Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 20:55:47
|
|
|
|
DeMer
|
Čer! Kako ste kaj? Jest sem se danes selila. Sem od doma mogla prinesti stvari za službo. Jah, ni kaj, 14. se bliža. A gre katera jiuri dopolan v Qlandijo? Vsaj na kofetka?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:15:25
|
|
|
|
DeMer
|
Margit, kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:29:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnja pa res lahko gremo na kavo!sam mi bomo kakih 16.30 komaj tam na bencinski na avto cesti pri NM ko je tudi hotel da avto vidimo!Potem pa lahko!ti je prepozno??? daj pošlji mi tvojo telefonsko jaz pa ti na zs mojo!plis!res bi te bilo lepo spoznati!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:31:42
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k A je katera članica Cicikluba? Meni so poslali reklamo za članstvo, pa me vleče da bi se prijavila (imajo ugoden popust ob vpisu), potem pa tako študiram, da bi verjetno eno knjigo na mesec tudi lahko kupila...? Jaz imam to reklamo že dva dni pred račuanlnikom. In tuhtam in tuhtam .... Zdele so res ugodno knjigice. Res da jih imamo pri nas za celo knjižnico. Ampak naša Maška je obsedena od knjig. Vsak dan samo bereva in bereva in bereva. V Ciciklubu naj bi kupil 1 knjigo na mesec. Do zdaj pa smo sigurno že kupili več kot 1 knjigo na mesec. Sam decembra mislim da smo jih ene 5 kom. Res pa, da sem do zdaj kupovala pri Felixu in Didakti. Ampak tukaj me matra Sapramiška, pa Maček Muri, .... V vrtcu so mi rekli, da se večkrat kar potuhne in gre v knjižni kotiček. In tam po več časa gleda knjigice. Upam da bo Matic saj tretjino toliko obseden od knjig. Pa bo čist OK.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:34:07
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja MAŠA 11-ka (helimaša) Čestitke tudi iz naše strani.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:39:46
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Margit, kako si kaj? Kaj naj ti rečem??' Jaz sem OK, ampak mislim da matic ni . Neki se za ušeska šlata, ko pritisnem nanj kar znori, desni uček ima čisto vnet in gnojček mu ven teče. No očitno smo bili predolgo zdravi. Verjetno gremo jutri k zdravniku. Bom najprej klicala.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:41:00
|
|
|
|
Margit
|
Kje ste zdaj vse??? Mam spet samogovore
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:42:58
|
|
|
|
DeMer
|
Ja, Matic bogi! Kolk časa ste bli pa zdravi? Mark tud še smrka in kašlja. Če za eno mnjenje vas prosim. Mark včaih, ko je utrujen, ko pade na rit se kr nazaj zvrne in ful z glavo udai na tla. A mislite, da je to ok?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:43:30
|
|
|
|
DeMer
|
Ne ne jest sem tlale!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:45:03
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Če za eno mnjenje vas prosim. Mark včaih, ko je utrujen, ko pade na rit se kr nazaj zvrne in ful z glavo udai na tla. A mislite, da je to ok? Tudi Matic. Kar vrže ga iz nerodnosti na rit, potem pa se še na glavo nazaj zvrne. In potem se joka kot da bi ga iz kože dajali.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:45:52
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Ja, Matic bogi! Kolk časa ste bli pa zdravi? pomoje še en teden ni. v soboto pred prazniki (novim letom) smo bili na metelkovi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:46:22
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Jest sem se danes selila. Sem od doma mogla prinesti stvari za službo. Jah, ni kaj, 14. se bliža. A ti je kej slabo?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:46:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz tukaj čakam na višnji odgovor!vendar bom morala oditi! no margit jaz res upam da se čimprej pozdravite ker tole je že preveč! morem it!papa
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:46:48
|
|
|
|
DeMer
|
Tudi Matic. Kar vrže ga iz nerodnosti na rit, potem pa se še na glavo nazaj zvrne. In potem se joka kot da bi ga iz kože dajali. A misliš, da je to OK. Mislim, ni ok, sam tko ni kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:49:28
