ribicau
|
Živjo! Jest vas pa sploh nimam časa brat, vidm, da ste ful napisale. Bom jutri, če bo čas. Pri nas je . Eva je padla in za glavo oz. usti udarila direktno v lonec za rože. Poleg tega, da se je kri ulila in je takoj vse skupaj zateklo, z mojim ne uspeva pogledat, a je zbila zob ven al ne! U glavnem, jest sem čist na glavo. To se je zgodil ob 18ih, Eva je jokala minutko, jest pa še kr . Kr ne morem verjet, kako se je to lahko zgodil. Pa fora je bla, da sploh ni hodila, ampak je čepela tam ob roži in kr naenkrat bum. Sem poiskusla mrzlo mokro plenico ji na obrazu držat, pa ni šlo. Da bi jo peljala k dr. nima smisla, ker ji pomojem nč ne morjo pomagat. Klicala sem prijateljico zobarco, ki je rekla, da nimamo kej, otročkom pač pri teh stvareh ne moremo pomagat. Ustnica je pa z notranje strani se mi zdi predrta kr fejst, zunaj pa je OK, samo je pa vse skupaj ful zatečeno, tko da....pogledat pa tud ne pusti. Sej vem, vse sem ful zmešan napisala, ampak trenutno nisem sposobna normalno razmišljat. Je bla pa ful pridna...jokala vse skup nič, potem pa je čez eno uro pojedla večerjo, kot da nič ni. Ja če bi se men kej tacga zgodl, tud ust ne bi mogla odpirat. Pa potem 15 min po tem, je že letala po dnevni in kuhinji, midva z mojim pa zanjo, pa sploh ji nisva pustla da bi bla 5 sek sama...joj, jest sem jo kr v naročju skoz imela, ker se zdej res ful bojim. Ob 20ih sem jo dala spat, pa kr eno svečko sem ji dala, ker ji verjetno kljuva tam po ustih tista oteklina, pa se je že 2x zbudila in se me ful oklepala, joj punčka moja. Se pa že kar bojim jutrišnjega dne, ko se bo mogoče več videlo in bom videla, kaj točno je tam v ustih! Jutri greva z Evo na uvajanje za varstvo, ker grem čez 14 dni žal delat! Cao
|