Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:27:44
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo slike se pošiljajo!mogoe pa bodo danes! pikecpokec jaz seem sama organizirala moj oporoko 65 ljudi čisto sama ker sem tak hotla pa ni bilo take slie verjemi!isto je sam za več naročiš kosila pa več vabil pa zahval pa je to to!mislim vsaj!pa sej bo!vse tako kot si si želela!kaj gal pa vama prstane prinese jaz sem si to vedno želela pa mi je tudi prinesla v trebuščku sama se pogovarjam!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:28:13
|
|
|
|
atena777
|
pi je pa še moj! David ni zaspal cele pol ure. Ne vem kaj mu je blo. Ni zob, ni uho, ni trebuh, ni lačen, ni žejen, ni pokakan, ni.... pa še moj! on ne more prekint igre! Morem jest vse napedenat ! Grrrrr! Mater Spet se neki oglaša! Pridem kuj! Malecka_Mateja ne se sekirat. Tkole je, sej ni tok to krivo, vse skup, nekej mu ne paše..
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:31:40
|
|
|
|
atena777
|
Malecka vse sam da bodo slike baba ftrgana a ne? no zdej je zadni krog gengigela pomagal upam!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:31:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
novica dneva!SLIKE SO POSLANE ma ne morem verjet! joj atena upam da zaspi nazaj in res sory!tvojega pa po riti jaz pa morem zdaj it ker moj že gnajvi!da se morem prit pocartat!moški! nočko!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:32:47
|
|
|
|
atena777
|
Ja pismu kje ste zdaj vse? A sem preveč klela? Se opravičujem! Pa ne iti sedaj no vse!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:32:53
|
|
|
|
pikecpokec
|
Mateja, ne bo nama Gal prnesu prstanov. po moje bi se kje sredi cerkve na tla usedu pa si mal pobližje ogledu to čudo. pol bi pa še mal po cerkvi hodu.... ne vem kdaj bi pol prstana do naju pršla. ne, resno, prstane bo nesla moja polsestra (11 let), tko da bo čist luštno.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:49:00
|
|
|
|
Darca_k
|
Pikecpokec si me nakurila s slikami . Ful lepe dela. A misliš, da bi prišel tudi na Štajersko? A je drag? Mi dva namreč tudi mislima reči DA tam nekje junija (še nimava datuma) - sem lani junija ujela šopek, pa mora izpolniti zadevo hahaha... Ker mi je ful dober page in slike, res... Mateja sporočam, da so slike uspešno prispele HVALA!!! Sedaj se tudi jaz pridružim mojemu... Mirno noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:49:48
|
|
|
|
Darca_k
|
Aja Mateja, pa že prej sem mislila napisati: Tjaša je ful luškana na tej slikici .
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:50:53
|
|
|
|
atena777
|
ZZdaj pa mislim, da je res zaspal. Kaj takega pa še ne! Upam, d ane bo takole v vrtcu! Imam ful psihične priprave na uvajanje v vrtec, ki se začne s ponedeljkom in sem bila ful prepričana v zmago, sedaj me je pa tole kar malo zaskrbelo. No sej ni nič.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:52:52
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec po moje bi se kje sredi cerkve na tla usedu ...in jih po možnosti pojedel
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:53:35
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k Mateja sporočam, da so slike uspešno prispele HVALA!!! pri nas pa še niso prišle!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:56:48
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec po moje bi se kje sredi cerkve na tla usedu ...in jih po možnosti pojedel Ej, pri njemu je vse možno. Če vidi kako stvar, je takoj: hmmmm, dejmo probat če je za jest
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 21:58:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 21:59:45
|
|
|
|
atena777
|
Mateja_malecka bolj kot gledam Tjasko, bolj se mi zdi ta slika umetniska. Ti si pravi Picasso s fotoaparatom.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 22:01:00
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo neeee se it! Bo dolgcajt!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 22:02:05
|
|
|
|
atena777
|
Jest pa tut se cakam Matejine slike pol pa v Mizale. Jutr pa mogoce v Atlantis.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 22:14:14
|
|
|
|
atena777
|
Slik še ni! Mateycikaaaaaa! Pust svojga deda za hipec, pa prid na RR!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 22:16:19
|
|
|
|
atena777
|
Mateja priznaj, da nas bereš, ker se je v istem hipu začelo nekaj loudati na moj e-mail!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 22:17:38
|
|
|
|
atena777
|
Jeeeee !Slike so prišle! Aja in Kolumbo ja, seveda letnik 77 zakon! A se ne vidi v mojmu nicku? O poglejte kok objav imam trenutno, ful kul: 1111! Eh pa ne bomo metali raket za to! BOm raj prišparala za rojstne dneve , prve svečke februarčkov, bo treba še dot municije drug mesec! Nikinata in Nenny - Pasuše pokazat, obvezno!