|
|
|
|
Margit
|
Atena ja kolk maš pa ti dopusta, če ni skrinost. Glede na to da bi mogla jet že decembra delat? In 10 delovnih dni skupaj porabit v tekočem letu. Meni je namreč teh 10 dni propadlo. Ostalo pa mi je še 12 dni, ki jih moram porabit do konca junija. Držim pesti, da bo jutri vse OK na uvajanju. In da David ne bo preveč gledal za mamico.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:50:28
|
|
|
|
DeMer
|
Ewo, jest že sebe ne razumem. MIslim, da je čas za spat. Margit, pol ne bosta jutri nič v Kr prišla?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:51:26
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Tudi Matic. Kar vrže ga iz nerodnosti na rit, potem pa se še na glavo nazaj zvrne. In potem se joka kot da bi ga iz kože dajali. A misliš, da je to OK. Mislim, ni ok, sam tko ni kaj narobe. Verjetno ni dobro da preveč na glavico padajo. Ampak kako boš pa to preprečila? Samo če bi bil 24 ur na dan v stajici. Pa še ta ne bi smela bit lesena. To je samo prehodno obdobje dokler ne shodijo. POtem pa so že veliko bolj stabilni, zaupajo sebi in svojim sposobnostim.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:53:29
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Margit, pol ne bosta jutri nič v Kr prišla? Ti sporočim. Imam namen Mašo peljat v vrtec zgodaj, tako kot bova hodili od naslednjega tedna dalje . Potem pridem domov in bom videla kakšno je stanje z Maticem. Če ne bo preveč jokal in tečkal, se zna zgodit da prideva. Morm jet bone zapravt. Božičkove.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:57:16
|
|
|
|
Darca_k
|
Malecka najprej tebi odgovor, da mi ne pobegneš: na žalost mi jutri ne bo ratala kavica. Zjutraj imava z Majem zdavnika (ima take čudne nohte na nogicah in jih bom pokazala pediatrinji), potem mu gremo kupiti čevlje za zunanji svet (kje si ti kupila tiste za Tjašo?), popoldan pa se mi je najavil šef z ženo, nas prideta malo pogledat, pa da se zmenim z njim kdaj bova imela sestanek v zvezi z mojim delovnim mestom, ko se vrnem (ker ga 1.2. ne bo v MB)....
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:57:25
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ej Malecka_mateja dej ti men povej, po kateri strani greste v NM? A se peljete mimo Krškega? lp....čakam na odgovor
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:57:37
|
|
|
|
DeMer
|
Izkušena mamica miri panične mamice. Mah, včasih se res ustrašim, če je vse ok. Jest sem tlele padla v igrco in se ne morem spravit spat. Neki me grlo štoka, pa nos mam čist zabasan. Margit, a ti že kej več, kdaj greš delat?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 21:59:13
|
|
|
|
DeMer
|
Ti sporočim. Imam namen Mašo peljat v vrtec zgodaj, tako kot bova hodili od naslednjega tedna dalje . Potem pridem domov in bom videla kakšno je stanje z Maticem. Če ne bo preveč jokal in tečkal, se zna zgodit da prideva. Morm jet bone zapravt. Božičkove. Ti me pokliči. Upam, da vam rata bolj zgodnje vstajanje in da se stanje Maticu izboljša.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 22:00:00
|
|
|
|
visnjaaa
|
Demer kak maš ti to profil - odsotna? Se skrivaš, a?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 22:00:32
|
|
|
|
Darca_k
|
Glede padanja na ritko, pa mislim, da je to samo ena faza. Je pa res, da smo mi malega v tej fazi imeli veliko na postelji (tisti v spalnici) in se je tam učil padati na ritko... Tako da če je včasih udaril z glavico ni bilo problemov. Ga pa že od malega učim kaj je trdo. Ponavadi mu potrkam na trdo zadevo (steno, tla, les...) in rečem, da je trdo... Tako da sedaj točno ve kje se lahko meče in kje ne. In začuda to tako tudi dela. Na postelji in v prenosni posteljici se meče kot nor, medtem ko je na tleh ful previden. Je pa res, da ko so utrujeni pa skoraj nič ne pomaga. So ful nerodni...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 22:00:42
|
|
|
|
DeMer
|
ima take čudne nohte na nogicah in jih bom pokazala pediatrinji) Darca, kakšne nohte pa ima? Tud Mark ima palce mal trde in debele?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?