za kosilo bi pa sam juhico jedu user posted image !

Ej, Darca, pohitet bo treba če se mislita junija poročit. ker takrat bi se vsi poročili, tko da dvomim da je kaka gostilna sploh še frej. al pa kak bend. pejd mal pogledat na www.najporoka.com (forum), pa boš vidla, da majo eno to dvoje rezervirano ze vsaj eno leto vnaprej (nekateri še več). lahk se pa poročita kje na prostem, pa ne bo problema. pa še lepo bo.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.1.2008 11:53:22   
Anonimen
Jutro!

Mi smo auf od 8h, zdej je pa omagu in spi naprej. Vidim, da ste ve že kr pridne. Ja, je kr težko ko ne spijo... Sam men se res zdi, da sm se js že navadla. Upam, da ne bo to ostalo... Da se zbuja okol 3-4h, pol pa sledi ura divjanja... user posted image user posted image user posted image Sploh pa, če bomo imeli še enega... Vidim, da Margit iz izkušenj govori. Jaaoooo...

IZVIRNO SPOROČILO: Margit

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Spet sm ga letela pogledat. Sem mu skuhala cel pisker slane kamilice. Upam, da bo kej pomagalo. Pa tudi izparilnik z evkaliptusovim oljem mam. user posted image Ooooooo kdaj bo mimo ta prehlad???user posted image user posted image user posted image

Jasna, zadnjič sem mal čuden napisala. Sem mislila pisker kamilic za v sobo kjer Alen spi. Lahko pa tudi zavreš vodo v katero dodaš sol, ko gre ven para pa ga držiš zraven, da to vdihava.
Sori sori ker tako zmešano govorim.

user posted image user posted image user posted image user posted image Mater... Se pravi - ali slana voda ali pa kamilice? Ja sej me je moj čudn gledu, zakaj solim kamilico. Pol je še vn butnu - ja a nebi rajš dala sladkor. Js pa cela pametna "ne, so mi punce iz RR povedale, da se to tako dela" user posted image user posted image user posted image Aaaaaa mater... Nič hudega, saj ni bilo nobene škode! Jaz res iskreno cenim vaše nasvete!

Ko smo pa o nasvetih - jaz sem pri alenu ugotovila, da ga po kravjem mleku šraufa. Se pravi, če popoldan ali pa za večerjo poje kak jogurt, skuto, gres... karkoli od KM, mamo ponoči štalo. Tako, da mu mlečne obroke dajem zjutraj. Tak je bil še kot dojenček, če sem jaz jedla veliko mlečnega ga je fuuul zvijalo. No, to so naše izjušnje. Probite še vi dat kaj ne-mlečnega za večerjo. user posted image Upam, da rata, no.

Aja - pa še to - naš navihanček ima tudi par novih for - z usti zna "prdet", pa že izgovarja črko R (mame še kr ni na seznamu, razen ko je krizauser posted image ), ploskat zna malo po svoje, z atijem se igrata indijanske zvoke - ko se tolče po ustih in se zraven dere aaaaaaaaaa, pleše če mu rečeš pleši alen, user posted image pokazat zna nos, če ga uprašaš kje je ura se takoj obrne na steno, sam pokaže jo pa še ne. Je kr ok, a ne? user posted image

OK, kavica je pri koncu, grem še na hitrco pobrisat po tleh, moj sesa avte, tako, da bo kake 2 urce zunaj. Pa kosilo še morm pripravit. Sploh ne vem, kaj bi kuhala. user posted image Juhica bo ziher s kroglicami user posted image Tega se mi že lušta!user posted image user posted image

Se slišimo kasneje!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.1.2008 11:59:35   
Anonimen

Dobro jutrooooo user posted image ! Kok sem mislila na vas še v postelji, še posebej nate Jasna81, da te nisem kaj užalila! Pa na Malecko_Matejo, da se ne sekira zarad Davida, ker se je zbudil.... Joj kaj smo mamice hecne, vsaj jaz no! Pa na margit ce je dobila ZS.