< Sporočilo je popravil atena777 -- 5.1.2008 22:19:49 >
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 22:43:05
|
|
|
|
Margit
|
Ko se končno prebijem do konca, pa vse zbežite. Kaj zdej to! Nej se sama s sabo zgovarjam. Zadnje dni kar samevam tukaj. Ko jaz pridem ni nobene več nikjer.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 23:04:32
|
|
|
|
Margit
|
Drage moje, ker ste vse odšle, odhajam tudi jaz. Lepo in mirno noč, se beremo jutri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 23:14:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 0:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem gledala titanik. Pa še slike od fotografa od pikecpokec. Pa zadnjič Atenine obleke. Ja, mene tud neki mal žuli A če si zaročen tudi spadaš pod koruznika, al kako? Ni mi jasen moj status... Pa, by the way - js sm že 2-krat ujela šopek. Alen se tud kr neki zbuja. Upam, da bo ponoči mirno. Spet sm ga letela pogledat. Sem mu skuhala cel pisker slane kamilice. Upam, da bo kej pomagalo. Pa tudi izparilnik z evkaliptusovim oljem mam. Ooooooo kdaj bo mimo ta prehlad??? IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Aja pa jasna81 ne zdaj kaj proti sebi vzeti, niti malo nisem to želela! Ne skrbi...Nimam kej za zamerit! Te pa štekam, da ni fer. Tudi mene razkurijo take stvari, ampak nič si ne moreš pomagat. Na žalost! V glavnem - za nas, ki smo rodile februarja mormo do konca januarja oddat novo vlogo za otroški, če ne oddamo, se nam ne podaljša. Rabiš pa vlogo, svoje+moževe+otrokove osebne podatke, tvoja in njegova plača iz l. 2006, ne 2007. To pa zato, ker pravico uveljavljaš meseca januarja (do meseca marca se pišejo podatki za 2006, od aprila naprej pa 2007) Hmm...mislim, da je to vse. Sej boste vidle na vlogi. Mateja - če moram za RA 1 mesec pred iztekom porodniške prosit za podaljšanje, potem sem itak zamudila. Moja porodniška se izteče čez 20 dni. Pa je šlo 11 mesecev. Nč, da se ne bom pogovarjala sama s sabo grem. Pa še moj je izpod tuša... Mogoče bo pa kak slon Lepo spančkajte, se tipkamo juter!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 0:21:58
|
|
|
|
DaniNeli
|
Ejla! Da se Vam malo oglasim z obale!Kaj je novega?...pri nas je vse po starem... Edino to,da je Nelica dobila prve Cicibanove čevlje,pa končno smo nabavli avto sedež,v Arielu je akcija za Maxi cosi Tobi,pa še prodajalka nam ga je montirala. Aja,novo je še to,da se je Neli začela sama spuščat,in stoji sama,vendar brez korakca. Vrtec sem dobila februarja,za zdaj je vse polno,takrat pa se eno mesto sprosti.Jaz grem pa drugi teden delat,ajoj,ajoj!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 6.1.2008 8:41:43
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Margit, drugič pejte pa prej domou smo vidl pežoja pri vaših...dons sva z mojim ugotsvlala, kako veš kje je Smlednik in kje je Vlburga torej kako??? Jah sej bi šli. Pa je Maša čist not padla. Je prišla sestrična s tamalim, ki je tolk star kot Maša. In jih ni blo za domov spravt. Tako da smo šele ob osmih šli. Kaj češ. Jih je blo pa lepo gledat. Matica pa sta skoz stran podila. Ker jima je sam nagajal. K sta si recimo piknik pripravila, tko lepo s prtički in krožnički,... jima je pa vse dol znesel. To kje je Valburga in kje Smlednik, ti pa težko razložim. U bistvu je tam okoli cerkve in ko prideš iz Zbilj cela desna stran Smlednik. Leva stran pa Valburga. Ampak tam pri nas k se zavije proti Smledniškemu gradu je desna stran spet Valburga. Pol pa vedi, a ne? Jest sm bla iz Valburge, moja soseda čez cesto pa iz Smlednika.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?