Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:06:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
atena help jaz bom popizla poleg slik! jasna nič se ne sekiraj!tam ti pokažejo vaje!pa gibe...da ti pol telovadiš!sej mogoče sploh ni to sam vprašaj na naslednjem pregledu sam po mojem bi ti že sama rekla al kako??
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:07:15
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Aja - punce a ste že podaljšale otroške dodatke??? Js sm šla zadnjič na CSD in sem zvedla, da sm lani16.4. oddala vlogo. Če bi jo pa v marcu oddala, bi imela skoraj polne otroške, ker bi se mi štelo leto 2005, ko sem tudi bila brezposelna. Tako da sem na račun tistih 16 dni dobila zelo male otroške TO JE ENA ZNANSTVENA FANTASTIKA. MI NE DOBIMO NIČ. VRTEC PLAČAMO POLNO. TO JE NAGRADA, ČE PRIDNO DELAŠ - POTEM TI VEČ VZAMEJO! LOGIČNO? Aja pa jasna81 ne zdaj kaj proti sebi vzeti, niti malo nisem to želela!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:08:45
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja atena help jaz bom popizla poleg slik! jasna nič se ne sekiraj!tam ti pokažejo vaje!pa gibe...da ti pol telovadiš!sej mogoče sploh ni to sam vprašaj na naslednjem pregledu sam po mojem bi ti že sama rekla al kako?? dej prid na MSN
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:10:48
|
|
|
|
atena777
|
Muce bele muce črne zmagovalna kombinacija! Je zaspal! To je prva pesmica, ki sem se jo na pamet naučila iz tiste knjigice, ki smo jo dobili v porodnišnici: Igre z otročkom. ¨4 kitice ima prosim!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:13:10
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jasna sam za podaljšat porodniško moreš en mesec preden se ti iztećče!pa mislimd a se bolj splača dobivaš verjetno velčjo pordniško od socialne???al ne
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:23:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
nemotite me imam inštrukcije z našo učiteljico! bravo atena
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 20:31:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 20:33:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:35:13
|
|
|
|
pikecpokec
|
Evo me. nabasala sem se s kruhom s pašteto, majonezo in kumarcami . Njami! sam pol bo pa kriza, ko bom mela probo za obleko. aja, obleko mi delajo pri urški draž. so rekli po novem letu, tko da zdej čakam da me pokličejo. bo pa to sam tunika (oranžno rdeča), spodi pa hlače (jih še morm dat delat-k sreči mam hitro šiviljo ), pa ena taka lepa majčka. čevlje že mam, plašček (bel) sem pa že tud kupla. moj možek ma pa že vse: obleko, srajco, kravato, šolne. je hotu met vse novo, ker mu njegova maturantska obleka ni več prou. zakaj že ne? zdej grem pa še mal iskat musko za ozadje slideshowa s poročnimi fotkami. bolš da to zdej nardim, ker par dni prej po moje ne bo časa. hvalabogu, da se nisma odločla za veliko ohcet! ker bi me po moje pobral. že tko je ful nekih opravkov, da bi še pa 100 ljudi gostila . nenene!!!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:36:41
|
|
|
|
pikecpokec
|
A-a, nč ne bo dekliščine. Vsaj en nej bo trezn pr bajti.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 20:36:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:36:48
|
|
|
|
Darca_k
|
Uh, komaj sem prebrala kar ste napisale sedaj v par urah... Pridne ste, pridne . Atena777 FUL ste lepi na slikicah. Tudi meni je tista z dedkom mrazom najlepša... Ste ful lepa družinica. Kje pa ste nabavili to hišo? Pa mali je luškan... No ko končam ta piste, se bom tudi jaz potrudila in vam poslala po mailu moje slike iz LJ (sicer jih ni tako veliko, sem šparala hahaha). Naš mali pa ma danes novo finto: začel je pljuvati! Najraje takrat, ko ima polna usta... Potem pa se tako prisrčno smeji, ko je mama malo huda . Mi je pa bilo danes kar všeč, da smo ostali doma. Smo si malo vzeli časa zase (sem vse oprala in zlikala hahaha), pa moj je bil ful z Majem... Jasna81 tudi mi ne uporabljamo hojice... Se je kar ob sedežni in vratih začel gor postavljat, pa tisto mizo oziroma igračo smo kupili, ki jo je enkrat predlagala Atena in je tam zraven stal in delal prve korake... Kolumbo hvala za slikice, sedaj pa grem še jaz pošiljat, upam, da bo več sreče kot pri Mateji...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 20:38:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 20:39:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:49:11
|
|
|
|
DeMer
|
DEMER PROSM DA STOPIŠ NA MOJO STRAN Vedno na strani boljših!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:49:53
|
|
|
|
DeMer
|
in se u soboto poročim še enkrat Kolubmo, a z istim?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:51:18
|
|
|
|
DeMer
|
mojim sva spičena...na žurki se ga je od histrije diplomske zapil, pol je začel s pirom nalivat tamauga, HAHA, moški so prišli do tega, da v družini rabijo podporo. Moj mu je pa daju viski za vohat.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:51:50
|
|
|
|
pikecpokec
|
Salon od Urške Draž je v stari Lj, hmmmm, kok bi ti razložla......če greš od magistrata v smeri proti trnovem, je čist na koncu tiste ulice, ki že mal gor proti gradu zavije. nek trg....hmmm..... čaki, grem pogledat
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:53:24
|
|
|
|
pikecpokec
|
evo, našla: Gornji trg 9
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:53:31
|
|
|
|
Darca_k
|
Tako, meni je javilo, da je mail pslan. Samo ne me likvidirati, ima namreč 9 Mega...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:55:17
|
|
|
|
DeMer
|
OK, a mi lahko kakšna razloži glede tehle dodatkov? A to je treba spet zaprosit al kaj? Keri papirji se rabijo?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:56:27
|
|
|
|
DeMer
|
Darca hvala za slike, lepe so. KJe ste ostale DOL Z MSNja!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 21:02:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:16:01
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo mene! atena me bo zadavila ker smo davida zbudli! slike pa znam pomanjšat hvala atena pikecpokec upam da dobimo kako sliko od poroke! darca hvala za slike moje sploh ne pridejo na vrsto ker zdaj tvoj eporijema pol pa gre v pošiljanje! kje ste?? kolumbo in bo kaj z zaroko? ti maš sam izgovor ker bi se rada še enkrat poročil aoz šla na medene tedne ne?
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:20:30
|
|
|
|
pikecpokec
|
Itak da bojo slike. mava enga tko fajnga fotografa. pejte pogledat na www.lasbodas.net, pa povejte če so vam všeč slike (no, niso še od najine poroke, ampak bojo v enakem stilu). men so ful všeč, ker niso neke kičaste in osladno romantične. brrrrr, nism jst tak tip, moj pa tud ne!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?