Kaj se lahko nehaš sekirat, lepo prosim. Čisto nič ti nimam za zamerit, pa tudi če bi imela, bi hitro "odmerila" user posted image

Drugače pa sem jaz tudi šopek ujela, leta dvataužnt, pa nič ne zaleže. Jasna81 ravno o tem sva se včeraj s pikecpokec menile, če ni dovolj samo zaroka. Sej to bi blo čist kul. Se zaročiš nenkej na vrhu triglava, ali pa vsaj Šmarne gore :), ali pa sredi morja na Jadrnici, si izmenjaš prstane in si zaročen - do konca življenja! Poceni in izvirno! aja pa ne sedaj za mano vse kopirat , ve se kr poročte! Ker brez poroke ni dekliščine! In dobrega babjega žura!

Ja, midva sma že kr precej časa zaročena... Sej je dovolj (zaenkrat)

Glede žura in dekliščine... ma ne vem, no, me bi pa lahko imele "zaroko-ščino" Kaj praviš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.1.2008 13:20:33   
malecka_mateja
jaz pa sem čisto v iskanje avta padla ker zdaj ga bomo nucali!se odločamo med meganom ali clio bomo videli!tam letnik 99!ker avto tak mamo tega bo mel možek za službo in nazaj!zdaj rabimo finance za kaj drugega!bomo videli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.1.2008 14:29:44   
Darca_k
Ja Malecka_Mateja, saj sem jaz tudi sanjala o 7.6., pa je moj rekel, da je na ta dan preveč obletnic in bi lahko bil kak poseben dan za poroko user posted image . Fora je namreč, da poleg tega, da se je Maj rodil 7. imava midva tudi obletnico 7., pa lani mu je 7.9. ratalo me zaročit user posted image ....

A res Pikecpokec, da so drugi tako hitri... Midva sicer ne bi tako komplicirala, sva pa študirala, da bi res imela vse zunaj pri gostilni v našem kraju (je lani imel tam moj brat poporočno zabavo in je bil ful zadovoljen). Imela bi tako samo 'matični' del - ker se moj ne bi ženil cerkveno, tako da bi tisti del mogoče naredila bolj 'romantičen' in ne tako uraden... Baje da se da. Mi bo bratova žena pomagala, ki je lani skoraj diplomirala iz svoje poroke user posted image user posted image . Sta pa res imela lepo - limuzino, pa balone, pa golobe...

Jooj mali mi je komaj sedaj zaspal. Pa še to ne sam, ampak na mojem krilu. Ga počasi, tako kot ti Atena777 navajam na tempo v vrtcu (kosilo ob 12:00, pa spanje po kosilu in ne prej, pa da bi sam zaspal na jogiju, ki ga dam na tla...), pa ni šans da bi spal. Je pa danes sam jedel iz flaše (ni bil tako komot, da bi mu jaz držala flašo)...

Jasna tudi naš že včasih dela brrr s prstki na ustih, pa pljuva mi že drugi dan (ne vem kje je to videl, ni pa v redu, če ima polna usta grrruser posted image ).

A je katera članica Cicikluba? Meni so poslali reklamo za članstvo, pa me vleče da bi se prijavila (imajo ugoden popust ob vpisu), potem pa tako študiram, da bi verjetno eno knjigo na mesec tudi lahko kupila...?

Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.1.2008 14:31:41   
Darca_k

jaz pa sem čisto v iskanje avta padla ker zdaj ga bomo nucali!se odločamo med meganom ali clio bomo videli!tam letnik 99!ker avto tak mamo tega bo mel možek za službo in nazaj!zdaj rabimo finance za kaj drugega!bomo videli!

Malecka_Mateja poglej, če se ti mogoče ne splača kar novega Cliota kupit. Baje imajo ugodne popuste na stari model, pa 4 leta garancije. Je moja kolegica tudi iskala stari avto, pa sta se pol raje kar za novega odločila, ni bila takršna razlika v ceni... Ne vem, moj bi mogoče imel več podrobnosti, samo ga danes ni doma...

Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.1.2008 14:51:47   
atena777
Jeeeeeee, uspela sem dobiti slike user posted image , ki sem jih pobrisala nazaj iz niča user posted image . Če boste kdaj rabile, programček za restavriranje slik, ko jih tudi že  pobiralci smetnjakov odpeljejo user posted image : http://www.aumha.org/a/recover.php

Darca_k za hišico moraš najprej kupiti pomivalni stroj (to je škatla od pomivalnega stroja, ki ga je mama kupila). Je taka bolj trpežna, pa še s samolepilno folijo je prelepljena (črna), strehica in okenca, vrata pa iz darilnega papirja. Davidu je nepogresljiv koticek postala! Priporocam!

