|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
6.1.2008 22:01:23   
visnjaaa
Malecka_mateja JAZ TE ČAKAMMMMMMMMM

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.1.2008 22:01:45   
DeMer
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Demer kak maš ti to profil - odsotna? Se skrivaš, a?user posted image user posted image user posted image

Jest se pa res ne morem skrit k sem tako glasna. user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.1.2008 22:02:11   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Izkušena mamica miri panične mamice. user posted image

Mah, včasih se res ustrašim, če je vse ok. Jest sem tlele padla v igrco in se ne morem spravit  spat. Neki me grlo štoka, pa nos mam čist zabasan.

Margit, a ti že kej več, kdaj greš delat?

ne. ampak mislim da kjar 14.1. vsaj kolokor poznam našo gospo dir.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.1.2008 22:02:30   
Darca_k
Margit upam, da bo Maticu čimprej bolje user posted image . Bougi je s temi uhicami, ne? Upamo da bo P rekla, da je vse ok...

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.1.2008 22:03:03   
visnjaaa

Demer kak maš ti to profil - odsotna? Se skrivaš, a?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zato te pa glo boli....sej men tud boli, pa nos mam tud čist zabasan....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.1.2008 22:04:17   
visnjaaa
Ja Matic hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.1.2008 22:04:38   
Darca_k
Darca, kakšne nohte pa ima? Tud Mark ima palce mal trde in debele?

Našemu se pa ful vihajo. Take zgužvane ima že od rojstva. Sedaj pa sem opazila, da ko ga skopam, da ima malo potemjene (na rumeno) pa se bojim, da ni kaj fasal sedaj ko non stop nosiva nogavičke...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.1.2008 22:04:50   
Margit
Ja ampak kar se tiče padanja, pri nas se Matic ne meče na tla (se meče po vseh posteljah, ker s tem mu narediš največje veselje,da ga daš na tavelko posteljo) ampak u bistvu se spusti in hoče jet naprej, se ustraši, pade na rito in potem ga tolk zarotira, ne ulovi ravnotežja in ga vrže nazaj na glavico.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.1.2008 22:07:44   
Margit

Ja Matic hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje.

Ampak a veste kaj??? S temi boleznimi grem že sama sebi na živce. Kolk morm jet šele vam.
Res mi ni več jasno, kje vse to staknemo. Očitno ima Matic to po svojem stricu. On je imel eno leto skupaj vnetje na vnetje. Dokler niso prinesli iz Švice nekih kapljic (ala heomopatske) in od takrat dalje je blo OK.
Bom naslenji teden spet mal net preštudirala - vnetje ušes

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.1.2008 22:08:23   
DeMer
Margit, isti je Mark.

Zdej pa jest grem, ker sem čist zaspana. Se morm navadit zgodaj spat hodit, ker bo treba kmalu ob 6h aufat.user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.1.2008 22:09:24   
Margit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zato te pa glo boli....sej men tud boli, pa nos mam tud čist zabasan....user posted image user posted image user posted image

DeMer je bolna zato, ker mora 14. jet delat. Pa rab bolniško. user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.1.2008 22:10:27   
Margit

Margit, isti je Mark.

Zdej pa jest grem, ker sem čist zaspana. Se morm navadit zgodaj spat hodit, ker bo treba kmalu ob 6h aufat.user posted image

Ah mal pejt še na bolniško. Sej ne delaš v privat firmi. Ti si privošči.user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.1.2008 22:11:24   
Margit
Darca čestitke za odločitev za poroko. user posted image  Pogumna odločitev.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.1.2008 22:20:01   
Darca_k
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mene pa v sp.delu trebuha šraufa. Upam, da ni vnetje ledvic. Še to! Ali pa je reakcija, ker jutri začnemo z uvajanjem v vrtec!
Držite pesti!

David bodi pogumen jutri user posted image .
Mamica Atena777 ti pa bodi močna in pozitivna za oba. Saj malčki ful čutijo, zato moramo biti me ful prepričane, da je to najbolj prav in da je to le eden izmed korakov, ki jih bodo morali narediti naši otroci...
Verjamem, da vama bo dobro šlo...

Glede škatle pa: David tvoja dva sta prava đeka.... Ful dobro  sta naredila...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.1.2008 22:21:03   
visnjaaa
Jaz grem spat, ker se mi drema 100 na uro.

Malecka_mateja ti mi pa kr lepo napiši po kateri poti greste v Novo mesto, da te nek uhaklam in da se končno spoznam eno februarčico.user posted image

Za uro pa nič ne skrbi, se boma že zmenle. Al se boš peljala čisto mimo mene. 
A greš: Celje, pol pa na  Slovensko Bistrico, čez Rogaško, Bizeljsko, Bržice in  na avocesto, al pa greš čez Celje, Zidani most, Radeče, Sevnica, Brestanica, Krško in v Kršekm na avtocesto za Novo Mesto.????

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.1.2008 22:21:37   
Margit
Tudi jaz odhajam počasi spat. Jutri imam namen vstati 6.30. No pa da vidimo kdaj nam bo ratalo.
Se beremo jutri.
Lepo in mirno noč vam želim

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.1.2008 22:25:33   
Darca_k
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Darca čestitke za odločitev za poroko. user posted image  Pogumna odločitev.

Hvala. Sicer so naju njegovi hoteli že lani poročiti, ko so izvedeli da sem noseča, vendar nisva hotela iti v tako 'hitro' varianto. Potem sva nekaj razmišljala, da bi šla na kakšen oddaljeni otok in potem naredila after party, vendar sedaj ko imava Maja se mi zdi biti več dni brez njega, nemogoče...
Tako da bomo verjetno naredili kar vse v enem paketu, vendar ne na tisti ful tradicionalen način, ker namreč že živiva skupaj in v skupnem stanovanju...
Sicer pa mi je Pikecpokec dala danes malo pospeška, tako da bova z mojim še ta teden dorekla datum potem pa akcija user posted image .

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.1.2008 22:27:04   
ribicau
Živjo!

Jest vas pa sploh nimam časa  brat, vidm, da ste ful napisale.  Bom jutri, če bo čas.

Pri nas je user posted image user posted image user posted image user posted image .
Eva je padla in za glavo oz. usti udarila direktno v lonec za rože. Poleg tega, da se je kri ulila in je takoj vse skupaj zateklo, z mojim ne uspeva pogledat, a je zbila zob ven al ne! U glavnem, jest sem čist na glavo. To se je zgodil ob 18ih, Eva je jokala minutko, jest pa še kr user posted image . Kr ne morem verjet, kako se je to lahko zgodil. Pa fora je bla, da sploh ni hodila, ampak je čepela tam ob roži in kr naenkrat bum. Sem poiskusla mrzlo mokro plenico ji na obrazu držat, pa ni šlo. Da bi jo peljala k dr. nima smisla, ker ji pomojem nč ne morjo pomagat. Klicala sem prijateljico zobarco, ki je rekla, da nimamo kej, otročkom pač pri teh stvareh ne moremo pomagat. Ustnica je pa z notranje strani se mi zdi predrta kr fejst, zunaj pa je OK, samo je pa vse skupaj ful zatečeno, tko da....pogledat pa tud ne pusti. Sej vem, vse sem ful zmešan napisala, ampak trenutno nisem sposobna normalno razmišljat. Je bla pa ful pridna...jokala vse skup nič, potem pa je čez eno uro pojedla večerjo, kot da nič ni. Ja če bi se men kej tacga zgodl, tud ust ne bi mogla odpirat. Pa potem 15 min po tem, je že letala po dnevni in kuhinji, midva z mojim pa zanjo, pa sploh ji nisva pustla da bi bla 5 sek sama...joj, jest sem jo kr v naročju skoz imela, ker se zdej res ful bojim. Ob 20ih sem jo dala spat, pa kr eno svečko sem ji dala, ker ji verjetno kljuva tam po ustih tista oteklina, pa se je že 2x zbudila in se me ful oklepala, joj punčka moja. Se pa že kar bojim jutrišnjega dne, ko se bo mogoče več videlo in bom videla, kaj točno je tam v ustih!

Jutri greva z Evo na uvajanje za varstvo, ker grem čez 14 dni žal delat!
Cao

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.1.2008 22:27:32   
Darca_k
Vidim da že vse počasi odhajate. Tudi zame je že čas...  Upam, da bo bolj mirna noč danes...
Lahko noč!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.1.2008 22:30:49   
Darca_k
Ribicau tudi vama z Evo držim pesti za čim lažje uvajanje.

Prav tako user posted image user posted image user posted image  da si ni preveč pokodovala zobeka...

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.1.2008 7:57:01   
Margit
Dobro jutro

no mi smo še kar doma. Tamala spi kot top. Je danes ponoči s postelje padla, tam okrog petih, potem pa ni mogla nazaj zasopat do ene pol sedmih. Se je tolk ustrašla. Tako da počakam do osmih in potem jo kar v spanju oblečem.
Matiček pa je danes ponoči bil kar priden. Še zdaj spi. Edino tam med polnočjo in tja do dveh je neki jamral v spannju. Pa sem mu dala par požirkov vode in je kar spal. Upam da ga ušeska ne bolijo.

O ribicau, boga Eva. Upam da je vse Ok z njeno ustnico.user posted image

Grem kavico do konca spit.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.1.2008 8:05:20   
malecka_mateja
jutro!

evo glih smo se najzartekovali in se gremo oblačit za vrtec!me zanima reakcija!

ja višnja gremo čez slov.bistrico...tam skoraj mimo krškega!pa te bom poklicala ko gremo nazaj pa se dobimo na kavi!ok?

ribicau upam da je z evo vse ok user posted image user posted image user posted image

darca pojdi v geox v evroparka za čevlje gledat!nebo ti žal meni ni niti malo!ker so res boljše od ciciban oz lažje sploh če ninavajen čevljev!no sej boš videla!jaz sem ful zadovoljna!ti pa boš videla!

atena upam da vam bo uspelo!user posted image user posted image

razprodaje danes!user posted image user posted image user posted image jeeeee!

zdaj pa gremo počasi!

margit je dobra kava?user posted image jaz sem kr samo mleko pila!ga imam ful rada!kavo samo belo pijem pa še to ful redko!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 9:58:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.1.2008 11:05:52   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ja višnja gremo čez slov.bistrico...tam skoraj mimo krškega!pa te bom poklicala ko gremo nazaj pa se dobimo na kavi!ok?

Ja o.k. pokliči!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.1.2008 12:12:29   
DeMer
DEMER IN MARGIT PRIDITE NA KAVO U ZBILJE!!!!!

Bi se dal zment, ja enkrat ta teden. ker pol grem v službuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?