Jaz ze planiram kako bomo praznovali 1.leto rojtva! Sigurno bo to na 4.2., ker drugace izgubi ves pomen (ceprav je ponedeljek). Torta pade sigurno. Glede povabljencev pa bomo verjetno po okusu mojega ostali v krogu starih starsev in naju.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.1.2008 15:06:11   
atena777
user posted image user posted image   Maša vse najboljše zuser posted image a dopolnjenih 11 mesecevuser posted image ! user posted image user posted image

Še malo potrpi pa bo tortica user posted image

user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.1.2008 15:38:54   
helimaša

Hey hoj!

Objavila (koncno) slike od hisice!

geslo: Prazniki2007. Pazite na male in velike crke!

Mateja tvojih slikic se kar nisem dobila?!

Aja se to - dobila namizni koledar iz DM! Ful razocaranje, verjetno bi morala stenskega. Malecka_Mateja ali je iz papirja ali je taka gladka fotografija?

jst sm pa stenskega naročila in sm bla tud razočaranauser posted image ....je bil manjši kot sem pričakovala....pa še slikce mi niso obrnil v pravo smer....sm eno pozabla obrnt pa je glih za taščo pa sm mislna da bojo tm obrnil.....ajajaaajjjj.....bomo pa za drugič vedli....
drugače pa ja Maša user posted image user posted image user posted image ....še malo pa bo eno leto.....
ste se pa ful razpisale včer....sem komaj prebrala vse....mi smo bli pa na 70. letnici....pa je blo ful luštn....tamali se je pa tud ful dogajal...pol je pa ob pol osmih sam omagala in smo šli dam....ampak potem se je pa ob polpolnoči zbudila in do pl dveh žur....pa še pr nama je pol spala....in sm dons čist zlomljena....
zdej se grem pa še mal poigrat pol pa mal ajat....Maša mislm.....

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.1.2008 17:47:19   
Darca_k
Maša vse user posted image user posted image  za 11 mesecev user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.1.2008 18:45:56   
atena777
Mene pa v sp.delu trebuha šraufa. Upam, da ni vnetje ledvic. Še to! Ali pa je reakcija, ker jutri začnemo z uvajanjem v vrtec!
Držite pesti!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.1.2008 19:07:35   
malecka_mateja
čer!

evo jutri gremo v novo mesto gledat enega megana!pa da vidimo!

darca mi res avto rabimo čist takega enestavnega ker vredu avto tako mamo!ker ko bo hiša gotova bomo tak kkakega bboljšega vzeli!tak da res gledamo tam do 3.000 evrov!
ta pride 2.500 pa ima klimo srevo..in to kaj more met!čist ok!

upam da je vredn ogleda če se že tako daleč peljemo!bomo videli!

atena seveda bo uvajanje uspelo v polno!mi tudi gremo jutri na uvajanje!bomo videli kako bo!

darca boš mela kaj časa dopoldan za kavo????

zdaj pa morem it ker mi že gnjavijo!pridem še kaj!

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.1.2008 20:06:35   
visnjaaa

čer!

evo jutri gremo v novo mesto gledat enega megana!pa da vidimo!

Ej ti greš v novo mesto in se pelješ mimo mene? Po kateri cesti grete?
Lahko bi se spoznale, kaj praviš?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.1.2008 20:39:28   
Nenny
Ojla,

vas je pa res kar tezko prebrat, tako klepetate. Saj je prav, drugače smo res ratale ene "domačiče". Si bo treba čas tudi zase vzet, a ne?

Uf, kako res čas beži. Tudi mi smo danes imeli 11-ko. Še en mesec in tortica. Ja, tudi jaz že razmišljam, kako bo kaj rojstni dan potekal.

Zgleda da je bla prejšnja noč kar pri večih naporna. Ti, ti naši nagajivčki. Matic sploh ne more več normalno spat. Zvečer zadrnjoha, potem NUJNO se zbudi čez 1 uro. Ampar res, skor do minutke je točen. Pa ponoč se tud nekaj razburja, joka na vso moč, tako da ga moram vzet iz posteljice, ga ne morem kar pustit. Mogoče je to napaka ( to mi pravijo uni tete stare, ki že 30 let niso vildle dojenčkov user posted image ).

Veliko sreče z uvajanjem v vrtec, pa poročajte, kako bo šlo. To nas čaka naslednji mesec in me kar skrbi, saj je mali skoraj samo z menoj....

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?